Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η Marmanga έγραψε: #10.201 25-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να εννοούσε να της κάνεις λίγο αργότερα...γύρω στους 8 ας πούμε. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο ειδικές για το θέμα εδώ μέσα και αρκετά σχετικά θέματα (αλλά δεν έχω ιδέα πώς να σου κάνω παράθεση εδώ...) Απλώς τα κορίτσια χωνεύουν ακόμα τη χτεσινή βασιλόπιτα και ειναι σε άλλο κόσμο αυτή τη στιγμή. Ψιτ, παλαβωμένες!!! Τις φωτογραφίες και γρήγορα -και με λεζάντες, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.202 25-01-08 10:52 Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 10:54 Η aretha έγραψε: #10.203 25-01-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:16 Η jasmine έγραψε: #10.204 25-01-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα tuxeroula. Καλημέρα και στις υπόλοιπες. Βλέπω καλά περάσατε χτες ε? Τuxeroula νομίζω πως υπάερχει κάπου αλλού post μ' αυτό το θέμα. Εδώ τους έχει πιάσει μια μούρλα με τι βαιλόπιττες, τα κιλά, τον πατσά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!! Αν θέλεις δες εκεί τις αναφορές ή ακόμα καλύτερα ξεκίνησε ένα νέο με την ερώτησή σου αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:23 Η -NeFeLaKi-: #10.205 25-01-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Click για ανάπτυξη... Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.206 25-01-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να εννοούσε να της κάνεις λίγο αργότερα...γύρω στους 8 ας πούμε. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο ειδικές για το θέμα εδώ μέσα και αρκετά σχετικά θέματα (αλλά δεν έχω ιδέα πώς να σου κάνω παράθεση εδώ...) Απλώς τα κορίτσια χωνεύουν ακόμα τη χτεσινή βασιλόπιτα και ειναι σε άλλο κόσμο αυτή τη στιγμή. Ψιτ, παλαβωμένες!!! Τις φωτογραφίες και γρήγορα -και με λεζάντες, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.202 25-01-08 10:52 Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 10:54 Η aretha έγραψε: #10.203 25-01-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:16 Η jasmine έγραψε: #10.204 25-01-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα tuxeroula. Καλημέρα και στις υπόλοιπες. Βλέπω καλά περάσατε χτες ε? Τuxeroula νομίζω πως υπάερχει κάπου αλλού post μ' αυτό το θέμα. Εδώ τους έχει πιάσει μια μούρλα με τι βαιλόπιττες, τα κιλά, τον πατσά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!! Αν θέλεις δες εκεί τις αναφορές ή ακόμα καλύτερα ξεκίνησε ένα νέο με την ερώτησή σου αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:23 Η -NeFeLaKi-: #10.205 25-01-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Click για ανάπτυξη... Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.206 25-01-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 10:54 Η aretha έγραψε: #10.203 25-01-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:16 Η jasmine έγραψε: #10.204 25-01-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα tuxeroula. Καλημέρα και στις υπόλοιπες. Βλέπω καλά περάσατε χτες ε? Τuxeroula νομίζω πως υπάερχει κάπου αλλού post μ' αυτό το θέμα. Εδώ τους έχει πιάσει μια μούρλα με τι βαιλόπιττες, τα κιλά, τον πατσά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!! Αν θέλεις δες εκεί τις αναφορές ή ακόμα καλύτερα ξεκίνησε ένα νέο με την ερώτησή σου αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:23 Η -NeFeLaKi-: #10.205 25-01-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Click για ανάπτυξη... Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.206 25-01-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:16 Η jasmine έγραψε: #10.204 25-01-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα tuxeroula. Καλημέρα και στις υπόλοιπες. Βλέπω καλά περάσατε χτες ε? Τuxeroula νομίζω πως υπάερχει κάπου αλλού post μ' αυτό το θέμα. Εδώ τους έχει πιάσει μια μούρλα με τι βαιλόπιττες, τα κιλά, τον πατσά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!! Αν θέλεις δες εκεί τις αναφορές ή ακόμα καλύτερα ξεκίνησε ένα νέο με την ερώτησή σου αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:23 Η -NeFeLaKi-: #10.205 25-01-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Click για ανάπτυξη... Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.206 25-01-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tuxeroula: Καλημέρα γατούλια. Μπορεί κάποιος να μου πεί για τη στείρωση της τυχερούλας πως να το χειριστώ. Είναι 5 μηνών και ο κτηνίατρος μου είπε να μην της κάνω. Εδώ όμως είδα και άλλες γνώμες. Τελικά τι είναι καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα tuxeroula. Καλημέρα και στις υπόλοιπες. Βλέπω καλά περάσατε χτες ε? Τuxeroula νομίζω πως υπάερχει κάπου αλλού post μ' αυτό το θέμα. Εδώ τους έχει πιάσει μια μούρλα με τι βαιλόπιττες, τα κιλά, τον πατσά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!! Αν θέλεις δες εκεί τις αναφορές ή ακόμα καλύτερα ξεκίνησε ένα νέο με την ερώτησή σου αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:23 Η -NeFeLaKi-: #10.205 25-01-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Click για ανάπτυξη... Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.206 25-01-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια σας έχει αγγαλιάσει ποτέ αδέσποτη γατούλα? Αυτό μου συνέβηκε χτες όταν γύρισα σπίτι από την συνάντησή μας. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο πάνω η γατούλα που ταϊζουν στην ταβέρνα όπως σας είπα χτες. Μες το κρύο η κακομοίρα. Μόλις της μίλησα σηκώθηκε στα πίσω ποδαράκια της με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να μου δώσει και φιλάκι. Αυτή η γατούλα είναι περίπου 2 χρόνια εδώ αλλά είναι πολύ ήμερη από κάπου πρέπει να το έχει σκάσει. Είναι ασπρόμαυρη μακρύτριχη. Αν την ξαναδώ θα την φωτογραφίσω να την δείτε Click για ανάπτυξη... Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.206 25-01-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Τι όμορφη συγκυρία ΟΥΡΑΝΙΑ Να την προσέχεις τη μικρή Click για ανάπτυξη... Τι να προσέχω βρε Νεφελάκι. Την έχουν μάθει με τα κοψίδια στην ταβέρνα και φυσικά μου τρίβει ξηρή τροφή και κονσέρβα στην μούρη σαν κυρία. Μόνο ζαμπόν γαλοπούλα τιμάει. Αλλά από χάδι άλλο τίποτα την έχω στο νου μου μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.207 25-01-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμεις όταν βρεθήκαμε γιατί δεν κόψαμε βασιλόπιτα ε! γιατι;;; Click για ανάπτυξη... Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.208 25-01-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Αν και εσείς έχετε εκεί Τεκερνλή σούπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η -NeFeLaKi-: #10.209 25-01-08 11:47 Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ...βασιλόπιτα Τερκενλή!! Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:50 Η aretha έγραψε: #10.210 25-01-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σας στείλουμε μία made by aretha τι λέτε ε Arehta να τους κάνουμε την χάρη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Σαν της aretha την πιτα όμως τίποτα! Click για ανάπτυξη... Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #10.211 25-01-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παρακαλείσθε όπως περάσετε από το ταμείο δια υπόθεσίν σας. (ελπίζω να δέχεστε επιταγές) Click για ανάπτυξη... Α! έτσι εξηγείται! Είπα και γω, τόοοοσο παίνεμα πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #10.212 25-01-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να μια δικαιολογία για να ξαναβγούμε για καφέ. Αυτή την φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Με χαμηλά λιπαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:14 Η μαγισσα έγραψε: #10.213 25-01-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Με χαμηλά λιπαρά Click για ανάπτυξη... Nαι τώρα αν θα κόψουμε βασιλόπιτα τα λιπαρά που έχει θα μας πειράξουν...Τώρα αν μας κάνει την χαρη η Aretha και μας στείλει home made βασιλόπιτα ας την κάνει light !!!και μαζί και τον λογαριασμό τραπέζης για τα πενέματα εννοείτε...... Αντε λοιπόν Θεσσαλονικείς για βασιλόπιτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η Desdemona: #10.214 25-01-08 14:16 Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Νατάσα έγραψε: #10.215 25-01-08 15:11 Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!Εδώ η γουρλού της χθεσινής Αθηναικής συνάντησης!! Είπα να δοκιμάσω να κάνω συζήτηση για 2ο γατί με τον καλό μου χθές το βράδυ : Εγώ: Αγάπη κέρδισα το φλουρί σήμερα΄! Εκείνος: Μπράβο αγάπη μου!! Εγώ: Με το φλουρί είχε και δώρο ένα γατί!!! Εκείνος Συννεφιάζουν τα μάτια του, χάνεται το χαμόγελο) Τί? Από που κι ως που? Εγώ: Αυτή ήταν η συμφωνία από πρίν... Εκείνος: Κι εσυ συμφώνησες πριν με ρωτήσεις??? Εγώ: Που να φανταστώ ότι θα το κέρδιζα? Εκείνος : Θέλω να βάλω τα κλάματα... Δεν θέλω να έχω έννοια κι άλλο γατί... Πραγματικά, βρες τρόπο να μην το πάρεις σε ιεκτεύω... Εγω: Οκ αγάπη μου θα προσπαθήσω μην απελπίζεσαι όμως... Ε ακούω σχόλια... Κατά τ'αλλα πέρασα τέλεια χθες και χάρηκα που γνωριστήκαμε χθες!!! Άντε να κνονίσουμε καφέ κάπου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης? Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #10.216 25-01-08 15:14 Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:15 Η Νατάσα έγραψε: #10.217 25-01-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νατάσα, ένα θα σου πω: Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι (ελπίζω ότι) θα 'σαι!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Click για ανάπτυξη... Για πες είμαι όλη αυτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:17 Η aretha έγραψε: #10.218 25-01-08 15:17 ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΑΧΑΧΑ!! Από κοντά, από κοντά!! Στον επόμενο καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η Νατάσα έγραψε: #10.219 25-01-08 15:20 Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 509 510 511 512 513 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 511 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οκ θα περιμένω... Γατάκια αδεσποτούλια πάντα θα υπαρχουν... δυστυχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:33 Η μαγισσα έγραψε: #10.220 25-01-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ μέσα για δεύτερη συνάντηση με βασιλόπιτα! Άντε κανονίστε γιατί θέλω να σας δω! (ειδικά το alter ego μου-->μάγισσα) Click για ανάπτυξη... Ax!!! ναι μωρέ όντως μου έλειψες και μένα,!!!! Πότε θα τα πούμε με βασιλοπιτα ή άνευ!!! Το απόγευμα θα πάμε για ψώνια στην επτάλοφο με την NiaR εκείνη την βλέπω συχνά εσένα alter ego μου πότε θα σε δώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.