Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κορίτσια! Τη ρήμαξα τη δίαιτα σήμερα, έφαγα κέικ.
Αμαρτία ωμολογουμένη, αμαρτία ουκ έστι :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σε όλους,
εγω τη διαιτα τη ρήμαξα από την 3η μέρα. Να δω πω θα κυκλοφορήσω εις τις παραλίες...(γιατί κοντοζυγώνει η ώρα μη νομίζετε):lol::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμαρτία ουκ έστι, αλλά κιλά έστι!!!:lol::lol::lol::lol:

Κιλα εστι σιγουρα,εγω παλι ειμαι πολυ μιζερη στο φαη...Εαν ημουν μονη στο σπιτι νομιζω πως δεν θα εφτιαχνα φαγητο ΠΟΤΕ!!!

Καλημέρα κορίτσια εγώ ξεκίνησα τέλεια την μέρα με αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου γιατί λείπαν τα παιδιά μας και μετά το φαγητό που θα το κάνει εκείνος θα πιούμε καφέ με την Raisa NiaR νομίζω ότι θα περάσω ωραία την μέρα μου......:up:

Α και όσο για την δίαιτα εγώ συνεχίζω να κάνω την διατροφή της γιατρού μου δεν χάνεις γρήγορα αλλά είναι καλα για τον θυροειδή μου!!!!!

Καλημέρα κορίτσια εγώ ξεκίνησα τέλεια την μέρα με αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου γιατί λείπαν τα παιδιά μας και μετά το φαγητό που θα το κάνει εκείνος θα πιούμε καφέ με την Raisa NiaR νομίζω ότι θα περάσω ωραία την μέρα μου......:up:
Ζηλεύωωω...Θέλω κι εγώ καφέ και αγκαλίτσες με αντρούληηηη...:happy::redface:

Ζηλεύωωω...Θέλω κι εγώ καφέ και αγκαλίτσες με αντρούληηηη...:happy::redface:

Για αντρούλη δεν ξέρω για γατούλι τι λές δεν σου κάνει:lol::lol::lol:

Εγώ πάντως χθες αποφάσισα οτι θα ειναι ελεύθερη μέρα στο θέμα του φαγητού και έφαγα τα πάντα με αποκορύφωμα μια σακούλα πατατάκια που ειναι απο τις αγαπήμένες μου αμαρτίες!

Για αντρούλη δεν ξέρω για γατούλι τι λές δεν σου κάνει:lol::lol::lol:
Μωρέ και το γατούλι καλό είναι...Αλλά.......

Μετά απο αυτές τις συζητήσεις αναρωτιόμαστε γιατι δεν έχει άντρες στο φόρουμ πάντως! :lol:

Μωρέ και το γατούλι καλό είναι...Αλλά.......

Είπα να σου δώσω μία εναλάκτική για να μην νιώθεις τοσο μόνη σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και να μην ξεχνάς ότι το alter ego σου είναι εδώ μπορει να μην είναι άντρας αλλλλλλλά σε αγαπάει

Είπα να σου δώσω μία εναλάκτική για να μην νιώθεις τοσο μόνη σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και να μην ξεχνάς ότι το alter ego σου είναι εδώ μπορει να μην είναι άντρας αλλλλλλλά σε αγαπάει
Πουλάκι μου εσύ!!!:inlove:

Ετσι που σας ακουω θα σας πω και εγω την αμαρτια μου.Εφτιαξα μια ΛΕΚΑΝΙ popcorn και παω για dvd...:rolleyes:

Nαιιιιιιιιιιι
Αλα πρωτα να φυγουν τα μικρα για υπνο και μετα οι χαρες μας.;)

Δεν πειραζει..ειχαμε χαρες σημερα κι εσυ απλα το γιορτασες προκαταβολικα:):P

Καλημέρες!!!!!!! Ρε πολυλογούδες!!!!! :P ΕΛΕΟΣ!!!!
Έμεινα απο Ιντερνετ... (αφου δεν κλείσαμε σαν εταιρεία... και δεν μας κινηγησαν ολοι οι πελάτες παλι καλά!!!! :lol:

Λοιπον.
Χάρηκα και εγω μετην σειρά μου που σας γνώρισα ή κι τα ξαναείπαμε !!!!!
Θεική η βασιλόπιτα Αλίκη
Ουρανία πες 6 αριθμόυς καλύτερα..... (θυμάσε τι μου είπες για τον Κίκη??? )
- παω σπιτι λοιπον μετα τον καφε... _ εχω παρει 1 κομματι βασιλοπιτα μαζι μου τυλιγμένο σε 2 χαρτοπετσέτες... για τον καφε το πρωι...) φτανω λοιπον σπιτι, και παω στην κουζινα για να μαγειρεψω.... Ο κίκης έπαιζε στο χαλί με την κάλτσα του.... Μαγειρευα εγω, και προσεξα οτι με μεγαλη μου εκπληξη συνεχιζε να ειναι στο σαλονι, να παιζει και να με αφηνει στην ησυχια μου....!!!! Ωράια λεω.
- τελειωνω με την ετοιμασια και παω και εγω να δω λιγη τηλεόραση.... Τί να δω!!!!
Εϊχε κατεβάσει την τσάντα απο το τραπέζι, είχε χώσει κεφάλι μέσα μέχρι την μέση... χαρτοπετσέτα χαρτοπόλεμος ΄στο μισό χαλί απλωμένος... βασιλόπιτα ψίχουλα γύρω-γύρω.... !!!! :mad: Νιάρ--ππππππρίου!!! με κοιτάει.... με το βλέμα του @@##$$##!!!!

Τϊ έκανες εκεί ρε!!!!
Αλίκη ..... :redface: δεν πρόλαβα το μισό το είχε φάει!!! :(...
Μάζεψα τα ψίχουλα, τον χαρτοπολεμο... και το αλλο μισό.... και το εφαγα την άλλη μερα... σνιφ.. :(
ΟΥΡΑΝΙΑ---- αλλη φορά.....!!!!!!! θα παρω 2 κομμάτια!!!! :P:P

:lol::lol:
Παλι καλά που είχε βρεθεί το φλουρί γιατί θα το έτρωγε κι αυτο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back