Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol: α ρε Κίκη.....!!!Απο την μία ειναι να τον μαλώνεις και απο την αλλη να τον ζουλάς τον ατιμο!!!!!!
Καλημερα σας και καλή εβδομάδα
Πως παν οι δίαιτες? :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: α ρε Κίκη.....!!!Απο την μία ειναι να τον μαλώνεις και απο την αλλη να τον ζουλάς τον ατιμο!!!!!!
Καλημερα σας και καλή εβδομάδα
Πως παν οι δίαιτες? :up:

Μην μιλάς για δίαιτες για να μην σου θυμισω ποια ήταν σε ταβέρνα χθες το βράδυ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντζελα μου, δεν αγγιξα τιποτα... λιγες πατατες μόνο εφαγα... και νωρίτερα επίσης αν θυμασαι... τιποτα δεν εφαγα.... :( και εκεινα τα συκωτακια και τα λουκανικα,.... ολο το βράδυ τα σκεφτόμουν!!!

Ουρανία πες 6 αριθμόυς καλύτερα..... (θυμάσε τι μου είπες για τον Κίκη??? )
- παω σπιτι λοιπον μετα τον καφε... _ εχω παρει 1 κομματι βασιλοπιτα μαζι μου τυλιγμένο σε 2 χαρτοπετσέτες... για τον καφε το πρωι...) φτανω λοιπον σπιτι, και παω στην κουζινα για να μαγειρεψω.... Ο κίκης έπαιζε στο χαλί με την κάλτσα του.... Μαγειρευα εγω, και προσεξα οτι με μεγαλη μου εκπληξη συνεχιζε να ειναι στο σαλονι, να παιζει και να με αφηνει στην ησυχια μου....!!!! Ωράια λεω.
- τελειωνω με την ετοιμασια και παω και εγω να δω λιγη τηλεόραση.... Τί να δω!!!!
Εϊχε κατεβάσει την τσάντα απο το τραπέζι, είχε χώσει κεφάλι μέσα μέχρι την μέση... χαρτοπετσέτα χαρτοπόλεμος ΄στο μισό χαλί απλωμένος... βασιλόπιτα ψίχουλα γύρω-γύρω.... !!!! :mad: Νιάρ--ππππππρίου!!! με κοιτάει.... με το βλέμα του @@##$$##!!!!

Τϊ έκανες εκεί ρε!!!!
Αλίκη ..... :redface: δεν πρόλαβα το μισό το είχε φάει!!! :(...
Μάζεψα τα ψίχουλα, τον χαρτοπολεμο... και το αλλο μισό.... και το εφαγα την άλλη μερα... σνιφ.. :(
ΟΥΡΑΝΙΑ---- αλλη φορά.....!!!!!!! θα παρω 2 κομμάτια!!!! :P:P[/quote]

:lol: Καλημέρα κι από μένα. Α βρε Τζούλια αφού δεν του το πρόσφερες εσύ του παιδιού είπε να το κάνει μόνος του. Κίκη είσαι πρώτος. Χαλάλι του βρε :P Την επόμενη φορά που θα μαζευτούμε αναλόγως τι θα έχει το μενού θα του φυλάξουμε:D

Αντζελα μου, δεν αγγιξα τιποτα... λιγες πατατες μόνο εφαγα... και νωρίτερα επίσης αν θυμασαι... τιποτα δεν εφαγα.... :( και εκεινα τα συκωτακια και τα λουκανικα,.... ολο το βράδυ τα σκεφτόμουν!!!

Λουκάαααααανικα, συκωτάααααακια μιάμ μιάμ!!!!

Λουκάαααααανικα, συκωτάααααακια μιάμ μιάμ!!!!

Καλέ μπροστά στα μάτια σου ήταν!!! Αλλα εσύ εκεί...καφεεεεεεε!!!! :lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια,εχω καιρο να γραψω αλλα ειχα καποια τρεχαματα με την εγκυμοσυνη,ειχα αιμα λογο χαμηλου πλακουντα και επρεπε να μεινω ξαπλα καποιες μερες,κατα τα αλλα καλα,την τεταρτη θα κανω την αυχενικη διαφανεια και ελπιζω να ειναι ολα καλα!

καλημερα κοριτσια,εχω καιρο να γραψω αλλα ειχα καποια τρεχαματα με την εγκυμοσυνη,ειχα αιμα λογο χαμηλου πλακουντα και επρεπε να μεινω ξαπλα καποιες μερες,κατα τα αλλα καλα,την τεταρτη θα κανω την αυχενικη διαφανεια και ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Αχ Αγγελική εύχομαι να πανε όλα καλα!
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!! :)

Καλέ μπροστά στα μάτια σου ήταν!!! Αλλα εσύ εκεί...καφεεεεεεε!!!! :lol::lol::lol:
Πειθαρχία παιδί μου πειθαρχία!!!
Αλλά το σχετικό ποστ για σένα ήταν. Κάπως έτσι σε φαντάζομαι το βράδυ που τα σκεφτόσουν

:lol::lol::lol::lol:

Πειθαρχία παιδί μου πειθαρχία!!!
Αλλά το σχετικό ποστ για σένα ήταν. Κάπως έτσι σε φαντάζομαι το βράδυ που τα σκεφτόσουν

:lol::lol::lol::lol:

χαχαχα ναι ναι πειθαρχία το μεσημέρι και το βράδυ.... :blink::blink::blink:

χαχαχα ναι ναι πειθαρχία το μεσημέρι και το βράδυ.... :blink::blink::blink:
Βλέπω άλλαξες το avatar σου. Τέλειος ο μεγάλος μικρός :lol:σου!

Σε ευχαριστώ :redface: Ναι βγάλαμε καινούργιες φωτογραφίες....

καλημέρα AGGELIKI.να δείς που όλα θα ναι καλά.μη χάνεις το θάρρος σου

Αντε βρε Αγγλικούλα, και σε σκεφτόμουν που να χάθηκες...

Ολα καλά τελικα με το μωράκι, ε; Να προσέχεις!

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από εμένα!!! Εχουμε μπλέξει στη δουλειά με κάτι σεμινάρια και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε άλλο!!! Μας μαθαίνουν πρώτες βοήθειες! Αφού είχα μάθει για γάτες (αίλουρος) ήρθε η ώρα να μάθω και για ανθρώπους!!! Να πω την αλήθεια, είναι από τις λίγες φορές που έρχομαι με χαρά στη δουλεια!!!!!:lol::lol:

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από εμένα!!! Εχουμε μπλέξει στη δουλειά με κάτι σεμινάρια και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε άλλο!!! Μας μαθαίνουν πρώτες βοήθειες! Αφού είχα μάθει για γάτες (αίλουρος) ήρθε η ώρα να μάθω και για ανθρώπους!!! Να πω την αλήθεια, είναι από τις λίγες φορές που έρχομαι με χαρά στη δουλεια!!!!!:lol::lol:
Να μάθεις, να μάθεις!!!!!!
Μετά τον MyCat γιατρό καλό είναι να έχουμε και μια MyCat νοσοκόμα!!!;););)

Καλημέρα και από εμένα μετά τον καφε που ηπια με την Disdemona και τις αλλαγές που έκανα στο avatar και στην υπογραφή μου να'μαι και εγώ!!!Πολύ ωραίος ο μικρός μας NiaR μου είναι κούκλος το πουλάκι μου και όσο για τα λουκάνικα ξέρω ότι εσύ είσαι μια κιουρία χρυσό μου!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα μετά τον καφε που ηπια με την Disdemona και τις αλλαγές που έκανα στο avatar και στην υπογραφή μου να'μαι και εγώ!!!Πολύ ωραίος ο μικρός μας NiaR μου είναι κούκλος το πουλάκι μου και όσο για τα λουκάνικα ξέρω ότι εσύ είσαι μια κιουρία χρυσό μου!!!!!!
Όλο ευχάριστες αλλαγές είσαι!:up::up::up:
Ζήλεψα και γω και άλλαξα φωτό!:redface:
Τώρα το ''κυρία'' για ποιά ήταν δεν κατάλαβα. Πρόσεχε τη θα απαντήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::lol::lol:

Καλησπέρα σε όλους:rolleyes:! Καλή εβδομάδα:D:D

Raisa εσύ έγραφες σήμερα έτσι δεν είναι; πως τα πήγες;:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back