Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Raisa εσύ έγραφες σήμερα έτσι δεν είναι; πως τα πήγες;:hmm:
Τέεεεεελεια!!!!:up: Ευχαριστώ!:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AGGELIKI, επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάζω ποστς γενικά τώρα έμαθα ότι είσαι έγκυος!:redface: Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλο ευχάριστες αλλαγές είσαι!:up::up::up:
Ζήλεψα και γω και άλλαξα φωτό!:redface:
Τώρα το ''κυρία'' για ποιά ήταν δεν κατάλαβα. Πρόσεχε τη θα απαντήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::lol::lol:

Για πες μου ποια είναι η σωστή απάντηση είπαμε;:hmm::lol::lol::lol::blink::blink::blink:

Ααααα μάγισσα τι ωραία υπογραφή είναι αυτή!!!:lol::lol::lol::up:

Ααααα μάγισσα τι ωραία υπογραφή είναι αυτή!!!:lol::lol::lol::up:

Καλέ κι ο δικός σου μεγάλωσε!!!

Καλησπέρα και καλή βδομάδα! :)
Αλίκη ..... :redface: δεν πρόλαβα το μισό το είχε φάει!!! :(...
Julia, αφού την τίμησε και ο Κίκης τη βασιλόπιτα, ε, θα την ξανακάνουμε και του χρόνου (και θα του κόψουμε κομμάτι ολόδικό του)!! :up:

Καλησπέρα και καλή βδομάδα! :)

Julia, αφού την τίμησε και ο Κίκης τη βασιλόπιτα, ε, θα την ξανακάνουμε και του χρόνου (και θα του κόψουμε κομμάτι ολόδικό του)!! :up:
Μπορείτε να κάνετε και μια ξέχωρη Βασιλόπιτα για τις γάτες και να κόψετε σε κάθε μια απο ένα κομμάτι να δείτε ποιά θα είναι η τυχερή της χρονιάς!!!!!!

:lol::lol::lol:

Είμαι Μαρούσι, στο γραφείο ακόμα, τι είναι αυτό που ρίχνει έξω?????

Μάγισσα δεν θα έπρεπε να έχεις αλλάξει μόνο την δεύτερη εικονίτσα; Η πρώτη πρέπει να είναι αυτη που παίρνει τηλέφωνο! :)

Π'αντως κι εδώ σπιτι μου χάλασε πολύ ο καιρος, φυσάει και θα βρέξει.

Μάγισσα δεν θα έπρεπε να έχεις αλλάξει μόνο την δεύτερη εικονίτσα; Η πρώτη πρέπει να είναι αυτη που παίρνει τηλέφωνο! :)

Με μπέρδεψες λίγο....Στην πρώτη ξεκινάει να πάρει τηλ για να πάνει για καφέ και στην δεύτερη τυλιγμένη στην κουβέρτα της λέει πως θα μείνει σπίτι τελικά για γατουνινγκ; που είναι το περίεργο;:blink:

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανέναν/μία ανεργο απόφοιτο ΤΕΙ από την περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση πληροφορικής που θα ήθελε να δουλέψει για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου απασχόλησης?
ΜΚΟ για όσους δεν ξέρουν είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Η συγκεκριμένη είναι επιστημονική εταιρεία.

-------------------------------------------------

Καλησπέρα κι από μένα! Μπρρρρρ...τι κρύο είναι αυτό; Καιρός για γατούνιγκ!
Ετοιμάζομαι να φάω το πρώτο μου γεύμα για σήμερα...Η Νεφέλη μόλις έφαγε το τελευταίο της μέχρι αύριο που θα πάει για στειρωσούλα...:/:

Με μπέρδεψες λίγο....Στην πρώτη ξεκινάει να πάρει τηλ για να πάνει για καφέ και στην δεύτερη τυλιγμένη στην κουβέρτα της λέει πως θα μείνει σπίτι τελικά για γατουνινγκ; που είναι το περίεργο;:blink:

και στις 2 βλεπω την ιδια φωτο ακριβώς, ειναι μέσα στην κουβέρτα!:)

και στις 2 βλεπω την ιδια φωτο ακριβώς, ειναι μέσα στην κουβέρτα!:)

Δηλ βλέπεις μόνο την κουβέρτα γιατί εγώ βλέπω την Κλειώ στο τηλ και την Κλειώ στην κουβέρτα δήλ εσύ βλέπεις και στα δύο την ίδια φωτό; Εγώ γιατί βλέπω άλλη;

Ναι βλέπω την ιδια! :confused: Στους άλλους συμβαίνει αυτό;;;

Κι εγώ δύο βλέπω -που να μην έβλεπα, γιατί μου δημιουργούν το γνωστό δίλημμα: Την κλέβω και στεναχωρώ την Μάγισσα; Ή μένω άνευ Κλειούς αλλά με σύνδρομο στέρησης;:hmm:

Ναι βλέπω την ιδια! :confused: Στους άλλους συμβαίνει αυτό;;;

Μάλλον μόνο σε σένα γιατί και η desdemona kai h marmanga βλέπουν δύο ξεχωριστες φωτό όπως και εγώ!!!
τι να σου πω τώρα!!!!

και Marmanga μου όποτε θέλεις να έρχεσε να την βλέπεις και να την ζουλάς θα είσαι η καλή της θεία ε; τι λές;!!!!!:up::up::up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back