Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εγώ δύο βλέπω -που να μην έβλεπα, γιατί μου δημιουργούν το γνωστό δίλημμα: Την κλέβω και στεναχωρώ την Μάγισσα; Ή μένω άνευ Κλειούς αλλά με σύνδρομο στέρησης;:hmm:

2 διαφορετικές ή την ίδια φωτογραφία;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δύο διαφορετικές τι να σου πω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γω δύο διαφορετικές βλέπω.
:lol::lol::lol:

Αναλυτικά: Βλέπω Κλειώ στην κουβέρτα στο άβαταρ
και στην υπογραφή 1) Κλειώ με τηλέφωνο 2) στην κουβέρτα με χεράκι μπροστά (δηλαδή άλλη από εκείνη που είναι στο άβαταρ.

Μάγισσα, κάτσε να μάθω εγώ κατά πού πέφτει ο Εύοσμος και δεν την γλιτώνεις! (Ναι, ξέρω πού είναι, απλώς χάνομαι σ' αυτή τη γειτονιά):)

Αναλυτικά: Βλέπω Κλειώ στην κουβέρτα στο άβαταρ
και στην υπογραφή 1) Κλειώ με τηλέφωνο 2) στην κουβέρτα με χεράκι μπροστά (δηλαδή άλλη από εκείνη που είναι στο άβαταρ.

Μάγισσα, κάτσε να μάθω εγώ κατά πού πέφτει ο Εύοσμος και δεν την γλιτώνεις! (Ναι, ξέρω πού είναι, απλώς χάνομαι σ' αυτή τη γειτονιά):)

Λοιπόν επειδή ούτως ή άλλως θα έρθεις με ταξί και επειδή και ή disdemona σήμερα ήρθε και ήταν πολύ εύκολα για να με βρει πες εσύ το πότε και εγώ θα σε περιμένω με την Κλειώ αγκαλιά για χάδια και φιλιά....

Λοιπόν επειδή ούτως ή άλλως θα έρθεις με ταξί και επειδή και ή disdemona σήμερα ήρθε και ήταν πολύ εύκολα για να με βρει πες εσύ το πότε και εγώ θα σε περιμένω με την Κλειώ αγκαλιά για χάδια και φιλιά....
Έγινε! (και θα γίνει!):up:

Αντε πες το πότε και σε περιμένω!!!!!!

Μετα απο ενα ωραιο ΣΚ...σημερα τα ειδα ολα:( εχω απο το πρωι που κανω δουλειες και τελειωσα γυρω στις 11.30μμ [για σημερα] γιατι δεν τελειωνει με τη μια ,ειδικα αν το αφησεις 2-3 ημερες:(
Ο καιρος σκτ...πολυ κρυο-αερας....
Απο αυριο θα βγαλω κουρτινες για να πλυνω-πακετα για καθαριστηριο...
Ποτε θα ερθει το επομενο ΣΚ??:cry:

Μετα απο ενα ωραιο ΣΚ...σημερα τα ειδα ολα:( εχω απο το πρωι που κανω δουλειες και τελειωσα γυρω στις 11.30μμ [για σημερα] γιατι δεν τελειωνει με τη μια ,ειδικα αν το αφησεις 2-3 ημερες:(
Ο καιρος σκτ...πολυ κρυο-αερας....
Απο αυριο θα βγαλω κουρτινες για να πλυνω-πακετα για καθαριστηριο...
Ποτε θα ερθει το επομενο ΣΚ??:cry:

Καλημέρα.... Εχω μια αλλεργία στις δουλειες ρε γμτ :P
Να σου στειλω την Μαρούσκα??????? :up:

Καλημέρααα:happy:!
Τι κρύο είναι αυτό σήμερα;;;:blink: Το πρωί που βγήκα να ταϊσω τα αδεσποτούλια μου ..τι είδα???????:blink::blink:

ΧΙΟΝΙ:up::up::up::up:

χιόνι;! Κοιτα τι γίνεται στο μακρινο Βορα...

Τι έγινε με τον γατούλη βρε Κιτσούλα;

Καλημέρααα:happy:!
Τι κρύο είναι αυτό σήμερα;;;:blink: Το πρωί που βγήκα να ταϊσω τα αδεσποτούλια μου ..τι είδα???????:blink::blink:

ΧΙΟΝΙ:up::up::up::up:

καλημερα τυχερηηηηηηηηη ...εδώ μόνο κρύο χιονακι γιόκ! :(

χιόνι;! Κοιτα τι γίνεται στο μακρινο Βορα...

Τι έγινε με τον γατούλη βρε Κιτσούλα;

Τίποτα με τον γατούλη δυστυχώς:(:(:(! Και πόσο τον λυπαμαι τώρα με τόσο κρύο έξω δεν λέγεται:(!
Του έχω φτιάξει ένα σπιτάκι βέβαια έξω στο μπαλκόνι και μπαίνει λίγο και ζεσταίνεται :/:

kαλημέρα

καλημέρα και από εμένα εγώ ξύπνησα σήμερα το πρωί και πονάει το δεξί μου το μάτι.....το δικό μου το ΣΚ μια χαρά ήταν και γεμάτο mycat είδα το κορίτσια μου:up::up::up:
Εμείς σήμερα αρχίζουμε δουλειά οπότε για μένα τώρα αρχίζει η βδομάδα:up::up::up::up:

Καλημέρα Άντζελακι
Καλέ τι έπαθε το ματακι σου??? εμ... με τόσο μάτι που σε πιάνει τελευταια!
Κορυφή η νέα φωτο στο άβαταρ!

Καλημέρα Άντζελακι
Καλέ τι έπαθε το ματακι σου??? εμ... με τόσο μάτι που σε πιάνει τελευταια!
Κορυφή η νέα φωτο στο άβαταρ!

Σου άρεσε μωρό μου εχθές το βράδυ την άλλαξα και οι άλλες αλλαγές πως σου φάνηκαν;;;

με την ευκαιρία κάνε και ένα ξεμάτιασμα μπας και πάει το μάτι μου στην θέση του;;:blink::blink::blink:

φτου φτου στα όρη στα άγρια βουνά (ξεμάτιασμα 1)

Ωραίες όλες οι αλλαγές με την Κλειούλα! κουκλιτσα!

φτου φτου στα όρη στα άγρια βουνά (ξεμάτιασμα 1)

Ωραίες όλες οι αλλαγές με την Κλειούλα! κουκλιτσα!

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε:up::up::up::up:

σσσσσσσσσσσσσσσσσ δεν κάνει να λές ευχαριστώ για ξεμάτιασμα!
Μόνο αν η ξεματιάστρα "ξεματιάσει" κυριολεκτικά καμια αντίζηλο πιάνει το ευχαριστώ! :up:

σσσσσσσσσσσσσσσσσ δεν κάνει να λές ευχαριστώ για ξεμάτιασμα!
Μόνο αν η ξεματιάστρα "ξεματιάσει" κυριολεκτικά καμια αντίζηλο πιάνει το ευχαριστώ! :up:

Καλέ το εύχαριστώ πήγαινε για τις αλλαγές στις φωτο της Κλειούλας όχι γαι το ξεμάτιασμα τι νομίζεις δεν ξέρω η Μάγισσα εγώ!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back