Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβο κυρά δασκάλα! Έχεις μεταδοτικότητα!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.... Εχω μια αλλεργία στις δουλειες ρε γμτ :P
Να σου στειλω την Μαρούσκα??????? :up:
?????:blink: Τι θελει να πει ο ποιητης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα εύσημα στη δασκάλα παρακαλώ!!!

Καλημέρα και από μένα και χίλια ευχαριστώ στην δασκάλα μου όπως είδες όχι μόνο τα έμαθα αλλά κάνω και αλλάγες για πες μου σου άρεσε το καινούριο avatar δεν φαίνεται καλύτερα η μουτσούνα μου;;;;:up::up::up::up:

Καλημέρα και από μένα και χίλια ευχαριστώ στην δασκάλα μου όπως είδες όχι μόνο τα έμαθα αλλά κάνω και αλλάγες για πες μου σου άρεσε το καινούριο avatar δεν φαίνεται καλύτερα η μουτσούνα μου;;;;:up::up::up::up:
Είπαμε, είσαι η καλύτερη μαθήτρια που είχα ποτέ! Το καινούργιο άβαταρ είναι αστεράτο :up::up::up:

?????:blink: Τι θελει να πει ο ποιητης

Να στείλω καλέ την οικιακή βοηθό να σε βοηθήσει εννοώ!
οσο για την αλλεργια.... μου την δίνουν οι δουλειές του σπιτιού, έχω ιδιαίτερη απέχθεια στο σιδερωμαααααααα :(:mad:

Καλημέρα και από μένα!!
ΧΙΟΝΙ ΧΙΟΝΙ ΧΙΟΝΙ!!!!! Επιτέλους!!!!!

Τίποτα με τον γατούλη δυστυχώς:(:(:(! Και πόσο τον λυπαμαι τώρα με τόσο κρύο έξω δεν λέγεται:(!
Του έχω φτιάξει ένα σπιτάκι βέβαια έξω στο μπαλκόνι και μπαίνει λίγο και ζεσταίνεται :/:

Βρε Κυριακή μου, μήπως να το ξανασκεφτείς για τον γατούλη? Απ' ότι βλέπω, μάλλον σε υιοθέτησε αυτός και δε φαίνεται να θέλει να φύγει από κοντά σου...

Να στείλω καλέ την οικιακή βοηθό να σε βοηθήσει εννοώ!
οσο για την αλλεργια.... μου την δίνουν οι δουλειές του σπιτιού, έχω ιδιαίτερη απέχθεια στο σιδερωμαααααααα :(:mad:
Εχω γυναικα 1 φ.την εβδομαδα για σιδερο ..κι εγω δεν το μπορω:mad:Τοσα ατομα εδω δεν γινοταν να τα κανω ολα μονη μου...Τα υπολοιπα μεσα ομως θελω να τα κανω μονη μου:redface:Μονο το καλοκαιρι με τα μπαλκονια ειναι το μανικι που θελουν πολυ συχνα,αφου καθομαστε εξω κι εχουμε κι ανοιχτα...Εκει βαζουν ενα χερακι ολοι/γυναικα/Νικος καμμια φορα...γιατι δεν λεει μονη μου τοσα μπαλκονια-παραθυρα-τζαμια συνεχεια :(

Καλημέρα και από μένα! Αντζελάκι, πάλι αλλαγές; Δεν σε προλαβαίνουμε άλλο, μας έχεις μπερδέψει!!!!:lol::lol::lol::lol: Πάντως, είναι κούκλα η Κλειώ!!!!:inlove::inlove:

NiaR την οικιακή βοηθό δεν την στέλνεις και από μένα. Την έχω και γω ανάγκη!!:redface::lol::lol:

Εχω γυναικα 1 φ.την εβδομαδα για σιδερο ..κι εγω δεν το μπορω:mad:Τοσα ατομα εδω δεν γινοταν να τα κανω ολα μονη μου...Τα υπολοιπα μεσα ομως θελω να τα κανω μονη μου:redface:Μονο το καλοκαιρι με τα μπαλκονια ειναι το μανικι που θελουν πολυ συχνα,αφου καθομαστε εξω κι εχουμε κι ανοιχτα...Εκει βαζουν ενα χερακι ολοι/γυναικα/Νικος καμμια φορα...γιατι δεν λεει μονη μου τοσα μπαλκονια-παραθυρα-τζαμια συνεχεια :(

αφού βάζουν όλοι χερι παλι καλα!!! Εχω το ίδιο κόλλημα με το να κάνω κάποια πράγματα μόνη μ και σε καταλαβαίνω! Μια στις τοσες πέρνω γυναίκα να βοηθησει..Οι αντρες του σπιτιου ούτε για πλάκα δεν βοηθανε :(

ΧΧΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙ!!!!!!!! :up:
Καλημέρα!!!!! Εδω Βόρειος Πόλος ( Πευκη σύνορα Μαρούσι)..... πέφτουν τούφες..... Τα αμάξια άσπρα!!!!! Να δω πως θα φύγουμε το βράδυ!!!!!!
Η Πεμπτη ειναι αγρία μονο για το ΔΗΜΟΣΙΟ!!!! :mad::mad: γιατι εμεις στο πηγάδι?????? Εμεις δεν πενθούμε???? :|

Που κοιμήθηκε το βράδυ το τερατάκι???? Ανάμεσά μας σαν μωρό!!!! μεσα στο παπλωμα και το κεφάλι στο μαξιλάρι!!!!! ΑΜΕ!!!! :lol::lol:

Τρόμαξα σε μια στιγμή που θέλησα να γυρίσω..... "μπα αδυνάτησε ο Βαγγέλης????" και έγινε και χνουδοτός????? :lol:

Τον βλέπω σήμερα όλη μερα χωμένος μέσα στο παπλωμα θα την βγάλει!!!! :lol::P

Καλημέρα και από μένα! Αντζελάκι, πάλι αλλαγές; Δεν σε προλαβαίνουμε άλλο, μας έχεις μπερδέψει!!!!:lol::lol::lol::lol: Πάντως, είναι κούκλα η Κλειώ!!!!:inlove::inlove:

NiaR την οικιακή βοηθό δεν την στέλνεις και από μένα. Την έχω και γω ανάγκη!!:redface::lol::lol:

Νικολέτα μου κατσε να δω τι κάνει ...γιατί τελευταία φορά που ηρθε την ξέκανα την γυναίκα.:(..Είχαμε πει για μπαλκονια αλλα με τετοιο καιρό της λεω αφησέ τα δεν πειράζει..επεμενε να τα κάνει και μετα απο 3-4 μέρες που μιλησαμε ήταν στο νοσοκομειο η γυναικα :redface:
θα βαλω ενα φακιόλι (ετσι δεν το λένε) και μια ποδια και θα πεταχτώ να σε βοηθήσω! κοντά είμαστε :P

αφού βάζουν όλοι χερι παλι καλα!!! Εχω το ίδιο κόλλημα με το να κάνω κάποια πράγματα μόνη μ και σε καταλαβαίνω! Μια στις τοσες πέρνω γυναίκα να βοηθησει..Οι αντρες του σπιτιου ούτε για πλάκα δεν βοηθανε :(
Ε,δεν γινεται ρε συ αλλιως...δεν ειναι ευκολο το σπιτι μου...εχω και τα πιτσιρικια-βρωμιστες:rolleyes: να κανω και 6 μπαλκονια ολομοναχη συνεχεια δεν λεει...μη πιασω τζαμια που ξεκινας πρωι και τελειωνεις απογευμα για να τα κανεις:(

Πώς λέμε ιοί-ξενιστές :P
:lol::lol: Ασε ασε ειναι να μη με πιασει...εχω δικους μου ορους εδω μεσα εγω;)
Πλακα πλακα και τα 3 ζωη να εχουν,ειναι με το θεμα της καθαριοτητας....πεταν παντου πραγματα τους-λερωνουν...κι εγω τρεχω ολη μερα σαν να μη πω τι...:redface:

Εγώ το πρόβλημα αυτό το έχω με τον αδερφό μου... 21 χρονών γομάρι και αφήνει τα πιάτα του (μαζί με τα αποφάγια) στο γραφείο του! Στο τέλος της εβδομάδας έχουν μαζευτεί εκεί τουλάχιστον 10 πιάτα (για να μην αναφέρω τις κατσαρίδες που κάνουν πάρτυ) κι εγώ τα ψάχνω! :down::mad::mad::mad:

Καλημέρα!
Χιόνιααααααααααααα!!!! :up: :up: :up:
Τα βουνά γύρω γύρω κάτασπρα και είδα και χιονισμένα αυτοκίνητα στο δρόμο! (Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά μ' αρέσει ο χειμώνας :rolleyes:).
Λέτε να 'μαστε τυχεροί και να ρίξει καθόλου και στο κέντρο;

Εγώ το πρόβλημα αυτό το έχω με τον αδερφό μου... 21 χρονών γομάρι και αφήνει τα πιάτα του (μαζί με τα αποφάγια) στο γραφείο του! Στο τέλος της εβδομάδας έχουν μαζευτεί εκεί τουλάχιστον 10 πιάτα (για να μην αναφέρω τις κατσαρίδες που κάνουν πάρτυ) κι εγώ τα ψάχνω! :down::mad::mad::mad:
Ωχ..καταλαβα

:):):) Μπορείς να τον απειλήσεις οτι θα του φέρεις τις καθαρήστριες απο το ΣΚΑΙ!!!! Δεν ξέρω αν εχεις πετυχει την εκπομπη.... αλλα γίνονται πολύ ρεζίλι!!!! :blink::blink:

θα βαλω ενα φακιόλι (ετσι δεν το λένε) και μια ποδια και θα πεταχτώ να σε βοηθήσω! κοντά είμαστε :P

Έτσι να σε δω ντυμένη και ας πεθάνω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Κοντά ήμαστε, όποτε θέλεις έρχεσε. Τώρα βέβαια το κατα πόσο θα κάνουμε δουλειές ή θα πίνουμε καφέ, αυτό είναι άλλο θέμα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back