Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:04 Η Tara έγραψε: #10.421 30-01-08 11:04 Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η julia έγραψε: #10.422 30-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... ΑΙΙΙΙΙΙΙΙ χάσου!!!!!! παλιο - γατάκι!!!!! Καλά να περάσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η NiaR έγραψε: #10.423 30-01-08 11:06 Θα σας ενημέρωναν απο τις δουλειές σας... εμας μας εχει ερθει φαξ παντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η -NeFeLaKi-: #10.424 30-01-08 11:08 Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η patousaki: #10.425 30-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... κακούργαζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.426 30-01-08 11:13 καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η julia έγραψε: #10.422 30-01-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... ΑΙΙΙΙΙΙΙΙ χάσου!!!!!! παλιο - γατάκι!!!!! Καλά να περάσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η NiaR έγραψε: #10.423 30-01-08 11:06 Θα σας ενημέρωναν απο τις δουλειές σας... εμας μας εχει ερθει φαξ παντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η -NeFeLaKi-: #10.424 30-01-08 11:08 Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η patousaki: #10.425 30-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... κακούργαζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.426 30-01-08 11:13 καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... ΑΙΙΙΙΙΙΙΙ χάσου!!!!!! παλιο - γατάκι!!!!! Καλά να περάσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:06 Η NiaR έγραψε: #10.423 30-01-08 11:06 Θα σας ενημέρωναν απο τις δουλειές σας... εμας μας εχει ερθει φαξ παντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η -NeFeLaKi-: #10.424 30-01-08 11:08 Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η patousaki: #10.425 30-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... κακούργαζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.426 30-01-08 11:13 καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σας ενημέρωναν απο τις δουλειές σας... εμας μας εχει ερθει φαξ παντως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η -NeFeLaKi-: #10.424 30-01-08 11:08 Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η patousaki: #10.425 30-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... κακούργαζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.426 30-01-08 11:13 καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η patousaki: #10.425 30-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... κακούργαζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.426 30-01-08 11:13 καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tara: Εγώ χρειάζομαι 3 γατοφόρους πρόχειρες...... Δυστυχώς, θα σας αφήσω τώρα... Μάλλον κρύωσα και θα πάρω άδεια να πάω στο σπιτάκι μου! Ε, και αύριο έχουμε αργία (αλλά φοβόμουν να σας το πω...) Α! και μετά θα λέιψω για μερικές μέρες και δεν ξέρω αν εκεί που θα είμαι θα μπορώ να έχω Internet.....΄ Οπότε... τα λέμε σε κανένα μήνα..... (μη με ξεχάσετε!!!!!) Click για ανάπτυξη... κακούργαζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.426 30-01-08 11:13 καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η patousaki: #10.427 30-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Καλημέρα και από εμένα! ετοιμάζομαι να φύγω για γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και στεναχωριέμαι που θα αφήσω το Νεφελάκι μόνο του. Χτες στειρώθηκε Click για ανάπτυξη... καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:17 Η drusilia έγραψε: #10.428 30-01-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλημέρα σε όλους και από μένα, είμαι σπίτι καθότι είμαι λιγάκι κρυωμένη, τα γατιά μου κάνουν τρελες χαρές και παίζουμε όλη την ώρα. Συγνωμη εμας που δεν μας εχουν πει τίποτα τι παιζει με την αυριανή αργία? Δεν ισχύει μόνο για τον δημόσιο τομέα? φιλια σε όλες να'χετε μια καλή μέρα..(κανει κρυο και θελω να γινει καλοκαίρι εδω και τώρα) Click για ανάπτυξη... Νομιζω μονο για το δημοσιο. Του ιδιωτικού δεν πενθούν μάλλον. Ισως ειναι οτι κρατος + εκκλησια = LFE και ειναι σαν να χήρεψε το δημοσιο, για αυτο και πένθος. Και να δω πως θα πάμε οπουδήποτε αύριο που θα ειναι κλειστο το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:19 Η RedCat έγραψε: #10.429 30-01-08 11:19 εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μαλλον δεν θα είμαι καλυτερα...οποτε θα κατσω σπιτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:25 Η Desdemona: #10.430 30-01-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ρε παιδιά.... Κυκλοφορέι μια φήμη ότι αυριο είναι τελικά ΕΠΙΣΗΜΗ αργία...... και άρα ΟΛΟΙ θα πενθούμε, μπορούμε να το διασταυρώσουμε?????? Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:26 Η Desdemona: #10.431 30-01-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: κρατος + εκκλησια = LFE Click για ανάπτυξη... Έγραψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:27 Η patousaki: #10.432 30-01-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εννοείς ότι θα είναι αργία και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Click για ανάπτυξη... δυστηχώς εμείς του ιδιωτικού κατουρήσαμε στο πηγάδι.μέχρι στιγμής ισχύει μόνο για το δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η NiaR έγραψε: #10.433 30-01-08 11:28 αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααα αποφασίστε καλε και θέλω να πάω αύριο για ψώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η -NeFeLaKi-: #10.434 30-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από patousaki: καλημέρα πως είναι το μικρούλι σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η julia έγραψε: #10.435 30-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πήρες την γιατρό κανα τηλέφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 11:37 Η -NeFeLaKi-: #10.436 30-01-08 11:37 Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι τώρα πήρα, δεν ήταν εκεί η Αλίκη ή η Τζίνα, μίλησα με μια κοπέλα την Εύα. Μου είπε ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση γι αυτό κοιμάται και ότι μπορώ λιγάκι να την ταίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Havana έγραψε: #10.437 30-01-08 12:22 καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η LIFE έγραψε: #10.438 30-01-08 12:24 Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:36 Η patousaki: #10.439 30-01-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 520 521 522 523 524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 522 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Κοιμάται από χτες το απόγευμα...Που και που πάω και την ελέγχω, καλά μου φαίνεται απλά σε λήθαργο λίγο. Τώρα που θα φύγω δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... μην ανησυχείς θα γυρίσεις και θα την πάρεις πολλές αγκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2008 στις 12:40 Η drusilia έγραψε: #10.440 30-01-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερα κι απο δω...σημερα που εβγαλε ηλιο εγω σηκωσα πυρετο, και σερνω τις παντοφλιτσες μου σα τη μπάμπο, κοτοπουλο ουτε για δειγμα στο ψυγειο να μου συμβει καμια σουπα...και ολοι μου το παιζουν σημερα πολυασχολοι που θελω νταντεμα ακομη και η μαμα! Click για ανάπτυξη... Περαστικά και υπομονή καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.