Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα Κική! Είσαι καλύτερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάνα κουράγιο.... :P
καλό σας απόγευμα... σχολάω σε λίγο ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε λίγο, ε; Εμείς έχουμε ακόμα 2,5 ώρες....Ααχχχχχχχχχχχχχχχ:(

Μάνα κουράγιο.... :P
καλό σας απόγευμα... σχολάω σε λίγο ;)
ΝΙΑΡΡΡΡΡ:P:P:P....
Ολγα εγω καλα ειμαι...η κορη μου ειχε χθες πυρετο κι εμεινε σημερα σπιτι
Ο μεγαλος ειχε βηχα πηγε μονο τις 2 πρωτες ωρες για να γραψει το τεστ αγγλικων στο σχολειο και μετα πηγα να τον παρω..και τελος μαζεψα τον μικρο στις 12.25...το σχολειο δε,ειναι κανα 10λεπτο απο το σπιτι κι εγω ως γνωστον δεν οδηγω...αυτα τα ολιγα

ααααα ξερω κάποια που θα την καπάρωνε στο πι και φι!!! :P
Μαρινααααααααααα ;)

Είπα ότι θα όχι ότι εεεεεεεεε!!!
Οχι βρε παιδιά δεν το εννοούσα απλά για να απειλήσω την Κλειώ ήτανε να ξέρεις για τα χώματαααα.....τις γλαστρεςςς και να ξέρετεε πως ειναι οι γατομαμάδες όταν νευριάζουμε αλλάαααα όχι δεν μπορω χωρίς αυτην το δηλώνω......:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι βρωμοκουτσουνο που ειναι η κλειω>>>> τελειο γατομουσουδακι!!!!!!!!!!!!

τι βρωμοκουτσουνο που ειναι η κλειω>>>> τελειο γατομουσουδακι!!!!!!!!!!!!

Aσε HAVANA μου ξύπνησα το πρώι εκτός που ήταν πάνω στο κρεβάτι μου πράγμα που της είχα απαγορεύσει ήταν μία χαρά στρωμένη και κοιμόταν ......Αντε λέω δεν πείράζει σηκώνομε και τι να δώ τα χώματα από τις γλαστρες μου όλα έξω μέχρι την ρίζα τα είχε σκάψει ή κακούργα και κάθε φορά που της έλεγα τι έκανες καλέ εδώ αυτή μου ξάπλωνε ανάσκελα και μου έκανε ναζια και κορδέλες.....μου ερχόταν από την μία να την ζουλίξω από την άλλη να την πνίξω....και οταν άρχισα να τα μαζεύω δεν με άφηνε κιόλας με τράβαγε το χέρι σαν να μου έλεγε, γιατί καλέ τα μαζεύεις μία χαρά είναι έτσι άσε σημερα από ΄τύχη το γλυτωσε το πνίξιμό:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να πας στην παραλία και να μαζέψεις μεγάλα βότσαλα τα οποία θα τα απλώσεις πάνω στο χώμα στην κάθε γλάστρα. Αποκλείεται να μπορεί να τα σηκώσει, είναι και μωρό... Σε μερικούς πιάνει αυτό το κόλπο, και δεν μπορούν να βγάλουν έξω τα χώματα. Καλή επιτυχία:)

Να πας στην παραλία και να μαζέψεις μεγάλα βότσαλα τα οποία θα τα απλώσεις πάνω στο χώμα στην κάθε γλάστρα. Αποκλείεται να μπορεί να τα σηκώσει, είναι και μωρό... Σε μερικούς πιάνει αυτό το κόλπο, και δεν μπορούν να βγάλουν έξω τα χώματα. Καλή επιτυχία:)

Μήπως να πάω την Κλειώ στην παραλία και να την φυτέψω αυτήν στην γλαστρα μπορεί αυτό να πιάσει καλύτερα;
(πλακα κάνω το μωρό δεν το αλλάζω με καμία γλαστρα στον κόσμο):up::up::up::up::up:

Μήπως να πάω την Κλειώ στην παραλία και να την φυτέψω αυτήν στην γλαστρα μπορεί αυτό να πιάσει καλύτερα;
(πλακα κάνω το μωρό δεν το αλλάζω με καμία γλαστρα στον κόσμο):up::up::up::up::up:

Ναι, αλλά κρίμα και τα λουλουδάκια σου, διότι η κυρα-Κλειώ είναι κακομαθημένη... :P Μπορεί να ανεβαίνει αν θέλει στα βότσαλα κι αν είναι και μπρατσαρού, ας τα βγάλει αυτά έξω από τη γλάστρα! Ορίστε μας, έτσι τους κάνουμε όλα τα χατήρια και μας καβαλάνε στο σβέρκο (και μιλάω αυστηρά εγώ τώρα, που θα τους έστρωνα το χώμα στη βεράντα, να παίξουν όσο θέλουν, έτσι;;;:lol:)

Ναι, αλλά κρίμα και τα λουλουδάκια σου, διότι η κυρα-Κλειώ είναι κακομαθημένη... :P Μπορεί να ανεβαίνει αν θέλει στα βότσαλα κι αν είναι και μπρατσαρού, ας τα βγάλει αυτά έξω από τη γλάστρα! Ορίστε μας, έτσι τους κάνουμε όλα τα χατήρια και μας καβαλάνε στο σβέρκο (και μιλάω αυστηρά εγώ τώρα, που θα τους έστρωνα το χώμα στη βεράντα, να παίξουν όσο θέλουν, έτσι;;;:lol:)

Ναι ναι μου αρέσει ο δυναμισμός σου και εγώ ήμουν πολύ σκληρή μαζί της αφού της είπα τι της είπα την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε:up::up::up::up::up:
Αφού την μάλωνα και αυτή σκαρφάλωνε στο χερί μου και έκανε κούνια τέτοιο φόβο με έχει.....αλλά αυτό με τα βότσαλα θα το κάνω το ΄θέμα είναι πότε θα πάω να μαζε΄ψω....

Ναι ναι μου αρέσει ο δυναμισμός σου και εγώ ήμουν πολύ σκληρή μαζί της αφού της είπα τι της είπα την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε:up::up::up::up::up:
Αφού την μάλωνα και αυτή σκαρφάλωνε στο χερί μου και έκανε κούνια τέτοιο φόβο με έχει.....αλλά αυτό με τα βότσαλα θα το κάνω το ΄θέμα είναι πότε θα πάω να μαζε΄ψω....

Τι βούτυρα είμαστε πια...:hmm:Γι'αυτό δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε σειρά μετά ;)

Τι βούτυρα είμαστε πια...:hmm:Γι'αυτό δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε σειρά μετά ;)

glurpak γκλουκ γκλουκ γκλουκ τώρα που γράφω έχει κατσει μπροστα στην οθόνη και με κοιτάει και μετά κοιτάει τι έγραψα και νιώθω ότι τα διαβάζει και με κοροιδεύει:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααααα ξερω κάποια που θα την καπάρωνε στο πι και φι!!! :P
Μαρινααααααααααα ;)
Παρούσααααα!!!! Έχασα επεισόδια, ε;;;;
Καλά, Μάγισσα, αν σου ξαναπεράσει απ' το μυαλό, το κανονίζουμε κατευθείαν.:up:
Πάντως, σε σχέση με την πρόταση της ΣτελλαΚ ένα έχω να πω: Η μαύρη της μάνας μου δυο φορές έχει κουβαλήσει πέτρες στο καλάθι της για να φτιάξει το ...μικροκλίμα της. Αρχιτεκτονική τοπίου κανονική η κυρία! Και δεν είναι κάνα νταβραντισμένο γατί, πουπουλάκι είναι. Αν θέλουν να σε τρελάνουν το καταφέρνουν πανεύκολα.:hmm:

Παρούσααααα!!!! Έχασα επεισόδια, ε;;;;
Καλά, Μάγισσα, αν σου ξαναπεράσει απ' το μυαλό, το κανονίζουμε κατευθείαν.:up:
Πάντως, σε σχέση με την πρόταση της ΣτελλαΚ ένα έχω να πω: Η μαύρη της μάνας μου δυο φορές έχει κουβαλήσει πέτρες στο καλάθι της για να φτιάξει το ...μικροκλίμα της. Αρχιτεκτονική τοπίου κανονική η κυρία! Και δεν είναι κάνα νταβραντισμένο γατί, πουπουλάκι είναι. Αν θέλουν να σε τρελάνουν το καταφέρνουν πανεύκολα.:hmm:

Κοίταξε να δεις μια μάνα πάνω στον πόνο της και στα νεύρα της πολλά λέει:lol::lol::lol::lol:
τώρα όσο για τα λουλούδια μου δεν βαριέσαι το μωρό μου να είναι καλά και θα την βρούμε την άκρη αλλά την ατιμη εγώ να την μαλώνω και αυτή να ορμάει για να παίξουμε δεν ξερω τι να πω....μπορει να βάλω σίτα από πάνω από τις γλαστρες θα δώ....Αλλά έπρεπε να σε έχω από μία μερια να βλέπεις εμενα να σφουγγαρίζω και αυτήν να με κοιτάει με ένα ύφος σα να λέει εγώ τόσες ώρες έσκαβα και εσύ τώρα θα μου το χαλάσεις;:up::up::up::up:

Καλημέρα σας!
Εγώ πάντως ξέρω οτι του έχω κοψει το φαγητό απο εχθές (σήμερα έχουμε οδοντίατρο και θα κάνουμε νάρκωση! :)) και πιο πολύ υποφέρω εγώ απο οτι αυτος....
Γκρινιάζει, δεν λέω, αλλά εγώ σκέφτομαι συνέχεια "το καημένο, πεινάει...". Και ουτε 24 ώρες δεν ειναι νηστικός...
Μετά αναρωτιέμαι πώς τον έκανα κακομαθημένο...:)

Μάγισσα, καμιά σφαλιαρίτσα στον πωπο τρώει η μικρή; Χρειάζεται καμιά φορά... Οχι τιποτα άλλο, να καταλαβαίνουν ότι κάνουν κάτι κακο και να έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν το κανουν και μας γράφουν παντελώς! :D

καμιά σφαλιαρίτσα στον πωπο τρώει η μικρή; Χρειάζεται καμιά φορά... Οχι τιποτα άλλο, να καταλαβαίνουν ότι κάνουν κάτι κακο και να έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν το κανουν και μας γράφουν παντελώς! :D

:lol::lol::lol::lol::lol:
Όταν έρθει η ώρα να τρώμε εμείς την σφαλιαρίτσα, τότε να ανησυχούμε... τότε μάλλον κάναμε κάτι λάθος....:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα :)
Δεν έχω κοιμηθεί . Μια ο Μάκης, μία ο Κίκης...... ηρεμία δεν βρήσκω!!!! :P:confused:

Αντε να δω πως θα την βγάλω σήμερα.....

Κουράγιο Τζούλια...
Άρρωστούλης ο καλός σου; Αν ναι, περαστικά σας!

Καλημέρα σας!
Εγώ πάντως ξέρω οτι του έχω κοψει το φαγητό απο εχθές (σήμερα έχουμε οδοντίατρο και θα κάνουμε νάρκωση! :)) και πιο πολύ υποφέρω εγώ απο οτι αυτος....
Γκρινιάζει, δεν λέω, αλλά εγώ σκέφτομαι συνέχεια "το καημένο, πεινάει...". Και ουτε 24 ώρες δεν ειναι νηστικός...
Μετά αναρωτιέμαι πώς τον έκανα κακομαθημένο...:)

Μάγισσα, καμιά σφαλιαρίτσα στον πωπο τρώει η μικρή; Χρειάζεται καμιά φορά... Οχι τιποτα άλλο, να καταλαβαίνουν ότι κάνουν κάτι κακο και να έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν το κανουν και μας γράφουν παντελώς! :D

Καλημερα!
Μια φορά έφαγε μια στον πωπό και κόντεψα να βάλω τα κλάματα μετα... αχ αυτά βλέπουν και ξέρουν οτι έχουν το πάνω χέρι!:hmm:

Τζούλια.... κουραγιο! μη μου πεις οτι σε πετάν και από το κρεβατι? :P;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back