Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σας!
Εγώ πάντως ξέρω οτι του έχω κοψει το φαγητό απο εχθές (σήμερα έχουμε οδοντίατρο και θα κάνουμε νάρκωση! :)) και πιο πολύ υποφέρω εγώ απο οτι αυτος....
Γκρινιάζει, δεν λέω, αλλά εγώ σκέφτομαι συνέχεια "το καημένο, πεινάει...". Και ουτε 24 ώρες δεν ειναι νηστικός...
Μετά αναρωτιέμαι πώς τον έκανα κακομαθημένο...:)

Μάγισσα, καμιά σφαλιαρίτσα στον πωπο τρώει η μικρή; Χρειάζεται καμιά φορά... Οχι τιποτα άλλο, να καταλαβαίνουν ότι κάνουν κάτι κακο και να έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν το κανουν και μας γράφουν παντελώς! :D

Oποια και αν αποφασίσω να ειναι η τιμωρία σφαλιαρίτσα ψέκασμα φωνή ή ότι δήποτε....πρέπει νομίζω να το κάνω την ώρα που το κάνει και αυτή γιατί αλλιώς δεν έχει σημασία......

Αυτή έδρασε μεταξύ 7-8 την ώρα που κοιμόμουν ακόμα και ενδιάμεσα που ξύπνησαν τα παιδια....έκανε ότι έκανε αφού έφυγαν αυτά και πριν σηκωθώ εγώ....Αντε τώρα να της αποδείξεις ότι είναι ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.....:lol::lol::lol::lol::lol: Οταν ειμαι μπροστά σιγά να μην κάνει τιποτα ειναι μες την τρελή χαρά και μες την υπακοή......:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχα καλημερα !!! ειν αι μικρα και συμπαθητικα και λες τι να μαλωσω απο αυτο το τχομπαλακι μετα το τριχομπαλακι μαθαινει να ειναι κυριαρχος αυτης της σχεσης και αμα του πεις και καμια κουβεντα κανει ετσι ετσι το πατουσακι να σου τη σκασει:lol:
εγω εκει που παω να μαλωσω την χοντροαβανα κατεβαζει αυτακια μισοκλεινει τα ματακια οπισθοχορει δηθεν τρομοκρατημενη και με κανει να νιωσω τερας απο το πρωτο επ που θα της πω...την παλιοθεατρινα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχα καλημερα !!! ειν αι μικρα και συμπαθητικα και λες τι να μαλωσω απο αυτο το τχομπαλακι μετα το τριχομπαλακι μαθαινει να ειναι κυριαρχος αυτης της σχεσης και αμα του πεις και καμια κουβεντα κανει ετσι ετσι το πατουσακι να σου τη σκασει:lol:
εγω εκει που παω να μαλωσω την χοντροαβανα κατεβαζει αυτακια μισοκλεινει τα ματακια οπισθοχορει δηθεν τρομοκρατημενη και με κανει να νιωσω τερας απο το πρωτο επ που θα της πω...την παλιοθεατρινα:D

τι να πώ μια χαρά την μαλώνω αλλά τι να την μαλώσω όταν ήδη το έχει κάνει και το βλέπω μετά από μία ώρα;;;

τελικά νομίζω ότι μπορεί να φταίει και ή άμμος γιατί δεν είχε αυτή που της παίρνω και της πήρα μία άλλλη....
Εχθές πήγα και πήρα άλλη και την άλλαξα και σήμερα δεν είδα χώματα έξω.....να δούμε πότε θα το ξανακάνει για να καταλάβω αν φταίει αυτό.....:blink::blink::blink::blink:

Αλλά αυτο που λές που να την μαλώσω όταν σηκώνω το χέρι να την μαλώσω βάζει την πατουσίτσα της στο χέρι μου πάνω και λιώνω άντε να την μαλώσω μετά.....γι αυτό μας καβαλάνε μου φαίνεται με την άτιμη την γοητεία τους........:up::up::up::up:

Καλημέρα!:)
Μάγισσα, μεγάλα (και σχετικά βαριά βότσαλα) βρίσκεις και στο Praktiker, σε τσουβαλάκια. Εγώ έβαλα στις δικές μου γλάστρες και από τότε είμαστε οκ.
Βιβή, με το καλό ο καθαρισμός, να φάει και το παιδί (μη μας πάθεις και τίποτα απ'τη στενοχώρια) :P

Καλημέρα!:)
Μάγισσα, μεγάλα (και σχετικά βαριά βότσαλα) βρίσκεις και στο Praktiker, σε τσουβαλάκια. Εγώ έβαλα στις δικές μου γλάστρες και από τότε είμαστε οκ.
Βιβή, με το καλό ο καθαρισμός, να φάει και το παιδί (μη μας πάθεις και τίποτα απ'τη στενοχώρια) :P

Σε ευχαριστώ πολύ γιατι το πρώι που σηκώθηκα και τα ειδα όλα έξω ήμουν έτοιμη να πάρω την Marmanga να κανονίσουμε την υοθεσία ή να κάνω φόνο και να παω φυλακή οποτε πάλι στην Μαrmanga θα κατέληγε η Κλειώ........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ουφ, ανακόυφιση!
Κάναμε καθαρισμό στα δόντια μας, μας πήρανε και αίμα και τώρα θέλουμε να βγούμε στο μπαλκόνι αλλά δεν μας αφήνουν γιατι ειμαστε μαστούρηδες από τη νάρκωση.
Ηταν και λιγο ερεθισμένα τα ούλα μας και πρέπει να μας βάζει η μαμά stomorgil ή κάπως έτσι... Αυτο δεν μας είχε προτείνει και η σοφή Γατομαμά Αρήθα;

Ουφ, ανακόυφιση!
Κάναμε καθαρισμό στα δόντια μας, μας πήρανε και αίμα και τώρα θέλουμε να βγούμε στο μπαλκόνι αλλά δεν μας αφήνουν γιατι ειμαστε μαστούρηδες από τη νάρκωση.
Ηταν και λιγο ερεθισμένα τα ούλα μας και πρέπει να μας βάζει η μαμά stomorgil ή κάπως έτσι... Αυτο δεν μας είχε προτείνει και η σοφή Γατομαμά Αρήθα;

Περαστικά σας, κύριε Ραούλ, και με προσοχή τώρα τα δοντάκια και τα ουλάκια... Μπαλκόνι από αύριο!:)

Μας ειπαν επίσης οτι εμφανώς τρώμε βρωμιές... :redface:
Και φυσικά δεν εννοόύσαν το φαί που μας δίνει η μαμά μας... Αλλά τις αηδιές που μπορεί να βρίσκουμε και να τρώμε στο μπαλκονι...

Σας ευχαριστούμε για τα περαστικά!:)

Πολλά φιλάκια στα μουσούδια του Ραούλ :inlove:

Και πάλι ευχαριστούμε!
Εχει πολύ πλάκα γιατι ενώ ειναι μαστούρης αρνείται να ξαπλώσει!
Κάθεται με κλειστά μάτια καθιστος...:)

Περαστικά στο Ραουλάκο σου Βιβή:)

Ευχαριστώ!
Μια χαρά ειναι τώρα, έφαγε και αποφάσισε να κοιμηθεί.:)
Αντε, πέρασε κι αυτο, το είχαάγχος...

Καλημέρααααα
περαστικά στον κούκλο Ραούλ...και με γεια τα δοντακιαααα :P:lol:
νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Καλημέρα σας!
Κι εγώ νυστάζω... Και βρέχει κιόλας... Αλλα τι να κάνουμε, υπομονή!:)

Καλημέρα σας!
Κι εγώ νυστάζω... Και βρέχει κιόλας... Αλλα τι να κάνουμε, υπομονή!:)

Καλημέρα σε όλους:kiss::kiss::kiss:
drusilia ο γατούλης πως ειναι σήμερα;:)

Μια χαρά, νομίζω οτι μετά τον βραδινό ύπνο έχει συνέλθει εντελώς. :)
Ευτυχώς εκτός απο την μαστούρα που είχε, που ηταν μάλλον αστεία, δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου.
Τώρα περιμένω τις εξετάσεις αίματος. ΟΚ θα ειναι αλλά έχω και μια αρρωστοφοβία, τον έχω και μονάκριβο, καταλαβαίνετε...

Μια χαρά, νομίζω οτι μετά τον βραδινό ύπνο έχει συνέλθει εντελώς. :)
Ευτυχώς εκτός απο την μαστούρα που είχε, που ηταν μάλλον αστεία, δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου.
Τώρα περιμένω τις εξετάσεις αίματος. ΟΚ θα ειναι αλλά έχω και μια αρρωστοφοβία, τον έχω και μονάκριβο, καταλαβαίνετε...

:lol::lol::lol: Άντε περαστικά σας!!!!!
Πάντως στο avatar, έτσι οπως ειναι ξαπλωμένος, μοιάζει και εδω μαστούρης, με το μάτι κάγκελο!!! :blink::blink::up::up:

Λές να του αρέσει???

Καλημέρα, βρέχει.. και όρεξη για δουλειά 0000000.

Καλημέρα! Δυο μέρες μόνοοοοο :whistle:(άντε και η σημερινή), κι έπειτα θα είμαι ταπί και ψύχραιμη ΑΛΛΑ με τα νεύρα στη θέση τους. Αχ, θα τη χάσω τη δουλίτσα μου και δε θα λυπηθώωωωω :) Και να φανταστείτε ότι βγήκα χτες και γύρισα σπίτι στις 2.30 το χάραμα. Μια χαρά είμαι, μια χαρά. Εσείς γατούλες μου;

Καλημέρα σε όλους:D!
Εχει βγάλει ήλιο τώρα...ευτυχως:up:
Περαστικα στον Ραούλ!:)

2 μέρες έμειναν για το Σαββατοκύριακο
5_1_117.gif

Καλημέρα!
Βιβή, ο Ραούλ θα έχει χαμόγελο colgate σήμερα, ε; :D
Καλά αποτελέσματα από τις αιματολογικές και καλό κουράγιο (σε σένα) για την αλοιφή στα ούλα... Θα περιμένουμε ανταπόκριση από το μέτωπο!:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back