Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ειδες ναζι??ε??:lol:

Τι ναζι μάτια γούνα είναι έρωτας θα απατήσω την Κλειώ και θα μου θυμώσει:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, σ' αυτές τις ηλικίες και σ' αυτά τα μαθήματα sicut erat in principio, et nunc et semper...:P Μάλλον πρέπει να το πάρεις απόφαση!
Το Λατινικόν το δουλεύουμε φαρσί βλέπω!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα η μόρφωση είναι σε υψηλά επίπεδα στο mycat δεν το συζητώ η Aretha δεν παίζεται σε πολλά!!!!!

Aggelikiιιιιιιιι....τι μας κάνεις καλέ.... αντέχεται τόσο νάζι, τόση γλύκα, χωρίς να μπορείς να το ζουλίξεις; Αχ, δεν μπορώ...:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby:

Aggelikiιιιιιιιι....τι μας κάνεις καλέ.... αντέχεται τόσο νάζι, τόση γλύκα, χωρίς να μπορείς να το ζουλίξεις; Αχ, δεν μπορώ...:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby:
Κοίτα ποια μιλάει...Που έχει το Brad Pitt σε γκρι γουναρικό και ζηλεύει κιόλας!:lol:

Κοίτα ποια μιλάει...Που έχει το Brad Pitt σε γκρι γουναρικό και ζηλεύει κιόλας!:lol:

Τι να κάνω η τρελαμένη...τα θέλω ΟΛΑ:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να κάνω η τρελαμένη...τα θέλω ΟΛΑ:P:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτό ειναι αλήθεια όσα και να έχεις θέλεις και άλλα!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Καλημέεεεεραααααα!!! Τι χαμπάρια;:hello:

:hello::hello::hello::hello::hello:Καλημέρα σας,φιλάκια σε όλα τα γατουνάκια.

Καλημερούδιααααα!!!
Βρήκα τον χθεσινο ένοχο για την αταξία του μικρού χθές... δεν εφταιγε το πουλάκι μου.Του κλεισε ο μπαμπας την πορτα το βραδυ κ δεν μπορουσε να βγει να παει τουαλετα το πουλακι μουυυυυυυυυυυ :mad:
Κατα τα αλλα... σημερα ειμαι κομματια, ποναει ολο το σωμα μουυυυυυυ ετρεχα ολη μερα χθες και το βραδυ επλενα σεντονια κ παπλωμα του κατουρλιτσα... :P

Καλημερούδιααααα!!!
Βρήκα τον χθεσινο ένοχο για την αταξία του μικρού χθές... δεν εφταιγε το πουλάκι μου.Του κλεισε ο μπαμπας την πορτα το βραδυ κ δεν μπορουσε να βγει να παει τουαλετα το πουλακι μουυυυυυυυυυυ :mad:
Κατα τα αλλα... σημερα ειμαι κομματια, ποναει ολο το σωμα μουυυυυυυ ετρεχα ολη μερα χθες και το βραδυ επλενα σεντονια κ παπλωμα του κατουρλιτσα... :P

Κουράγιο Νιαρ, παρασκευή σήμερα....:up::up::up::up::up:

Καλημέρα κούκλες!
Άντε Νάνσυ να ηρεμήσεις με το Εκτόρι σου, ήμουν σίγουρη ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί :)
Και ναι, σήμερα είναι Παρασκευή!:up:

Morining!!!!!!!!!!!!!!1 :up::up:

Αντε Παρασκευή!!!!!!!!!!! :up:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια τι κάνετε;

καλησπερα!!!
Αγγελική, αυτό ήταν κανονικότατο γατο-πορνό!! :P
Άσε, τα λατινικά είναι απ'τα λίγα πράγματα που μου έμειναν τόσο πολύ απ'το σχολείο... Εκείνον τον κακομοίρη τον Ovidius poeta που τουρτούριζε στην terra Pontica, ακόμα τον θυμάμαι!:rolleyes:
Κοίτα η μόρφωση είναι σε υψηλά επίπεδα στο mycat δεν το συζητώ η Aretha δεν παίζεται σε πολλά!!!!!
Μάγισσα, παρακαλώ περάστε στο ταμείο για τα περαιτέρω, ευχαριστώ. :cool: (Ή μήπως θες πάλι να σου στείλω τίποτα φαγώσιμα με το ΚΤΕΛ;:lol:)
Άντε μπράβο, όλα καλά λοιπόν! (Μόνο μην του μείνει το "κατουρλής" ως προσωνύμιο του καημένου) :P

Άσε, τα λατινικά είναι απ'τα λίγα πράγματα που μου έμειναν τόσο πολύ απ'το σχολείο... Εκείνον τον κακομοίρη τον Ovidius poeta που τουρτούριζε στην terra Pontica, ακόμα τον θυμάμαι!:rolleyes:
Ε κι εσύ το πρώτο μάθημα θυμάσαι! Αυτό δεν είχε σασπένς! Μια μανταμίτσα που μαδούσε τις άσπρες τρίχες απ'το κεφάλι της τη θυμάσαι; Μεγάλη επιτυχία!:lol:

Αχ, ναι!!:lol: Και κάποιον (ή κάποια) που είχε αυτοκτονήσει με το ψαλιδάκι του μανικιουρίστα!!:lol::lol:
Τελικά ήταν πολύ σουρεαλιστικό εκείνο το βιβλίο...:hmm:

Αχ, ναι!!:lol: Και κάποιον (ή κάποια) που είχε αυτοκτονήσει με το ψαλιδάκι του μανικιουρίστα!!:lol::lol:
Τελικά ήταν πολύ σουρεαλιστικό εκείνο το βιβλίο...:hmm:
Έεεετσι έτσι!!! Και το τέλειο: Πήγε κάποιος (εφεξής και χάριν συντομίας: Μήτσος) να επισκεφτεί έναν φίλο του (Μπάμπης), αλλά ο Μπάμπης βαριόταν να τον δει και έβαλε τον υπηρέτη του να πει ότι δεν είναι μέσα. Όταν αργότερα ο Μπάμπης πήγε να επισκεφτεί το Μήτσο, ο ίδιος ο Μήτσος του φώναξε ότι δεν είναι μέσα. Όταν ο Μπάμπης διαμαρτυρήθηκε για το προφανές του πράγματος, του λέει ο Μήτσος: "Εγώ πιστεψα τον υπηρέτη σου ότι δεν ήσουν σπίτι, εσύ δεν πιστεύεις εμένα τον ίδιο;"
Φοβερό χιούμορ αυτοί οι Λατίνοι...

Έεεετσι έτσι!!! Και το τέλειο: Πήγε κάποιος (εφεξής και χάριν συντομίας: Μήτσος) να επισκεφτεί έναν φίλο του (Μπάμπης), αλλά ο Μπάμπης βαριόταν να τον δει και έβαλε τον υπηρέτη του να πει ότι δεν είναι μέσα. Όταν αργότερα ο Μπάμπης πήγε να επισκεφτεί το Μήτσο, ο ίδιος ο Μήτσος του φώναξε ότι δεν είναι μέσα. Όταν ο Μπάμπης διαμαρτυρήθηκε για το προφανές του πράγματος, του λέει ο Μήτσος: "Εγώ πιστεψα τον υπηρέτη σου ότι δεν ήσουν σπίτι, εσύ δεν πιστεύεις εμένα τον ίδιο;"
Φοβερό χιούμορ αυτοί οι Λατίνοι...

καλό:up:
:lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back