Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:52 Η Mia_m έγραψε: #11.101 23-02-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει όμως επιρροές από γιόγκα έχει! Όσο για το σπαγκάτο, μια φορά προσπάθησα και κόντεψα να σπάσω , τι να κάνουμε,εγώ είμαι της κολύμβησης και έχω 1000μετανοιώσει που σταμάτησα. Μάλλον από καλοκαίρι που τελειώνω με σχολή και θα αποκτήσω και δικό μου, ολόδικό μου αμαξάκι,θα αρχίσω ξανά τις καταδύσεις και τη χειμερινή κολύμβηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:27 Η drusilia έγραψε: #11.102 23-02-08 14:27 Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:33 Η Mia_m έγραψε: #11.103 23-02-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Click για ανάπτυξη... thanks, αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, απλά το κακό είναι ότι αν σταματήσεις μια φορά πολύ δύσκολα μπορείς να αρχίσεις πάλι,πρέπει να καλοκαιριάσει πάλι και μετά σιγά σιγά να συνηθίζεις το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η niaourini2_2: #11.104 23-02-08 14:39 Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:43 Η Mia_m έγραψε: #11.105 23-02-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Click για ανάπτυξη... Μέχρι και 5 βαθμούς κολυμπάμε, κάτω από 4 θα βγούμε σε σχήμα παγόβουνου! Κάνει όμως πολύ καλό στην υγεία,όσο έκανα χειμερινή κολύμβηση δεν αρρώσταινα με τίποτα,μόλις σταμάτησα άρχισα να κρυώνω και να κολλάω ότι ίωση κυκλοφορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:46 Η niaourini2_2: #11.106 23-02-08 14:46 Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Η υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Αλλά για το αν οι πιλάτες είναι αντίγραφο της γιόγκα θα διαφωνήσω... Αν το πιστεύεις αυτό μάλλον δεν είχες καλούς "δασκάλους" ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!!! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει όμως επιρροές από γιόγκα έχει! Όσο για το σπαγκάτο, μια φορά προσπάθησα και κόντεψα να σπάσω , τι να κάνουμε,εγώ είμαι της κολύμβησης και έχω 1000μετανοιώσει που σταμάτησα. Μάλλον από καλοκαίρι που τελειώνω με σχολή και θα αποκτήσω και δικό μου, ολόδικό μου αμαξάκι,θα αρχίσω ξανά τις καταδύσεις και τη χειμερινή κολύμβηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:27 Η drusilia έγραψε: #11.102 23-02-08 14:27 Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:33 Η Mia_m έγραψε: #11.103 23-02-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Click για ανάπτυξη... thanks, αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, απλά το κακό είναι ότι αν σταματήσεις μια φορά πολύ δύσκολα μπορείς να αρχίσεις πάλι,πρέπει να καλοκαιριάσει πάλι και μετά σιγά σιγά να συνηθίζεις το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η niaourini2_2: #11.104 23-02-08 14:39 Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:43 Η Mia_m έγραψε: #11.105 23-02-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Click για ανάπτυξη... Μέχρι και 5 βαθμούς κολυμπάμε, κάτω από 4 θα βγούμε σε σχήμα παγόβουνου! Κάνει όμως πολύ καλό στην υγεία,όσο έκανα χειμερινή κολύμβηση δεν αρρώσταινα με τίποτα,μόλις σταμάτησα άρχισα να κρυώνω και να κολλάω ότι ίωση κυκλοφορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:46 Η niaourini2_2: #11.106 23-02-08 14:46 Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:33 Η Mia_m έγραψε: #11.103 23-02-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Click για ανάπτυξη... thanks, αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, απλά το κακό είναι ότι αν σταματήσεις μια φορά πολύ δύσκολα μπορείς να αρχίσεις πάλι,πρέπει να καλοκαιριάσει πάλι και μετά σιγά σιγά να συνηθίζεις το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η niaourini2_2: #11.104 23-02-08 14:39 Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:43 Η Mia_m έγραψε: #11.105 23-02-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Click για ανάπτυξη... Μέχρι και 5 βαθμούς κολυμπάμε, κάτω από 4 θα βγούμε σε σχήμα παγόβουνου! Κάνει όμως πολύ καλό στην υγεία,όσο έκανα χειμερινή κολύμβηση δεν αρρώσταινα με τίποτα,μόλις σταμάτησα άρχισα να κρυώνω και να κολλάω ότι ίωση κυκλοφορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:46 Η niaourini2_2: #11.106 23-02-08 14:46 Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Χειμερινή κολυμβηση;! ΧΑρά στο κουράγιο σου καλή μου! Click για ανάπτυξη... thanks, αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, απλά το κακό είναι ότι αν σταματήσεις μια φορά πολύ δύσκολα μπορείς να αρχίσεις πάλι,πρέπει να καλοκαιριάσει πάλι και μετά σιγά σιγά να συνηθίζεις το νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η niaourini2_2: #11.104 23-02-08 14:39 Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:43 Η Mia_m έγραψε: #11.105 23-02-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Click για ανάπτυξη... Μέχρι και 5 βαθμούς κολυμπάμε, κάτω από 4 θα βγούμε σε σχήμα παγόβουνου! Κάνει όμως πολύ καλό στην υγεία,όσο έκανα χειμερινή κολύμβηση δεν αρρώσταινα με τίποτα,μόλις σταμάτησα άρχισα να κρυώνω και να κολλάω ότι ίωση κυκλοφορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:46 Η niaourini2_2: #11.106 23-02-08 14:46 Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:43 Η Mia_m έγραψε: #11.105 23-02-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Click για ανάπτυξη... Μέχρι και 5 βαθμούς κολυμπάμε, κάτω από 4 θα βγούμε σε σχήμα παγόβουνου! Κάνει όμως πολύ καλό στην υγεία,όσο έκανα χειμερινή κολύμβηση δεν αρρώσταινα με τίποτα,μόλις σταμάτησα άρχισα να κρυώνω και να κολλάω ότι ίωση κυκλοφορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:46 Η niaourini2_2: #11.106 23-02-08 14:46 Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Πωπω..χειμερινή κολύμβηση ε??πάντα αναρωτιόμουν πώς αντέχουν και βουτάνε στο νερό όμε άνεση όταν η θερμοκρασία ειναι...10 βαθμοί.Δε νομίζω ότι αντέχεται από τους πολύ κρυουλιάρηδες... Click για ανάπτυξη... Μέχρι και 5 βαθμούς κολυμπάμε, κάτω από 4 θα βγούμε σε σχήμα παγόβουνου! Κάνει όμως πολύ καλό στην υγεία,όσο έκανα χειμερινή κολύμβηση δεν αρρώσταινα με τίποτα,μόλις σταμάτησα άρχισα να κρυώνω και να κολλάω ότι ίωση κυκλοφορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:46 Η niaourini2_2: #11.106 23-02-08 14:46 Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:50 Η Mia_m έγραψε: #11.107 23-02-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: Χμ...αν είναι έτσι να αρχίζω να το σκέφτομαι για χειμωνιάτικες βουτιές..Θεσσαλονίκη όμως πού πάτε για χειμερινό μπάνιο? Click για ανάπτυξη... Χαλκιδική! Εγώ πήγαινα Όρμο Παναγιάς, έχουμε εξωχικό εκεί,αλλά βολεύει κιόλας, είναι σχετικά κοντά και είναι κόλπος, δεν έχει παγωμένα ρεύματα και είναι και ριχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:27 Η aretha έγραψε: #11.108 23-02-08 15:27 Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιβή, με γειά την υπογραφή! Πολύ μ' αρέσει! Γιόγκα δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά πιλάτες έκανα χρόνια και μ' άρεσε πάρα πολύ. Έχει όντως κάποιες ομοιότητες με τη γιόγκα, χωρίς όμως την "εσωτερική", πνευματική διάσταση, ίσως κάτι σαν μια πιο δυτική εκδοχή της. Και η εντύπωση που έχω για τη γιόγκα είναι ότι είναι κάπως στατική (κάνω λάθος; ), ενώ το πιλάτες έχει κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η ruko έγραψε: #11.109 23-02-08 15:46 Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η γιόγκα έχει μεγάλη πλάκα! Έκανα παλιά, από το βιβλίο "Γιογκα- για ζωτική ομορφιά" μιας Σουάμι Σαρασβάτι που την έχει φωτογραφίες να κάνει ασκήσεις με μια σιαμέζα ξαπλαρωμένη στο πλάι να την κοιτάει με απλανές βλέμμα. Γενικά, η γιόγκα είναι η γυμναστική του τεμπέλη, αφού κάνεις τις περισσότερες ασκήσεις ξαπλωμένος. Φυσικά, εγώ είμαι τόσο τεμπέλα που ούτε καν αυτό δεν αξιώνομαι να κάνω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:07 Η drusilia έγραψε: #11.110 23-02-08 18:07 Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω αγαπητή ΑΡήθα! Ειπα να "διαφημίσω" κι εγώ τις 2 μου αγάπες, μ'αρεσει που έχουν και οι 2 ενα σοβαρό και απλανές βλέμα! Ούτε με τη γιογκα ουτε με το πιλάτες εχω ασχοληθεί σε πάρα πολύ βάθος. Γιογκα κάνω κάποια χρονια 1-2 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και πιλατες εχω παρακολουθησει λιγο απο περιέργεια. Γενικά το γυμανστήριο το κάνω υποστηρικτικά για τις πολεμικές τέχνες, οποτε δεν το εχω ψάξει πολύ. Ξέρω μονο οτι υπάρχουν πολλά ήδη γιογκα και μου αρέσει πολύ που συνδυάζει ενδυνάμωση, ευλυγυσία και διαλογισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:57 Η SEVAH έγραψε: #11.111 23-02-08 18:57 Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να απαντήσω στην αγαπητή Ruko οτι η γιόγκα εφόσον γίνεται σωστά και με την ένταση που απαιτείται είναι απο τα πιο δύσκολα προγράματα εκγύμνασης.Χρειάζεται πολυς χρόνος πρακτικής εξάσκησης για φτάσεις να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Κάνω γιόγκα τρεία χρόνια και ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Η ruko έγραψε: #11.112 23-02-08 19:15 Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξέρω! Αλλά έχει το τεράστιο συν ότι δε χρειάζεται να τρέχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.113 23-02-08 20:29 Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ μια και έχω κάνει και γιόγκα και τώρα κάνω και πιλάτες στην γιόγκα συμετέχει όλο το σώμα και χρειάζεται όντως να κάνεις πολύ καιρό τις ασκήσεις για να μπορέσεις να τις κάνεις σωστά και γενικά χρειάζεται πολύ ισοροπία ενώ στο πιλάτες γίνεται πιο ευκολα και η φιλοσοφία είναι δυνατό κέντρο δηλ η μέση του σώματος έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολύ ορθοπεδικοί συμβουλεύουν τους ασθενοίς τους να κάνουν πιλάτες γιατί είναι καλό σε πολλές παθήσεις της μέσης του αυχένα της σπονδυλικής στήλης.....Εμένα πάντως μου άρεσε πιο πολύ από ότι έχω κανει μέχρι σήμερα!!!!! Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:36 Η Raisa έγραψε: #11.114 23-02-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και φυσικά και το μπαλέτο..... Στην επόμενη παράσταση θα΄έχω πρωταγωνιστικό ρόλο λέει η δασκάλα μου (γιατί είμαι πολύ καλή ) στην λίμνη των κύκνων εγώ θα κάνω.........την λίμνη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μάγισσα της λίμνης!!!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:37 Η RedCat έγραψε: #11.115 23-02-08 20:37 εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:41 Η μαγισσα έγραψε: #11.116 23-02-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? παιδιά, σήμερα ήρθε ο νέος μας καναπές και κάνω δοκιμαστικά ξάπλας, δεν πρόκειται με τίποτα να με πείσετε να κάνω γυμναστική και μπαλλέτα Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Click για ανάπτυξη... Αχ Νota μου για το των δεν ξέρω για τον ρόλο του Των αν έχει δοθεί εγώ έχω εξασφαλίσει τον ρόλο της λίμνης λόγω μεγέθους είμαι η πιο μεγάλη μπαλαρίνα στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:42 Η popi έγραψε: #11.117 23-02-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:48 Η μαγισσα έγραψε: #11.118 23-02-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι λές βρε ποπι την ηλικία μου την είδες εγώ ξεκίνησα pilates και μπαλέτο και όλες άρχισαν να με πειράζουν πόση διαφορά έχουμε νομίζεις; (συγνώμη κιόλας για το βρε!!!) Τι συγνώμη μαγισσούλα μου;αυτά είναι αγάπης και τα καταλαβαίνω Αλλά όταν εσύ ήσουν μικρό εγώ έτρωγα τα νιάτα μου στον Πανιώνιο. Εκανα και μικρή παιδιά,οπότε όπως λένε τα καμάρια μου είμαι άχρηστη για τη φύση γιατί αυτά μεγάλωσαν Κάνε παιδιά να δεις καλό την κυριολεξία Click για ανάπτυξη... βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:49 Η popi έγραψε: #11.119 23-02-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 554 555 556 557 558 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 556 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω στη "Λίμνη Των Κύκνων" μπορώ να κάνω το "Των" ή έχει δοθεί ο ρόλος??? Εγώ θα πάρω και το των και τη λίμνη Σε λίγο θα παραθέσω φωτό της Φαλντής κοιμωμένης επί του καναπέως.... Μήμπως μπορώ να πάρω και τη θέση της Φάλντης Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:55 Η popi έγραψε: #11.120 23-02-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αρχική Δημοσίευση από ποπι: βρε συ που στον Πανιώνιο και εγώ Ν.Σμύρνη μεγαλωσα και έμενα στην Αγίου Ανδρέου μέχρι τα 20 μου χρονια να δεις που μπορεί και να γνωριζόμαστε..... και εγώ έχω μεγάλα παιδιά τα δικά σου πόσο είναι; τα δικά μου είναι 16 και 12 Click για ανάπτυξη... Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20) ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.