Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μια ζωή Αρτάκης μένω μπορώ να ζήσω χωρίς το θόρυβο:/::/::/:
Κι εμένα τόσο περίπου είναι αλλά έχω και ένα 19,5(δεν λέμε ακόμα 20):lol::lol::lol::lol::lol: ,ο δευτερός 17 και 12 μικρός.

Αν εξεραίσουμε τον μεγάλο σου τότε τα μικρά σου έχουν την ίδια ηλικία με τις κόρες μου.....

στην Αρτάκη είχε ψησταριές με νόστιμα κοτόπουλα:lol::lol::lol::lol:

Εγώ πήγαινα σχολείο στην Εστία Ν.Σ και μετά ερωτεύτικα και ήρθα Θεσσαλονίκη!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Άρα είμαστε σχεδόν συνομίλικες και δεν λέει να μου λές ότι είσαι μεγάλη εσύ για αύτά!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:Από όλη την Αρτάκη τα κοτόπουλα σου έχουν μείνει:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:Στο 2ο Ομήρειο Λύκειο εγώ.
Μαγισσούλα μου άστα τα γεράματα χτυπούν αλύπιτα την πόρτα μου:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:Από όλη την Αρτάκη τα κοτόπουλα σου έχουν μείνει:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:Στο 2ο Ομήρειο Λύκειο εγώ.
Μαγισσούλα μου άστα τα γεράματα χτυπούν αλύπιτα την πόρτα μου:lol::lol::lol:

Ε!!! καλά και συ είναι ανάγκη να τους ανοίξεις;;;:lol::lol::lol:
Πες δεν μπορώ τώρα λείπω έχω να πάω για pilates!!!!:up::up::up::up:

Ε!!! καλά και συ είναι ανάγκη να τους ανοίξεις;;;:lol::lol::lol:
Πες δεν μπορώ τώρα λείπω έχω να πάω για pilates!!!!:up::up::up::up:

Δεν ανοίγω κουφό βουνό:lol::lol::lol::lol::lol:Αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κ*&^%$ που λένε:lol::lol::lol::lol:Μένου σπίτι άλλα δυο αγόρια και δουλεύω σαν τρελή ή τρελή μάνα:blink::blink::blink::blink:

Που δουλεύεις αν επιτρεπεται γιατί και εγώ δουλεύω και έχω 2 κορίτσια και σπίτι!!!:lol::lol::lol::lol:
Αλλά την πόρτα την ανοίγω μόνο σε ότι με κάνει να νιώθω καλά!!!!

Που δουλεύεις αν επιτρεπεται γιατί και εγώ δουλεύω και έχω 2 κορίτσια και σπίτι!!!:lol::lol::lol::lol:
Αλλά την πόρτα την ανοίγω μόνο σε ότι με κάνει να νιώθω καλά!!!!

:hmm::hmm:Λες να μας μαλώσουν:lol::lol::lol:όλο εμείς μιλάμε.Αυτό τον καιρό δουλεύω για ένα εκδοτικό οίκο σε διώρθωση κειμένων και σύνταξη και άλλα πολλά:happy::happy::happy:
Εγώ πάλι ανοίγω την πόρτα μου συνέχεια γιατί κανένα δεν θυμάτε να πάρει τα κλειδιά του:lol::lol::lol::lol:Α και σε γάτες,γατάκια.

:hmm::hmm:Λες να μας μαλώσουν:lol::lol::lol:όλο εμείς μιλάμε.Αυτό τον καιρό δουλεύω για ένα εκδοτικό οίκο σε διώρθωση κειμένων και σύνταξη και άλλα πολλά:happy::happy::happy:
Εγώ πάλι ανοίγω την πόρτα μου συνέχεια γιατί κανένα δεν θυμάτε να πάρει τα κλειδιά του:lol::lol::lol::lol:Α και σε γάτες,γατάκια.

Γιατί να μας μαλώσουν καλέ εδώ είναι για να τα λέμε:up::up: και....
1.Φρόντισε όλοι να κρεμάσουν τα κλειδια σους στο λαιμό για να μην τα ξεχνάνε και σε κάνουν θυρωρό
2.και βάλε και αλλα γατάκια στην ζωή σου σου κάνουν καλό!!!!!
3. Κλείσε και μία φορά την πόρτα στην ανία και ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:up::up::up:
Αντε γιατί η ζωή μας φεύγει μόνο όταν την αφήνουμε να τράξει πιο γρήγορα από εμάς!!!!!!:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol:Θα το προτείνω αλλά μάλλον δεν θα πιάσει.:lol::lol::lol:
Γατούλα και άλλη ευχαρίστως,μόνο που θα περιμένω να φύγει η Μελένια:(:(:(:(ο καημένος ο Πίτσης μου(του έμεινε πάει το Πρίγκιπας) εδώ και 11 μήνες έχει μάθει με παρέα και τώρα που γέννησε η μανούλα κάθε βράδυ κλαίει από τη μοναξία,αλλού η Μελένια με τα μωρά,αλλού αυτός,και δεν μένουν τα αδεσποτάκια μέσα και ο άλλο ο άκαρδος τον παράτησε και τα είχα υιοθετήσει σχεδόν μαζί με 19 μέρες διαφορά.Αλλά ο Όμορφος ήταν γατί με προσωπικότητα τι να κάνω;:redface::redface:
΄Οσο για το άλλο που λες θα θυμήθω σε 3-4 χρόνια το αγωνισμά μου 110 εμπόδια και θα την προφτάσω που θα μου πάει:cool:

Ολα μπορούν να γίνουν φτάνει να το θέλεις!!!!!:lol::lol::lol:

:):):):):)Μια πολύ καλή μέρα σε όλους.
Μαγισσούλα μου όλα θα γίνουν.
Εσείς εκεί πάνω είσαστε πολύ έξω καρδιά,μήπως να ανέβω προς τα εκεί να περάσω ταραχώδη γειρατεία:lol::lol::lol::lol::lol:άσε που έχετε και κούκλες γάτες:inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλημέρα σε όλους! Χτες πήρα μια απόφαση ζωής: Δεν θα ξαναγκρινιάξω ποτέ!:happy:

Καλημέρα σε όλους! Χτες πήρα μια απόφαση ζωής: Δεν θα ξαναγκρινιάξω ποτέ!:happy:

Ποτέ μη λες ποτέ.;)... αλλά γιατί αυτή η απόφαση;;;;;:confused:

Ουάου!!! Καλά, δεν σε είχα και για ιδιαίτερα γκρινιάρα (εκτός από κάποιες αναφορές στην εμπιστοσύνη που έχεις στον αδερφό σου ως γατοφροντιστή...)αλλά πώς σου ήρθε;;;;

Χθες ήμουν στην κηδεία ενός παλικαριού 33 χρόνων... Και σιχάθηκα τον εαυτό μου που μιζεριάζει για ασήμαντα πράγματα.

Λυπάμαι πολύ...:cry::cry: έχεις δίκιο, και γω πολλές φορές, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, συνειδητοποιώ το πόσο καλά είμαι και ότι δεν έχω λόγους να παραπονιέμαι....δυστυχώς όμως, γρήγορα πάλι το ξεχνώ...αχ αυτή η καθημερινότητα, πώς μας απορροφά!:hmm:

Ωχ...:( :(Οκ, καταλαβαίνω. Σόρρυ που ρώτησα.

Αυτό βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου:):):)Σου μιλά κάποια που έχει περάσει πολλά.Γιαυτό και το τρελό χιουμορ.
Και για να ελαφρυνουμε το κλίμα που μένετε ακριβώς:lol::lol::lol::lol:
Είχα δίκαιο,ανεβαίνω Θεσσαλονίκη,φυλάξτε τα γατιά σας

Αυτό βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου:):):)Σου μιλά κάποια που έχει περάσει πολλά.Γιαυτό και το τρελό χιουμορ.
Και για να ελαφρυνουμε το κλίμα που μένετε ακριβώς:lol::lol::lol::lol:
Είχα δίκαιο,ανεβαίνω Θεσσαλονίκη,φυλάξτε τα γατιά σας

Βρε συ αλήθεια το λές άντε εδώ είμαστε έτοιμες να σε δεχτούμε και όσο για τα γατιά έχουν ανοιχτές ανοιχτές αγκαλιες για όλες τις τρελές γατομαμαδες!!!!!

Έμαθα να ζω από μικρή με το "Ζήσε τη στιγμή" πιστέψτε με δεν έχω χάσει!!! Άντε κανα 2 φορές στη ζωή μου μετάνοιωσα που είμαι λίγο φλου, αλλά δεν πειράζει, θα ξέρω να μην επαναληφθεί:D

Παιδιά δεν αντέχω άλλο διάβασμα, έχω γίνει φυτό! Διαβάζω όπου κι αν βρίσκομαι,στο σπίτι ή στην δουλειά και τις δουλειές τις έχω φορτώσει στον κόκκορα, δηαλδή στον Αριστείδη!:) Μου μένουν άλλοι 6 μήνες και μετά επανάληψη για να πάρω την πιστοποίηση της Cisco, που κοστίζει και 150 Euro! Αν δεν την πάρω θα σκάσω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back