Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κουράγιο και καλή επιτυχία!
(Τι είναι η Cisco?):hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ. Η Cisco είναι η επικρατέστερη αμερικάνικη εταιρία στον εξοπλισμό του Internet. Φτιάχνει κυρίως Routers και Switches, που είναι τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι πάροχοι για να συνδέονται στο Internet. Η πιστοποίηση αφορά την κατανόηση της λειτουργίας των δικτύων και την παραμετροποίηση των μηχανημάτων αυτών που είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. Φυσικά ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να μου το αναγνωρίσει ποτέ, αλλά μου έχει κάτσει να το πάρω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααα καλά θυμόμουν λοιπόν ότι το είχα ακουστά το όνομα! Αυτή η ιστορία με τον ΟΤΕ όμως πρέπει να είναι πολύ εκνευριστική...Ουσιαστικά ακόμα έχει το μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες!:mad::down:

Αχ μου πάτησες τον κάλο τώρα! Ο ΟΤΕ υποχρεώνεται από την ΕΕΤΤ να είναι ακριβότερος από τους υπόλοιπους παρόχους για κάποια χρόνια ακόμη, για να αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός και δέχεται τα πυρά από την ΕΕΤΤ όταν προσπαθεί να ανακτήσει τους πελάτες του. Ξέρεις τι τραβάνε αυτοί που θέλουν να επανέλθουν στον ΟΤΕ γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι από τον πάροχο που πήγαν? Δεν τους αφήνουν να διακόψουν και τους ταλαιπωρούν για πολύ καιρό. Επίσης πελάτες ξαφνικά ανακαλύπτουν πως δεν έχουν τηλέφωνο γιατί κάποιος πάροχος πήρε την πρωτοβουλία, χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο ο ίδιος, να τον γυρίσει στο δίκτυό του, λόγω ενός "ενημερωτικού" τηλεφώνου που ο πελάτης έδωσε τον αριθμό ταυτότητάς του. Θα αρχίσει κι ΟΤΕ πάντως να δίνει Voice over IP, όπως και οι υπόλοιποι πάροχοι, οπότε θα έχουμε εξελίξεις πάλι.

Καλημέρα!!!! Και καλή εβδομάδα..
Πριν απο 1 εβδομάδα ειμασταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ!!!!! :confused::confused:...
και σήμερα θα φτάσει 20 βαθμούς..!!! :cool:

Δεν πάμε καλα!!!!! :hmm:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα :)

Καλημέρα κορίτσια! Ζέστη σήμερα...:happy:

Καλημέρα και από εμένα και καλη βδομάδα!!! Για την ζέστη δεν ξέρω τίποτε γιατί δεν βγήκα έξω!!!!!

Ας μου πούν τα καρίτσια των Λατινικών(Αretha k Disdemona) πως θα μεταφράζαμε το vesica piscis καλά το piscis το ξέρωωωω ειναι το ψαρι στο vesica ζοριζομαι:lol::lol::lol::lol:

Καλημεραααααααααααα και καλη εβδομαδα...
ελπιζω να ειναι πιο ξεκούραστη απο την προηγούμενη.... Θελω υπνοοοοοοοοο μαμω τη μουυυυυυυυ

Απ'ότι ξέρω, το vesica piscis είναι ένα σύμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει δύο κύκλους τον ένα μέσα στον άλλο, όπως πχ το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Κυριολεκτικά πρέπει να έχει σχέση με κάποιο όργανο του ψαριού, αν δεν κάνω λάθος με την ουροδόχο κύστη :blink:

vesica = κύστη
(ούτε κι εγώ το ήξερα, το έψαξα στο λεξικό!) :P

ETA: Desdemona, με πρόλαβες!! :)

Πάντως κορίτσια από το να ανοίγω την εγκυκλοπαίδεια είναι πιο γρήγορο το mycat οι γνώσεις έρχονται κατα συρροή!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρεεεεεες!! Χαίρομαι που έχει ζέστα! Βαράει ο ήλιος και θα κοιμηθώ χαλαρά στο μάθημα

Καλημέρεεεεεες!! Χαίρομαι που έχει ζέστα! Βαράει ο ήλιος και θα κοιμηθώ χαλαρά στο μάθημα
ΑΥΤΟ θα πει συνειδητοποιημένη φοιτήτρια! Εύγε νέα μου!

ΑΥΤΟ θα πει συνειδητοποιημένη φοιτήτρια! Εύγε νέα μου!

Σκέφτομαι να πάρω και κάτι μαλακό για μαξιλάρι. Μη πονέσει και το κεφάλι μου:blink:

Σκέφτομαι να πάρω και κάτι μαλακό για μαξιλάρι. Μη πονέσει και το κεφάλι μου:blink:

Καλα κοτζαμ γατί... τι το σκεφτεσαι ακομα?????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα κοτζαμ γατί... τι το σκεφτεσαι ακομα?????? :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: λες ε? Να κάνει κάτι και η ψιψι!

Καλημερούδια σε όλους και όλες:hello:

:lol::lol::lol::lol: λες ε? Να κάνει κάτι και η ψιψι!

Ναι βάλτην γύρω από το λαιμό σαν γούνινο γιακά και πες την να κάνει το ψόφιο κοριό....Και μετά, μόλις φτάσεις βγάλτην από το λαιμό και κάντην μαξιλαράκι. Όλοι θα σε ζηλεύουν!!;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back