Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι όποιος πάει να με ενοχλήσει θα τον κατασπαράζει :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι όποιος πάει να με ενοχλήσει θα τον κατασπαράζει :lol::lol::lol::lol:

Αυτό θα είναι το καλύτερο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο παζάρι πάντως τους Αγίου Φραγκίσκου είχε ενδιαφέροντα βιβλία.
Οι άνθρωποι εκεί χρειάζονται πάντως βοήθεια στην προώθηση των ζώων τους, αυτό έχω καταλάβει.

Στο παζάρι πάντως τους Αγίου Φραγκίσκου είχε ενδιαφέροντα βιβλία.
Οι άνθρωποι εκεί χρειάζονται πάντως βοήθεια στην προώθηση των ζώων τους, αυτό έχω καταλάβει.

Δεν μπορώ να έρθω είστε μακρυά:(:(:(:(:(

Το ξέρω καλή μου!:)
Θα κάνουμε ομως ο,τι μπορούμε με αφισούλες και αγγελείες...

Καλημέρα σας επιτέλους και από μένα! Χαλάρωσαν τα πράγματα με το διάβασμα και ξέκλεψα χρόνο. Μετά από τις επεισοδιακές μέρες με διάβασμα, γρίπες, χιόνια και ένα σωρό άλλα επιτέλους τα λέμε ξανά!:)

Καλώς την και πάλι! :)
Πώς είναι η μικρή σου;

Αντε βρε Νεφελάκι, σε έιχαμε χάσει! :)

ΟΥΦΦΦΦΦ κανενα αρθρο ή καμια ιδέα για το πως θα μαθει ο μικρος να βγαινει στο μπαλκόνι χωρις να πεσει απο τον 5ο ?????????
το χρυσό μου το ΣΚ ηταν υποδειγμα γιου... ολο αγαπες μου κανε... :inlove::inlove::inlove:
βεβαια εκει που μου κανε αγαπες 2 φορες μου ριξε και δαγκωματακι στο μαγουλο... μην ξεχνιομαστε ποιος ειναι ο αντρας εδω!!! δεν ξερω πως του χει κατσει αυτο γμτ... :( :hmm:

ΟΥΦΦΦΦΦ κανενα αρθρο ή καμια ιδέα για το πως θα μαθει ο μικρος να βγαινει στο μπαλκόνι χωρις να πεσει απο τον 5ο ?????????
το χρυσό μου το ΣΚ ηταν υποδειγμα γιου... ολο αγαπες μου κανε... :inlove::inlove::inlove:
βεβαια εκει που μου κανε αγαπες 2 φορες μου ριξε και δαγκωματακι στο μαγουλο... μην ξεχνιομαστε ποιος ειναι ο αντρας εδω!!! δεν ξερω πως του χει κατσει αυτο γμτ... :( :hmm:

Εσύ καλή μου δεν θέλεις άρθρο θηριοδαμαστή θέλεις γιατί αυτος είναι άγριος άντττρρρααςς!!!! γρρρρ!!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Πάντως για να σε παρηγορήσω και εμενα το δικό μου τερατοαγγελάκι τα ίδια κάνει!!!! :up::up:

ευτυχως εμενα δεν τα κανει αυτα... γιατι ετσι οπως δαγκωνει...
Νιαρ, ειτε θα βαλεις πλέγμα/καλαμωτη είτε θα τον βγάζεις με επιβλεψη/σαμαρακι.
Εγώ ε΄χω πλεγμα. Επεσε μια φορα βεβαια οταν ηταν 1+-. Απο τοτε προσεχει πιο πολυ.
Ασφαλης 100% λυση δεν υπάρχει.

NiaR, εμείς σωθήκαμε με το σύστημα σαμαράκι-λουράκι.
Πριν απ' αυτό είχαμε δοκιμάσει παντός είδους περιφράξεις και άλλα οχυρωματικά έργα, αλλά η Αρήθα τα έτρωγε για πρωινό. Μέχρι και στον από πάνω όροφο είχε φτάσει η αθεόφοβη, περπατώντας πάνω στην κατεβασμένη τέντα...:confused:

ωραια παρηγορια εισαστε κοριτσια! :P
Βιβή μου ... δεν ειναι να πειραματιζομαι με καλαμωτη , ανετα πηδαει απο κει και ειναι 5ος, μονο με επιβλεψη και με το σαμαρακι του μαλλον.το οποιο πρεπει να το μεγαλωσω, γιναμε αντρες!!
Αρηθρα αυτο φοβαμαι οτι θα το φαει απο την μια και απο την αλλη οτι θα πηδιξει ανετα στις κολωνες του μπαλκονιου...
σας ευχαριστωωωω...καλο απογευμα! σχολαω σε 5 λεπτακια... φιλακια!

NiaR, εμείς σωθήκαμε με το σύστημα σαμαράκι-λουράκι.
Πριν απ' αυτό είχαμε δοκιμάσει παντός είδους περιφράξεις και άλλα οχυρωματικά έργα, αλλά η Αρήθα τα έτρωγε για πρωινό. Μέχρι και στον από πάνω όροφο είχε φτάσει η αθεόφοβη, περπατώντας πάνω στην κατεβασμένη τέντα...:confused:

Αλίκη !!!! αυτο ειναι το στηθαίο εξω απο το μπαλκόνι σου????? μεχρι εκει εφτασε η χαρη της μελαχρινης καλλονής??????????? :lol::lol:

Αλίκη !!!! αυτο ειναι το στηθαίο εξω απο το μπαλκόνι σου????? μεχρι εκει εφτασε η χαρη της μελαχρινης καλλονής??????????? :lol::lol:
Ω, ναι!!!:(
Και είμαστε στον 4ο... :/:

ωραια παρηγορια εισαστε κοριτσια! :P
Βιβή μου ... δεν ειναι να πειραματιζομαι με καλαμωτη , ανετα πηδαει απο κει και ειναι 5ος, μονο με επιβλεψη και με το σαμαρακι του μαλλον.το οποιο πρεπει να το μεγαλωσω, γιναμε αντρες!!
Αρηθρα αυτο φοβαμαι οτι θα το φαει απο την μια και απο την αλλη οτι θα πηδιξει ανετα στις κολωνες του μπαλκονιου...
σας ευχαριστωωωω...καλο απογευμα! σχολαω σε 5 λεπτακια... φιλακια!

Και εγώ που σου είπα ότι θ΄λεις θηριοδαμαστή τζάμπα το είπα η νονά;

Το μπαλκονι ειναι μια πικρη ιστορια...
Αλλα εγώ τον δικο μου δεν μπορώ να τον περιορισω μεσα, θα ειναι δυστυχισμένος. Οποτε βασιζομαι στο οτι προσέχει και ο θεός βοηθός.:/:

Νιαρ, ψάξτο λιγο, εχει συζητηθει το θεμα στο παρελθον, απλα και πάλι δεν κατάληξε κάπου.

Εμένα πάλι δε με έχει απασχολήσει ποτέ το μπαλκόνι, την βλέπω πολύ προσεκτική και φοβισμένη. Αν για παραδειγμα τη σηκώσεις αγγαλιά στο μπαλκόνι (σε οποιοδήποτε σημείο, όχι μόνο κοντά στα κάγκελα) φοβάται υπερβολικά ότι θα πέσει και χτυπιέται για να την κατεβάσεις. Μάλλον είναι αρκετά φοβισμένη κι ας είμαι στον πρωτο όροφο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back