Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Nανσούλα μου περαστικά δεν ήξερα ότι σε παίδευε και το πόδι σου έχει καιρό????
Κορίτσια καλήμέρα και από μένα τι κάνετε??//

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποπι ο δικός μου πέρασε οίστρο στους 5 μήνες και κράτησε σχεδόν μια βδομάδα... Ήταν πολύ ευέξαπτος, έκλαιγε συνέχεια, δάγκωνε, είχε σταματήσει να χουρχουρίζει, έριχνε κάτω πράγματα...Άσε, εφιάλτης. Βέβαια φαντάζομαι ότι οι αντιδράσεις του οίστρου διαφέρουν από γάτο σε γάτο, αλλά φυσικά σε μένα θα τύχαινε η πιο δύσκολη περίπτωση :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντζελίνο μουουουουου!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλημερα Αντζελα! Ναι δεν σου χα πει? εχει αρκετο καιρο...και ειπα να το ψαξω γιατι χειροτερεψε...

Ποπι ο δικός μου πέρασε οίστρο στους 5 μήνες και κράτησε σχεδόν μια βδομάδα... Ήταν πολύ ευέξαπτος, έκλαιγε συνέχεια, δάγκωνε, είχε σταματήσει να χουρχουρίζει, έριχνε κάτω πράγματα...Άσε, εφιάλτης. Βέβαια φαντάζομαι ότι οι αντιδράσεις του οίστρου διαφέρουν από γάτο σε γάτο, αλλά φυσικά σε μένα θα τύχαινε η πιο δύσκολη περίπτωση :lol:

Μαμούκαλο ήταν μαμούκαλο παραμένει :lol::lol::lol::lol::lol:και ας χρονίζει στις 21.Αυτό το γατί είναι τρελό γατί χαρά γεμάτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Ισως είναι καλύτερα έτσι μήπως και μπορέσω να του βρω θυληκιά.Εχω δώσει πολλές υποσχέσεις για να δώσω μωρά αλλά αυτός:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Τα αρσενικα τους ερχεται η ορεξη οταν μυρισουν καποια θηλυκια που εχει οιστρο και γι αυτο αντιδρουνε, οι περσιας ειναι λιγο πιο ηρεμες γατες γενικως οποτε και η συμπεριφορα τους την περιοδο ζευγαρωματος ειναι πιο ηπια:)

Καλημέρα!!! Απεργία και Πανικός!!!! :(
Τσάι με μέλι... Mycat και δουλειά!!!
1+σήμερα... άντε να δουμε.... :)

Τα αρσενικα τους ερχεται η ορεξη οταν μυρισουν καποια θηλυκια που εχει οιστρο και γι αυτο αντιδρουνε, οι περσιας ειναι λιγο πιο ηρεμες γατες γενικως οποτε και η συμπεριφορα τους την περιοδο ζευγαρωματος ειναι πιο ηπια:)

Μου έχουν πει ότι είναι Νορβιγικού Δάσους και ότι σε πλήρη ανάπτυξη έρχοντε σε ηλικία 2 χρονών.Αληθεύει;Μέσα στο σπίτι φιλοξενήτη και αδέσποτη γατούλα με τα μωρά της,πιο πολύ ενδιαφέρον δείχνει εκείνη να βγει να τον συναντήσει και όχι ο μικρός:hmm:ενα όχι εκεί του είπαμε και δεν ξαναπλησίασε στο δωμάτιο.:blink:

Νατάσα μου αν το τραβήξετε και μετά τις 2 μέσα.Κυριακή είδα δεν σας βολεύει:(

Καλημέρα!! Ναι δυστυχώς Κυριακή δεν βολεύει... Μετά τις 2 δεν ξέρω αλλά και ποτέ δεν ξέρεις! :P

Καλημέρα κορίτσια είχα μια βδομάδα να μπω ελπίζω να μην έχασα πολλά:) Το μόνο που είδα είναι ότι αναβλήθηκε ο καφές μας για τις 27 προς το παρόν

Ράνια μας έλειψες, εγώ αναρωτήθηκα που πήγες και ανησύχησα κιόλας! Χαίρομαι που είσαι και πάλι στην παρέα μας και να το θεωρήσω δεδομένο ότι θα είσαι στον καφέ ναι??;)

Αχου, πάλι άρρωστη είσαι:( γιατί τρεχεις στους γιατρούς:(
Εμείς όλα καλά, περάσαμε καλά και τώρα πάλι μέσα το κεφάλι:)
τα νέα μας: ο Φιντέλ ίσως γίνει ΜΠΑΜΠΑΣ:cool:

Ραίσα... ΜΠΑΜΠΑΣ το τερατάκι! Δεν το πιστεύω:up:! Το πιπίνι! Άντε μακάρυ!!!:lol:

εκτος του οτι με ξαναεπιασε βηχας... τρεχω με το ποδι μου στους γιατρους, ποναει, μουδιαζει ...δεν ξερω ακομα αν ειναι κατι η οχι ... :(

Νιαρ περαστικά!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι τιποτα σοβαρό! Θα περιμένουμε να μας πεις νέα...:/:

Καλημέρα!!! Απεργία και Πανικός!!!! :(
Τσάι με μέλι... Mycat και δουλειά!!!
1+σήμερα... άντε να δουμε.... :)

Εγώ δεν δουλεύω σήμερα (και κάθε Πέμπτη) και δεν το κουνάω από το σπιτι:lol: Αυτό σημαίνει δουλειές μέσα και έξω και τρελλό παιγνίδι με το Νεφελάκι!!!!!:up:
Καλή συνέχεια και υπομονή με τις παλιοαπεργίες...:/:

μαλλον η γατομαμα εχει παλι οιστρο και ειναι ο πιο κοντινος αρσενικος;)ευχερος μπορει και να τη φοβαται η να ζηλευει:hmm:

Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κάνετε σήμερα?Τα γατάκια όλα καλά?

μαλλον η γατομαμα εχει παλι οιστρο και ειναι ο πιο κοντινος αρσενικος;)ευχερος μπορει και να τη φοβαται η να ζηλευει:hmm:

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,δεν έχει δείξει να ζηλεύει γιατί μέχρι πριν 2 μήνες ζούσε με άλο γάτο παρέα και εκείνη είναι αποκομμένη και εκείνος έχει όλο το σπίτι να γυρίζει εκτος από το συγκεκριμένο δωμάτιο-μπαλκόνι.Το φανταζόμουν ότι η θυληκιά είναι πάλι σε οίστρο γιατί έχει παρατήει τα μικρά της,οπότε της κανονίζω στείρωση.:/:

Πόπι μου καλήσπέρα στην γατούλα μαμά να κάνεις ότι θέλεις στον μικρό μην απλωσεις χέρι μέχρι να εκπληρώσεις την υπόσχεση για γατάκι!!!!! Αχ ο μπαγάσας είναι τέλειος...αν τελικά γίνει θα μου δώσεις ένα αρσενικό???? γιατί ο άντρας μου έχει καημό για έναν ακόμα αρσενικό στο σπίτι έχει ήδη 3 και μία η γάτα που μάζεψε από τον δρόμο 4 και λέει με παράπονο καλά εμένα δεν θα με υποστιρίξει κανείς?????

Νατάσα μου ναι θα έρθω:). Εγώ ετοιμαζόμουν για σήμερα αλλά τελικά ανακάλυψα ότι αναβλήθηκε για τις 27.03:redface:. Κι εμένα μου λείψατε αλλά δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Έτρεχα για την έρευνα της διπλωματικής μου στην Κέρκυρα και μετά κατέληξα να χοροπηδάω σε γκρούπ στο καρναβάλι της Ξάνθης:). Φυσικά το πλήρωσα με έναν ωραίο πυρετούλη.

Niar μου εύχομαι πραγματικά με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά και να μην έχεις τίποτα σοβαρό. Άντε κορίτσια πάμε τον διαλογισμό μας:)

Πόπι μου καλήσπέρα στην γατούλα μαμά να κάνεις ότι θέλεις στον μικρό μην απλωσεις χέρι μέχρι να εκπληρώσεις την υπόσχεση για γατάκι!!!!! Αχ ο μπαγάσας είναι τέλειος...αν τελικά γίνει θα μου δώσεις ένα αρσενικό???? γιατί ο άντρας μου έχει καημό για έναν ακόμα αρσενικό στο σπίτι έχει ήδη 3 και μία η γάτα που μάζεψε από τον δρόμο 4 και λέει με παράπονο καλά εμένα δεν θα με υποστιρίξει κανείς?????

Αγελικούλα μου είσαι καλά,μετά θα κυνηγούν εμένα για στείρωση:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μόνο που δεν βρίσκω την ίδια ράτσα.Αυριο θα του ανοίξω ένα θεματάκι με τι θα ήταν καλύτερο να ζευγαρώσει.
Σε λίγο φεύγω πάω να πάρω τα :baby::baby::baby::baby: της Ελένης και μετά για δουλειά,καλά θα κάτσω να τα δω κιόλας,τα μεγάλα είναι εδώ και κάνουν σαν χαζά που θα έρθουν τα μωρά,χώρια που με ανχώσανε μην πάθουν τίποτα ξένα γατιά,είναι σαν να αναλαμβάνεις μωρά.Τι να τους πεις τώρα!:hmm::hmm::hmm::hmm:

:hello::hello::hello::hello:Καλημέρα σε όλους

Καλημέρα σε όλους:hello:
πόπι τι κάνουν τα μικρά....τα δέχτηκε η γάτα σου;:)

Καλημέρα σε όλους!!Πως είστε?
Εγώ λίγο αγχωμένη γιατί δίνω πιστοποίηση αυριο και δεν έχω βγάλει όλη την ύλη!Και ο Ντέννις μου νιαούριζε απο της 5 το πρωί σήμερα!!!:confused:

Καλημέρα Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back