Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρόνια πολλά νότα!!:D:D:Dάντε θα πάς και ΙΚΕΑ τυχερή!και γω τρελαίνομαι για τα σουηδικά κεφτεδάκια των ΙΚΕΑ:redface::redface: με τη φοβερή σάλτσα:redface: μάγισσα να χιλιάσετε τα χρόνια με τον άντρα σου!πωπω 19 χρόνια..μπράβο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νota χρόνια πολλά και από εμενα και να τα εκατοστήσεις:up:
Και ενώ εσύ σήμερα εχεις γεννέθλεια εγώ έχω επέτειο με τον άντρα μου, είμαστε μαζί εδώ και 19 χρόνια!!!!:up:

Να ζήσετε!!!!! Φιλάκια πολλά στο ζεύγος ΜΑΓΙΣΣΑ:kiss::kiss::kiss: Τι καλό σου και του πείρες;;;;:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα τσακισα τα σουηδικά κεφτεδάκια, πρόλαβαν βεβαια να ανταποδοσουν τα χαιρετίσματα σε όσους τα τιμούν δεόντως...:lol:
Μάγισσα πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι...
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..

Να ζήσετε!!!!! Φιλάκια πολλά στο ζεύγος ΜΑΓΙΣΣΑ:kiss::kiss::kiss: Τι καλό σου και του πείρες;;;;:up::up::up:

Επειδή δεν κολάμε στα δώρα του πήρα την αγαπημένη κωλόνια που του έχει τελειώσει πρίν 3 μέρες!!! και εκείνος μία αντιηλιακή και έναν ορό ενυδάτωσης που χρειαζόμουν επίσης!!!!! καλυντικά για να συντηρηθούμε λίγο περισσότερο νέες!!!!!:up::up::up::up::up:

Επειδή δεν κολάμε στα δώρα του πήρα την αγαπημένη κωλόνια που του έχει τελειώσει πρίν 3 μέρες!!! και εκείνος μία αντιηλιακή και έναν ορό ενυδάτωσης που χρειαζόμουν επίσης!!!!! καλυντικά για να συντηρηθούμε λίγο περισσότερο νέες!!!!!:up::up::up::up::up:

Αχου, τα πουλάκια μου ...προσέχει ο ένας τον άλλο για αιώνια νεότητα και ομορφιά!!!!!Τι πιο όμορφο!!!!:up:

Αχου, τα πουλάκια μου ...προσέχει ο ένας τον άλλο για αιώνια νεότητα και ομορφιά!!!!!Τι πιο όμορφο!!!!:up:

Κοίτα να δείς είμαστε μαζί από 20 χρονών φάγαμε τα νειάτα μας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!!!
οπότε ο ένας για τον άλλον είναι πάντα νέος......:up::up::up:

Νότα μου χρόνια πολλά κι εσύ ψαράκι ε? Εγώ αύριο γενέθλια:)

Μάγισσα να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με όμορφα συνεσθήματα:)

:hello::hello::hello::hello::hello:Καλημέρα σας
:):):)Μαγισσούλα μου τι να πω να είσαστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.
:up::up::up:Ουρανιά μου χρόνια πολλά και καλά γλυκεία μου.

Mαγισσα χρονια πολααααααααα ΜΑΖΙ για πανταααα

Νοτα χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα

Ουρανια χρονια πολλα και οτι επιθυμεις

Πόπη και Zorica σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις ευχές. :)

Zorica ευχαριστώ πολύ:P. Ουρανία σου έγραψα τις ευχές μου στο "Χρόνια Πολλά" αλλα χρονια πολλά και από εδώ..:)

Ουρανία σου έγραψα τις ευχές μου στο "Χρόνια Πολλά" αλλα χρονια πολλά και από εδώ..:)[/quote]

Σε υπέρ ευχαριστώ κούκλα μου. :)

:):):)Καλημέρα σας.Δεν είμαι καλά έφυγε η Μελένια και τα μικρά της Ελένης και νιώθω το σπίτι άδειο.Ο μικρός μου Βουδας-Πίτσης δεν με πλησιάζει,τρέφει τρελή αγάπη στα μεγάλα και τα μωράκια τα έχουν αναλάβει τα δεύτερα.Έσπασε και ο μικρός πάλι το χέρι του,αμάν πια,και το βράδυ που γυρίσαμε δεν υπήρχε γατοαγκαλίτσα για μένα:(:(:(

Καλημερα!
Κουράγιο και περαστικά Πόπη.
Ομολογώ οτι έχω χαθεί προ-πολλου με τα γατο-οικογενειακά σου, αλλά που θα πάει, θα τα εμπεδώσω! :)
Φιλοξενούσες εκεινα τα μωρά της Ελένης, σωστά; Τι κάνουν τα μικρούλια αυτά;

:lol::lol::lol:Όντως είμαστε τρελοκομείο,τα μικράκια της Ελένης μια χαρά,χθες είχαν ανοίξει και τα 4 τα ματάκια τους,της είπα της κοπέας πως αν κουραστεί μπορούμε να τα κρατούμε και ενναλαξ,γιατί εκείνη έχει πρόβλημα με το γάτο της ενώ εμείς όχι.
Όσο για το μικρό το θεωρεί τιμή που σε αγώνα έσπασε το χέρι του.:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Καλημέρα!
Μη στενοχωριέσαι,όλο και κάποιο γατόνι θα βρεθεί να σου κάνει μια γατοαγκαλίτσα...
Περαστικά στον μικρό,δώστε του και ένα παράσημο του παιδιού,αφού το θεωρεί τιμή του,να το χαρεί τουλάχιστον!:D

:up::up::up:Το πρώτο παράσημο το πήραμε ,ο γύψος,τώρα μένει και το κανονικό στο τέλος του μήνα που παίρνουν το πρωτάθημα:lol::lol::lol::lol:Σας ζαλίζω με τα δικά μου το ξέρω,αλλά είμαι μια χαζομαμά σε γατιά και παιδιά:redface::redface::redface::redface:
Να σας ξεμπερδέψω λίγο; τα αγόρια μέσα στο σπίτι 5,τα 3 δικά μου,τα άλλα δυο σαν δικά μου.Γατούλης μόνιμος ο Πίτσης,Η Μελένια,ήταν αδεσποτούλα που την είχαμε πάρει για να την στειρώσουμε αλλά ήταν έγκυος,γέννησε,άφησε τα μωρά της,οπότε την έδωσα στο παλικάρι που θα την υιοθετούσε έτσι και αλλιώς και περιμένει και κάποιο από τα μωρά της να μεγαλώσει,τα άλλα 2 θα τα πάρει μια κοπέλα από την δουλεία που αποφάσισε αντι να τα ταίζουμε εμείς να τα ταίζει εκείνη για να δεθούν μαζί της και όχι με μας.
Οπότε μέχρι την Τέταρτη θα έχουμε μείνει μόνο με τον Πιτσάκο μου.

Για ποδόσφαιρο μιλάμε; Και θα συνεχίσει να παίζει με το γύψο; :confused:
Είπαμε, ήρωας, μην το παρακάνουμε κιολας! :)

Για ποδόσφαιρο μιλάμε; Και θα συνεχίσει να παίζει με το γύψο; :confused:
Είπαμε, ήρωας, μην το παρακάνουμε κιολας! :)

Οχι τέρμα απλά θα κάθετε να καμαρώνει:confused::confused::confused:Άλλωστε εμείναν 3 αγωνιστικές και ενώ παίζει σε ομάδα ποδοσφαίρου,το χέρι το έσπασε στο μπάσκετ:blink::blink::blink::blink:

Πω πω...Πολύ γατί και παιδί βρε παιδί μου...:lol:
Υπομονή λοιπόν,θα έρθουν και πιο ήρεμες μέρες!Απλά όντως θα σου φαίνεται το σπίτι άδειο αν κρίνω από την περιγραφή που έκανες...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back