Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

καλημέρα και από εμένα aretha χαιρομαι που είσαι καλύτερα και το θέμα με την φλοκάτη το έχει και η δική μου έχω μία προστά στο τζάκι και κάνει σαν τρελή μαζί της εμένα μπαίνει και από κάτω!!!!!!:lol::lol::lol:
Δεν έτυχε όμως να βγάλω φωτό για να σας δείξω!!!!
πόπι μοοου καλήμέρα και από΄εμένα........
Είπα να σας πω μία καλημέρα πριν φύγω για την παρέλαση για να δω την μικρή μου κόρη που έιναι ακριβώς πίσω από την σημάια στο τμήμα με τις παραδοσιακές στολές!!!!!

Αντε καλημέρα σας λοιπόν και χρόνια πολλά στην μεγάλη μου κόρη και στην μαμα μου που γιορτάζουν σήμερα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):):):):):)Μαγισσούλα μου χρονια πολλά να τους χαιρόμαστε,και μένα γιορτάζει ο μικρός και ο μπαμπάς μου και η ανηψία μου.Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν.:hello::hello::hello::hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα....
Σήμερα σηκώθηκα με 38 πυρετό και κλεισμένο λαιμό. ΤΕΛΕΙΑ. Μαγισσούλα μου χρόνια πολλά στην κοράκλα σου και στη μανούλα.
Αλίκη δεν εννοούσα αυτό ακριβώς με το χαλί... Το γατί πρέπει να είναι τοποθετημένο ΠΑΝΩ στο χαλί. Κάνει επιτόπια πηδηματάκια λες και πηδάει σχοινάκι :lol:

ωχχχ περαστικουλια σου μικρο πορτοκαλι γατακι...:P
κυκλοφορει μια υιωση που χτυπαει το στομαχι?? η οχι?
παντος εχει πολυ δυνατο ηλιο σημερα...
αν και σε 2 ωριτσες θα βρεξει παλι...
οπως και να χει
καλημερα..
αλικη τοσα παναντολ εγραφες απο δω κι απο κει που αναβραζουν τωρα το πιασα οτι ησουν αρρωστουλαπερατσικα και σεσενα ασπρομαυρο γατακι...:P
και χρονια πολλα στους εορταζοντες.:D

βλέπω όλες πρωϊνές πρωϊνές, μόνο εγώ είμαι κόρη ακαμάτρα..τελοσπαντων, σηκώθηκα και εγώ, ο Τσε μεριμνησε σχετικώς...Τα ΠιτσιλωΚανέλλια λιάζονται (προς το παρόν στην πιλοτή), ο Τσε και το Φαλντί τσακωνονται γιατί επιμένει το φουντωτογατο να ανεβαίνει στην πλάτη του το πρωι να την κανει βόλτες...:lol:, ακου τώρα ..
Εμείς σήμερις θα φάμε σκορδαλια και βακαλάους (όποιος θελει μετά μπορούμε να τα πουμε από κοντά:D).
Περαστικά σε όλες τις άρρωστες (Δεισδαιμόνα πάρε κανένα παναντολ, εκτός του ότι κάνει δουλεια μάλλον θα διασκεδάσεις και με τον Πρέστο). Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν...

Καλημέρα και χρόνια πολλά τους εορτάζοντες!
Και περαστικά στους αρρωστούληδες...:(

ωχχχ περαστικουλια σου μικρο πορτοκαλι γατακι...:P
κυκλοφορει μια υιωση που χτυπαει το στομαχι?? η οχι?
Αχχχ ευχαριστώ... Δεν είναι στομάχι, μάλλον αμυγδαλίτιδα :(:mad:

Περαστικά σε όλες τις άρρωστες (Δεισδαιμόνα πάρε κανένα παναντολ, εκτός του ότι κάνει δουλεια μάλλον θα διασκεδάσεις και με τον Πρέστο).
Ο Πρέστο είναι τιμωρία στην κουζίνα. Μόλις μου έσπασε το στερεοφωνικό μου, ένα κερί σε πήλινο και δύο πορσελάνες από το τζάκι.:mad::mad::mad:

κεφατο το γατακι σου σημερα..καλη τιμωρια ειναι και η γατοφορος για κανα τεταρτακι!!!
η αμυγδαλιτιδα ξερεις ποτε εμφανιζεται ε??
οταν εχεις παθει υπερκοπωση απο τη δουλεια:( ειναι ο μοναδικος τροπος να σε κανει ο οργανισμος σου να σταματησεις και να κατσεις λιγο στο κρεββατι...
να προσεχεις
'και να ξεκουραζεσαι...:)

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! :)
Καλύτερα είμαι σήμερα, με λίγα δέκατα μόνο (η εντατική γατοθεραπεία αποδίδει, τη συνιστώ και στις υπόλοιπες άρρωστες). Ακούς, Όλγα; Βγάλε τον Πρέστο απ' την τιμωρία, εντολές ιατρού! :rolleyes:

Χρονια πολλα σε ολους και ιδιεταιρα στα παιδια και στους γονεις σας μαγισσα και ποπι.Να τους χαιρεστε:)Και χρονια πολλα στην Anima,που σε χασαμε βρε ψυχη?:hmm:
Περαστικουλια στη Desdemona και aretha.Μια ιωση ειναι τι θα κανει,θα περασει.Desdemona μη το μαλωνεις το prestoni,ειναι μικρουλι ακομη και δικαιουται καποιες ζημιες.Πες οτι δεν του αρεσε η διακοσμηση και ειπε να βαλει την δικη του σφραγιδα. :D

Ακούς, Όλγα; Βγάλε τον Πρέστο απ' την τιμωρία, εντολές ιατρού! :rolleyes:
Τον είδα και χθες πώς με φρόντισε: "Τιιιιι;;; Δεν παίζεις μαζί μου; Φάε μια σφαλιάρα. ΤΙΙΙΙ;;;; Δεν σηκώνεσαι τώρα που κάνω ζημιές; Φάε μια σφαλιάρα."

Περαστικουλια στη Desdemona και aretha.Μια ιωση ειναι τι θα κανει,θα περασει.Desdemona μη το μαλωνεις το prestoni,ειναι μικρουλι ακομη και δικαιουται καποιες ζημιες.Πες οτι δεν του αρεσε η διακοσμηση και ειπε να βαλει την δικη του σφραγιδα. :D
Αχχχ ήθελα δραστήριο γατί τρομάρα μου... Η ιδέα του γατιού-Βαράγκης (του επίπλου, ντε) μού φαίνεται πλέον άκρως ελκυστική...:P

Αχχχ ήθελα δραστήριο γατί τρομάρα μου... Η ιδέα του γατιού-Βαράγκης (του επίπλου, ντε) μού φαίνεται πλέον άκρως ελκυστική...:P

Να δηλώσω λοιπόν....έχω γάτα - Βαράγκης:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Και όχι μόνο μια - αλλά 2:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω περιμενω να απογαλακτιστει η ρατσα "romeo" ντατς??:P

Λοιπόν έχω να εισηγηθώ το εξής: κοπέλα πολύ "εργατική", την οποία πολλοί μπορεί να έχετε συναντήσει στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν,:P ζήτησε να κάνει έρανο ένα πρώην φιλικό προς αυτήν site, για να την ενισχύσει στην πληρωμή του τηλεφωνικού της λογαριασμού... κι αυτό διότι είχε πάρει τον εκσκαφέα και "έθαβε" για πολλές ώρες... Λέω να ξηλωθούμε αμέσως...:lol:

Άντε καλημέρα σας

Λοιπόν έχω να εισηγηθώ το εξής: κοπέλα πολύ "εργατική", την οποία πολλοί μπορεί να έχετε συναντήσει στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν,:P ζήτησε να κάνει έρανο ένα πρώην φιλικό προς αυτήν site, για να την ενισχύσει στην πληρωμή του τηλεφωνικού της λογαριασμού... κι αυτό διότι είχε πάρει τον εκσκαφέα και "έθαβε" για πολλές ώρες... Λέω να ξηλωθούμε αμέσως...:lol:

Άντε καλημέρα σας
Εντυπωσιακότατο...
Το πρώτο μήνυμα γνωστού μέλους σε άλλο σαιτ (ε...μη σας τα δίνω όλα μασημένα...) ήταν για να καταδικάσει τη λογική "μουτζαχεντιν του διαδικτύου" (δλδ συμφωνα με τα γραφομενα της βομβαρδίζω ένα σαιτ με ποστ με μονο σκοπό τη δημιουργία εντυπὠσεων και μπαχαλου).
Γράφτηκε -λέει η ίδια -στα 2 σαιτ για να ενημερώνεται για τα γατακια και να βοηθαει όπου μπορεί. ΚΑι θεωρεί και κρίμα τη στείρα αντιπαραθεση....

Και μετά...μετά μπαίνει σε άλλο σαιτ και παραθετει ΕΙΡΩΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩς ΤΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ μηνυμα άλλου μελους (το οποίο μάλιστα δεν συμμετέχει στο σαιτ πλεον) με σκοπό τι...? Μαλλον το μπαχαλο...Σωστα αγαπητή Στέλλα?

Οσο για το..."εργατική"...παρτη σκούφια σου και βάρα μας! :P

Πολύ σωστά, πολύ σωστά. Το ένα σάιτ διαβάζει (κατασκοπεύει;, υπονομεύει;, κακολογεί;) το άλλο σάιτ. Μπράβο μας βρε!:lol:

Να προσθέσω ότι χαίρομαι που ανταλλάσουμε απόψεις και στις δυο σελίδες, δείχνει ότι δεν έχουμε προκαταλήψεις σε ποιο site από τα δυο θα μπαίνουμε, τελικά θα μπαίνουμε και στα δυο. :up:Κι επειδή είμαι εκτός θέματος εδώ και θα σταματήσω να αναφερομαι (ξέρετε που), θα πω ένα κατιτις τελευταίο: ωραίος ο χουλιγκανισμός, αλλά μόνο αν είναι έξω και μακριά από το σπίτι μας. Έτσι κοριτσάκια; Ωραίο το να λέμε ότι μας έδιωξαν από κάπου αλλά εξίσου ωραίο το να διώχνουμε εμείς κάποιον που μας πάτησε εκεί που πονάμε. Κατά τα άλλα μην ξεχνάμε ότι το πιο εύκολο πράγμα είναι να προκαλέσουμε μπάχαλο και το πιο δύσκολο να κρατάμε αξιοπρεπή στάση. Διαλέγω το δύσκολο δρόμο στον οποίο περπατούσα ως πριν λίγο, πριν δοκιμάσω τη "χαρά" του ξεστρατήματος που πολύ ωραία μου έμαθαν οι θαμώνες του ... άλλου διαδικτυακού τόπου.

Να προσθέσω ότι χαίρομαι που ανταλλάσουμε απόψεις και στις δυο σελίδες, δείχνει ότι δεν έχουμε προκαταλήψεις σε ποιο site από τα δυο θα μπαίνουμε, τελικά θα μπαίνουμε και στα δυο. :up:Κι επειδή είμαι εκτός θέματος εδώ και θα σταματήσω να αναφερομαι (ξέρετε που), θα πω ένα κατιτις τελευταίο: ωραίος ο χουλιγκανισμός, αλλά μόνο αν είναι έξω και μακριά από το σπίτι μας. Έτσι κοριτσάκια; Ωραίο το να λέμε ότι μας έδιωξαν από κάπου αλλά εξίσου ωραίο το να διώχνουμε εμείς κάποιον που μας πάτησε εκεί που πονάμε. Κατά τα άλλα μην ξεχνάμε ότι το πιο εύκολο πράγμα είναι να προκαλέσουμε μπάχαλο και το πιο δύσκολο να κρατάμε αξιοπρεπή στάση. Διαλέγω το δύσκολο δρόμο στον οποίο περπατούσα ως πριν λίγο, πριν δοκιμάσω τη "χαρά" του ξεστρατήματος που πολύ ωραία μου έμαθαν οι θαμώνες του ... άλλου διαδικτυακού τόπου.
Ποιος σε έδιωξε Στέλλα? Απόσο βλέπω ο λογαριασμός σου είναι ενεργός. Και μάλιστα πολλά μελη σε προσκάλεσαν να συζητήσεις την ΟΥΣΙΑ του θέματος. Εσύ διάλεξες τον...εύκολο δρόμο της ειρωνίας και της προσβολής άλλων μελών και αναλόγως σου απάντησε ο θιγόμενος. Αλλά και πάλι ο λογαριασμός σου είναι ενεργός, δεν διαγράφηκε κανενα σου μηνυμα, δεν έφαγες κανενα μπαν και επομένως μπορείς ακόμα (και θα μπορείς ΠΑΝΤΑ) να μπεις και να απαντήσεις.
Αλλα οχι, επιλέγεις να μπαίνεις σε άλλο φόρουμ και να γράφεις πράγματα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
Θα μας πεις γιατι? Θα μας πεις τελικά αν σε ενδιαφερει να ενημερώνεσαι και να βοηθάς γατες ή να δημιουργείς μπάχαλα?

Κορίτσια,με όλο το σεβασμό και στις δύο,υπάρχει άλλο θρεντ όπου μπορείτε να συνεχίσετε τον καυγά.Χωρίς να θέλω να θίξω καμιά σας,αυτό το θρεντ είναι για να λέμε καλημέρα.Κουράστηκα να βλέπω καυγάδες και αλληλοκατηγορίες σε κάθε θρεντ που μπαινω.
Την καλημέρα μου λοιπόν και στις δύο.:)

Κορίτσια,με όλο το σεβασμό και στις δύο,υπάρχει άλλο θρεντ όπου μπορείτε να συνεχίσετε τον καυγά.Την καλημέρα μου λοιπόν και στις δύο.:)

:lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back