zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η zorica έγραψε: #12.381 05-04-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ασε ασε εγω τα σερνω 2 εβδομαδες και ειναι ημερας και τα τρια..... λιτοτητα...... Click για ανάπτυξη... Ελλα βρε δεν θα σου κανει καμια εκπτωση ?Ειναι πολλα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:46 Η drusilia έγραψε: #12.382 05-04-08 11:46 Καλημέρα κορίτσια! Βροχερός καιρός αλλά ελπίζω τα κέφια μας να είναι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #12.383 05-04-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ασε ασε εγω τα σερνω 2 εβδομαδες και ειναι ημερας και τα τρια..... λιτοτητα...... Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα DVD βρε Αβανάκι,μην βλέπεις ταινίες,μπαίνε στο site που έχουν την Περλίτσα σου και κάτσε να τη χαζεύεις!Είναι και ανέξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η popi έγραψε: #12.384 05-04-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστω...αυτο κανω μονο που μαλωνουν ποια θα τον εχει περισσοτερη ωρα διπλα τηςμπελας τον βρηκε... Click για ανάπτυξη... zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η zorica έγραψε: #12.385 05-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αυτα βλεπω και εγω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 08:56 Η popi έγραψε: #12.386 06-04-08 08:56 Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ασε ασε εγω τα σερνω 2 εβδομαδες και ειναι ημερας και τα τρια..... λιτοτητα...... Click για ανάπτυξη... Ελλα βρε δεν θα σου κανει καμια εκπτωση ?Ειναι πολλα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:46 Η drusilia έγραψε: #12.382 05-04-08 11:46 Καλημέρα κορίτσια! Βροχερός καιρός αλλά ελπίζω τα κέφια μας να είναι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #12.383 05-04-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ασε ασε εγω τα σερνω 2 εβδομαδες και ειναι ημερας και τα τρια..... λιτοτητα...... Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα DVD βρε Αβανάκι,μην βλέπεις ταινίες,μπαίνε στο site που έχουν την Περλίτσα σου και κάτσε να τη χαζεύεις!Είναι και ανέξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η popi έγραψε: #12.384 05-04-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστω...αυτο κανω μονο που μαλωνουν ποια θα τον εχει περισσοτερη ωρα διπλα τηςμπελας τον βρηκε... Click για ανάπτυξη... zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η zorica έγραψε: #12.385 05-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αυτα βλεπω και εγω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 08:56 Η popi έγραψε: #12.386 06-04-08 08:56 Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια! Βροχερός καιρός αλλά ελπίζω τα κέφια μας να είναι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #12.383 05-04-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ασε ασε εγω τα σερνω 2 εβδομαδες και ειναι ημερας και τα τρια..... λιτοτητα...... Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα DVD βρε Αβανάκι,μην βλέπεις ταινίες,μπαίνε στο site που έχουν την Περλίτσα σου και κάτσε να τη χαζεύεις!Είναι και ανέξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η popi έγραψε: #12.384 05-04-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστω...αυτο κανω μονο που μαλωνουν ποια θα τον εχει περισσοτερη ωρα διπλα τηςμπελας τον βρηκε... Click για ανάπτυξη... zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η zorica έγραψε: #12.385 05-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αυτα βλεπω και εγω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 08:56 Η popi έγραψε: #12.386 06-04-08 08:56 Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ασε ασε εγω τα σερνω 2 εβδομαδες και ειναι ημερας και τα τρια..... λιτοτητα...... Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα DVD βρε Αβανάκι,μην βλέπεις ταινίες,μπαίνε στο site που έχουν την Περλίτσα σου και κάτσε να τη χαζεύεις!Είναι και ανέξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η popi έγραψε: #12.384 05-04-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστω...αυτο κανω μονο που μαλωνουν ποια θα τον εχει περισσοτερη ωρα διπλα τηςμπελας τον βρηκε... Click για ανάπτυξη... zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η zorica έγραψε: #12.385 05-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αυτα βλεπω και εγω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 08:56 Η popi έγραψε: #12.386 06-04-08 08:56 Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ευχαριστω...αυτο κανω μονο που μαλωνουν ποια θα τον εχει περισσοτερη ωρα διπλα τηςμπελας τον βρηκε... Click για ανάπτυξη... zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η zorica έγραψε: #12.385 05-04-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αυτα βλεπω και εγω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 08:56 Η popi έγραψε: #12.386 06-04-08 08:56 Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: zorica,όταν πήρα τη μικρή από το Κ.Γ με ρώτησαν πόσα παιδιά;ειπα 5 και μου απάντησαν κάθε παιδί και γατί και πίστεψέ με έχουν δίκαιο,άντε με το καλό και το δευτερό γατί Περαστικά τις κούκλες σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αυτα βλεπω και εγω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 08:56 Η popi έγραψε: #12.386 06-04-08 08:56 Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η moukelis έγραψε: #12.387 06-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλημέρα,ευτυχώς η βροχή σταμάτησε! Για πόσο;ο μικρός ετοιμάζεται να πάει την πρώτη του ολοήμερη εκδρομή μόνος του!θα είναι τυχερός; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πόπι μην αγχώνεσαι,μια χαρά θα πάει και θα έρθει,κι ας βρέχει.Θα το διασκεδάσουν κιόλας να καταβρέχονται στη βροχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #12.388 06-04-08 11:34 Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω εχει φουλ Ηλιο...που θα πανε τα παιδια Ποπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:47 Η RedCat έγραψε: #12.389 06-04-08 11:47 Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 11:56 Η popi έγραψε: #12.390 06-04-08 11:56 Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η μαγισσα έγραψε: #12.391 06-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Έφυγαν,ο καιρός έχει πλάκα,μια ήλιο,μια συνεφεια.Στο Τατόι πάνε στα Παλιά Ανάκτορα αν υπήρχαν και οι τέως εκεί θα είχε μεγάλη πλάκα.100 12χρονα τι θα γινοταν μέσα!Εχω μεγάλη φαντασία. Η μαγισσούλα μας μπήκε; Οχι ότι τις άλλες δεν σας αγαπώ αλλά είνα πατριωτάκη κι ας λέει ότι είναι Θεσσαλονικία Click για ανάπτυξη... Ελα πατρίδα των εφηβικών μου χρόνων ...... τι κάνεις καλημέρα... Είσαι καλά μωρό μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:05 Η popi έγραψε: #12.392 06-04-08 12:05 Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμε μια χαρά,πότε έπαιξα εγώ μπάλα και έπαθα και ρίξη χιαστού(μεγαλεία το λες και χορταινεις)δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η aretha έγραψε: #12.393 06-04-08 12:56 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλημέρα! Εδώ κάνουμε δενδροφύτευση στο λόφο και γίνεται πανικος γιατί έχουν έρθει οι τυποι που έχουν ήδη χτίσει αυθαίρετα...καταλαβαίνετε....ενημέρωσα τον ΣΚΑΙ..για να δούμε.. Click για ανάπτυξη... Αγωνιστική η σημερινή Κυριακή βλέπω... Μπράβο!! Καλή δενδροφύτευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Havana έγραψε: #12.394 06-04-08 12:58 εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η moukelis έγραψε: #12.395 06-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εγω παλι κανω τον πορτιερη, κρινιαζουν να βγουν στο μπαλκονι τους ανοιγω , γκρινιαζουν να μπουν μεσα παλι τους ανοιγω...φφφφφ Click για ανάπτυξη... Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν.Άντε να έρθει η Πέρλα να τους μάθει τρόπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η popi έγραψε: #12.396 06-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αβανάκι ξέρεις τι είχε πει ένας σοφός ε;"Οι γάτες πάντα βρίσκονται από τη λάθος πλευρά της πόρτας" Όταν είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω,και τούμπαλιν. Πολύ ωστό μόνο που εμένα μου το έκαναν στις 5.30 το πρωί και είχαν ανοιξει και οι ουρανοί εκείνη την ώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #12.397 06-04-08 13:43 Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ είναι τρέλα,να δεις το μπαμπά μου να κυνηγάει να πιάσει την εγκυμονούσα στη σκάλα να τη βγάλει έξω,και μόλις αποφασίζει να την αφήσει μέσα να τον κοιτάζει παρακαλεστικά να την αφήσει να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η μαγισσα έγραψε: #12.398 06-04-08 13:53 Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα αυτά γίντονται για να ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Havana έγραψε: #12.399 06-04-08 13:55 ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 618 619 620 621 622 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 620 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ετσιιι..... σας φιλω παω να κουρεψω τα αδεσποτακια wish me luck να τα κανω ομορφα και να μην τα πονουν πλεον οι τζιβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Απριλίου 2008 στις 14:26 Η moukelis έγραψε: #12.400 06-04-08 14:26 Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή επιτυχία Αβανάκι και αδεσποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.