Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και καλή βδομάδα παιδιά!:hello:
χε χε σήμερα σας πρόλαβα όλους:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλή βδομάδα παιδιά!:hello:
χε χε σήμερα σας πρόλαβα όλους:P

ναι αυτό είναι αλήθεια εγώ πρώτα εφτιαξα καφέ μάζεψα λίγο το σπίτι έβαλα ένα πλυντήριο και μετά κατσικωθηκα στο pc.....:lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ πάντως να είστε όλες καλά και καλή βδομάδα.....:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερουδια κ καλη βδομαδα απο μενα!!!!!!

:cry:Raisa,Μαγισσούλα πως άντεξε η καρδιά σας να μου το κάνετε αυτό;:P:bleh:Καλημέρα και καλή βδομάδα.Είμαι χαρούμενη πολλή Πίτσης και Μπεμπου,αρχίζουνκαι τα βρίσκουν:up::up::up:
Αλήθεια Αγγελικούλα μου το ποζαράκι πως πάει;
Νικολέτα μου,δεν μου τ'ανοίγει τα ερωτηματολόγια:(
Νομίζω πως έχουμε καιρό!
Για όλους μας μια πολύ καλη μέρα nia και εσύ;

Καλημερα, καλή κ ηλιολουστη εβδομάδα σε ολους.... :)

:cry:Raisa,Μαγισσούλα πως άντεξε η καρδιά σας να μου το κάνετε αυτό;:P:bleh:Καλημέρα και καλή βδομάδα.Είμαι χαρούμενη πολλή Πίτσης και Μπεμπου,αρχίζουνκαι τα βρίσκουν:up::up::up:
Αλήθεια Αγγελικούλα μου το ποζαράκι πως πάει;
Νικολέτα μου,δεν μου τ'ανοίγει τα ερωτηματολόγια:(
Νομίζω πως έχουμε καιρό!
Για όλους μας μια πολύ καλη μέρα nia και εσύ;

Πόπι μου καλημερα τι σου έκανα εγώ καλε΄για την άλλη δεν ξέρω αλλά δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσε...
το πόδι είναι καλύτερα ευτυχώς.....

την φωτό την φώρτωσα τελικά στον υπολογιστή που θέλεις να στην στείλω έχεις msn να στην στείλω εκεί????

τα λέμε φιλάκια.......

Αγάπη μου πλάκα έκανα που με προλάβατε,χαίρομαι που το ποζαράκι είναι καλά.Εχω msn να στο δώσω;:confused::confused:

Καλημερα και καλη βδομαδα...

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες τις γατοφατσούλες!!!!!
Μια καινούργια βδομάδα ξεκινάει και για να περάσει όμορφα κάντε focus στο Σ/Κ!!
Έτσι θα έρθει πιο γρήγορα:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!:)
Νοτα τί έγινε τελικά??? Δεν είδα τίποτα στην τηλεόραση παντως.....

Ο καιρός φτιάχνει... και σήμερα έβαλα και φόρεμα!!!! (οποιοι με ξέρουν.. καταλαβαίνουν ...):cool::cool:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!:)
Νοτα τί έγινε τελικά??? Δεν είδα τίποτα στην τηλεόραση παντως.....

Ο καιρός φτιάχνει... και σήμερα έβαλα και φόρεμα!!!! (οποιοι με ξέρουν.. καταλαβαίνουν ...):cool::cool:

Καλημερα... και εγω ετσι την πατησα!!!! Ειπα να βαλω φουστα και εχω παγωσει...αλλα δεν τολμώ να το παραδεχτω...

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Για μένα δεν άρχισε και με τους καλύτερους οιωνούς πάντως... Στήθηκα το πρωί μια ώρα έξω απ' το αστυνομικό τμήμα για να βγάλω καινούρια ταυτότητα και τελικά μας έδιωξαν γιατί ταυτότητες λέει βγάζουν μόνο μέχρι τις 9:00. Και ΜΟΝΟ τις Δευτέρες!!:blink: Από βδομάδα δηλαδή πάλι τα ίδια, μόνο που θα πρέπει να πάω να στηθώ ακόμα πιο νωρίς. Μη δω πηλίκιο μπροστά μου σήμερα...:mad: :mad: :mad: :mad:

Για μένα δεν άρχισε και με τους καλύτερους οιωνούς πάντως... Στήθηκα το πρωί μια ώρα έξω απ' το αστυνομικό τμήμα για να βγάλω καινούρια ταυτότητα και τελικά μας έδιωξαν γιατί ταυτότητες λέει βγάζουν μόνο μέχρι τις 9:00. Και ΜΟΝΟ τις Δευτέρες!!:blink: Από βδομάδα δηλαδή πάλι τα ίδια, μόνο που θα πρέπει να πάω να στηθώ ακόμα πιο νωρίς. Μη δω πηλίκιο μπροστά μου σήμερα...:mad: :mad: :mad: :mad:

Πω πω πρωινιατικα... πικρα .Μα πανε καλα???? Παρε ενα τηλ και πες οτι θες να ταξιδεψεις και σου την εκλεψαν...
Αληθεια τι εγινε με την ταυτοτητα???

Αληθεια τι εγινε με την ταυτοτητα???
Δεν έγινε τίποτα, την έχω ακόμα την παλιά αλλά θα κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό και χρειάζομαι τη νέα ταυτότητα (το διαβατήριό μου έχει λήξει κι αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη μανούβρα να το ανανεώσω και έτσι κι αλλιώς σε χώρα της ΕΕ θα πάω, οπότε η ταυτότητα αρκεί).
Την άλλη Δευτέρα θα πάω όσο πιο νωρίς μπορώ και ελπίζω να τα καταφέρω... Αν και μου είπε μια συνάδελφος ότι εκείνη χρειάστηκε να πάει 6 φορές :blink:
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ :mad:

Δεν έγινε τίποτα, την έχω ακόμα την παλιά αλλά θα κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό και χρειάζομαι τη νέα ταυτότητα (το διαβατήριό μου έχει λήξει κι αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη μανούβρα να το ανανεώσω και έτσι κι αλλιώς σε χώρα της ΕΕ θα πάω, οπότε η ταυτότητα αρκεί).
Την άλλη Δευτέρα θα πάω όσο πιο νωρίς μπορώ και ελπίζω να τα καταφέρω... Αν και μου είπε μια συνάδελφος ότι εκείνη χρειάστηκε να πάει 6 φορές :blink:

Μια συναδερφος που πηρε τηλ να ρωτησει της κλεισαν ραντεβου ποια μερα και ωρα θα παει!!!!! :blink: ελεοςςςςςςς
Παντως πες οτι θα ταξιδεψεις συντομα και ειναι επειγον μπας και βρεθει κανας ...ανθρωπος! ;)

Αγάπη μου πλάκα έκανα που με προλάβατε,χαίρομαι που το ποζαράκι είναι καλά.Εχω msn να στο δώσω;:confused::confused:

ναι βρε και το ρωτάς στείλτω μου να τα λέμε και πιο άνετα?????:up::up::up::up:

Aretha μία φίλη μου που βγήκε επείδή θα αλλάξουν πάλι οι ταυτότητες βγήκε με την παλιά που έιχε ήταν φυσικά στην Βουλγαρία αλλά τι σημασία έχει???
Ρώτησε το.....

Έτσι είναι αυτά aretha μου Δημόσιοι υπάλληλοι!!!!
Γιατί να κουράζονται περισσότερο? Λές και σκάβουν!!!
Δουλέυουν 2 ώρες και μέτα κοιμούντε!!:mad:

Aretha μία φίλη μου που βγήκε επείδή θα αλλάξουν πάλι οι ταυτότητες βγήκε με την παλιά που έιχε ήταν φυσικά στην Βουλγαρία αλλά τι σημασία έχει???
Ρώτησε το.....
Μωρέ, δεν θέλω να το ρισκάρω και να έχω πρόβλημα την τελευταία στιγμή.:/: Πάω και Λονδίνο που, όσο να 'ναι, είναι λίγο πιο τρελαμένοι με τους ελέγχους και τα μέτρα ασφαλείας...

Μωρέ, δεν θέλω να το ρισκάρω και να έχω πρόβλημα την τελευταία στιγμή.:/: Πάω και Λονδίνο που, όσο να 'ναι, είναι λίγο πιο τρελαμένοι με τους ελέγχους και τα μέτρα ασφαλείας...

ναι απλά ρώτα το και ίσως να γίνεται ή κλείσε ραντεβού προτεραιότητας.......

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back