Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
σας ευχαριστω!!!
ναι νιαουρινι θα το γιορτασουμε παρεα!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, εδώ Λονδίνο.....:down:
μια μαυρίλα, μια υγρασία, μια μουντάδα.. ζεστη... ΧΑΛΙΑ μαυρα....

Το Σκ τουλάχιστον θα φορέσουμε κοντομάνικα!!!! Κάτι είναι και αυτό!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας ευχαριστω!!!
ναι νιαουρινι θα το γιορτασουμε παρεα!!! :lol:
:lol::lol::lol:χαχαχα
julia όντως χαζόκαιρο έχει...για να δούμε για το σκ...

Είμαι αρκετά καλυτερα και η ίωση υποχωρεί και το πόδι μου ειναι πολύ καλυτερα μέχρί στο Σαββατο φυσικά.....

Μια καλημέρα και από μένα,μακάρι να είχα ξυπνήσει τώρα είχα τόση δουλεία που δεν κοιμήθηκα,παρέα με το χαζόγατο.
Τώρα που το θυμήθηκα yasmin που είναι τι θέμα με την αγκαλιοθεραπεία;Θέλω αγκαλίτσααααααααααααααααααααααααααααα:(:(

Μια καλημέρα και από μένα,μακάρι να είχα ξυπνήσει τώρα είχα τόση δουλεία που δεν κοιμήθηκα,παρέα με το χαζόγατο.
Τώρα που το θυμήθηκα yasmin που είναι τι θέμα με την αγκαλιοθεραπεία;Θέλω αγκαλίτσααααααααααααααααααααααααααααα
(((((((πόπι)))))))))Πάρε μερικές αγκαλίτσες!:)

Νανσουλα μου χρονια πολλα στον Εκτορακο να χαιρεστε ο ενας τον αλλον:D:D:Dπολλα φιλια στην μουσουδιτσα:kiss::kiss::kiss:
Μαγισσουλα ευχομαι γρηγορα γερη και δυνατη με το κεφι σου να ανεβαζεις το φορουμ:):):)
Εδω επιτελους σταματησε να ψιχαλιζει και βγηκε ο ηλιος,η δικια μου ιωση αρχισε επιτελους να υποχωρει :happy:

Καλησπέρα!!!!
Είχα πολύ δουλειά που τώρα κατάφερα να μπω!!!!
Μαγισσούλα είδα οτι καλυτερεύεις μια χαρά άντε τώρα να τελειώνεις απο αυτά να ησυχάσεις!!!:up::up:
NiaR μου χρόνια σας πολλά και να τα γατοχιλιάσετε βρε!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Περιμένουμε και τούρτα ετσί?????:lol::lol::lol::lol:

images

σας ευχαριστουμε!

Αντζελα και τουρτα και οτι θελουτε..κοπιαστε να σας τραταρουμε κατι της...

Νικη χαιρομαι που εισαι καλα!Ατιμες ιωσεις... τις βαρεθηκα...
Ποπι οσες αγκαλιτσες θες απο μας εδω και τα γατουνια μας.... ***hugs***

images

σας ευχαριστουμε!

Να ζήσεις Εκτοράκο:whistle: και χρόνια πολλά:whistle: μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλία :whistle:παντού να σκορπίζεις γλυκιές αγκλιές :whistle:και όλοι να λένε ............. τι γλυκια φατσούλα είναι αυτη!!!!!:blink:
Ξέρω οτι δεν κολλάει αλλα μετράει η προσπάθεια!!!:lol::lol::lol:

images

σας ευχαριστουμε!

Να ζήσεις Εκτοράκο:whistle: και χρόνια πολλά:whistle: μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλία :whistle:παντού να σκορπίζεις γλυκιές αγκλιές :whistle:και όλοι να λένε ............. τι γλυκια φατσούλα είναι αυτη!!!!!:blink:
Ξέρω οτι δεν κολλάει αλλα μετράει η προσπάθεια!!!:lol::lol::lol:

:up::up::up: θενκ γιουυυυ!!! εχετε πολλα γατοφιλια απο τον Εκτορα!!!

Γιορτάζει το Εκτωράκι μας χρόνια του πολλά

Καλημέρα!Όλο καλά; φιλάκια στα ζουζουνογατάκια σας,και ζουζουνοσκυλάκια σας.

καλημέρα!!!πάλι συννεφιά σήμερα:down::down::down:τι να κάνουμε!!ας περιμένουμε το σ/κ!!

Καλημερούδια... τι κανετε κοριτσακια???
ποπι πρωινη βλεπω και εσυ! ολα καλα??

Καλά;Το μόνο ευχαριστώ είναι ότι μετά από πολλά παρακάλια πήγα την επέμβαση για μετά το Πάσχα.Με ρίξει χιαστού και μηνίσκου και υγρό ένα 6 μηνο με νάρθηκες,γύψους και πατερίτσες,αθλιατρούς συμβουλευτικά και μου είπαν τι ακριβώς έπαιζα εκείνη την ώρα:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:Πάνε και οι διακοπές στη Μαγισσούλα μου:(:(:(Ακους μωράκι,Δεκέμβρη θα βγω πια από το σπίτι.

βρε ποπι μου ...αυτα τα πράγματα δεν τα καθυστερουν.... για το καλο σου, ασε τις γιορτες βρε ματια μου και κανε την επεμβαση :/:

Το ξέρω μωρό μου,αλλά Μ.Παρασκευή τα παιδιά είναι στη χωροδια της εκκλησίας στην περιφορά του Επιταφίου δεν θέλω να το χάσω με τίποτα,κάθε χρόνο αυτό γίνετε.Πάσχα και τα λοιπά δεν με νοιάζει μόνο αυτές οι ώρες,είναι σαν να βλέπω ότι,ότι κάνω για αυτά τα παιδιά πιάνουν τόπο.

Το ξέρω μωρό μου,αλλά Μ.Παρασκευή τα παιδιά είναι στη χωροδια της εκκλησίας στην περιφορά του Επιταφίου δεν θέλω να το χάσω με τίποτα,κάθε χρόνο αυτό γίνετε.Πάσχα και τα λοιπά δεν με νοιάζει μόνο αυτές οι ώρες,είναι σαν να βλέπω ότι,ότι κάνω για αυτά τα παιδιά πιάνουν τόπο.

:happy::happy::happy: εχεις δικιο καλή μου.... αλλα να το προσεχεις μεχρι να κανεις την επέμβαση σε παρακαλω....

Καλημέρα τι κάνετε!Μόλις ξύπνησα το πρωί είδα οτι ο Ντέννυς είχε σπάσει ένα λουλούδι της μαμάς μου!!!Όχι απλά το έσπασε του άλλαξε τα φώτα και τώρα αν το δει η μαμά μου θα του αλλάξει αυτου τα φωτα!!!!:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back