Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέεεεεεερα!!!!!!!!:hello:
Τι κάνετε παιδιά; Έχει μέρες να τα πούμε και σας πεθύμησα!!!!:redface:

Ναι ρε Raisa.... έχασες πάλι... πολύ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορικα..... σε έχω "τακτοποιήσει" !!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

μολις ειμαι ετοιμη θα σου στειλω πμ!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τι?Λεγε,λεγε...πρεπει να φυγω θα παμε για εμβολιο και σε καννα 2ωρο θα γυρισω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω φαρμακο για το pc.... :cool:

Καλημερα Ραισα...Που εισαι?

Τρέχω τρέχω και πάλι τρέχω.....:down:
Εργασίες για το πανεπιστήμιο....είχαμε και φοιτητικές εκλογές...ε, είχαμε και προεκλογικούς αγώνες:D

Ναι ρε Raisa.... έχασες πάλι... πολύ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Τι έχασα καλέ.:blink:.. λέγε:rolleyes:

Καλημέρεεεεεεεεεεεες!Ετοιμάζομαι για τράπεζες...:down:
Και μετά κορδέλες και λουλούδια για τις λαμπάδες των δίδυμων βαφτισιμιών μου,που δεν καταδέχονται αγοραστή λαμπάδα,τη θέλουν φτιαγμένη από τη νουνά.
Πολυχρωμία σήμερα στο MyCat ε;Κι εγώ χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.Εντάξει,μπλε δε με λες,ένα γαλάζιο όμως το'χω.
Raisa υπομονή,θα τελειώσουν κι αυτά και θα τα νοσταλγείς...
Νορβηγέ Πίτση,σε έχω σταμπάρει,θα μάθω που μένεις και θα σε κλέψω,πες στη μαμά σου αν δε θέλει να αρχίσει να λαμβάνει επιστολές με γράμματα κομμένα από περιοδικά να μην βάζει φωτό σου!:mad:

Καλημέραααα!Εϊρθε είρθε είρθε....η Παρασκευή!!!:up::up::up::lol::lol::lol::up::lol::up::lol:

Καλημέρεεεεεεεεεεεες!Ετοιμάζομαι για τράπεζες...:down:
Και μετά κορδέλες και λουλούδια για τις λαμπάδες των δίδυμων βαφτισιμιών μου,που δεν καταδέχονται αγοραστή λαμπάδα,τη θέλουν φτιαγμένη από τη νουνά.
Πολυχρωμία σήμερα στο MyCat ε;Κι εγώ χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.Εντάξει,μπλε δε με λες,ένα γαλάζιο όμως το'χω.
Raisa υπομονή,θα τελειώσουν κι αυτά και θα τα νοσταλγείς...
Νορβηγέ Πίτση,σε έχω σταμπάρει,θα μάθω που μένεις και θα σε κλέψω,πες στη μαμά σου αν δε θέλει να αρχίσει να λαμβάνει επιστολές με γράμματα κομμένα από περιοδικά να μην βάζει φωτό σου!:mad:

Nομίζω όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λες κουβέντα κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα :cool::cool::cool::cool: Και εννοείτε και το γατί......

Αλλά το νου σου ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΙΤΣΗ ΕΓΩ..... οπότε θα έχεις να κάνεις και μαζί μου:mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol:

:):):):)Καλημέρα τη φωτογραφία την εβάλα μπας και βρούμε γατούλα να ζευγαρώσουμε.10 άνθρωποι που τους φόρτωσε η μάνα μου με κεραμιδογατάκι ζητούν απόγονό μου,και αυτή η τρελή μου έφερε στειρωμένη γάτα:blink::blink::blink:Πως θα κάνω εγώ τη δουλεία μου μου λέτε;
Με αγάπη Πίτσης:lol::lol::lol:

Nομίζω όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λες κουβέντα κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα :cool::cool::cool::cool: Και εννοείτε και το γατί......

Αλλά το νου σου ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΙΤΣΗ ΕΓΩ..... οπότε θα έχεις να κάνεις και μαζί μου:mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol:
ΟΚ μαγισσα,βάλε καπαρντίνα και μαυρα γυαλιά και ετοιμάσου...Ε κοιτα μια προειδοποίηση κάθε απαγωγέας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να την κάνει.Από εκεί και πέρα...όποιος άκουσε άκουσε:cool::cool::whistle:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

και καλό ΣΚ....

Συνημμένα

• Εικόνα007.jpg
    Εικόνα007.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 7
ΟΚ μαγισσα,βάλε καπαρντίνα και μαυρα γυαλιά και ετοιμάσου...Ε κοιτα μια προειδοποίηση κάθε απαγωγέας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να την κάνει.Από εκεί και πέρα...όποιος άκουσε άκουσε:cool::cool::whistle:

Εγώ άκουσα.....:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol::lol::lol:

:):):)Καλημέρα τη φωτογραφία την εβάλα μπας και βρούμε γατούλα να ζευγαρώσουμε.10 άνθρωποι που τους φόρτωσε η μάνα μου με κεραμιδογατάκι ζητούν απόγονό μου,και αυτή η τρελή μου έφερε στειρωμένη γάτα:blink::blink::blink:Πως θα κάνω εγώ τη δουλεία μου μου λέτε;
Με αγάπη Πίτσης:lol::lol::lol:

Δεν ξερω Εμένα πάντως μου υποσχέθηκες έναν γιο δεν ξέρω τίποτα.......:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω μονο να τα βρούμε στην τιμή γιατί δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες....

Είπαμε θέλω θέλω θέλω........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ που άκουσες μην λες πολλά πολλά,γιατί δεν το 'χω δύσκολο να απαγάγω και την στρουμπουλή εγγονή σας...είμαι αδίστακτη...

Εσύ που άκουσες μην λες πολλά πολλά,γιατί δεν το 'χω δύσκολο να απαγάγω και την στρουμπουλή εγγονή σας...είμαι αδίστακτη...

Να σου πω είναι και εύκολη λεία δεν κουνιέται δεν μιλάει δεν λαλάει είναι απαθέστατη Βρετανίδα μ΄πορείς.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να σου πω είναι και εύκολη λεία δεν κουνιέται δεν μιλάει δεν λαλάει είναι απαθέστατη Βρετανίδα μ΄πορείς.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ωραία,μ'ένα σμπάρο δυο...γατόνια.Θα πάρω μεγάλη γατοφόρο.:lol:

Δεν ξερω Εμένα πάντως μου υποσχέθηκες έναν γιο δεν ξέρω τίποτα.......:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω μονο να τα βρούμε στην τιμή γιατί δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες....

Είπαμε θέλω θέλω θέλω........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην ξαναακούσουμε για χρήματα,χαριζόμαστε σε όσους μας αγαπούν
Μερικά πράγματα είναι ανεκτιμητα για όλα τάλλα΄.................:lol::lol::lol:

ΑΝ θελήσετε βοήθεια καλέστε και εμένα!!!
Για ένα τέτοιο γατί αξίζει να μπεις φυλακή!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΝ θελήσετε βοήθεια καλέστε και εμένα!!!
Για ένα τέτοιο γατί αξίζει να μπεις φυλακή!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Πω πω,ολόκληρη σπείρα γίναμε!Πόπι,κανόνισε να κάνει καμιά εικοσαριά η νύφη,επειδή έχουμε κάνει λίστα αναμονής!

Το άκουσα και αυτό:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:

Να σου πω είναι και εύκολη λεία δεν κουνιέται δεν μιλάει δεν λαλάει είναι απαθέστατη Βρετανίδα μ΄πορείς.....:lol:

ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ εσύ:mad::lol::lol::lol:

ΑΝ θελήσετε βοήθεια καλέστε και εμένα!!
Για ένα τέτοιο γατί αξίζει να μπεις φυλακή!!!!!!!!!!!!!!:lol:
:lol::lol::lol:
Ε, ψιτ....τι ώρες σε βολεύει;;;;;:cool::lol::lol::lol:

Μην ξαναακούσουμε για χρήματα,χαριζόμαστε σε όσους μας αγαπούν
Μερικά πράγματα είναι ανεκτιμητα για όλα τάλλα΄.................:lol::lol::lol:

Εγώ για να ξέρεις ήδη έχω αρχισει το πειστήρη και τα βλέπω καλα τα πράγματα .......

Και το καλύτερο μου είπε ότι αν θέλω μπορεί να κατέβουμε εμείς Αθήνα να σε δούμε,,,, θα δω πως θα το κανονισουμε.......:up::up::up::up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back