Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Δεν κατάλαβα,για τον Πίτση μιλάτε;Αν ναι δεν χρειάζετε να τον απαγάγετε,μόνο να βρούμε μια νύφη,με καλή καρδιά,ίσως αυριο τον πάω για μια δοκιμή τη Λιονέλλα,αν με αφήσει αυτό το πόδι.:(:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ,η δόλια μάνα η ανυποψίαστη...:lol:Να απειλήσουμε και τη νύφη να μας κάνει πολλά;Γιατί οι νεότεροι μου φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε δεύτερη φουρνιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ λέω να το πάμε στην παραγωγή!!!
Να του πάμε 2-3 νύφες!!!
Τι λέτε?

Καλέ αν βρούμε μια δυο νύφες τελείωσε η δουλεία,γιατί την πέφτει κανονικά και με το νόμο τη Μπεμπου:lol::lol::lol::lol:.Πιος ο Πιτσιρίκος που ήταν απαθής.Μολις χρονίσαμε ξεπεταχτήκαμε.
Μόνο που δεν ξέρω αν υπάρχουν θυληκες σαν και μας ,στη ράτσα εννοώ.Να ζευγαρώσομε με τι περσική;νορβιγικόυ δάσους;με τι;νομίζω πως η fantom girl ξέρει καλύτερα.:hmm::hmm::hmm:

Καλημέρα!
Πολύ πήξιμο (και πάλι) σήμερα... Άντε να φύγει κι η Παρασκευή να πάρουμε μια ανάσα.

Πού 'σαι, Desdemona!! "Notte e giorno faticar, per chi nulla sa gradir" :/:

σκυλισια μερα σημερα...τι κανετε κοριτσια???
σημερα ειναι μια μερα εργασιας εθελοντισμου και δουλοπροπειας αλλα ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και τιποτε δεν το αλλαζει αυτο...
σημερα ειμαστε indigo blue
απο το κακο στο χειροτερο παμε...
χχχ:P

Ελα, θα γίνεις μπλαβί στο τέλος και θα σε τρέχουμε! :lol:
Θα με υποστείς και σήμερα να κλαψουρίζω για τα σκυλάκια αλλά υπόσχομαι μετά να σε πάω για μπύρα!:)

Καλησπέρες!!:)
Μόλις ξεμπέρδεψα από ένα απίστευτο χώσιμο που είχα φάει τις τελευταίες δυό μέρες στη δουλειά... Νιώθω περίπου 5 τόνους ελαφρύτερη! Και έφτασε το σαββατοκύριακο! Yayyyyyyy :up:

καλησπέρα τι κάνετε πως τα πάτε όλα καλά?????

Μόλις γύρισα από το κέντρο γάτας..!!!Μεγάλωσαν τα μαναράκια μου!!!!!!Ετοιμάζω νέες φωτος!!!Εσείς τι κάνετε???Πολύ πτώμα νιώθω..δεν έχω κοιμηθεί και καλά....

Μόλις γύρισα από το κέντρο γάτας..!!!Μεγάλωσαν τα μαναράκια μου!!!!!!Ετοιμάζω νέες φωτος!!!Εσείς τι κάνετε???Πολύ πτώμα νιώθω..δεν έχω κοιμηθεί και καλά....

γεια σου Κατερίνα αυριο ΣΚ οπότε θα ξεκουραστείς εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά για την τελευταία ένεση στο γονατο που έχω να κάνω και μετά άντε να δούμε.....:blink::blink:

Ένεση??????Τα φοβάμαι αυτά εγω!!!!!:(ΠΟΛΥ!!!!Μπα δουλεύω και αύριο γλυκιά μου μαγισούλα...αλλά μετά θα πάω ΙΚΕΑ για γατο-ψωνάκια!!!!!

Καλέ...τώρα το σκέφτηκα...Σάββατο θα πας στο γιατρό?????Περίεργο!!:hmm:

Περαστικά μαγισσάκι,άντε και τελειώνουν οι ενέσεις!:)

Καλέ...τώρα το σκέφτηκα...Σάββατο θα πας στο γιατρό?????Περίεργο!!:hmm:

Ευτυχώς είναι φίλος ο ορθοπαιδικός και μου την κάνει Σάββατο γιατί πρέπει μετά την ένεση να ειμαι 48 ώρες να κάτσω ακίνητη στο κρεβάτι....οπότε να ειναι καλά που με εξυπηρετεί και δεν χάνω την μερες μέσα στην εβδομάδα:(:(:(:(

Ωχ!!:(Περαστικά σου βρε μαγισούλι!!!Όλα να πάνε καλά και σιδερένια μετα!!!

Περαστικά μαγισσάκι,άντε και τελειώνουν οι ενέσεις!:)

Ναι ευτυχώς η τελευταία είναι άντε να δουλέψω και λιγο γιατί όλα έμειναν πίσω και τελικά δεν θα έχω δραχμή για να ψωνισω το πάσχα κανένα ρουχαλάκι για να μπω μέσα....

Ωχ!!:(Περαστικά σου βρε μαγισούλι!!!Όλα να πάνε καλά και σιδερένια μετα!!!

Μετά κατά τις αρχες του Ιούνη θα κάνω το άλλο γόνατο και μετά τελειώνω για δύο χρόνια τουλάχιστον.....

Τι εννοείς...???Θα κάνεις και άλλες???:(Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Μαγισουλι θες να σου στείλω νεραιδόσκονουλα που έχω να μην πονάει το ποδαράκι αύριο και μεθάυριο και ποτέ ξανά???Αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει γιατί είσαι και πολύ μακριά!!!!!Και χρειάζεται μεγάλη ποσότητα!!Μπορώ να προσπαθήσω όμως!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back