Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε δεν είναι και λίγο να ξενοιάσεις για δυο χρόνια...ΠΡέπει να σε ταλαιπωρούν πολύ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινάκι να υπολογίσεις και τα μυγάκια,αλλά όχι όπως στην δική μας περίπτωση,μη στείλεις τόση ώστε να της φυτρώσει και κανένα εξτρά πόδι!:lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εννοείς...???Θα κάνεις και άλλες???:(Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Μαγισουλι θες να σου στείλω νεραιδόσκονουλα που έχω να μην πονάει το ποδαράκι αύριο και μεθάυριο και ποτέ ξανά???Αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει γιατί είσαι και πολύ μακριά!!!!!Και χρειάζεται μεγάλη ποσότητα!!Μπορώ να προσπαθήσω όμως!!:)

Αχ καλή μου κάθε προσπάθεια θετικής ενεργειας δεν πάει χαμένη και μόνο το χαμόγελο που μου ΄χάρισες με αυτό που έγραψες ήταν αρκετό νομίζω ότι πρέπει να σε ευχαριστήσω για αυτό..... να είσαι πάντα καλά γλυκιά μου και όταν θα κάνω τις ενέσεις τον Ιούνιο θα σου πω να μου στείλεις λίγη από την σκόνη για να μου περάσει γρήγορα.......:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Έλα μου ντε!!!!:lol:Βέβαια είναι και άνθρωπος και αν υπολογίσουμε και τα μυγάκια που τρώνε μανιοδώς τις νεραιδόσκονες για να πολλαπλασιάζονται διαρκώς:mad: και να μου σπάνε τα νεύρα, δεν ξέρω αν θα πετύχει!!!Μαγισάκι σου στέλνω ποσότητα τώρα!!!

Αχ καλή μου κάθε προσπάθεια θετικής ενεργειας δεν πάει χαμένη και μόνο το χαμόγελο που μου ΄χάρισες με αυτό που έγραψες ήταν αρκετό νομίζω ότι πρέπει να σε ευχαριστήσω για αυτό..... να είσαι πάντα καλά γλυκιά μου και όταν θα κάνω τις ενέσεις τον Ιούνιο θα σου πω να μου στείλεις λίγη από την σκόνη για να μου περάσει γρήγορα.......:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

:redface:Πολύ χαίρομαι για αυτό...:DΝα μην στείλω από τώρα μπας και μείνει κάτι αύριο????:hmm:

Ε δεν είναι και λίγο να ξενοιάσεις για δυο χρόνια...ΠΡέπει να σε ταλαιπωρούν πολύ..

Ναι δυστυχώς την ζημιά την έπαθα στοTAEKWODO και τώρα τα τραβάω όλα αυτα.....

:redface:Πολύ χαίρομαι για αυτό...:DΝα μην στείλω από τώρα μπας και μείνει κάτι αύριο????:hmm:

φυσικά.....:up::up::up:

ΣΤΕΛΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
karenfoster-fairydust.jpg

περίμενε...έχει κι άλλο...σε καμιά ώρα θα φτάσει όλο..αυτό που πήρες δεν θα κάνει τίποτα!!!είναι λιγουλάκι!!!:lol:

περίμενε...έχει κι άλλο...σε καμιά ώρα θα φτάσει όλο..αυτό που πήρες δεν θα κάνει τίποτα!!!είναι λιγουλάκι!!!:lol:

περιμενω περιμενω και χρόνο και υπομονή έχω
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περίπου σε 20 λεπτά θα φτάσει όλο..αλλά ίσως κάνει και 30 γιατί ναι μεν βράδυ είναι και κίνηση δεν έχει αλλά με πληροφόρησαν ότι έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία των μυγακίων για να την συλάβει και έχουν κρυφτεί όλοι οι κόκοι τώρα κάπου σε ένα δεντράκι κοντά στο σπίτι σου...Θα περιμένουν να φύγουν όλα..:lol:

είδες τι κάνει η δημοσιότητα ...μάλλον κάποιο μυγάκι διαβάζει στο mycat το θέμα μας και τους ειδοποίησε;):lol:

περίπου σε 20 λεπτά θα φτάσει όλο..αλλά ίσως κάνει και 30 γιατί ναι μεν βράδυ είναι και κίνηση δεν έχει αλλά με πληροφόρησαν ότι έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία των μυγακίων για να την συλάβει και έχουν κρυφτεί όλοι οι κόκοι τώρα κάπου σε ένα δεντράκι κοντά στο σπίτι σου...Θα περιμένουν να φύγουν όλα..:lol:

είδες τι κάνει η δημοσιότητα ...μάλλον κάποιο μυγάκι διαβάζει στο mycat το θέμα μας και τους ειδοποίησε;):lol:

Μήπως να βγάλω έξω την Κλειώ να ανιμετωπίσει τα μυγάκια μιας και είναι και ή πρώτη κυνηγός??????:lol::lol::lol:

Αχ ναι...Μπράβο!!!Γιατί δεν αντέχουν πολύ ώρα μόνοι τους οι κόκοι!!!Μπορεί να εξαφανιστούν...Λοιπόν βγαλ'την και θα μπουν οι κόκοι μέσα..να έχεις ζέστασια και αγάπη στο σπιτι γιατί αλλιώς βαριούνται και εξαφανίζονται!!!Όταν φτάσουν μου λες.!!!:P

(πολύ το προχωρήσαμε!!!:hmm::lol:)

Αχ ναι...Μπράβο!!!Γιατί δεν αντέχουν πολύ ώρα μόνοι τους οι κόκοι!!!Μπορεί να εξαφανιστούν...Λοιπόν βγαλ'την και θα μπουν οι κόκοι μέσα..να έχεις ζέστασια και αγάπη στο σπιτι γιατί αλλιώς βαριούνται και εξαφανίζονται!!!Όταν φτάσουν μου λες.!!!:P

(πολύ το προχωρήσαμε!!!:hmm::lol:)

μα γιατί όχι άνοιξα την πόρτα και γέμισε το σπίτι φώς .... και ποιος είπε ότι τα παραμύθια είναι μόνο για τα μικρά παιδια,,,,,,:lol::lol::lol::lol::lol:

Απλά χαίρομαι που χαμογελάς παρά τα βάσανα σου!!!Συνεχίζω λοιπόν!!Για να μείνει η νεραιδόσκονη ένα ολόκληρο βράδυ μακριά από τον κάτοχο της..πρέπει (γράφεις???)
1.να έχετε όλοι καλή διάθεση!!
2.να χαμογελάτε όταν το νιώθετε
3.να επικρατεί αυτό που σου είπα..αγάπη και ζεστασιά
4.να της δείξετε ότι θα την φροντίζετε
5. να μην έχει μυγάκια στο σπίτι
6.να της μιλάς που και που και
7.να δώσεις 3 φιλιά σε όσους κατοικούν εκεί και στο γατάκι σου

εντάξει??

Απλά χαίρομαι που χαμογελάς παρά τα βάσανα σου!!!Συνεχίζω λοιπόν!!Για να μείνει η νεραιδόσκονη ένα ολόκληρο βράδυ μακριά από τον κάτοχο της..πρέπει (γράφεις???)
1.να έχετε όλοι καλή διάθεση!!
2.να χαμογελάτε όταν το νιώθετε
3.να επικρατεί αυτό που σου είπα..αγάπη και ζεστασιά
4.να της δείξετε ότι θα την φροντίζετε
5. να μην έχει μυγάκια στο σπίτι
6.να της μιλάς που και που και
7.να δώσεις 3 φιλιά σε όσους κατοικούν εκεί και στο γατάκι σου

εντάξει??
  1. Όλοι έχουμε την καλυτερη διάθεση που θα μπορούσαμε...
  2. Πάντα χαμογελαμε γιατί είμαστε γενικά πολύ γελαστοι άνθρωποι....
  3. Οσοι μας ξερουν λενε ότι στο σπίτι μας η αγάπή και η ζεστασιά ειναι το κυριότερο χαρακτηριστικό μας..
  4. παντα φροντίζουμε τα καλά πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας και στην ζωή μας.....
  5. Μυγάκια δεν έχει πουθενά τα έφαγε όλα η Κλειώ..:lol:
  6. θα της μιλάω συχνα έχω την τάση να μιλαω μόνη μου στο σπίτι .....για αυτό με λένε και αλαφροίσκιοτη...:lol::lol:
  7. και γιατί όχι το ένα φιλι να μην το κάνω 3 δεν είναι και τόσο δύσκολο......:lol::lol::lol::lol:
Οι οδηγίες σου θα ακολουθηθούν κατα γράμμα απλά αυτο που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω ειναι την Κλειώ που κυνηγάει το φώς και τους κόκους της αστρόσκονης φοβάμαι μην μου χτυπήσει το μωρό έχει τρελαθεί από την χαρά της και πηδάει παντού χωρίς να βλέπει....:lol::lol::lol::lol:

Τα γατάκια και γενικά τα ζωάκια ξέρουν να αναγνωρίζουν τους κόκκους γι αυτό!!Όι κόκκοι είναι ζωντανά πλάσματα και πολύ μικρά σε ηλικία και θέλουν να παίξουνε και η κλειώ το κατάλαβε γι αυτο!!!Μην ανησυχείς..ίσα ίσα δυναμώνουν όταν χαίρονται!!!!:P

Τα γατάκια και γενικά τα ζωάκια ξέρουν να αναγνωρίζουν τους κόκκους γι αυτό!!Όι κόκκοι είναι ζωντανά πλάσματα και πολύ μικρά σε ηλικία και θέλουν να παίξουνε και η κλειώ το κατάλαβε γι αυτο!!!Μην ανησυχείς..ίσα ίσα δυναμώνουν όταν χαίρονται!!!!:P

Το μόνο που με ανυσηχεί έιναι μην μου χτυπήσει από τα πολλά πηδήματα γιατί πήδάει και δεν κοιτάει που μονο στο ταβάνι αχ όλο τρέλες είναι η μικρή μου...:lol:-*:lol::lol:****:lol:*
:lol:

Να τώρα όλο αυτό από πάνω εκείνη το έκανε πήδώντας πάνω στο πληκτρολόγιο.......:lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν καληνύχτα από εμενα και θα σου πω το πρωί τι έγινε το υπόλοιπο βράδυ....

Φιλάκια και να είσαι καλά και ευχαριστώ για την όμορφη παρέα που μου έκανες.....:up::up::up::up:

Καλή σου νύχτα!!!Να μου πεις αν έκανε δουλειά η νεραιδόσκονη αύριο!!!;)

Μάκια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back