Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το μόνο που με ανυσηχεί έιναι μην μου χτυπήσει από τα πολλά πηδήματα γιατί πήδάει και δεν κοιτάει που μονο στο ταβάνι αχ όλο τρέλες είναι η μικρή μου...:lol:-*:lol::lol:****:lol:*
:lol:

Να τώρα όλο αυτό από πάνω εκείνη το έκανε πήδώντας πάνω στο πληκτρολόγιο.......:lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν καληνύχτα από εμενα και θα σου πω το πρωί τι έγινε το υπόλοιπο βράδυ....

Φιλάκια και να είσαι καλά και ευχαριστώ για την όμορφη παρέα που μου έκανες.....:up::up::up::up:

Καλή σου νύχτα!!!Να μου πεις αν έκανε δουλειά η νεραιδόσκονη αύριο!!!;)

Μάκια!!
KΑΛΗΝΥΧΤΑ καλα μου κοριτσια,με φτιαξατε βραδιατικα:)Περαστικα και παλι Μαγισσουλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλοι πάνε για ύπνο..μάλλον θα πάω κι εγω!!Εξαντλήθηκα και με την τόση νεραιδόσκονη πια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλοι πάνε για ύπνο..μάλλον θα πάω κι εγω!!Εξαντλήθηκα και με την τόση νεραιδόσκονη πια!![/quote

Αντε με έπεισες με τα καταπληκτικά σου εικονάκια...ΠΑΩ!!!μμμμμμμμακια σε όλο το mycat!!!

Kαλημέρα κοριτσια σήμερα η τελευταία ένεση αχ..... Επιτέλους τελειώνω....δεν αντέχω αλλο αυτον τον πόνο...:( Η νεραιδόσκονη έκανε δουλειά είχα όμοαρφα όνειρα και νεράιδες στον ύπνο μου.....

αν και ό καιρός είναι μουντός εγώ έχω έναν ήλιο στην καρδιά....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ...............:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σας.¨
Άντε μαγισσούλα μου να τελειώνεις εσύ να παιρνουμε και εμείς σείρα.Ευτυχώς που έχουμε καλούς ορθοπεδικούς να λες.Υπομονή για σήμερα,σκέψου το αυριο,ή αλύτερα σκέψου να βρούμε μια όμορφη νύφη για το Πρίγκιπα,κούτι θα μας έρθει ο Ιούνιος για το Πιτσάκι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα!!!
καλα νεα η μπαλου θα γινει μια γνησια βορειοελλαδιτισσα, σε λιγο θα ταξιδεψει για θεσσαλονικη:up::up::up:

Καλημέρα σας.¨
Άντε μαγισσούλα μου να τελειώνεις εσύ να παιρνουμε και εμείς σείρα.Ευτυχώς που έχουμε καλούς ορθοπεδικούς να λες.Υπομονή για σήμερα,σκέψου το αυριο,ή αλύτερα σκέψου να βρούμε μια όμορφη νύφη για το Πρίγκιπα,κούτι θα μας έρθει ο Ιούνιος για το Πιτσάκι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ναι μακάρι το περιμένω πως και πως

καλημερα!!!
καλα νεα η μπαλου θα γινει μια γνησια βορειοελλαδιτισσα, σε λιγο θα ταξιδεψει για θεσσαλονικη:up::up::up:

Με το καλό HAVANA όλα να πάνε καλά σου εύχομε.....:up::up::up::up::up:

:up:καλημερα αντζελα!!!
πηγες στο γιατρουλη τελικα!!!???:up:
ολα καλα?

καλημερα και απο μενα...:)

Καλημέρα...Μαγισούλα..να σαι καλά..περιμένουμε νέα σου..

Αβανούλα βρήκε σπιτάκι το μπαλονάκι ε???ΤΕΛΕΙΑ!!!

Γεια σας κορίτσια μόλις ηρθα από τον γιατρό σήμερα πόνεσα λιγότερο......

Να δεις που η Νεραιδόσκονη έκανε δουλειά και είμαι πολυ καλύτερα...

σε ευχαριστώ μικρή νεραιδομαγισσούλα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελοιπα δυο μερες μολις πριν λιγο γυρισα και διαβαζω το μηνυματα σας:)
Μαγισσουλα περαστικουλια και γρηγορα καλα,σε χρειαζομαστε:Dτωρα θα σου στειλω π.μ
Εκτος απο μαγισσα εχει το φορουμ και καλη νεραιδα:D
Κατερινακι μου γλυκο μην αλλαξεις ποτε ;)

:):) Πολύ πολύ χαίρομαι!!!!Ουφ εγώ λοιπόν...δεν θα μείνω άλλο εδω...πάω στον φίλο μου να κοιμηθούμε!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!:P

την ίδια στιγμή γράψαμε νίκη!!!!:lol:Λοιπόν, έχω αρκετή νεραιδόσκονη για όποιον θέλει..είμαι νεραιδούλα και αυτό δεν αλλάζει!!!!!;)Μμμμμμμμμακια σε όλους!!!!!Πάωωωωω!!

την ίδια στιγμή γράψαμε νίκη!!!!:lol:Λοιπόν, έχω αρκετή νεραιδόσκονη για όποιον θέλει..είμαι νεραιδούλα και αυτό δεν αλλάζει!!!!!;)Μμμμμμμμμακια σε όλους!!!!!Πάωωωωω!!

Φιλάκια γλυκιά μου να περάσεις καλά και να είσαι πάντα έτσι γλυκιά και νεραιδένια....:up::up::up::up:

Καλησπέρα σε όλους. Απολαμβάνω το Σ/Κ. :up:
Μόνο που έτρεχα λίγο με την ανακαίνιση του καινούριου σπιτιου Ηρθε η μπανιέρα μας σήμερα! Ελπίζω να χωρέσουν και τα υπόλοιπα γιατί δεν ξέρω αν υπολογισα και μετρησα σωστα :P
Βέβαια στον ύπνο μου έβλεπα τους μαθητές μου και τους φώναζα να κάτσουν ήσυχα.... Χιχιχι... φωνακλού δασκάλα είμαι αλλά τα αγαπώ και το ξέρουν.
Μάγισσα περαστικά κι από εμενα :)
Η γατούλα όποτε ανάβω το lap top κάθεται πάνω στο΄χέρι μου κι ο πουρπούρης κοιτάζει με δέος την οθόνη. Μπούφος :lol: Ο Πιου Μίου αδιάφορος.
Life καληνύχτα. :)

Χριστίνα...Τι διδάσκεις φωνακλού δασκάλα??
Και καλά τι θα κάνεις αν δεν σου χωρέσουν τα υπόλοιπα??Θα πλένεσαι στο διάδρομο???:hmm::lol:

Αγγλικά διδάσκω. :)
Όσο για την ανακαίνιση, δεν έχω σκεφτεί τι θα γίνει αν υπάρχει πρόβλημα χώρου. Φαινομενικά είμαστε οκ, αλλά αυτό φαινομενικά (και οι κουρτίνες σωστά μετρήθηκαν φαινομενικά, αλλά είναι σε μίνι έκδοση :P) Δεν τα πάω καλά με αυτά. Αν υπάρξει πρόβλημα θα το δω τότε
Βρε michelle ή όποις άλλος ξέρει, γιατί δεν μου βγάζει τα νεα μηνύματα; Τώρα ας πούμε εμφάνισε την απάντηση στο μέιλ μου ως ειδοποίηση, αλλά μαπίνοντας δεν εμφανιζόταν ούτε καν το δικό μου μήνυμα. Μπήκα μέσω του μέιλ..... Τι στο καλό κάνω λάθος :mad::mad:

Κοίτα...επειδή το έχω ψάξει..Σου στέλνει ειδοποίηση με email, νομίζω, μόνο με το πρώτο μήνυμα που έρχεται μετά από το δικό σου(όταν σου απανυούν) ώστε αν απαντήσει κι άλλος να μην πήξεις ...

Πατάς το λινκ και εμφανίζεσαι στο πρώτο μήνυμα που έχει απανβτηθεί μετά το δικό σου(συγνώμη δεν ήμουν ποτέ καλή στην έκθεση και εξηγώ χαλια!!!!):redface:

Αγγλικά???Δύο καθηγητριες αγγλικών στο σαιτ αυτό λοιπόν!!!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back