Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Kαλημερα ...Αλλη μια μερα με μουνταδα...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα,θα την διώξουμε εμείς την μουντάδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ από τι 6 είχα μπει και διάβαζα

Καλημέρα κορίτσια!Νια τι χαζόκαιρος,το άθμα μου με έχει πεθάνει με την παλιοϋγρασία.Δεν πειράζει,αύριο έρχεται το κουκλί μου!!!:up:

Αντε με το καλο...

Καλημέρα κορίτσια!!!!
Και δω μουντάδα και κιτρινος ουρανός:down:
moukelis το μωράκι σας όσο πάει και ομορφαίνει καλέ:inlove:

Καλημέρα κορίτσια!!!!
Και δω μουντάδα και κιτρινος ουρανός:down:
moukelis το μωράκι σας όσο πάει και ομορφαίνει καλέ:inlove:
Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε...Μετράω τις ώρες...:redface:

Πού είναι ο ουρανός μου έλειψε!!!
Η δεύτερη καθηγητρια αγγλικών, ποιά είναι; Να γνωριζόμαστε κι όλας...... :)
Παιδια όποιος ξέρει ας βοηθήσει.....
Όταν στείλω μήνυμα σε ένα θέμα θα έπρεπε κανονικά να εμφανίζει όλες τις απαντήσεις που δημοσιεύτηκαν μετά τη δική μου. Πατώντας το νέα μηνύματα θα έπρεπε να τις βλέπω. Εγώ βλέπω μόνο όσες απαντήσεις υπήρχαν πριν, αντε μέχρι και τη δική μου. Ακόμη κι αν αποσυνδεθώ και ξανασυνδεθώ, αρνείται πεισματικά να μου δείξει τις νέες απαντήσεις. Μόνο αν μπω στο μέιλ μου και δω ειδοποίηση και μέσω του λίνκ μπω στο mycat μπορώ να δω τις απαντήσεις που ακολούθησαν τις δικής μου απάντησης. Κοινώς χαιρετα μου τον πλάτανο.
Δεν είχα τέτοιο θέμα παλαιότερα και είναι αδύνατον να κάνω διάλογο έτσι. Δηλ τωρα πρέπει να κλείσω τη σελίδα, να περιμενω στο μέιλ μου ειδοποίηση πως υπάρχει νεότερη δημοσίευση στο θέμα αυτό, να ξαναμπω στο my cat και να αποαντησω.... Και μετά φτου κι από την αρχή! Επίσης λέω ενδιάμεσα να πάιξω κανενα τάβλι......
Οι πιο σχετικοί με τη τεχνολογία καμιά ιδέα; Αυτό το παθαίνω μόνο στον υπολογιστη του σπιτιού κι όσι στο φροντιστήριο :mad::hmm:

Καλησπέρα!:)
Εγώ είμαι άλλη μία αγγλικού,δεν ξέρω αν έχουμε κι άλλες.:hmm:
Δεν έχω ιδέα,εμένα πατώντας στα νέα θέματα μου τα βγάζει κανονικά.

χριστινάκι...μήπως φταίει η σύνδεση σου?????

Αλλιώς ίσως πρέπει να κοιτάξεις στις ρυθμίσεις μέσα στο σαιτ!!!:hmm:Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει..
Ναι την μουκελις έλεγα για δεύτερη αγγλικού

Ωραια!!! Τώρα ούτε από το μέιλ δείχνει τις απαντήσεις :(:down:
Αν απαντήσατε, αύριο ελπίζω να διαβάσω σχετικά........
Απλά ήθελα να μοιραστω πως σήμερα βρέθηκε ενα σκυλάκι, μάλλον είχε φάει φόλα. Η φίλη μου που το είδε και με ειδοποίησε είπε πως ήταν καλά και μετα από καμια ώρα το βρήκε πεσμένο κάτω. Κυριακάτικα δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά. Εγώ το είδα κάτω, σχεδόν ετοιμοθάνατο, να κλαίει το ταλαίπωρο. Χτυπημένο δεν ήταν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να το κάνω να κάνει εμετό ωστε αν ήταν φόλα να του δώσω μια ελπίδα. Τουλάχιστον βρηκα γιατρό και μου είπε πως να δώσω το γάλα με αλάτι ρισκάροντας λιγότερο να χάσω και κανενα χέρι από το φόβο και το πόνο του. Τα φοβάμαι τα σκυλάκια σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί από το πόνο θα αμυνθούν ακόμη κι αν είναι τα πιο καλά που υπάρχουν :(:(:( Τουλάχιστον αυτό το καταφεραμε, παρά το φόβο μας, κι έκανε εμετό. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω σήμερα έστω. Το σπίτι της φίλης μου είναι δίπλα. Το σκέπασε και μεχρι πριν λίγο ζούσε και ήταν πιο ήρεμο. Τουλάχιστον δεν έκλαιγε..... Αύριο θα δω τι θα κάνω το πρωι. Δεν έχω και μεταφορικό μεσο γμτ και σιγά μην το δεχτεί ταξί έτσι :hmm::hmm: Να δουμε αν θα ζει το πρωι και βλέπουμε... Καημένο
Αυτα, αύριο ελπίζω να διαβάσω και καμιά απάντηση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Καληνύχτα σε όλους

Καληνύχτα χριστίνα θα ρωτήσω και τα παιδιά αύριο να μου πουν τι μπορεί να φταίει.(παιδια=αφεντικα μου)..Παρεπιπτόντως και εγώ θα αποσυρθώ!!!
Καληνύχτα mycat!!:)

Ωραια!!! Τώρα ούτε από το μέιλ δείχνει τις απαντήσεις :(:down:
Αν απαντήσατε, αύριο ελπίζω να διαβάσω σχετικά........
Απλά ήθελα να μοιραστω πως σήμερα βρέθηκε ενα σκυλάκι, μάλλον είχε φάει φόλα. Η φίλη μου που το είδε και με ειδοποίησε είπε πως ήταν καλά και μετα από καμια ώρα το βρήκε πεσμένο κάτω. Κυριακάτικα δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά. Εγώ το είδα κάτω, σχεδόν ετοιμοθάνατο, να κλαίει το ταλαίπωρο. Χτυπημένο δεν ήταν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να το κάνω να κάνει εμετό ωστε αν ήταν φόλα να του δώσω μια ελπίδα. Τουλάχιστον βρηκα γιατρό και μου είπε πως να δώσω το γάλα με αλάτι ρισκάροντας λιγότερο να χάσω και κανενα χέρι από το φόβο και το πόνο του. Τα φοβάμαι τα σκυλάκια σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί από το πόνο θα αμυνθούν ακόμη κι αν είναι τα πιο καλά που υπάρχουν :(:(:( Τουλάχιστον αυτό το καταφεραμε, παρά το φόβο μας, κι έκανε εμετό. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω σήμερα έστω. Το σπίτι της φίλης μου είναι δίπλα. Το σκέπασε και μεχρι πριν λίγο ζούσε και ήταν πιο ήρεμο. Τουλάχιστον δεν έκλαιγε..... Αύριο θα δω τι θα κάνω το πρωι. Δεν έχω και μεταφορικό μεσο γμτ και σιγά μην το δεχτεί ταξί έτσι :hmm::hmm: Να δουμε αν θα ζει το πρωι και βλέπουμε... Καημένο
Αυτα, αύριο ελπίζω να διαβάσω και καμιά απάντηση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Καληνύχτα σε όλους
Αμαν πια έχουν βάλει όλοι στόχο τα καημένα τα ζωάκια δεν το καταλαβαίνω αυτό;;; πολυ στεχωρέθηκα γι αυτό που άκουσα όπως κ για όλα όσα ακούω εδω μέσα κ βλέπω στους δρόμους κ το κακό ειναι ότι ελάχιστα μπορώ να κάνω κ αυτό με κάνει να θυμώνω πολύ. Καληνύχτα σε όλους κ καλή τύχη στο σκυλάκι κ σε όλα τα ζωάκια που υποφέρουν από την σκληρότητα του ανθρώπου

Σώπα καλέ είδα απάντηση!! Πώς λέμε είδα φώς; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... Μου δείχνει όσες απαντήσεις θέλει μόνο του;;; :mad::mad:
Πάντως δεν γίνεται έτσι δουλειά!
Κι εγώ στενοχωρήθηκα πολύ.... Θα δούμε το πρωι....
Δεν είδα ακόμη ποια είναι συνάδελφος, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να το αποφασίσει και να δειξει το σχετικό μηνυμα..... Αλλιώς αύριο με το καλό.
Καληνυχτα και παλι :)

Σώπα καλέ είδα απάντηση!! Πώς λέμε είδα φώς; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... Μου δείχνει όσες απαντήσεις θέλει μόνο του;;; :mad::mad:
Πάντως δεν γίνεται έτσι δουλειά!
Κι εγώ στενοχωρήθηκα πολύ.... Θα δούμε το πρωι....
Δεν είδα ακόμη ποια είναι συνάδελφος, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να το αποφασίσει και να δειξει το σχετικό μηνυμα..... Αλλιώς αύριο με το καλό.
Καληνυχτα και παλι :)
Μήπως άλλαξε δίκτυο; είσαι στον ΟΤΕ ή αλλού;

Καλημέρα.Ποιος ειπε οτι το ΣΚ ειναι για να ξεκουραζεσαι και να περνας καλα????????? :mad:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!:)
Αυτή εδώ τουλάχιστον ξεκίνησε καλύτερα για μένα... Τα κατάφερα να πάρω σειρά προτεραιότητας για την ταυτότητα, αν όλα πάνε καλά, αύριο το πρωί θα πάω να την πάρω!:up: (Βέβαια, χρειάστηκε να ξυπνήσω από τις 6:30 και να στηθώ στην ουρά από τις 7 και τώρα νυστάζω τρελάααα)

Χριστίνα και Δώρα, πέρισυ που μ' είχε φάει η μαύρη ανεργία έκανα κι εγώ αγγλικά για ένα φεγγάρι, πιάνομαι για συνάδελφος; Έχω πολλές ιστορίες τρέλας από εκείνα τα μαθήματα, αν βρεθούμε από κοντά καμιά φορά, έχω να σας λέω! :lol:

Χριστίνα, για το πρόβλημά σου δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Δοκίμασες να "καθαρίσεις" την cache? (Δηλαδή να σβήσεις το History, τα cookies και τα Temporary Internet Files).:hmm:

NiaR, τι έπαθες καλέ το σ/κ; :(

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!:)
Πιάνεσαι Αλίκη,πιάνεσαι...Από ιστορίες μαθημάτων άλλο τίποτα,έχω να σας πω κι εγώ...
Άντε ωραία,αφού βρήκες άκρη με την ταυτότητα όλα καλά!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back