Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους!!
Σήμερα το πρωί ξύπνησα με 8 πόδια να χοροπηδάνε πάνω μου! :P
Αλλά δεν το άφησα έτσι... Τα άρπαξα και τα πήγα στο γιατρό ευθύς αμέσως!! :D
Εκεί ο γιατρός ξετρελάθηκε μαζί μας, μας έκανε χαδάκια, μας μιλούσε γλυκά, μας έκανε κοπλιμέντα, μέχρι και φωτογραφία μας έβγαλε! :up:
Μετά μας ζύγισε, είδε ότι ζυγίζουμε 700 γρ. (Ορφέας) και 850 γρ. (Ωρίων), μας εξέτασε για σκουλικάκια, μας αποπαρασίτωσε, μας έκοψε τα νυχάκια (χεχεχε ;)) και μας έκανε τα βιβλιάρια! Είπε ότι είμαστε πολύ καθαροί, υγιείς και ωραίοι!!! :up::up:
Την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια και θα είμαστε κύριοι! Τώρα ξεκουραζόμαστε στον καναπέ της μαμάς και παίρνουμε δυνάμεις για να κάνουμε ύστερα τις σκανδαλιές μας...! :P :redface:
Πόσο έιναι τώρα;Ηλικία εννοώ.Πρέπει να είναι στρουμπουλά ε;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

25 Μαρτίου γεννήθηκαν.. οπότε υπολόγισε.. περίπου 50 ημερών. Αλλά δεν είναι και πολύ στρουμπουλά, μη φανταστείς! Αρχίζουν και το ρίχνουν μπόι. Έχουν ξεπεταχτεί! :) Ο Ορφέας όμως πάντα ήταν πιο μακρόστενος, σαν χέλι, και ο γιατρός είπε ότι ακόμα δεν έχει συνηθίσει ο οργανισμός του τη στερεά τροφή και γι'αυτό μπορεί να μου κάνει διάρροια:blink: Ο άλλος δεν καταλαβαίνει τίποτα! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο 50 ημερών και είναι 850 γραμμάρια;Εμείς 730 ήμασταν και μας είχε πει η κτηνίατρος ότι είναι λίγο πάνω από το κανονικό.Θα γίνει γάταρος!:up:

Άσε εγώ τα βλέπω και τρομάζω! :lol: Τουλάχιστον θα αντισταθμίζεται με τον άλλο που θα είναι σκέτη τρίχα! :P

Ξέρεις αν έχουν βρει ολα τα αδερφάκια τους σπίτι;:hmm:

Η μικρή αδελφούλα τους βρήκε σπιτάκι ενώ το άλλο που έμεινε γύρισε νομίζω πίσω με τη μαμά του στο παιδί που ανήκουν. Και απ'ό,τι έγραψε, σκέφτεται να το κρατήσει (μαζί με τη μαμά δηλ) :)

Η μικρή αδελφούλα τους βρήκε σπιτάκι ενώ το άλλο που έμεινε γύρισε νομίζω πίσω με τη μαμά του στο παιδί που ανήκουν. Και απ'ό,τι έγραψε, σκέφτεται να το κρατήσει (μαζί με τη μαμά δηλ) :)

Μακάρι! καλα νεα λοιπον...!!!
καλε δες τα πως κοιτανε.... φτου φτου!!

Καλησπέρα,η μαμά καλά είναι και γκρινιάζει τους γιατρούς,αυτή είναι η μαμά μας,σας ευχαριστεί όλους και σας στέλνει φιλιά.
Η αλήθεια είναι πως θέλουμε μια συμβουλή για το Αλητάκι μας,από χθες είναι ξαπλωμένο στα μαξιλάρια της μαμάς,επιτήθεται σε όποιον πάει να την χαιδέψει και βγήκε στο μπαλκόνι το πρωί μόνο για φαγητό,νερό και την ανάγκη της.Να την αφήσουμε έτσι;δεν μας αφήνει να την πλησιάσουμε ή να της παίξουμε,ούτε με τα άλλα τα γατιά έρχεται σε επαφή,βγάζει κάτι χρρρρρρρρρρρρ,άλλο πράγμα.

Καλησπέρα,η μαμά καλά είναι και γκρινιάζει τους γιατρούς,αυτή είναι η μαμά μας,σας ευχαριστεί όλους και σας στέλνει φιλιά.
Η αλήθεια είναι πως θέλουμε μια συμβουλή για το Αλητάκι μας,από χθες είναι ξαπλωμένο στα μαξιλάρια της μαμάς,επιτήθεται σε όποιον πάει να την χαιδέψει και βγήκε στο μπαλκόνι το πρωί μόνο για φαγητό,νερό και την ανάγκη της.Να την αφήσουμε έτσι;δεν μας αφήνει να την πλησιάσουμε ή να της παίξουμε,ούτε με τα άλλα τα γατιά έρχεται σε επαφή,βγάζει κάτι χρρρρρρρρρρρρ,άλλο πράγμα.
Μην ανυσηχείτε! Κάνει έτσι γιατί κατάλαβε οτι κάτι τρέχει με την μαμά σας!Θα ηρεμήσει όταν την δει!Εσείς απλά προσπαθήστε να της δώσετε να καταλάβει οτι θα γυρίσει!Και δώστε της κάτι της μαμάς να το μυρίζει και πολύ αγάπη!!!
Καταλαβαίνουν τα πάντα!!!!!

Ψυχούλα μου..............:(:(

Βρε τη γκρινιάρα τη μαμά...:lol:Περαστικά και τα φιλιά μας να της δώσετε.
Αφληστε το Αλητάκι έτσι όπως είναι,μάλλον της λέιπει η μαμά.Είναι πολύ δεμένες από ότι ξέρω.Όσο τρώει και πίνει δεν παθαίνει τίποτα.Απλά μάλλον είναι κακόκεφη επειδή της λείπει η μαμά σας.
Θα μείνει πολύ ακόμα στο νοσοκομείο;

Ψυχούλα μου..............:(:(
Είδες πως σε αφήνουν έκπληκτη μερικές φορές τα μικρά γατόνια μας???:)

Καλέ τώρα το είδα τι έχει η μικρούλα η Αρήθα. Είναι άρρωστη η αδυναμία μου?????? Αλίκη να την προσέχεις την μπέμπα:blink:
Ουρανία μου, κάνω ό,τι μπορώ, πίστεψέ με. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά το πολεμάμε όσο γίνεται. :greycat:

Είδες πως σε αφήνουν έκπληκτη μερικές φορές τα μικρά γατόνια μας???:)

Αγαπητή τα ξέρω απο πρώτο χέρι.....:(

Ειχα γάτα που προσπαθούσε να αυτοκτονήσει... οταν η μανα μου έφευγε για διακοπές....:blink: Απεργία πείνας!!!!!!!!:/::/::/:

Και το παιδί μου εδώ, δεν κοιμάται αν δεν είμαι και εγώ σπίτι. Ουτε στην μπανιέρα δεν μπορώ να πάω μόνη μου.... (και το εννοώ!!) :/::/:

Αγαπητή τα ξέρω απο πρώτο χέρι.....:(

Ειχα γάτα που προσπαθούσε να αυτοκτονήσει... οταν η μανα μου έφευγε για διακοπές....:blink: Απεργία πείνας!!!!!!!!:/::/::/:

Και το παιδί μου εδώ, δεν κοιμάται αν δεν είμαι και εγώ σπίτι. Ουτε στην μπανιέρα δεν μπορώ να πάω μόνη μου.... (και το εννοώ!!) :/::/:
Και εγώ που έλειψα 3 μέρες ο δικός μου έκανε σαν υστερικός!!!
Και όταν γύρισα με περίμενε μια πολύ τρυφερή γούνινη αγκαλίτσα!!!

Kαλησπέρα,μας βοηθάτε και ευχαριστούμε.Τώρα γυρίσαμε από το νοσοκομείο,τηνΠέμπτη θα βγει,και συγκινήθηκε πολυ με την αγάπη σας.
Το Αλητάκι τώρα,είναι το κρεβάτι της μαμάς συνέχεια,βγαίνει μόνο για φαγητό νερό και την ανάγκη του 2 φορές την ημέρα.Λέγαμε μήπως υπηρχε τρόπος να την κάνουμε να νοιώσει καλύτερα,αλλά από ότι μας λέτε και καταλαβαίνουμε μόνο όταν γυρίσει η μαμά θα είναι καλύτερα.Ναι είναι αφάνταστα δεμένη με τη μητέρα,μόνο εκείνη θέλει,θα περιμένει λίγο ακόμα.
Πρίγκιπας κα Σιλβεστερ το κάτι άλλο,πράγματι τον θυλάζει από κει που δεν πρέπει,:)μόλις μπορέσουμε θα σας βάλουμε και φωτογραφίες.
Ευχαριστούμε και καλό σας βράδυ.

μην τον αφηνετε να θηλαζει απο εκει΄τον πρίγκηπα μπορεί να του κανει ζημιά:blink: εν αναγκη χωριστε τα λίγο

Αν πρέπει να το κάνουμε.Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε με τα γατάκια.

Αν πρέπει να το κάνουμε.Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε με τα γατάκια.
Καλύτερα να τα βάλετε χωριστά επειδή μπορεί να του κάνει ζημιά αν το κάνει συχνά.Μπορεί να κλαψουρίζει λίγο ο Σιλβέστρος αλλά άμα παίζετε μαζί του που και που θα ξεχαστεί.
Άντε πείτε στη μαμά να ακούει τους γιατρούς και να βγει γρήγορα,να σας βοηθήσει με τη γατοκατάσταση!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back