Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter @ggeliki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι κομμάτια αλλά θα επιζήσω!!!!
Πώς είναι τα καταπληκτικά γατόνια του Forum?
Υπέροχα ελπίζω!!!Εγώ ξύπνησα μια υπέροχη γούνινη αγκαλίτσα και αυτό με έκανε παρά την κούραση να είμαι χαρούμενη!!!Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μέρα για γατούνιγκ σήμερα!!!!!!!!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι κομμάτια αλλά θα επιζήσω!!!!
Πώς είναι τα καταπληκτικά γατόνια του Forum?
Υπέροχα ελπίζω!!!Εγώ ξύπνησα μια υπέροχη γούνινη αγκαλίτσα και αυτό με έκανε παρά την κούραση να είμαι χαρούμενη!!!Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Γεια σου γλυκιά Άτζελα..αν και αργοπορημένα..Δουλειά βλέπεις και μετά γατοψώνια!Λοιπόν, αυτό ακριβώς που λες και που μου έλεγε μια φίλη..Γύρισα με απίστευτα νεύρα στο σπίτι και τσακωμό στο τηλ με τον καλό μου και όταν άνοιξα την πόρτα μου...είδα τα γουργουριαρικα μου να με κοιτούν γουργουρίζοντας και να μου απλώνουν ποδαράκια για αγκαλίτσα..Με ρίξανε πάλι και με ηρέμησαν..Μέσα σε δευτερόλεπτα έκλεισα το τηλ. με φιλακια και αγαπούλες στον καλό μου.Θα έπρεπε να προτείνουν την ύπαρξη γάτας στους αγχολυτικούς..Εμένα με έχουν βοηθήσει πολύ..Λίγο με τον ύπνο είχα πρόβλημα αλλά αρχίζουν να προσαρμόζονται στο ωράριο μου!!!Άντε πολλά είπα πάλι..:redface:

Γεια σου γλυκιά Άτζελα..αν και αργοπορημένα..Δουλειά βλέπεις και μετά γατοψώνια!Λοιπόν, αυτό ακριβώς που λες και που μου έλεγε μια φίλη..Γύρισα με απίστευτα νεύρα στο σπίτι και τσακωμό στο τηλ με τον καλό μου και όταν άνοιξα την πόρτα μου...είδα τα γουργουριαρικα μου να με κοιτούν γουργουρίζοντας και να μου απλώνουν ποδαράκια για αγκαλίτσα..Με ρίξανε πάλι και με ηρέμησαν..Μέσα σε δευτερόλεπτα έκλεισα το τηλ. με φιλακια και αγαπούλες στον καλό μου.Θα έπρεπε να προτείνουν την ύπαρξη γάτας στους αγχολυτικούς..Εμένα με έχουν βοηθήσει πολύ..Λίγο με τον ύπνο είχα πρόβλημα αλλά αρχίζουν να προσαρμόζονται στο ωράριο μου!!!Άντε πολλά είπα πάλι..:redface:
θα συμφωνήσω μαζί σου κατερινάκι για τους αγχολυτικούς!Έχεις ακούσει την παροιμία που λέει οτι σε κάθε άνθρωπο αντιστοιχούν 4 αγκαλιές την ημέρα?(δεν είμαι σύγουρη για τον αριθμό).
Αν είναι για γατοαγκαλίτσες θέλω περισσότερες!αλλά δεν κάθεται πάντα ο γατούλης μου!Πάντος το μεσημέρι κοιμόταν στην αγκαλιά μου και γουργούριζε!!!!Πόσο με χαλαρώνει αυτό!!!

Καλημέρα!!!!Είμαι πρώτη σήμερα???:blink::blink:
Πού πήγατε καλέ???

καλημέρα και απο δώ!!! αντε να φύγει και αυτη η εβδόμαδα....!!;):confused:
βρηκα ενα site ασχετο τελειως αλλα μου θυμησε το mycat....
oxi δεν ειναι φορουμ αλλα......www.ftiaxto.gr εχει μαλλον θετκη ενεργεια...

Καλημέρα ΠΡΩΤΗ σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

λάθος.... με προλάβατε..............

Καλημέρα 1 μέρα δεν πρόλαβα να μπω και έκανα ένα τεταρτο να σας διαβάσω ....τι μου κάνετε????

Aretha μου τι κάνει η μικρή είναι καλύτερα ?????
Πόπι μου νομίζω ότι βγαίνεις σήμερα με πολύ αγάπη τις καλύτερες ευχές μου και να χαίρεσαι τα αγόρια σου φάνηκαν παλήκάρια στην απουσία σου.....:up::up::up:

η μαμακένια σου γάτα μόνο τα είδε όλα τώρα που έφυγες:lol::lol::lol:

Ολα καλα και καλημέρα σε όλους σας σας φιλώ και τα λέμε.....:P:P:P:P

Καλημέρα σε όλους:)
Είμαι σε πανικό αυτές τις μέρες με το μπαίνω στο my cat δεν προλαβαίνω να γράψω ή να δω τα θέματα γιατί όλο κάτι πρέπει να κάνω. Άντε να τελειώσει αυτή βδομάδα γιατί ούτε γατούνινγκ ούτε τίποτα, μου λείπει και το Σιντάκι πάρα πολύ γιατί φεύγω από το σπίτι 9 το πρωί και γυρίζω 11 το βράδυ. Ευτιχώς έχει τον Ταχ και τουλάχιστον αυτή δεν έιναι μόνη.

Καλημέρα σε όλες και όλους!! :)
Aretha μου τι κάνει η μικρή είναι καλύτερα ?????
Άντζελα, ευχαριστούμε πολύ που ρωτάς! Καλά είναι η Αρηθούλα, μόνο που της έχει κόψει την όρεξη η βρωμο-αντιβίωση που παίρνει και την ταΐζω με χίλια παρακάλια...:/:

Άντζελα, ευχαριστούμε πολύ που ρωτάς! Καλά είναι η Αρηθούλα, μόνο που της έχει κόψει την όρεξη η βρωμο-αντιβίωση που παίρνει και την ταΐζω με χίλια παρακάλια...:/:

Να της δώσεις ένα φιλάκι και να της υποσχεθείς ότι όταν την δώ θα της φέρω τις λιχουδίτσες που της αρέσουν:)

Τι ακριβώς έχει και παίρνει τόσες μέρες αντιβίωση η γλυκιά μπικινοφορούσα;

και εμένα αυτές τις μέρες έχουμε πρόβλημα με τις τριχόμπαλες, δεν της έχει κοπεί η όρεξη αλλά με ανησυχεί έτσι που κάνει:(:(:(:(:(

Τι ακριβώς έχει και παίρνει τόσες μέρες αντιβίωση η γλυκιά μπικινοφορούσα;
Δώρα μου, πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώσαμε ότι η Αρήθα είναι θετική στον ιό της λευχαιμίας.:(
Γι' αυτό, είναι πολύ ευπαθής στις λοιμώξεις, παθαίνει με το παραμικρό. Τώρα έχει πάθει μια ουρολοίμωξη και γι' αυτό παίρνει αντιβίωση. Είμαστε στις 14 μέρες σήμερα και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα...

Με μεγάλη χαρά, κυρία Aretha και όσοι ξέρετε το δράμα μου, κι επειδή ανησυχούσατε, σας ανακοινώνω ότι βιβλιαράκι ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!! Πάμε γι' άλλα. Αλλά πρώτα... θα κάθομαι και θα διαβάζω mycat χωρίς τύψεις! :rolleyes:

(:redface:Απλώς επειδή είμαι και λιγάκι "ψείρας" με αυτά, θέλω να ξαναδιαβάσω μια φορά τις 350 σελίδες της μετάφρασης για να μην έχουν να λένε και οι επιμελητές...:redface::redface:)

Περαστικά στο Αρηθάκι μας και καλημέρα σε όλους!!!

Βρε Gatouni, δεν μας είπες τι έκανες με τις εξετάσεις των Αγγλικών σου...

Δώρα μου, πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώσαμε ότι η Αρήθα είναι θετική στον ιό της λευχαιμίας.:(
Γι' αυτό, είναι πολύ ευπαθής στις λοιμώξεις, παθαίνει με το παραμικρό. Τώρα έχει πάθει μια ουρολοίμωξη και γι' αυτό παίρνει αντιβίωση. Είμαστε στις 14 μέρες σήμερα και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα...
Ψυχούλα μου...Δεν είχατε κάνει εμβόλιο;Θα είναι μια χαρά,είμαι σίγουρη,είναι στα καλύτερα χέρια!Περαστικά να είναι,και γατοφιλάκια από τον Σείριο!:)

Καλημέρα σε όλους:)
Είμαι σε πανικό αυτές τις μέρες με το μπαίνω στο my cat δεν προλαβαίνω να γράψω ή να δω τα θέματα γιατί όλο κάτι πρέπει να κάνω. Άντε να τελειώσει αυτή βδομάδα γιατί ούτε γατούνινγκ ούτε τίποτα, μου λείπει και το Σιντάκι πάρα πολύ γιατί φεύγω από το σπίτι 9 το πρωί και γυρίζω 11 το βράδυ. Ευτιχώς έχει τον Ταχ και τουλάχιστον αυτή δεν έιναι μόνη.
Gatouniiiiiiiiiiiiiiii πως πήγες το Σάββατο;Όλα καλά;Προφορικά πότε δίνεις;

βιβλιαράκι ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!
Μπράβοοοοοοοο!!
Και εις άλλα με υγεία!
να μην έχουν να λένε και οι επιμελητές...:redface::redface:)
Άντε καλέ, αντίθετα με τις κακές γλώσσες οι επιμελητές είναι πολύ καλοί άνθρωποι... Δεν έχουν κακό λόγο για κανέναν...
(:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)
Ψυχούλα μου...Δεν είχατε κάνει εμβόλιο;
Τον κόλλησε πριν τη βρούμε τον ιό.:/: Κατά πάσα πιθανότητα από τη μαμά της. 6 εβδομάδων τη βρήκαμε (στο δρόμο) και από τότε δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλο γατί εκτός απ' τον Πορδολέοντα, που είναι αρνητικός (και που εμβολιάστηκε).

Μπράβοοοοοοοο!!

Τον κόλλησε πριν τη βρούμε τον ιό.:/: Κατά πάσα πιθανότητα από τη μαμά της. 6 εβδομάδων τη βρήκαμε (στο δρόμο) και από τότε δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλο γατί εκτός απ' τον Πορδολέοντα, που είναι αρνητικός (και που εμβολιάστηκε).
Θα περάσουν όλα,είμαι σίγουρη.Άντε Αρηθάκι γίνε γρήγορα καλά,έρχεται καλοκαιράκι και πρέπει να φωτογραφηθείς με το μπικίνι!

αρεθάκι μου κουράγιο και όλα θα πάνε καλά!!
Έχετε φιλάκια απο τον Ντέννυς που τώρα κατάλαβε τι είναι το mycat που επιτέλους έβαλα adsl και στο σπίτι και μπαίνω και απο εκεί!Χτές μαζί είμασταν τοαπόγευμα και γράφαμε αγκαλίτσα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back