Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλε ο ανθρωπος να βοηθησει ηθελε... τι να πω και εγω που καθεται στον υπολογιστή και καποια στιγμή ακουω "θα φαμε;;;;" και απανταω εγω "ελα μου ντε".
Μη μου συγχιζεσαι για τέτοια Κυριακατικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε ο ανθρωπος να βοηθησει ηθελε... τι να πω και εγω που καθεται στον υπολογιστή και καποια στιγμή ακουω "θα φαμε;;;;" και απανταω εγω "ελα μου ντε".
Μη μου συγχιζεσαι για τέτοια Κυριακατικα...

Γιατί δεν τον ρωτάς: " Τι μαγείρεψες αγάπη μου?":lol::lol::lol:

Καλημέρα παίδες....Κυριακή σήμερα:)....χαλαρώστε και πάμε...."σφύριξε χαρούμενα, μπορείς..λαλα..λαλα..λαλαλαλαλα:whistle::whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν τον ρωτάς: " Τι μαγείρεψες αγάπη μου?":lol::lol::lol:

Γιατί πολύ φοβάμαι την απάντηση που θα πάρω:lol::lol::lol:

αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!!:lol::lol:
Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία..:D Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω:lol::lol:)

Καλά βρε και εμείς τι κάνουμε εδώ??????πιάσε κουβέντα μαζί μας:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρες!
Είναι μια όμορφη,ηλιόλουστη Κυριακή!Οι Πανελλήνιες τελείωσαν(κι εγώ δεν ξυπνάω από τις 6 σαν τον φαντάρω για συμπαράσταση),κι ο Σείριος ανακάλυψε τη χαρά του κρυφτού(όχι πολύ ευφυές όταν 1,5 κιλό γάτος νομίζει ότι κρύβεται στο σοβατοπί) και κύρηξε επισημα την έναρξη του κυνηγιού μυγών 2008!:up:

να το και το μουκελακι ξυπνησε χαρωπο οπως παντα...
δωρα μου αρεσε πολυ αυτο το handsfree ....!!! που έγραψες,,,,νομιζω ολοι αθ θελαμε να ειχαμε μια τετοια θεια.....
αλλα δεν μας ειπες εζησε και εφυγε ευτυχισμενη??:confused::redface:
ελπιζω αυτο να ηταν το τελος της ομορφης ιστοριας....:)

Καλημέρα Κατερινάκι!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε,κι εμένα μου άρεσε πολύ και είναι όμορφη ανάμνηση.Η θεία έφυγε δυστυχώς όταν ήμουν 11 ετών,από ηπατίτιδα προχωρημένη.Δεν ήθελε όμως να πάμε στο νοσοκομείο ούτε εγώ ουτε ο αδερφός μου,για να μη μας στενοχωρήσει η εικόνα της στο κρεβάτι.Κι έτσι εγώ τη θυμάμαι πάντα με την φούξια μπλούζα της...:)

Καλημέρες!
Είναι μια όμορφη,ηλιόλουστη Κυριακή!Οι Πανελλήνιες τελείωσαν(κι εγώ δεν ξυπνάω από τις 6 σαν τον φαντάρω για συμπαράσταση),κι ο Σείριος ανακάλυψε τη χαρά του κρυφτού(όχι πολύ ευφυές όταν 1,5 κιλό γάτος νομίζει ότι κρύβεται στο σοβατοπί) και κύρηξε επισημα την έναρξη του κυνηγιού μυγών 2008!:up:
Με τις υγείες σας! Τις τρώτε κιόλας; Γιατί εμείς ένα ορεκτικό το παίρνουμε!

Καλημερα σας!!!
ζεστηηηηηηηηηηη και σημερα! Θελω θαλασσααααα (φουλ εξτρα με λιγο κρασι κ το αγορι μ κατα προτιμηση:P)
εξαντλητικη η διαιτα, πειναω κ για να απασχολω τα χερια μ κ να μην τρωω μπηκα να σας πω μια καλημερα!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρες!

Μάλλον αργήσατε εμείς έχουμε κυρήξει την επίσημη περίοδο εδώ και ένα μήνα άντε και καλά κυνήγια:lol::lol::lol::lol::lol:

Με τις υγείες σας! Τις τρώτε κιόλας; Γιατί εμείς ένα ορεκτικό το παίρνουμε!

Μόνο τις τρώνε??? Προχθές το βράδυ η Ραίσα έφαγε και μια πεταλούδα νυχτός...ξέρετε, αυτές τις μαύρες στρουμπουλές??:sick:

εξαντλητικη η διαιτα, πειναω κ για να απασχολω τα χερια μ κ να μην τρωω μπηκα να σας πω μια καλημερα!!!:lol::lol::lol:

Είδες σε πόσες περιπτώσεις μπορεί να σου φανεί χρήσιμο το ιντερνετ στο σπίτι???:D:lol::lol::lol:

Καλημερα σας!!!
ζεστηηηηηηηηηηη και σημερα! Θελω θαλασσααααα (φουλ εξτρα με λιγο κρασι κ το αγορι μ κατα προτιμηση:P)

Έλα καλή μου τι κάνεις τι ωραίο να σε βλέπω Κυριακή πρωί πως τα πας εγώ μόλις τελειωσα την συνεδρία μου με τον βελονιστή και νιώθω μία χαρά.....:up::up::up:

Το απόγευμα θα έρθεις στην συνάντηση?????

Ραισα οντως!!! ο 1ος λογαριασμος θα με κανει καρδιακη με προειδοποιησε κ το παλικαρι στον ΟΤΕ
Αντζελα... ποναει ο βελονισμος????Παντα το ειχα απορια! τουλαχιστο ευχομαι να εχει αποτελεσμα! Η Κλειουλα επανερχεται στις συνηθειες της ε? μπραβο!!!

Ραισα οντως!!! ο 1ος λογαριασμος θα με κανει καρδιακη με προειδοποιησε κ το παλικαρι στον ΟΤΕ
Αντζελα... ποναει ο βελονισμος????Παντα το ειχα απορια! τουλαχιστο ευχομαι να εχει αποτελεσμα! Η Κλειουλα επανερχεται στις συνηθειες της ε? μπραβο!!!

Πονάει με μία ελάχιστη αίσθηση τσιμπίματος...... και ναι ήδη είδα απότέλεσμα στα πόδια μου ξεπρίστηκαν με την μία και πατάω καλύτερα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Τελικά θα έρθεις ή όχι????

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :lol::lol::lol::lol:Επρεπε να μπω εγώ για να πείτε πέρα από το καλημέρα και ένα Καλο μήνα.
Σας αγαπώ όλους και μου λείπετε,οι δε Θεσσαλονικιές θα έπρεπε να ντρέπονται,πάλι καφεδάκι και καλή παρέα:(:(:(:(Κι εγώ;Δεν με παίζεται:cry::cry::cry:Αμα δείτε Πίτσα να με φτύσεται:P:P

οχι κοπέλα μου δεν θα ερθω... καλα να περασετε !

Καλημερα και απο μενα:D Και η Μυρτουλα κηρυξε την εναρξη της κυνηγητης περιοδου.Χθες το βραδυ στο χωριο σκοτωσε μια ακριδα και την εφερε μεσα.Δηλαδη εγω την βρηκα στο χαλακι σκοτωμενη αλλα δεν νομιζω οτι μπηκε μονη της η ακριδα και μετα αυτοκτονησε;):lol:
Το δικο μας απογευμα nota περιλαμβανει καφεδακι στην Αριστοτελους με αλλους (πολλους ελπιζω) γατογονεις;):D
Καλο μηνα κοριτσια:D εκανε καμια σας ηδη το πρωτο μπανιο?:D

Κ
Το δικο μας απογευμα nota περιλαμβανει καφεδακι στην Αριστοτελους με αλλους (πολλους ελπιζω) γατογονεις;):D
Καλο μηνα κοριτσια:D εκανε καμια σας ηδη το πρωτο μπανιο?:D

Καλό μήνα σε όλους (το ξέχασα)! Αυτό που είπες Νικη ήταν μαχαιρια στην καρδιά!! :lol: ακου καφε στην Αριστοτέλους . Ντύνομαι και ερχομαι (προλαβαινω το απογευματινό δρομολόγιο νομίζω)

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :lol::lol::lol::lol:Επρεπε να μπω εγώ για να πείτε πέρα από το καλημέρα και ένα Καλο μήνα.
Σας αγαπώ όλους και μου λείπετε,οι δε Θεσσαλονικιές θα έπρεπε να ντρέπονται,πάλι καφεδάκι και καλή παρέα:(:(:(:(Κι εγώ;Δεν με παίζεται:cry::cry::cry:Αμα δείτε Πίτσα να με φτύσεται:P:P

ΠΟΠΑΚΙ μου γλυκό ο μόνος λόγος που κάνουμε καλή παρέα και καφεδάκια κάθε τόσο είναι για να επισπέυσουμε την παράδοση της πίτσας και να σε κάνουμε να ανέβεις εδώ μαζί μας μία ώρα αρχίτερα.... άντε τώρα δεν θέλω γκρίνες ξέρεις πολύ καλά πόσο σε θέλουμε εδώ πάνω..... άντε έλα και μετά να δεις καφέδες και παρέα που θα έχουμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :lol::lol:Επρεπε να μπω εγώ για να πείτε πέρα από το καλημέρα και ένα Καλο μήνα.
Σας αγαπώ όλους και μου λείπετε,οι δε Θεσσαλονικιές θα έπρεπε να ντρέπονται,πάλι καφεδάκι και καλή παρέα:(Κι εγώ;Δεν με παίζεται:cry:Αμα δείτε Πίτσα να με φτύσεται:P:P

Καλό μήνα και σε σένα πόπι μου:redface::D
Υ.Γ.
Γιατί τα λες αυτά καλέ...αφού ούτε η ίδια δεν τα πιστεύεις:rolleyes:
Και για να δεις ότι σε παίζουμε σου υπόσχομαι την άλλη φορά να πάμε για καφέ σε ίντερνετκαφέ....θα πιάσουμε όλοι από έναν Η/Υ , θα είσαι και συ μέσα και θα τα λέμε παρέα:P:lol::lol::lol:

Καλό μήνα σε όλους (το ξέχασα)! Αυτό που είπες Νικη ήταν μαχαιρια στην καρδιά!! :lol: ακου καφε στην Αριστοτέλους . Ντύνομαι και ερχομαι (προλαβαινω το απογευματινό δρομολόγιο νομίζω)

έχει τρένο στις 14.00 νομίζω...θα είσαι εδώ 18.30 ...ίσα ίσα που προλαβαίνεις...άντε ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ:P:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back