Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα Γεωργια...
γιατι μου ετυχαν 10 στραβα και αντε να βρω μαστορες να ερθουν σπιτι απογευματινες ωρες να τα διορθωσουν...ασε που δεν εχω πληρωθει ακομα... ουφφφφφφφφφ
Ουπς!Πακετακι (ειδικα τα λεφτα..:down: )..Δεν πειραζει,καθε εμποδιο για καλο λενε..:cool:Ελπιζω η υπολοιπη μερα να κυλησει πιο καλα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω το ελπιζω γιατι δεν ξερω ποιος θα την πληρωσει
το θεμα ειναι οτι μεχρι να πληρωθω δνε μπορω να τα διορθωσω ,α λλα ουτε και να τα εχω πολυ καιρο ετσι.... ιδιως το ενα θεμα που ειναι υδραυλικο ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ..:hmm:Ασε,γιατι εχω κ εγω ενα θεμα υδραυλικο..αλλου τυπου..:redface::redface::redface: !!

Καλημέρα Νιαουρίνι:)....αμάν βρε συ....όλα μαζί σε βρήκαν δλδ???:(
Άντε, μην απελπίζεσαι θα τα κάνεις ένα ένα ....σιγά σιγά...όλα μαζί δε γίνεται!:/:

κουραγιο..ειδικα με το οικονομικο...!!!!! εγω απειρα μερεμετια αφταχτα γιατι δεν μπορω το υφακι των μαστωρων..."ποταπη γυναικα με εχεις αναγκη"
Νικολετα ποια ωρα της αληθειας??/ αποτελεσματα εξετασεων περιμενες? εχω χασει επεισοδια...:blink:

καλη επιτυχια οτι και να ειναι...
αντε καλημερα μια εβδομαδα πολλα υποσχομενη ξεκιναει...και καλο μηνα!!!!:P

Καλημέρα Νιαουρίνι:)....αμάν βρε συ....όλα μαζί σε βρήκαν δλδ???:(
Άντε, μην απελπίζεσαι θα τα κάνεις ένα ένα ....σιγά σιγά...όλα μαζί δε γίνεται!:/:

Καλημερα Νκολετα μου. Ασε ολα μαζι, εχω σκασει απο χθες , τι θα κανω....
πως παει το διαβασμα?

Καλημερα Νκολετα μου. Ασε ολα μαζι, εχω σκασει απο χθες , τι θα κανω....
πως παει το διαβασμα?

Ε...πώς να πάει...καλά λέω....θα δείξει!!!
Ετοιμάζομαι τώρα και σε λίγο πάω "για σφαγή":/:....όταν έρθω θα σας πω!:D

κουραγιο..ειδικα με το οικονομικο...!!!!! εγω απειρα μερεμετια αφταχτα γιατι δεν μπορω το υφακι των μαστωρων..."ποταπη γυναικα με εχεις αναγκη"
Νικολετα ποια ωρα της αληθειας??/ αποτελεσματα εξετασεων περιμενες? εχω χασει επεισοδια...:blink:

καλη επιτυχια οτι και να ειναι...
αντε καλημερα μια εβδομαδα πολλα υποσχομενη ξεκιναει...και καλο μηνα!!!!:P

αυτό είναι το θέμα! οτι χάριν του οικονομικού δεν μπορώ να φωνάξω μάστορες και είμαι με 10 ατέλειες σε καινούργιο σπίτι... ε δεν τρελαίνεσαι???? ανεβηκα χθες στη σκάλα να αλλάξω ντουί αλλα δεν μπορεσα..στο σκοτάδι την έβγαλα 3 μερες.Για δουλεία 3 λεπτων θα μου πάρουν δεν ξέρω και εγώ ποσα... Δηλαδή παίρνω ενα μισθό , πρεπει να συντηρήσω ενα σπιτι και μου βγαίνουν και ολα αυτα.Αυτο το μηνα βλεπω μεγαλο λουκι ....... :cry::cry:

Καλημέρες κι από μένα!
Μας μπήκε καλά ο μήνας, σήμερα το πρωί η Αρήθα ξύπνησε ορεξάτη και έφαγε (για πρώτη φορά εδώ και καιρό) κροκέτες!:up: Ανακατεμένες με recovery βέβαια, αλλά και πάλι... :happy:

Νικολέτα και λοιπές εξεταζόμενες, καλή επιτυχία και μην αγχώνεστε βρε!

NiaR καλό κουράγιο με τα μαστοριλίκια, ούτε κι εγώ τους αντέχω τους μάστορες (γι' αυτό και τους κάνω πάσα στον καλό μου συνήθως):rolleyes:

καλημερα Αλικη και μπραβο στην Αρήθα!!!! :up: της μπηκε καλα ο μηνας! ;)

Ε...πώς να πάει...καλά λέω....θα δείξει!!!
Ετοιμάζομαι τώρα και σε λίγο πάω "για σφαγή":/:....όταν έρθω θα σας πω!:D

Νικολετα δεν βαζεις την κονκαρδα του μαικατ μηπως βρεθει κανας φιλοζωος εξεταστης ??????
παντως μην σκας! καλα θα τα πας οπως παντα!

Αλίκη πολύ χάρηκα που τα πάει καλύτερα το Αρηθάκι!:up:
Νικολέττα ακόμα να γυρίσεις;;;;

Αλικη πολυ καλα τα νεα της Αρηθας:up:
Νανσουλινι μου υπομονη αυτο με τους μαστορους(το υφος τους και τις εξωφρενικες τους απαιτησεις)ουτε εγω το μπορω:hmm:αλλα τι να γινει?:(
Αφου ειναι καινουργια η οικοδομη ο εργολαβος δεν εχει ευθυνη για τις κακοτεχνιες?:hmm:
Νικολετα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου:)

καλημερα Νικη μου
οχι δεν ειναι θεμα εργολαβου αν καηκε το ντουι ή χαλασε το κρεβατι μου!!!!
οσο για το υδραυλικο θεμα (δεν ξερω πως λεγεται εκεινο το εξαρτημα κατω απο το νεροχυτη) παλι δεν φταιει αυτος γιατι δεν καναμε εργολαβικη κουζινα αλλα σε αλλον κ εβαλε κ ο μπαμπας το χερι του που ειπε να συνδεσει μονος του το πλ.πιατων...

Καλημέρες κι από μένα!
Μας μπήκε καλά ο μήνας, σήμερα το πρωί η Αρήθα ξύπνησε ορεξάτη και έφαγε (για πρώτη φορά εδώ και καιρό) κροκέτες!:up: Ανακατεμένες με recovery βέβαια, αλλά και πάλι... :happy:

Νικολέτα και λοιπές εξεταζόμενες, καλή επιτυχία και μην αγχώνεστε βρε!

NiaR καλό κουράγιο με τα μαστοριλίκια, ούτε κι εγώ τους αντέχω τους μάστορες (γι' αυτό και τους κάνω πάσα στον καλό μου συνήθως):rolleyes:

Αχ βρε Αλίκη πολύ χάρηκα με την μπουμπού:up: Να την προσέχεις την μικρούλα γιατί δεν βρίσκουμε εύκολα τέτοιες όμορφες μαυρούλες με μπικινάκι:)

Η ευχές σας έπιασαν τόπο!!!:up::up:
Μια χαρά τα πήγα....όπως τα λέγατε άλλωστε!:D
Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί
πάμε πάλι...οοοομμμμμμμμμμ:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε Αλίκη πολύ χάρηκα με την μπουμπού:up: Να την προσέχεις την μικρούλα γιατί δεν βρίσκουμε εύκολα τέτοιες όμορφες μαυρούλες με μπικινάκι:)
Μην ανησυχείς, Ράνια, την προσέχω σαν τα μάτια μου! :) :greycat:
Εμ, όταν στα λέγαμε, εσύ... αγχωνόσουν! :bleh:

Αντε, πάμε για το επόμενο τώρα...η Τετάρτη είναι κοντά και γραφω 2 μαθήματα μαζί

Μπραβο βρε θηριο:up: Βουρ για τα επομενα;):D:D

Όλοι οι βούδες του σύμπαντος μαζί σου!!! :)

Συνταγή για αντιμετώπιση μαστόρων:
Ή, όπως λέει η Αρήθα, τους πασάρετε στο έτερον ήμισυ...

ή, κατά την κρίσιμη μέρα, φροντίζετε να βρίσκεται στο σπίτι κάποιος άντρας του περιβάλλοντός σας που να ξέρει από τεχνικά (ιδανική περίπτωση!) και να τα λέει και χοντρά άμα λάχει.

Το 2006 είχα κάνει ανακαίνιση στο σπίτι. Άλλαξα τις εσωτερικές πόρτες και οι ξερόλες οι μάστορες έκαναν τις καινούργιες ΚΟΝΤΕΣ. Όταν το είπα εγώ στον μάστορα, πήγε να με βγάλει τρελή. Όταν του το ξαναείπε με ύφος άγριο ένας φίλος μου (που τον έφερα επίτηδες, φυσικά!), ο μάστορας φώναζε "γιες μάστερ, γιες μάστερ"!!!
Δεν είναι βέβαια όλοι οι μάστορες τέτοιοι, αλλά δυστυχώς είναι αρκετοί...

Να με συμπαθάνε τυχόν φεμινίστριες, αλλά το θέμα είναι η δουλειά μας να γίνεται, σωστά;;;; ;)

Συνταγή για αντιμετώπιση μαστόρων:
Ή, όπως λέει η Αρήθα, τους πασάρετε στο έτερον ήμισυ...

ή, κατά την κρίσιμη μέρα, φροντίζετε να βρίσκεται στο σπίτι κάποιος άντρας του περιβάλλοντός σας που να ξέρει από τεχνικά (ιδανική περίπτωση!) και να τα λέει και χοντρά άμα λάχει.

Το 2006 είχα κάνει ανακαίνιση στο σπίτι. Άλλαξα τις εσωτερικές πόρτες και οι ξερόλες οι μάστορες έκαναν τις καινούργιες ΚΟΝΤΕΣ. Όταν το είπα εγώ στον μάστορα, πήγε να με βγάλει τρελή. Όταν του το ξαναείπε με ύφος άγριο ένας φίλος μου (που τον έφερα επίτηδες, φυσικά!), ο μάστορας φώναζε "γιες μάστερ, γιες μάστερ"!!!
Δεν είναι βέβαια όλοι οι μάστορες τέτοιοι, αλλά δυστυχώς είναι αρκετοί...

Να με συμπαθάνε τυχόν φεμινίστριες, αλλά το θέμα είναι η δουλειά μας να γίνεται, σωστά;;;; ;)

Εγω δεν εχω κανενα κολημα με τον φεμινισμο η ζωη μου τα'φερε ετσι και
καταφερνω με την δουλεια μου να συντηρησω τον εαυτο μου και να λυνω μονη μου τα τυχων προβληματα.Αλλα δεν φοβαμαι την γραφειοκρατια οσο φοβαμαι τις διαφορες αβαριες που χρειαζονται μαστορους οικοδομων οπως φυσικα και τα συνεργεια αυτοκινητων.Απο τις πιο απιστευτες ατακες που μου εχουν πει οταν, σε μια ανακαινιση που εκανα,απο το τηλεφωνο μαλωνα με καποιον εργοδηγο- Κυρα μου δεν μιλαω μαζι σου φωναξε τον αντρα σου-:hmm:Αν αυτο δεν ειναι ρατσισμος πειτε μου τι ειναι?:hmm::(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back