Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν αυτο δεν ειναι ρατσισμος πειτε μου τι ειναι?:hmm::(
Είπα να το παίξω μετριοπαθής και να μην το πω εγώ, αλλά με έβγαλες από το αδιέξοδο. Ναι, είναι κατάφωρος, απροκάλυπτος, ειδεχθής, αηδιαστικός ρατσισμός κατά του γυναικείου φύλου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είπα να το παίξω μετριοπαθής και να μην το πω εγώ, αλλά με έβγαλες από το αδιέξοδο. Ναι, είναι κατάφωρος, απροκάλυπτος, ειδεχθής, αηδιαστικός ρατσισμός κατά του γυναικείου φύλου!

Αχ κορίτσια πόσο δίκαιο έχετε:P:P:P:P αλλά μερικές φορές θέλουνε και κανένα μπινελικι για να στρώσουνε...

Αλίκη μου χάρηκα πολύ με τα νέα της μικρής σου μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά από εδώ και πέρα άντε κορίτσι μου και άλλο κακό να μην σας βρει....:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα γατόφιλες φεμινίστριες και μη :P:)
Μια καινούρια μέρα ξημέρωσε.....μέρα δροσερή ευτυχώς.:up: Σας είπα άλλωστε πως δεν αντέχω τη ζέστη:whistle:

Πρωινο ξυπνημα..

Καλημερα κι απο μενα,αλλο ενα νυσταγμενο πρωινο..:/:Επιτελους δροσισε!!:up::up:Ειχα ενα αποτομο ξυπνημα σημερα,αφου χοροπηδαγε ο Roberto στην κοιλια μου κι εκανε ραλι κουζινα-σαλονι-μπανιο και τουμπαλιν:lol: συν οτι καπνιζα μεχρι αργα το βραδυ κ σηκωθηκα μ'εναν κ..τσιγαροβηχα:mad::down::redface:Παντως τη διαδρομη Ιλιον-Συνταγμα την καταευχαριστηθηκα..Βολευτηκα σε μια ωραιοτατη θεση στο τρολει,εβαλα τ'ακουστικα μου ν'ακουω μουσικουλα:whistle: και σε ανυποπτη στιγμη με πηρε κ ο υπνος..:redface::redface::redface:..τελευταια στιγμη ειδα οτι φτασαμε Πλ.Κλαυθμωνος κ τιναχτηκα σαν το ελατηριο!!:lol:Εσεις πως ξυπνησατε ψιψινες/ψιψινοι;;;:happy:

Α!Ξεχασα να μεταφερω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο φεμινιστικο κινημα!!:up:Μην ξεχνατε,οπως κ να'χουν τα πραγματα..girls rule!!!;)

Καλημέρα σε όλες τις γατοφατσούλες!!!!
Έχω καιρό να μπώ γιατί δεν προλαβαίνω!
Δουλεία στο γραφείο και όταν κάνεις και μετά δεύτερη δουλειά τί να πρωτοκάνεις?

Καλημέρα σε όλες τις γατοφατσούλες!!!!
Έχω καιρό να μπώ γιατί δεν προλαβαίνω!
Δουλεία στο γραφείο και όταν κάνεις και μετά δεύτερη δουλειά τί να πρωτοκάνεις?
Καλημερα Αντζελα!!Να'ξερες ποσο σε νιωθω κ υποθετω πολλοι εδω μεσα..:/:Καλη συνεχεια!:happy:

Καλημέρα!:)
Να με συμπαθάνε τυχόν φεμινίστριες, αλλά το θέμα είναι η δουλειά μας να γίνεται, σωστά;;;; ;)
Δεν ξέρω, Zbeebz... Νομίζω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι το φύλο που κάνει τη διαφορά, αλλά μάλλον ο τρόπος.:hmm: (Εγώ, π.χ. έλεγα στον πλακά "κύριε Τάσο, νομίζω πως είναι στραβό αυτό, μήπως πρέπει να το ισιώσετε;" και ο καλός μου του έλεγε "ίσιωσέ το βρε αρχηγέ, δεν το βλέπεις; Θεόστραβο είναι!"):rolleyes:
Αλίκη μου χάρηκα πολύ με τα νέα της μικρής σου μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά από εδώ και πέρα άντε κορίτσι μου και άλλο κακό να μην σας βρει....:up::up::up:
Άντζελα, ευχαριστώ πολύ πολύ!!:)
Δυστυχώς, μετά τη χαρά που μου 'δωσε χτες το πρωί η Αρήθα, το απόγευμα με κούρασε πάλι για να φάει.:( Το βραδάκι ευτυχώς κάτι έφαγε, τσίμπησε και λίγο ψαράκι σήμερα. Της δίνω και βιταμίνες, μπας και της ανοίξει σιγά σιγά η όρεξη. Θα δούμε... Προς το παρόν, ενσαρκώνω με επιτυχία το ρόλο της υστερικής ελληνίδας μάνας που τρέχει πίσω απ'το παιδί με το κουταλάκι στο χέρι: "Αρηθούλαααα... τον κεφτέεεε σουουου!!" :lol:

Δεν ξέρω, Zbeebz... Νομίζω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι το φύλο που κάνει τη διαφορά, αλλά μάλλον ο τρόπος.:hmm: (Εγώ, π.χ. έλεγα στον πλακά "κύριε Τάσο, νομίζω πως είναι στραβό αυτό, μήπως πρέπει να το ισιώσετε;" και ο καλός μου του έλεγε "ίσιωσέ το βρε αρχηγέ, δεν το βλέπεις; Θεόστραβο είναι!"):rolleyes:
Όταν είπα στον πορτά πως οι πόρτες είναι κοντές, ήμουν σύντομη, περιγραφική και καθόλου αγενής. Του λέω:
-Κοιτάξτε το κενό κάτω από την πόρτα. Είναι σχεδόν 3 πόντοι. Στο σπίτι σας τέτοιες πόρτες έχετε;"
Απάντηση:
-Το δικό μου το σπίτι είναι καινούργιο, όχι παλιό σαν κι αυτό. (Δηλαδή δεν τον ενέπνεε να μετρήσει σωστά τις πόρτες μου λόγω... παλαιότητας!)
-Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό, αλλά τις πόρτες θα πρέπει να τις διορθώσετε.
-Δεν χρειάζεται. Μια χαρά είναι. (Μετάφραση: είσαι τρελή που θα κάτσω εγώ να σου φτιάξω τις πόρτες φτου κι απ' την αρχή επειδή νομίζεις ότι είναι κοντές!)

Την επόμενη μέρα, ο επιστρατευμένος φίλος μου ανασκούμπωσε τα μανίκια, κατευθύνθηκε ορμητικά προς την πόρτα και του είπε με καθόλου χαριτόβρυτο ύφος:
"Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ κάτω;;; Χωράει να περάσει από μέσα ολόκληρο το χέρι μου!!!"
Και δεν είχε και τίποτα λεπτεπίλεπτα χεράκια...
Έπειτα απ' αυτό, ο τύπος βάρεσε προσοχή. Τις πήρε στον ώμο και δρόμο.

Σε πολλούς, μόλις δουν ότι το πρόσωπο για τις συνεννοήσεις είναι γυναίκα, ανάβει το λαμπάκι "γυναίκα = άσχετη και ιδιότροπη". Και φέρονται με την ανάλογη ανευθυνότητα...

Κατά τα άλλα, τα καλύτερά μας στο μπικινοψιψίνι σου! :)

καλημεραααααα απο τη δροσερη σημερα ΣαΛΛΛΛονίκη!
Νικολετα μπραβο !!αντε καλη αρχη εκανες ;)

καλημερα!!! σκυλισια μερα σημερα....πολυ πηξιμο, η αβανα οριετε γιατι ειναι η 5η μερα της διαιτας της....:happy:
υπομονη αβανακι, πως θα βγεις τοπλεςς στος παραλιες,,,,,,:lol:
σας φιλω πρεπει να παω σε κατι τραμπουκος της αντιπροσωπιας αυτοκινητων να βγαλω καινουριο κλειδι για το τουτου..
και ολοι κοιταν με ενα ηλιθιο υφος 'θες και αυτοκινητο τρομαρα σου"
αυτη η εταιρια εχει το χειροτερο after sales service γκρρρ θα γραψω γραμμα στα κεντρικα στη γαλλια ουγκ:mad:

καλημερα!!! σκυλισια μερα σημερα....πολυ πηξιμο, η αβανα οριετε γιατι ειναι η 5η μερα της διαιτας της....:happy:
υπομονη αβανακι, πως θα βγεις τοπλεςς στος παραλιες,,,,,,:lol:
σας φιλω πρεπει να παω σε κατι τραμπουκος της αντιπροσωπιας αυτοκινητων να βγαλω καινουριο κλειδι για το τουτου..
αυτη η εταιρια εχει το χειροτερο after sales service γκρρρ θα γραψω γραμμα στα κεντρικα στη γαλλια ουγκ:mad:
Χα,χα,χα!!Καλημερα HAVANA,χα,χα,χα!!Εχεις τρελο γελιο,χα,χα,χα!!Να'σαι καλα,μου εφτιαξες την διαθεση,χα,χα,χα!!:lol::lol::lol::P

υπομονη αβανακι, πως θα βγεις τοπλεςς στος παραλιες,,,,,
,:lol:

Αχχχ, Αβανάκι σε καταλαβαίνω....δεν ξέρεις πόσο:(:D:lol::lol::lol:

Καλημερα και απο μενα ο καιρος εδω μια συνεφια, μια ηλιος:)
Για να δουμε θα βρεξει τελικα ?:hmm:
Raisa καλη δυναμη να συνεχεισεις ετσι και καλυτερα μεχρι το τελος της εξεταστικης:D
Havana μου αρεσει πολυ που δεν χαριζεσαι σε κανεναν:up:
Zbeebz την αλλη φορα να βαλεις τον Beeb να καθαρισει:up:
Τι γατοκομαντος ειναι?;):lol::lol:

καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης....:P:D

Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση...

καλησπερα σε ολους! Αν ξερει κανεις καμμια καλη διαιτα/διατροφη ΑΛΛΑ, οχι πολυ αυστηρη (καθοτι ειμαστε και μερακλήδες) και οχι πολυ ακριβη (ας πουμε μην πρεπει να βρω κουκουτσια αβοκαντο) ας μου την πει...κανενα 5 κιλο αν εχανα θα ημουν ευτυχης....:P:D

Υ.Γ. επισης γνωρίζω οτι η καλύτερη διαιτα ειναι να το ράψω αλλα που αυτοσυγκρατηση...

Νότα μου...έχω αυτό που θέλεις εδώ!!!:lol::lol::lol:
100% επιτυχία:up::up::up:
(αν το κάνεις και δεις αποτέλεσμα πες και μένα να το κάνω):P:lol:

Νικολεττα, τις μερες που ημουν ανεργη, την δοκιμασα αυτή τη διαίτα..:lol::lol:

Μια καλη διαιτα οπως την θελεις ειναι η διαιτα του ανανα.;)Δηλαδη τρως οτι θελεις εκτος απο ανανα;):lol::up: τωρα ποσο αποτελεσματικη ειναι, αυτο ειναι ενα αλλο θεμα:lol:
Δυστυχως nota θαυματα δεν γινονται οποτε μετρας ποσοτητες-θερμιδες
τρως οσο μπορεις σαλατες,λαχανικα , φρουτα με μετρο,αποφευγεις τα λιπαρα και τα γλυκα(οτι δηλαδη ειναι νοστιμο),αν κανεις και λιγη γυμναστικη ακομη καλυτερα.:hmm:Πικρα, ασε το ξερω οτι ειμαι δυσαρεστη που στα λεω.:hmm::(

:cry::cry::cry: μη θιγεται τετοια θεματααααααα ...

Εγω ποτε θα γινω αδυνατη????????????? :P

Νότα μου...έχω αυτό που θέλεις εδώ!!!:lol::lol::lol:
100% επιτυχία:up::up::up:
(αν το κάνεις και δεις αποτέλεσμα πες και μένα να το κάνω):P:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Απλα Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back