Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τρωω σογια ... αντι για κιμα συχνα. Και τα πικαντικα... κανω και τορτιγιες και μπουριτοςςςς
μηπως τελικα να σου κανω εγω το τραπεζι? :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τρωω σογια ... αντι για κιμα συχνα. Και τα πικαντικα... κανω και τορτιγιες και μπουριτοςςςς
μηπως τελικα να σου κανω εγω το τραπεζι? :D
Μμμμ...Ψηνομαι..!!!!:):):):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gatouni η διαιτα που προτεινεις πολυ μου αρεσε:up::up::up:
Η καλύτερη που εχω ακουσει;):lol::lol:

Ναι είναι η καλύτερη, τι να σου πω εγώ από τότε που την ανακάλυψα είπα τέλος αυτή είναι για μένα, πανεύκολη δίαιτα.
Άμα θες να την ξεκινήσεις και συ.
Τώρα όσον αφορά τα αποτελέσματα καμία ευθύνη δε φέρω, έτσι;

Καλό μεσημέρι σε όλους:).

Παντως εγω πηρα εναν ωραιοτατο ατμομαγειρα κ απο δω κ περα θα τρωω υγιεινα!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια!
Το πρωί πήγαμε μαγαζιά και μετά έκανα μια βολτίτσα μήπως και τελειώσω το φιλμ,και έγινα κουδούνι...Στις 5 έχω μάθημα και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιι!:(

Παντως εγω πηρα εναν ωραιοτατο ατμομαγειρα κ απο δω κ περα θα τρωω υγιεινα!!!!!!!!!!!

Νιααρ μου καλημερα τα καταφερες τελικα με το conex?:D
Παντος αν κρινω απο τις προτιμησεις σου τα μαθηματα ισπανικων δεν πηγαν χαμενα;):lol::lol::lol:

Νιααρ μου καλημερα τα καταφερες τελικα με το conex?:D
Παντος αν κρινω απο τις προτιμησεις σου τα μαθηματα ισπανικων δεν πηγαν χαμενα;):lol::lol::lol:

ασε Νικη μου ζω ενα δραμα!!!!
δεν μπορω να το συνδεσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως:mad: ημουν ποση ωρα με το τηλ στο χερι και δεν υπηρχε κανεις να με εξυπηρετησει, ολοι απασχολημενοι.Θα προσπαθησω παλι σημερα οταν παω σπιτι....
Γουις μι λακ!!!! :lol:

δεν μπορω να το συνδεσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως:mad: ημουν ποση ωρα με το τηλ στο χερι και δεν υπηρχε κανεις να με εξυπηρετησει, ολοι απασχολημενοι.Θα προσπαθησω παλι σημερα οταν παω σπιτι....
Γκουντ λακ,μαι ντιαρ..!!!:lol::lol::lol:

Γκουντ λάκ,μπρέικ ε λεγκ!:P
Τι πρόβλημα έχεις;κι εγώ είχα με το connex,και με πέθανε μέχρι να το λύσω.Ίσως μπορείς να το κάνεις και χωρίς τη βοήθειά τους.:/:

Γκουντ λάκ,μπρέικ ε λεγκ!:P
Τι πρόβλημα έχεις;κι εγώ είχα με το connex,και με πέθανε μέχρι να το λύσω.Ίσως μπορείς να το κάνεις και χωρίς τη βοήθειά τους.:/:

μακαρι....! θα το παλεψω κ σημερα κ βλεπουμε! :lol:
ενω μου λεει εχετε συνδεθει , εξαιρετικο σημα και ολα τα φωρακια στο ασυρματο ειναι οκ... ανοιγω τον ιντερνετ εξπλορερ αλλα...τιποτα!

Όλα τα φωτάκια είναι πράσινα στο μόντεμ;Σταθερά,ή είναι κανένα που αναβοσβήνει;Έκανες τη νέα τοπική σύνδεση που λέει;Μέχω earthnet συνδέθηκες,ή με usb;

μακαρι....! θα το παλεψω κ σημερα κ βλεπουμε! :lol:
ενω μου λεει εχετε συνδεθει , εξαιρετικο σημα και ολα τα φωρακια στο ασυρματο ειναι οκ... ανοιγω τον ιντερνετ εξπλορερ αλλα...τιποτα!

Εχεις ασυρματο modem? Γιατι απο οτι ξερω πρωτα πρεπει να κανεις την συνδεση με το ενσυρματο και μετα να το γυρισεις στο ασυρματο..Ετσι την ειχα πατησει με την otenet..

και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα,και μετά απο σπάσημο νεύρων απο την οτενετ (1 ώρα στο τηλ.ψάχναμε τη φταίει) μου είπαν να βγάλω το antivurius γιατί του έπεσε βαρύ; :blink::blink::blink:ε τη να κάνω και προσωρινά είμαι χωρίς antivurius.:down:

καλημερα
Λοιποοοον σας ευχαριστω πρωτα πρωτα για τπ ενδιαφερον σας
1. ολα τ αφωτακια ειναι μπλε οπως θα επρεπε
μου γραφει οτι η συνδεση εγινε με επιτυχια το σημα ειναι εξαιρετικο ολα καλα....
2. κανω συνδεση μεσω earthnet
3. εχω συνδεση το λαπ τοπ με το ασυρματο μοντεμ και κανω την συνδεση πρωτα ενσυρματα
4. το antivurius δεν δοκιμασα να το βγαλω, θα το κανω κ θα κλεισω κ το τειχος προστασιας...
Χθες ειχα κοσμο κ δεν ασχοληθηκα...αλλα σημερα θα τους παρω τηλ και αν δεν.... θα τους παρει ο εξω απο δω μετα .... δεν εχω και πολυ υπομονη απο οτι καταλαβατε!!!
ασε που μαλλον εχει ΗΔΗ προσβληθει απο ιο.....:( και θελει να κατεβασω κανα προγραμμα να το τσεκαρω

Οχου...Τότε να πάρεις,κι αν δε σε εξυπηρετούν πάρε το τμήμα γα τις βλάβες.Μην τους αφήσεις σε ησυχία,δε θα βγάλεις άκρη αλλιώς!
Εγώ σήμερα μετά το μάθημα θα παώ την εγκυμονούσα σταρ Αμελί στην κτηνίατρο να μςα πει πόσο ακριβώς είναι,κι αν επιτρέπει η κατάστασή της να ταξιδέψει και να ξεκινήσει την κινηματογραφική της καριέρα.Ο Σείριος θα σκάσει από τη ζήλια του!:lol:

χαχαχαχα δνε θα το πουμε στο Σειριο καλε!
Ασε που η Αμελι εχει το ονμα και την χαρη τι να κανουμε!!! Μακαρι να την καμαρωσουμε στην μεγαλη οθονη!!!

Καλημερα!!!:DΣημερα ειναι μια υπεροχη μερα!!!Αν κ με πηρε ο υπνος και ηρθα στη δουλεια με ταξι,αν και εγινα παπι απο τη βροχη,αν και θα δουλευω και πρωι και ολη νυχτα αποψε,σημερα ειναι μια υπεροχη μερα!!!:rolleyes:Η γατοοικογενεια μας θα αποκτησει νεο μελος συντομα(κι ελπιζω ολα να πανε τελεια..)και η πρωινη βροχουλα μου φανηκε σαν καλος οιωνος,μιας και ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΒΡΟΧΗ!!!:):):)Μη με παρεξηγειτε,ειμαι πολυ συγκινημενη..:cry::redface:

καλημερα
Λοιποοοον σας ευχαριστω πρωτα πρωτα για τπ ενδιαφερον σας
1. ολα τ αφωτακια ειναι μπλε οπως θα επρεπε
μου γραφει οτι η συνδεση εγινε με επιτυχια το σημα ειναι εξαιρετικο ολα καλα....
2. κανω συνδεση μεσω earthnet
3. εχω συνδεση το λαπ τοπ με το ασυρματο μοντεμ και κανω την συνδεση πρωτα ενσυρματα
4. το antivurius δεν δοκιμασα να το βγαλω, θα το κανω κ θα κλεισω κ το τειχος προστασιας...
Χθες ειχα κοσμο κ δεν ασχοληθηκα...αλλα σημερα θα τους παρω τηλ και αν δεν.... θα τους παρει ο εξω απο δω μετα .... δεν εχω και πολυ υπομονη απο οτι καταλαβατε!!!
ασε που μαλλον εχει ΗΔΗ προσβληθει απο ιο.....:( και θελει να κατεβασω κανα προγραμμα να το τσεκαρω
Niar to ethernet είναι τοπικό Lan δίκτυο, θα κοιτάς το λαμπάκι του internet, το firewall πρέπει να είναι ανεβασμένο ακριβώς για να σε προστεύει από τους ιούς, κ αν περασεις το antivirus θα βει αν έχεις ιο στο σύστημα ή όχι. Επίσης υπάρχει κ το AVG ενα πολύ καλο antivirus που το κατεβάζεις free κ αναβαθμίζεται αυτόματα

Niar to ethernet είναι τοπικό Lan δίκτυο, θα κοιτάς το λαμπάκι του internet, το firewall πρέπει να είναι ανεβασμένο ακριβώς για να σε προστεύει από τους ιούς, κ αν περασεις το antivirus θα βει αν έχεις ιο στο σύστημα ή όχι. Επίσης υπάρχει κ το AVG ενα πολύ καλο antivirus που το κατεβάζεις free κ αναβαθμίζεται αυτόματα

Σε ευχαριστω.... !

Δεν έιναι τίποτα!!!!!!!!!!!!!:) ...ΕΡΩΤΑ, ΕΡΩΤΑ-----ερωταααααααααααα¨

Εγώ οταν πήρα τον Κϊκη είχα την φώτο του μια εβδομάδα στο ψυγείο και τον έβλεπα κάθε πρωί!!! και κάθε 5 λεπτά ξαναπήγαινα!!!

Μέρχι που πήγα και πήρο το ζωντανό!!!:P:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back