Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και από μένα!!!:hello:
Νιαρ...υπομονή και γω μολις είχα πάρει τον Η/Υ και έβαλα νετ είχα ΤΑ προβλήματα...τελικά φώναξα ειδικό για να βγάλουμε άκρη.:down:
Δώρα μου...θα γίνει στάρ το Αμελινι τελικά??? Καλά κα ιο Σείριος δεν χρειάζεται να ζηλεύει...εκείνος είναι σταρ του ιντερνετ!!!:cool::D
Σλιθεριν αν μπορείς να βάλεις και λινκ για το antivirus που λες θα μας έσωζες...είναι καλό αυτό που λες δλδ?:hmm:
Γεωργία χαίρομαι αφάνταστα:up:...δλδ θα πάρεις το γατάκι που έλεγες?? Να υποθέσω ότι η οικογενειακή σύσκεψη πήγε καλά εχθες?:P:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Niar to ethernet είναι τοπικό Lan δίκτυο, θα κοιτάς το λαμπάκι του internet, το firewall πρέπει να είναι ανεβασμένο ακριβώς για να σε προστεύει από τους ιούς, κ αν περασεις το antivirus θα βει αν έχεις ιο στο σύστημα ή όχι. Επίσης υπάρχει κ το AVG ενα πολύ καλο antivirus που το κατεβάζεις free κ αναβαθμίζεται αυτόματα

AVG ΝΑΙ εγκρίνω!!!!!!!! και εγώ!!!!!!!:up::up:

μετά έχω και προγραμματάκια να σου στείλω για να σουλουπώσεις το registry!!:happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μερσι!!! Τζουλακι δεν πεταγεσαι να με συνδεσεις κιολας??? :lol:
Νικολετα τι κανει ο Φιντελακος και η εγκυμονουσα???????
εδω βρεχει καθως σημερα ανοιξε η Εκθεση Βιβλιου στην παραλια! εμ πως για!

Δεν έιναι τίποτα!!!!!!!!!!!!!:) ...ΕΡΩΤΑ, ΕΡΩΤΑ-----ερωταααααααααααα¨

Εγώ οταν πήρα τον Κϊκη είχα την φώτο του μια εβδομάδα στο ψυγείο και τον έβλεπα κάθε πρωί!!! και κάθε 5 λεπτά ξαναπήγαινα!!!

Μέρχι που πήγα και πήρο το ζωντανό!!!:P:redface:
Εεε...Για να ειμαι ειλικρινης..εχω φαει τις φωτο του Jerry απο χθες..:redface::redface::redface:

Και εδώ μια σκοτεινιά και μια ψιχάλα την έχει...:)
Και μας άφησε και το παιδί να κοιμηθούμε μέχρι τις 7.15!!!!!!!!!!!

Μιλάμε για ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!

Γεωργία χαίρομαι αφάνταστα:up:...δλδ θα πάρεις το γατάκι που έλεγες?? Να υποθέσω ότι η οικογενειακή σύσκεψη πήγε καλά εχθες?:P:D
Ναι,Raisa,πριν λιγο εστειλα μνμ στην blueheart!!!:DΚοιτα...αν και πολυλογας,χθες που επιασα τον Roberto και τον ρωτησα αν θελει αδελφακι:confused:,δεν ειπε κ πολλα,αλλα εγω σαν μανα καταλαβα οτι αυτο θελει!!!:P:P:PΤο ενστικτο της μανας ποτε δεν πεφτει εξω!!!:blink::blink::lol::P

Σλιθεριν αν μπορείς να βάλεις και λινκ για το antivirus που λες θα μας έσωζες...είναι καλό αυτό που λες δλδ?:hmm:
Δοκίμασε εδω, αν κ δεν το έχω ελέγξει νομίζω πως κατεβαίνει αν όχι πες μου να βρω άλλη διεύθυνση, ναι ειναι πολύ καλό γιατί κάνει συχνά αυτόματες ενημερώσεις κ πιάνει κ τους καινούργιους ιούς

Δοκίμασε εδω, αν κ δεν το έχω ελέγξει νομίζω πως κατεβαίνει αν όχι πες μου να βρω άλλη διεύθυνση

Μια ερώτηση: Αν έχεις ένα antivirus στον Η/Υ μπορείς να βάλεις και άλλο ή πρέπει να βγάλεις το ένα για να βάλεις το άλλο μετά...είμαι τελείως άσχετη με αυτά:redface::D και μη κάνω καμία μακακία:/:

Μια ερώτηση: Αν έχεις ένα antivirus στον Η/Υ μπορείς να βάλεις και άλλο ή πρέπει να βγάλεις το ένα για να βάλεις το άλλο μετά...είμαι τελείως άσχετη με αυτά:redface::D και μη κάνω καμία μακακία:/:
πιο antivirus έχεις;

Καλημέρα και από μένα!!!:hello:
Νιαρ...υπομονή και γω μολις είχα πάρει τον Η/Υ και έβαλα νετ είχα ΤΑ προβλήματα...τελικά φώναξα ειδικό για να βγάλουμε άκρη.:down:
Δώρα μου...θα γίνει στάρ το Αμελινι τελικά??? Καλά κα ιο Σείριος δεν χρειάζεται να ζηλεύει...εκείνος είναι σταρ του ιντερνετ!!!:cool::D
ΝΑι,μάλλον,σήμερα θα την πάω στο γιατρό κι αν όλα είναι καλά και έχει αρκετό καιρό μπροστά της όπως υπολογίζω,τη θέλει η Δήμητρα!Θα προτιμήσω να γίνει η μεταφορά της αυτές τις μέρες,για να μη στρεσσαρεται σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.:)

το NOD32 ...αυτό μου έβαλαν από την εταιρία που πήρα τον Η/Υ:hmm:
Αν θυμάμαι καλά κ αυτό ενημερώνεται αυτόματα, θα ψάξω λίγο να δω αν είναι καλό κ θα σου πω γιατι δεν το χρησιμοποιώ.

Αν θυμάμαι καλά κ αυτό ενημερώνεται αυτόματα, θα ψάξω λίγο να δω αν είναι καλό κ θα σου πω γιατι δεν το χρησιμοποιώ.

ναι ενημερώνεται αυτόματα και αυτό....αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι:hmm:...αν βρεις κάτι πες μας...πιστέυω να το έχουν και άλλοι....;)
Ευχαριστώ!:)

ναι ενημερώνεται αυτόματα και αυτό....αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι:hmm:...αν βρεις κάτι πες μας...πιστέυω να το έχουν και άλλοι....;)
Ευχαριστώ!:)
Το έχουν πολοί τόσοι πολοί που νομίζω ότι το χρησιμοποιύν για ξεφόρτωμα:/: θα κοιτάξω κ θα σου στείλω ΡΜ

Δε νομίζω ότι μπορούν να "συνυπάρξουν" δυο antivirus ταυτόχρονα... τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει όταν ήθελα να εγκαταστήσω ένα νέο κι έπρεπε να αφαιρέσω το παλιό.:| Ας μας πει κάποιος πιο expert

Καλησπέρα σας! Εύχομαι το επόμενο δεκαήμερο να περάσετε πολύ καλά, χρόνια πολλά στους γενεθλιούχους από σήμερα προκαταβολικά, και ελπίζω να έχω την ευκαιρία προς το τέλος της εβδομάδας να μπω και να δω πως πάτε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα γατόνια σας από το πάσης φύσεως κακό!:rolleyes: Πάω να κλείσω τη βαλίτσα μου;)

Καλησπέρα σας! Εύχομαι το επόμενο δεκαήμερο να περάσετε πολύ καλά, χρόνια πολλά στους γενεθλιούχους από σήμερα προκαταβολικά, και ελπίζω να έχω την ευκαιρία προς το τέλος της εβδομάδας να μπω και να δω πως πάτε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα γατόνια σας από το πάσης φύσεως κακό!:rolleyes: Πάω να κλείσω τη βαλίτσα μου;)

Δηλαδη θα πας ταξιδακι? Να ξερες ποσο σε ζηλευω;)
Οπου και να πας, να περασεις καλα και τα λεμε με την επιστροφη σου :D

Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!:up:

Καλημέρα από την όμορφη Θεσσαλονίκη παιδιά!:hello:
Ελπίζω όλοι να είστε καλά, και σεις και τα γατουλίνια σας!
Εγώ έχω ΜΠΙΞΕΙ στο διάβασμα...έλεος!!!:/:

Υ.Γ. Στέλλα καλό ταξίδι και καλά να περνάς όπου είσαι!:)

Καλημέρα κορίτσια από δωδεκάνησα ελπίζω να είστε όλες καλά. Καλημέρα και στα αγόρια του forum:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back