Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για σε όλη τη παρέα...κάθε φορά που μπαίνω προσπαθώ να καταλάβω για τη θέμα μιλάτε....όλο επεισόδια χάνω...μπερδεύομαι...ώχ λέω πάλι θα βγω εκτός θέματος...πάντως βλέπω ότο είστε πολοί απο Θεσσαλονική...καμιά συντάση προς Αθήνα παίζει.;
Ψάχνω να βρω και κανένα άτομα που να έχει όρεξη να οργώσουμε τις γύρο περίοχές για να κολλήσουμε κανα αυτοκολητάκι στους κάδους.

Δώρα σε καταλαβαίνω εμένα ο δικός μου είχε πάει Ρόδο....στη αρχή φρίκαρα..αλλα μετα πήγα και τις διακοπές μου εκεί..περάσαμε τέλεια:up:..χριάζετε και η απόσταση που και που....πιστεψε με αναθερμάινετε η σχέση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σε όλη τη παρέα...κάθε φορά που μπαίνω προσπαθώ να καταλάβω για τη θέμα μιλάτε....όλο επεισόδια χάνω...μπερδεύομαι...ώχ λέω πάλι θα βγω εκτός θέματος...πάντως βλέπω ότο είστε πολοί απο Θεσσαλονική...καμιά συντάση προς Αθήνα παίζει.;
Ψάχνω να βρω και κανένα άτομα που να έχει όρεξη να οργώσουμε τις γύρο περίοχές για να κολλήσουμε κανα αυτοκολητάκι στους κάδους.

Δώρα σε καταλαβαίνω εμένα ο δικός μου είχε πάει Ρόδο....στη αρχή φρίκαρα..αλλα μετα πήγα και τις διακοπές μου εκεί..περάσαμε τέλεια:up:..χριάζετε και η απόσταση που και που....πιστεψε με αναθερμάινετε η σχέση
Μωρε ειναι που θα φυγω κι εγω,και δε θα βολευει καθολου...:(Τελος παντων βλεπουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε ειναι που θα φυγω κι εγω,και δε θα βολευει καθολου...:(Τελος παντων βλεπουμε.

Θα φύγεις εκτός Ελλαδας;

Λοιπόν, δεν θέλω στενοχώριες:
α) προσελήφθην σε νέα δουλειά και οι συνθήκες (εκτός της απόστασης...:/:) δείχνουν από καλές εώς πολύ καλές. 21 Ιουλίου η έναρξη.
β) έχουμε εισιτήρια για τη Μαντόνα (θα λυσσάξουμε εκείνη τη μέρα, θα θυμηθώ τα νιάτα μου!:P). 27 Σεπτεμβρίου ΟΑΚΑ.
γ) μια εβδομάδα ακόμα και έφυγαααααααα:happy::):inlove:

Είμαι τόσο χαρούμενη...

Δωράκι, μη στεναχωριέσαι, ο Μούκος θα υπηρετήσει, θα σε πεθυμήσει και θα γυρίσει κι όλα θα είναι καλύτερα από πριν.
Γκιόσσες που κανονίζετε διακοπές στη θάλασσα, σας μισώ. Αλλά θα κρύψω καλά τα ποταπά μου συναισθήματα και θα σας ευχηθώ καλά σχέδια και καλά μπάνια.

Σήμερα δεν με νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ:lol:

α) προσελήφθην σε νέα δουλειά και οι συνθήκες (εκτός της απόστασης...:/:) δείχνουν από καλές εώς πολύ καλές. 21 Ιουλίου η έναρξη.
β) έχουμε εισιτήρια για τη Μαντόνα (θα λυσσάξουμε εκείνη τη μέρα, θα θυμηθώ τα νιάτα μου!:P). 27 Σεπτεμβρίου ΟΑΚΑ.

Είμαι τόσο χαρούμενη...

Δωράκι, μη στεναχωριέσαι, ο Μούκος θα υπηρετήσει, θα σε πεθυμήσει και θα γυρίσει κι όλα θα είναι καλύτερα από πριν.
Γκιόσσες που κανονίζετε διακοπές στη θάλασσα, σας μισώ. Αλλά θα κρύψω καλά τα ποταπά μου συναισθήματα και θα σας ευχηθώ καλά σχέδια και καλά μπάνια.

Καλή σταδιοδρομία στην νέα δουλειά!:up:
Και καλά να περάσεις στη Μαντόνα(εμενα δε μ'αρεσει αλλα γουστα ειναι αυτα).
Καλέ μη μισείς τις γκιοσσες που θα πάνε διακοπές στη θάλασσα,πήγαινε κι εσυ!:)

Είμαι τόσο χαρούμενη...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ σου εύχομαι στη Νεα δουλεια....όσο για τη θάλασσα πάρε μια μικρή πισίνα (φουσκωτή) βάλτη στο σαλόνι ...βάλε και κανα dvd με εξωτικά μέρη + ανεμηστήρα να σε βαράει + ποτάκι στο χέρι...σκέτη τρέλα σου λέω δοκιμασμένο με μεγάλη επυτυχία:up:

Στέλλα για πες λεπτομέρειες για συναυλία Μαντόνα. Ξέρεις τιμές ημερομηνίες κλπ?:)

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ σου εύχομαι στη Νεα δουλεια....όσο για τη θάλασσα πάρε μια μικρή πισίνα (φουσκωτή) βάλτη στο σαλόνι ...βάλε και κανα dvd με εξωτικά μέρη + ανεμηστήρα να σε βαράει + ποτάκι στο χέρι...σκέτη τρέλα σου λέω δοκιμασμένο με μεγάλη επυτυχία:up:

Α μην ξεχάσεις το γιαλί ηλίου :cool:

Στέλλα για πες λεπτομέρειες για συναυλία Μαντόνα. Ξέρεις τιμές ημερομηνίες κλπ?:)

Θα πρέπει να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη...νομίζωωω

Ουρανία μου, αν ήξερα ότι θα σε ενδιέφερε θα το είχα οργανώσει καλύτερα να βγάλω και για σένα...:( Τα εισιτήρια, τώρα, έχουν εξαντληθεί σε κάποιες κατηγορίες και μένουν λίγα σε κάποιες άλλες. Ο κόσμος περίμενε στα εκδοτήρια από τα μεσάνυχτα...:confused: Τιμές: από 80 αρένα μέχρι 250 VIP.

Εγώ δεν μπόρεσα να πάω να βγάλω αυτοπροσώπως γιατί είχα RV για τη δουλειά σήμερα, αλλά έστειλα αντιπρόσωπο.

Α! και ημερομηνία είναι 27/9

Εγώ ψηνόμουνα πολύ να πάω...αν και δεν ακούω τέτοια μουσική...αλλά όπως και να το κάνουμε μια είναι η Μαντόνα...μόλις είδα όμως τις τιμές το ξανασκέφτηκα....πολύ ακριβα βρε παιδί μου.

:/::blink: Άρε Στέλλα να μπορούσα να πω και εγω το ίδιο!!!!...

:/::blink: Άρε Στέλλα να μπορούσα να πω και εγω το ίδιο!!!!...

Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω περάσει τα 2,5 τελευταία χρόνια για να φτάσω να πω τέτοια κουβέντα εγώ, που τα σπουδαιολογώ όλα:/: Αλλά σήμερα μου δίνω day off: δεν με νοιάζει τίποτα.

Όσο για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, μπορώ να στερήσω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου. Αυτό που μου απαγορεύω να στερηθεί είναι τα ταξίδια και η μουσική. Πριν από ένα χρόνο πήγα στο Παρίσι για την Barbra Streisand, φέτος ΝΥ συν τοις άλλοις για δυο συναυλίες, ε! δεν γίνεται να έρθει η Μαντονα, το πρώτο όνομα της παιδικής-εφηβικής μας ηλικίας και να μην πάω, έστω και για την εμπειρία. Τα χαλαλίζω, δεν το συζητώ. Κι ας μείνω με τα ίδια ρούχα το χειμώνα:P για τις συναυλίες θα τα δώσω. Ο καθένας έχει τη λόξα του, n'est-ce pas?

Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω περάσει τα 2,5 τελευταία χρόνια για να φτάσω να πω τέτοια κουβέντα εγώ, που τα σπουδαιολογώ όλα:/: Αλλά σήμερα μου δίνω day off: δεν με νοιάζει τίποτα.

Όσο για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, μπορώ να στερήσω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου. Αυτό που μου απαγορεύω να στερηθεί είναι τα ταξίδια και η μουσική. Πριν από ένα χρόνο πήγα στο Παρίσι για την Barbra Streisand, φέτος ΝΥ συν τοις άλλοις για δυο συναυλίες, ε! δεν γίνεται να έρθει η Μαντονα, το πρώτο όνομα της παιδικής-εφηβικής μας ηλικίας και να μην πάω, έστω και για την εμπειρία. Τα χαλαλίζω, δεν το συζητώ. Κι ας μείνω με τα ίδια ρούχα το χειμώνα:P για τις συναυλίες θα τα δώσω. Ο καθένας έχει τη λόξα του, n'est-ce pas?

Δεν έχεις και άδικο πολύ το σκεφτόμαστε...με έπεισες θα παω να δω τι έχει μείνει...ελπίζω των 80

Γειά σας παιδιά....τι κάνετε???
Λοίπω μόλις 2 μέρες και είχε 698 μηνύματα.:blink::blink::blink:...μα καλά περιμένατε να φύγω για να τα πείτε?:lol::lol::lol:
Τα νέα μας τώρα:...η Ραίσα με τα μωρούλια είναι μια χαρά, Τετάρτη έρχεται και ο Φιντελάκος από Κρήτη...εγώ πέρασα τα 8 από τα 12 μαθήματα που έδωσα...τα άλλα ακόμα δεν βγήκαν....κατά τα άλλα όλα καλά!
Ελπίζω να είστε και σεις και τα γατόνια σας καλά!!!
Πολλα φιλάκια...τα λέμε σύντομα πάλι!:)

Συγχαρητηρια Νικολετα !!!! αντε με το καλο να βγουν κ τα υπολοιπα!
περιμενουμε αντιδρασεις του γατοπατερα!φιλια στην οικογενεια

Μπραβο Νικολετα συγχαρητηρια και καλη επιτυχια και στα υπολοιπα:D
Πολλα φιλακια στην μαμα Ραισα αλλα και στον Φιντελακο:D
Περιμενουμε αναλυτικο ρεπορταζ γαι την αφιξη του ξενιτεμενου Φιντελ και πως υποδεχτηκε την νεα του οικογενεια;)
Καντε και μια βουτια για μενα;):lol::lol:

Γειά σας παιδιά....τι κάνετε???
Λοίπω μόλις 2 μέρες και είχε 698 μηνύματα.:blink::blink::blink:...μα καλά περιμένατε να φύγω για να τα πείτε?:lol::lol::lol:
Τα νέα μας τώρα:...η Ραίσα με τα μωρούλια είναι μια χαρά, Τετάρτη έρχεται και ο Φιντελάκος από Κρήτη...εγώ πέρασα τα 8 από τα 12 μαθήματα που έδωσα...τα άλλα ακόμα δεν βγήκαν....κατά τα άλλα όλα καλά!
Ελπίζω να είστε και σεις και τα γατόνια σας καλά!!!
Πολλα φιλάκια...τα λέμε σύντομα πάλι!:)
μπραβο και τα μωρακια και τα μαθηματα!!!!:up::up:
καλε τι κανει ο φιντελ στη κρητη????:blink:παρτυ στη χερσονησο???

Νικολέτα συγχαρητήρια , :)και τα υπόλοιπα μαθήματα θα τα περάσεις.Καλοσώρησε τον άξιο Φιντέλ ,:Dαπο εμάς, απο την Κρήτη στη Καλλικράτεια ,αυτος κάνει διακοπές και για μάς.:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back