Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω περάσει τα 2,5 τελευταία χρόνια για να φτάσω να πω τέτοια κουβέντα εγώ, που τα σπουδαιολογώ όλα:/: Αλλά σήμερα μου δίνω day off: δεν με νοιάζει τίποτα.

Όσο για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, μπορώ να στερήσω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου. Αυτό που μου απαγορεύω να στερηθεί είναι τα ταξίδια και η μουσική. Πριν από ένα χρόνο πήγα στο Παρίσι για την Barbra Streisand, φέτος ΝΥ συν τοις άλλοις για δυο συναυλίες, ε! δεν γίνεται να έρθει η Μαντονα, το πρώτο όνομα της παιδικής-εφηβικής μας ηλικίας και να μην πάω, έστω και για την εμπειρία. Τα χαλαλίζω, δεν το συζητώ. Κι ας μείνω με τα ίδια ρούχα το χειμώνα:P για τις συναυλίες θα τα δώσω. Ο καθένας έχει τη λόξα του, n'est-ce pas?

Δίκιο έχετε κορίτσια. Θα μπω στο ιντερνετ να δω μπορείς να αγοράσεις και μέσω ιντερνετ νομίζω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από ότι φαίνεται κορίτσια εισιτήρια Μαντόνας τέλος:(. Μπήκα στο ίντερνετ και το τσέκαρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλό μήνα! :)..... ελπίζω....

Καλημερα και καλο μηνα!!!Αχ!Μου λειψατε πολυ απο την Πεμπτη που εχω να μπω...:(Την Παρασκευη ειχαμε σταση εργασιας και δεν ηρθα καθολου για δουλεια:P,την Κυριακη ηρθαν και οι γονεις μου απ'το χωριο κ θα φυγουν σημερα κ δεν καταφερα να παω στη συναντηση του bookcrossing:/: και απο χθες μεχρι.....δεν ξερω ποτε,καθε δευτερη μερα θα πρεπει να πηγαινω σε ενα αλλο τμημα του Πανεπιστημιου για κατι σκαναρισματα,επειδη εκσυγχρονιζεται το συστημα και απο εκει δε μπορω να μπαινω(ειναι πολυ χωσιμο..:mad:)...Το καλο ειναι οτι νιωθω υπεροχα,γιατι εχω χασει 19 κιλα κ πεταω(!!!):up: και οτι σε περιπου 2 εβδομαδες θα φυγω διακοπουλες!!!!!!:D:D:D

Το καλο ειναι οτι νιωθω υπεροχα,γιατι εχω χασει 19 κιλα κ πεταω(!!!):up:

Μωρέ μπράβο! Κι εγώ δεν μπορώ να χάσω 5...

Καλό μήνα σε όλους:)

Καλημέρα και καλό μήνα!:)
Ελπίζω να μας πάει καλύτερα απ'τον προηγούμενο.
Βρε georgia, 19 κιλά; :blink: Πες μας το μυστικό σου!

Καλό μήνα σε όλους!!! Μακάρι να είναι λίγο καλύτερος από τον Ιούνιο....

Καλό μήνα κορίτσια. Να μας πάνε όλα τέλεια αυτό τον μήνα:)

Καλημέρα και καλό μήνα!:)
Ελπίζω να μας πάει καλύτερα απ'τον προηγούμενο.
Βρε georgia, 19 κιλά; :blink: Πες μας το μυστικό σου!
Εεεεε.....Εκανα χειρουργειο...:redface::happy:

καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!
αντε αρχιζουν για πολλους οι διακοπουλες!!!
Καλε εγω θελω να χασω 5-6 κιλα κ δεν μπορω .....

καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!
αντε αρχιζουν για πολλους οι διακοπουλες!!!
Καλε εγω θελω να χασω 5-6 κιλα κ δεν μπορω .....

Μην την ακουτε τι λεει.Μια χαρα τελεια ειναι:DΚλαιν και οι χηρες κλαιν και οι παντρεμενες.:( Και εμενα που ανηκω στις χηρες τα 19 κιλα ειναι οτι πρεπει:hmm:Καλο μηνα σ'ολους:D:D:D

Καλό μήνα να έχουμε, αύριο πρωί παω την Εβενίνα για στείρωση ,αλλά δε μπορώ να μείνω μαζί της και θα πάω το μεσημέρι να τη δώ. θα τη κρατήσω μέσα το βράδυ μη φάει τίποτα. με έπιασε ανησυχία ,είμαι και αγχώδης , να δω πως θα κοιμηθώ, λέτε να μου κάνει ο κτηνίατρος καμια ηρεμιστική αύριο;καλή μας επιτυχία

Καλή επιτυχία και δύναμη στην Εβενίνα!

Ευχαριστούμε, :)αυτό που με ανησυχή λίγο είναι ότι θα την αφήσω μόνη της.:confused:

Καλη επιτυχια στην Εβενινα και απο μας,ολα να πανε καλα και γρηγορη αναρρωση :DΕγω χθες στειρωσα την μικρουλα μου αδεσποτουλα και σημερα την πηρα απο την κτηνιατρο.Ολα πηγαν καλα αλλα η μικρουλα ακομη δεν θελει να φαει τιποτα:hmm:Ας ελπισω οτι το πρωι θα της ανοιξει η ορεξη επιτελους:)

Ευχαριστούμε ,:)και εγω σκέφτομαι να μη τη πάρω αύριο το βράδυ αλλα τη πέμπτη βράδυ,(αν και σχολάω την ώρα που κλείνουνε, να δούμε,) γιατί φοβάμαι να την έχω σπίτι απο νωρίς.

Kαλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία σημερα στην Εβενίνα

Καλή επιτυχία μικρή Εβενίνα σήμερα!

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα παιδιά!!!:)
Ελπίζω όλοι να είστε καλά!
Καλή επιτυχία στην Εβενίνα και από μας:up:

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα παιδιά!!!:)
Ελπίζω όλοι να είστε καλά!
Καλή επιτυχία στην Εβενίνα και από μας:up:

Καλο μηνα απο μενα :D Τι κανεις και κυριως τι κανει ολη η γατοοικογενεια?:up: Σημερα ερχεται ο πατερ-φαμιλια Φιντελ?:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back