Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλο μηνα απο μενα :D Τι κανεις και κυριως τι κανει ολη η γατοοικογενεια?:up: Σημερα ερχεται ο πατερ-φαμιλια Φιντελ?:lol:
Ευχαριστώ Νίκη μου ....να΄σαι καλά και συ με την Μυρτούλα!!!:)
Ναι σήμερα έρχεται επιτέλους ο πολύτεκνος πατέρας!!!:lol::lol::up::up:
Σας περιμένω στο εξοχικό ;)....άντε να τα πούμε και από κοντά πάλι!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολλή για της ευχές,:) πέρασα και την είδα πριν 1 ώρα μόλις άρχισε να ξυπνάει, αλλα δεν βασίστηκα να την πάρω, αύριο το μεσημέρι θα τη φέρω. Της έδωσε αντιβίωση ,δε θα χρειαστή να της δώσω τίποτα αλλο στο σπίτι, και θα δω σε πόσες μέρες θα γίνει όπως πρώτα ,να πάρει σειρά και η Ραφαέλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία,πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!

Ευχαριστούμε πολλή για της ευχές,:) πέρασα και την είδα πριν 1 ώρα μόλις άρχισε να ξυπνάει, αλλα δεν βασίστηκα να την πάρω, αύριο το μεσημέρι θα τη φέρω. Της έδωσε αντιβίωση ,δε θα χρειαστή να της δώσω τίποτα αλλο στο σπίτι, και θα δω σε πόσες μέρες θα γίνει όπως πρώτα ,να πάρει σειρά και η Ραφαέλα.

Να μας ενημερώσεις πως είναι η μικρούλα σου έτσι?:)

Χαιρομαι που η Εβενινα τα πηγε τοσο καλα:DΑντε και καλη αναρρωση και επανοδο στις καθημερινες συνηθειες και ζαβολιες:lol: Και η δικια μου αδεσποτουλα Αιντα μια χαρα συνερχεται της ανοιξε η ορεξη και εφαγε του σκασμου.Και η δικη μας κτηνιατρος της εκανε ενεσιμη αντιβιωση για τεσσερεις μερες:D

ενημέρωσα τον κτην/τρο οτι πηδάει απο το δέντρο στο μπαλκόνι και πήρε τα μέτρα του, βέβαια εσώκλειστη θα είναι και με επιτήριση στις εξόδους:).
Αιντα ωραίο όνομα,απο που την ονόμασες ;

Αιντα ωραίο όνομα,απο που την ονόμασες ;[/quote]

Διαλεξα για την αδεσποτουλα μου αυτο το ονομα γιατι εχει τις οριζοντιες γραμμες πισω απο τα ματακια της και μου θυμιζει αρχαια αιγυπτια πριγκιπισσα:up::lol:Αλλα και το μακιγιαζ της αειμνηστης Μαριας Καλλας:D Το αδερφακι της που ειναι πολυ φοβιτσιαρης για να ξορκισω τον φοβο του τον εβγαλα Αρη;):lol: Μπορεις να δεις τις φωτο τους στο θεμα χαριζονται δυο γατακια που κινδυνευουν στην ενοτητα χαριζονται:D

Βαριέμαι... και δεν περνάει και με τίποτα η ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και θέλω ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!! :cool: 27 και σήμερα!!

καλησπέρα, μόλις ήρθαμε και επιτέλους σταμάτησε να νιαουρίζει, ήπιε λίγο νερό και έφαγε ή μαλλον γεύτηκε τροφή, και τώρα ξαπλώνη στο πάτωμα για δροσιά και κοιμάτε.:inlove: πρέπει όμως να φύγω στη δουλειά,( θα πω τον αδερφό μου να έρθει να τη δεί,) ευχαριστώ για της ευχές σας,φιλιά:hello:

γεια σας και απο μενα για εμενα οι διακοπες αρχισαν και γι αυτο δεν ειμαι εδω να σας γραφω πιο συχνα ελπιζω ολες να ειστε καλα και θα τα λεμε που και που.....

Σας φιλω με αγαπη Μαγισσα

τυχερηηη κανε μπανακια κανει καλο κ στα ποδαρακια :)
Νικολετααα απου εισαι να μας πεις πως αντεδρασε ο πατερας Φιντελ???

γεια σας και απο μενα για εμενα οι διακοπες αρχισαν και γι αυτο δεν ειμαι εδω να σας γραφω πιο συχνα ελπιζω ολες να ειστε καλα και θα τα λεμε που και που.....

Σας φιλω με αγαπη Μαγισσα

Μαγισσουλα μου να περνας καλα κανε και μια βουτια για μας:lol:
Το μικρα βρετανακια τα ειδες?:up: Το αλλο Σαββατο η το μεθεπομενο
πιστευω να μπορεσουμε να ρθουμε με την Zbeebz μακαρι να μπορεσει και η Niarr να ερθει:D

καλησπέρα, καλές διακοπές, πολλά μπάνια να κάνετε, γιατί εγώ αν και δεν έκανα ακόμα κανένα,( με το πήγενέλα στον κτη/τρο μαύρισε το πρόσωπό μου) θα σας περάσω στο μαύρισμα.:P η Εβενίνα ξαπλώνη, μόλις γύρισα βγήκε στην ξαπλώστρα(εκεί είναι τώρα) ,πήγε τουαλέτα ο.κ. ,αλλά δεν έφαγε τίποτα ούτε ήπιε νερό,της έδωσα πάστα με βιταμίνες(αν και δε της άρεσε τελικά το έγλιψε, )πήδηξε απο μπαλκόνι στο δέντρο ,έτρεξε στη γλάστρα (δεν μπόρεσα να δω αν έκανε τίποτα),. και μετά προσπάθησε άλλες 2 φορές να ενεργηθή αλλα μάταια. αυτό με προβληματίζει, θα περιμένω μέχρι αύριο το πρωί, πάντως είναι πολύ ήσυχη.και ούτε ενοχλήθηκε απο τη Ραφαέλα που τσέκαρε τα πάντα (μέχρι και στη γατοφόρο μπήκε).
Ευχαριστω για τη συμπαράσταση, καληνύχτα.:)

καλησπέρα, καλές διακοπές, πολλά μπάνια να κάνετε, γιατί εγώ αν και δεν έκανα ακόμα κανένα,( με το πήγενέλα στον κτη/τρο μαύρισε το πρόσωπό μου) θα σας περάσω στο μαύρισμα.:P η Εβενίνα ξαπλώνη, μόλις γύρισα βγήκε στην ξαπλώστρα(εκεί είναι τώρα) ,πήγε τουαλέτα ο.κ. ,αλλά δεν έφαγε τίποτα ούτε ήπιε νερό,της έδωσα πάστα με βιταμίνες(αν και δε της άρεσε τελικά το έγλιψε, )πήδηξε απο μπαλκόνι στο δέντρο ,έτρεξε στη γλάστρα (δεν μπόρεσα να δω αν έκανε τίποτα),. και μετά προσπάθησε άλλες 2 φορές να ενεργηθή αλλα μάταια. αυτό με προβληματίζει, θα περιμένω μέχρι αύριο το πρωί, πάντως είναι πολύ ήσυχη.και ούτε ενοχλήθηκε απο τη Ραφαέλα που τσέκαρε τα πάντα (μέχρι και στη γατοφόρο μπήκε).
Ευχαριστω για τη συμπαράσταση, καληνύχτα.:)

Να μας ενημερώσεις για την Εβενίνα την μολιστειρωμένη σου!Καληνύχτα!:hello:

καλημέρα, καλά μπάνια όσοι πάνε, εμείς τρώμεεε, :up:ας ελπίσουμε να δροσίσει λίγο.πάω στη δουλειά , τα λέμε το απόγευμα.:hello:

Καλημέρα,δεν σας λέω πόσο σας ζηλεύω μπάνια και ηλιος,δυστυχως φέτος απαγορευμένα:(:(:(
Αλλα λέγεται μου αρέσει κάνουμε και ταξιδάκια με το μυαλό.
Αυτο αποκλειστικά για τη Δώρα σκέψου υπογραφή με Αλητακι,Πίτση,Θιλβέθτρο(σιγά σιγά τον κάνω να ακούει στο φάτσαχιχιχι) και Αρχοντισα:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:τι να γραφω η υπογραφή θα είναι μεγαλύτερη:lol::lol::lol::lol:
Αχ και κάτι ακόμα όποιος δει και τη μαγισσούλα φιλιά πολλα.

:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλους!
Καλά μπάνια,εγώ μάλλον σήμερα θα κάνω το πρώτο μου(ντροπή μου με τη θάλασσα διπλα).Να ελέγξεις αν η Εβενίνα πήγε στην άμμο της,αν όχι πάρε το γιατρό να σου πει τη γνώμη του,μη μένει τόσες ώρες χωρίς να ενεργηθεί η γατούλα,δεν κάνει.
Πόπιιιιιι βάλε μια υπογραφή "έχω γάτες διαφόρων ηλικιών" να τελειώνουμε παιδί μου!:P

Καλημέρα από Καλλικράτεια Χαλκιδικής!!!
Περνάμε πολύ όμορφα....αλλά έχουμε και μπόλικη δουλειά:(
Ελπίζω όλοι να είσται καλά!

το παλευουμε μωρε...:P
θα αποπρηθαθουμε να κανουμε σημερα το πρωτο μπανιο στη θαλασσα...
ελπιζω να μην γινεται η μεγαλη λαικη αποβαση στις παραλιες....
.....
τωρα που το σκεφτομαι....
στο οριο ειμαι να μην παω αν και το θαλασσινο ενρο εξαγνιζει..:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back