Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν ξέρω για σένα εγώ ξύπνησα στις 8 έκανα αγκαλίτσες με τον αντρούλι μου και τώρα πίνω τον καφέ μου στον υπολογιστή:cool::lol::lol::lol:

Α, κι εγώ με τον Νινούλη μου:P αγκαλιαστήκαμε από τις 7 και βγήκαμε μαζί στη δροσιά της βεράντας για πρωινό κουβεντολόι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! :)
Εγώ έκανα αγκαλιές με τον έναν άντρα του σπιτιού (τον τετράποδο) από τις 7 παρά...:inlove: Ο δίποδος άντρας του σπιτιού κοιμάται του καλού καιρού ακόμα.

Καλό και αύτό άντρας να ναι και ότι να ναι τί σήμασία έχουν τα πόδια καλή μου????

Το αρσενικό έχει σήμασία :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα κι απο εμας!
Το απαρτχαιντ συνεχιζεται,κι εγω παιζω το ρολο του ΟΗΕ...Εχω ετοιμο το μεσημεριανο,και αργοτερα προβλεπεται μινι φασινα...

Καλημερα απο μενα και τα δυο μου τερατιδια που ειναι τωρα αραχτα στην βεραντα.:D:D:D

Καλό και αύτό άντρας να ναι και ότι να ναι τί σήμασία έχουν τα πόδια καλή μου????

Kαλά είσαι απίστευτη!! τι αλήθειες είν' αυτές! :):):):lol::lol::lol::up::up::up:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα κι από μένα!
Εμένα με ξύπνισε το τηλέφωνο :rolleyes: η μαμάκα ήθελε κουβεντολόι με την κόρη της και ο Αζραελ στα πόδια μου να θέλει φαγητό πριν τις αγγαλίτσες :redface:

Καλέ τι κουβέντες έχετε ανοίξει για άντρες με έχετε μπερδέψει:)

Πόσα χρόνια είχαμε να δούμε πρωτοβρόχια στα μέσα του Σεπτέμβρη; Ή που θα έκανε κατακλυσμό τον Αύγουστο ή που δεν θα έριχνε σταγόνα όλο το χειμώνα...
Χαίρομαι που ψιχαλίζει, αλλά πιο πολύ χαίρεται ο Νίνο που τρέχει σαν το αγριοκάτσικο έξω στη βεράντα να δει τη βροχή. Η Μέλη έχει ζοχάδες και πλένει τη μουσούδα της:greycat:

βρεχει και αστραφτει γιεεεεεεεεε!!!1:up:

βρεχει και αστραφτει γιεεεεεεεεε!!!1:up:
Εδώ να δεις τι έριξε... Ήταν η πρώτη φορά που ο Beeb είδε τέτοια μπόρα με ορθάνοιχτες μπαλκονόπορτες! Πιτσιλίστηκε, είδε αστραπές, άκουσε κεραυνούς, δηλαδή έκανε πρακτική στην πατριδογνωσία του! :lol:

Ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ!!!!!!:up::up::up::up:
Κι εγώ, κι εγώωωω!!:up:
(ε, καιρός ήτανε πια)

Κι εγώ, κι εγώωωω!!:up:
(ε, καιρός ήτανε πια)

Εσύ πάρε την Πράσινη κι ελάτε να σας κεράσω ποτάκι στη βεράντα με ψιχάλα και την Ακρόπολη θολή από το σύννεφο;)

Αληθεια βρε κοριτσια;Εδω σκαμε...:(

Εδώ έχει και ψύχρα... Βγήκα για σούπερ μάρκετ με φανελάκι και το δάγκωσα ελαφρώς!

Σας τιμωρεί αγαπητή μου ο Θεός (όχι ο Χουρχούρης, ο κανονικός):P....για μια απαγωγή που σχεδιάζετε !!!!!:mad::P:lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδιά μπορεί να αστράφτει... αλλά ΔΕΝ είναι βροχή αυτή!! Κοροϊδία είναι!!!:mad::mad:

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη απο το πρωι.Την ωρα που τους ετοιμαζα τις κροκετουλες στα πιατακια τους, ο Αρουλης "ΠΗΔΗΞΕ" κανονικα στον παγκο της κουζινας.:up:Και για να μην με περνατε για τρελλη, θυμιζω οτι ο Αρουλης οταν ηταν μικρουλης και αδεσποτος επαθε εξαρθρωση που χρονισε και εξελιχτηκε σε οστεοαρθροιτιδα. Καναμε θεραπεια με αντιφλεγμονωδες επι 20ημερο περιπου, και απεδωσε!Δεν φαινεται να ποναει καθολου και χρησιμοποιει κανινικα το ποδαρακι.Ο Αρουλης μου δεν υστερει καθολου απο τα αλλα γατακια.:up::up::up:

Ενα μεγαλο ΚΑΛΗΜΕΡΑ, να σας παν ολα καλα σημερα και ντυθειτε καλυτερα γιατι η θερμοκρασια εχει πεσει αισθητα.:D

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη απο το πρωι.Την ωρα που τους ετοιμαζα τις κροκετουλες στα πιατακια τους, ο Αρουλης "ΠΗΔΗΞΕ" κανονικα στον παγκο της κουζινας.:up:Και για να μην με περνατε για τρελλη, θυμιζω οτι ο Αρουλης οταν ηταν μικρουλης και αδεσποτος επαθε εξαρθρωση που χρονισε και εξελιχτηκε σε οστεοαρθροιτιδα. Καναμε θεραπεια με αντιφλεγμονωδες επι 20ημερο περιπου, και απεδωσε!Δεν φαινεται να ποναει καθολου και χρησιμοποιει κανινικα το ποδαρακι.Ο Αρουλης μου δεν υστερει καθολου απο τα αλλα γατακια.:up::up::up:

Ενα μεγαλο ΚΑΛΗΜΕΡΑ, να σας παν ολα καλα σημερα και ντυθειτε καλυτερα γιατι η θερμοκρασια εχει πεσει αισθητα.:D

Niki μου χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα και για έναν λόγω παραπάνω γιατί όσο και αν αγαπάμε την πριγκήπισσα ο Αρούλης είναι η αδυναμία μας......

Πολύ ωραία λοιπόν και όντως η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά αλλά απλά χρειάζεται ένα μπλουζάκι παραπάνω:lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back