Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χαίρεται και από δω!!! Είχαμε γέλιο σήμερα με την τρελή μου! Έχω στο μπαλκόνι μια καρέκλα και έχει σπάσει το κάγκελο που κρατάει το μαξιλάρι που κάθεσαι, κι αυτή η χαζούλα πήρε φόρα να ανέβει, και όπως ανέβηκε έτσι έπεσε:lol::lol::lol::lol::lol: Απ' την τρομάρα της πήρε φόρα και πήδηξε πάνω μου!

Συνηθως ντρεπονται οταν γελας μαζι τους(ναι το καταλαβαινουν);):lol:
Η Μυρτουλα μου οταν ηταν μικρη και εκανε καμια βλακεια και γελουσαμε ,πηγαινε και κρυβοταν καπου:blink::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σερνεται το mycat τωρα το βραδυ, η ειναι ιδεα μου? :hmm:
Μηπως φταιει η συνδεση της forthnet, το παθαινει καμια φορα.:hmm::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σερνεται το mycat τωρα το βραδυ, η ειναι ιδεα μου? :hmm:
Μηπως φταιει η συνδεση της forthnet, το παθαινει καμια φορα.:hmm::)

εμένα μία χαρά είναι έχω κόνεξ!!!!

Καλημέρα. ανάποδα ξύπνησα σήμερα. Νομίζω ότι οι κάτοικοι στο μαντούδι ξύπνησαν χειρότερα.
Τον σεισμό τον καταλάβατε; Εγώ μένω σε δεύτερο όροφο στο μενίδι κάτω από την πάρνηθα και από το 99 και μετά έχω σεισμογράφο μέσα μου :) τρελάθηκα πετάχτηκα ετοίμασα γατοφόρο σαμαράκι και τα απαραίτητα για δύο γάτες, ντύθηκα και περίμενα. αν ξανα κούναγε είχα φύγει....

5.1 λέει :( δυνατός...

λεπτομέρια λίγο πριν κουνηθώ νιαούρισαν σε στύλ κλάμα και οι δύο γάτες και ξύπνησα. δευτερόλεπτα μετά κουνήθηκα... :( έχουν προαίσθηση έτσι;

Κι εγώ, Σταυρούλα, που μένω στον 7ο όροφο, τον κατάλαβα καλά το σεισμό, αλλά πριν το σεισμό τα γατόνια κόλλησαν μούρες στην πόρτα που χωρίζει τα δωμάτια από το σαλόνι και φώναζαν "μαα-άαα-ουυυ" (ξέρεις, εκείνο το νιαούρισμα που ακούγεται σαν ... "μαμά μου" και μας λιώνει:inlove:)
Μάλλον είχαν κι εκείνα το προαίσθημα σαν τα δικά σου.

Κι εμείς ξυπνήσαμε... και τα γατιά επίσης.
Το κακό είναι ότι, ενώ τα γατιά μετά από πέντε λεπτά είχαν ξαναξεραθεί στον ύπνο, εμείς δεν τα καταφέραμε να ξανακοιμηθούμε. Και τώρα κουτουλάαααωωωωωωωω...

Κι εμείς ξυπνήσαμε... και τα γατιά επίσης.
Το κακό είναι ότι, ενώ τα γατιά μετά από πέντε λεπτά είχαν ξαναξεραθεί στον ύπνο, εμείς δεν τα καταφέραμε να ξανακοιμηθούμε. Και τώρα κουτουλάαααωωωωωωωω...

Kαλημέρα σε όλο το πάνελ:). Καλέ κουνηθήκατε τόσο πολύ?:blink:

Εμένα πάντως το μόνο που με ξύπνησε σήμερα ήταν η μικρή που άρχισε να με γλύφει στη μάπα ασταμάτητα και ο καλός μου δίπλα που είχε πεθάνει στο γέλιο με το ύφος μου.Το σεισμό δε τον κατάλαβα.Μήπως πρέπει να κάνω μπάνιο?:hmm::lol:

Γεια σας και από μένα.
Μόνο εγώ και ο Ταχ τον καταλάβαμε το Σιντί μας.... ροχάλιζε.

Καλημέρα και από εμάς.:)
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα πρακτικής σε τμήμα ένταξης.:D Μια χαρά ήταν, περίμενα χειρότερα. Και οι συνάδελφοι μια χαρά μου φάνηκαν. Θα δούμε στην πορεία.:hmm:

Καλή αρχή, Νικολέτα!!:)

Καλη αρχη,Νικολεττα μην το βαζεις κατω.Εχεις παιδακια αυτιστικα ή κωφα και τυφλα;

Ευχαριστώ κορίτσια!:)
Το τμήμα έχει από ελαφράς μορφής μαθησιακών δυσκολιών μέχρι αυτιστικά και νοητικά καθυστερημένα παιδιά....ακόμα δεν αποφάσισα ποιο παιδί θα αναλάβω....θα πάω ακόμα 2 φορές και μετά!
Με προκαλεί βέβαια ο αυτισμός:rolleyes:...αλλά θα δούμε.:hmm:

Ευχαριστώ κορίτσια!:)
Το τμήμα έχει από ελαφράς μορφής μαθησιακών δυσκολιών μέχρι αυτιστικά και νοητικά καθυστερημένα παιδιά....ακόμα δεν αποφάσισα ποιο παιδί θα αναλάβω....θα πάω ακόμα 2 φορές και μετά!
Με προκαλεί βέβαια ο αυτισμός:rolleyes:...αλλά θα δούμε.:hmm:

Νικολέτα καλή αρχή και καλή επιτυχία !!!!!!

Τα αυτιστκά παιδια πράγματι έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μία φίλη αυτιστικό παιδί!!!!!

Άντε όλα καλά να σου πάνε!!!!:up::up::up::up::up:

Ραισακι καλη αρχη και απο μενα.Ολα να σου πανε καλα!:D:D:D

Νικολέτα καλή αρχή και καλή επιτυχία !!!!!!

Τα αυτιστκά παιδια πράγματι έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μία φίλη αυτιστικό παιδί!!!!!

Άντε όλα καλά να σου πάνε!!!!:up::up::up::up::up:

Ραισακι καλη αρχη και απο μενα.Ολα να σου πανε καλα!:D:D:D
:kiss::kiss::kiss:

Δυσκολη΄δουλειά και πολύ σημαντική..Μπράβο σου ρε Νικολέτα..!!:)Καλή αρχή..!!!:)

Μήπως μας δουλεύουν;

Διαβάζοντας τις αγγελείες που χαρίζουν γατάκια έκανα μια διαπίστωση....

Οι μισοί από όσους μαζεύουν γατάκια από το δρόμο μετακομίζουν στο εξωτερικό σε σύντομο χρονικό διάστημα. (οι άλλοι απλα ειναι συλλογοι..)

έχει μέρες να εμφανιστεί αγγελεία γέννησε η γάτα μου.... Μήπως το παρατηρήσατε;

Οι περισσότεροι βρίσκουν γατάκια και επειδή δεν τα θέλουν βρίσκουν δικαιολογίες, ότι φεύγουν ή έχουν καμια 500αριά γάτες στο σπίτι τους και καμια 500αρια σκυλιά! Το παρατήρησα απ' τη μέρα που έγινα μέλος.

Οι περισσότεροι βρίσκουν γατάκια και επειδή δεν τα θέλουν βρίσκουν δικαιολογίες, ότι φεύγουν ή έχουν καμια 500αριά γάτες στο σπίτι τους και καμια 500αρια σκυλιά! Το παρατήρησα απ' τη μέρα που έγινα μέλος.
Ετσι ακριβώς....και μετά απορείς: καλά αν είναι έτσι γιατί έχουμε τόσα αδέσποτα ακόμα?:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back