Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ετσι ακριβώς....και μετά απορείς: καλά αν είναι έτσι γιατί έχουμε τόσα αδέσποτα ακόμα?:lol::lol::lol:
Ε ναι ρε συ, τις πρώτες μέρες που έγινα μέλος και διάβαζα αγγελίες είχα αρχίσα να απορώ!!!!:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!!ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ!!!! 1500 αδιάβαστα!!!! Δεν με λυπάστε?????

Ηρθα Αθήνα, μελετάω τα νέα σας και κοιτάω μια ΦΑΝΤΑΣΙΑΉ πανσέληνο!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!!ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ!!!! 1500 αδιάβαστα!!!! Δεν με λυπάστε?????

Ηρθα Αθήνα, μελετάω τα νέα σας και κοιτάω μια ΦΑΝΤΑΣΙΑΉ πανσέληνο!!!:up:

Κι εγώ έτσι την πατάω κάθε φορά. Και όταν έχω μπόλικο χρόνο δεν μιλάτε τόσο πολύ, περιμένω κανά μισάωρο μέχρι την επόμενη απάντηση:lol::lol::lol::lol:

Άντε, σας φιλώ στα μούτρα προς το παρόν, πάω μια βολτούλα να πάρω αέρα και θα μιλήσουμε το βράδυ πάλι:hello::hello:

Νικολέτα και από μένα καλή αρχή!! Και ελπίζω να σε ενθουσιάσει η πρακτική σου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για ν'άγαπήσουμε την δουλειά μας.

Καλημέρα και από εμάς.:)
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα πρακτικής σε τμήμα ένταξης.:D Μια χαρά ήταν, περίμενα χειρότερα. Και οι συνάδελφοι μια χαρά μου φάνηκαν. Θα δούμε στην πορεία.:hmm:

Νικολέτα μου σου εύχομαι και σε ανώτερα και καλό κουράγιο:up:

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια. :):kiss:Θα σας πω εντυπώσεις όταν αποφασίσω ποιο παιδί θα αναλάβω!:D

Καλημερα απο μενα:DΤεταρτη σημερα,μεσοβδομαδα αντε μια βαθεια ανασα ακομη και την φαγαμε και αυτην την βδομαδα.;):D
Εχω πιει πια τον καφε μου, και σε λιγο φευγω για την δουλεια.
Καλημερα να εχετε!:D:D:D

Καλημέρα και από μένα:).

Καλημέρα κι από μένα!
Νικολέτα καλή αρχή! Ο αδερφός μου ξεκινάει μεταπτυχειακό στα αυτιστικά παιδάκια και έχει δουλέψει με παιδάκι αυτιστικό (λεκτικός αυτιστικός) και ήταν κατενθουσιασμένος :up:
Πάντα τα καλύτερα :D

Καλησπέρα απο μένα!! Σήμερα δουλευω απο το σπίτι και όπως βλέπετε τεμπέλιασα. :P:D

Θα δουλέυω όμως μέχρι αργά το βράδυ.....Αλλα δεν με πειράζει καθόλου!!! Χρειαζόμουν ύπνο!!! :up:

Καλημέρα και από μένα. :):) Ολα καλά και ήρεμα σήμερα!:happy:

Καλημέρα κι από μένα!
Νικολέτα καλή αρχή! Ο αδερφός μου ξεκινάει μεταπτυχειακό στα αυτιστικά παιδάκια και έχει δουλέψει με παιδάκι αυτιστικό (λεκτικός αυτιστικός) και ήταν κατενθουσιασμένος :up:
Πάντα τα καλύτερα :D

Ευχαριστώ πολύ καλή μου! Και καλή επιτυχία στον αδελφό σου!:up: Πράγματι έχουν κάτι το ιδιαίτερο αυτά τα παιδιά που σε τραβάει:hmm:....δεν ξέρω τι , αλλά έτσι νιώθω και εγώ!!

Καλησπέρα απο μένα!! Σήμερα δουλευω απο το σπίτι και όπως βλέπετε τεμπέλιασα. :P:D

Θα δουλέυω όμως μέχρι αργά το βράδυ.....Αλλα δεν με πειράζει καθόλου!!! Χρειαζόμουν ύπνο!!! :up:

Χρειάζεται και αυτό καμιά φορά....να τεμπελιάζουμε!!!:redface::up::up:

Καλημέρα τι μου κάνετε???? Εγώ όλο το πρωί κυνηγούσα ένα ποντίκι που μπήκε στο μαγαζί!!!!

Είπα και εγώ ότι γάτα έχω :hmm::hmm::hmm: ας την πάρω να με βοηθήσει και την κατεβάζω στο μαγαζί;);) Αλλά αυτή αντί να πάει να βρει το ποντίκι μπήκε μέσα στο μπάνιο και ανέβηκε στον νυπτήρα και δεν κατέβαινε από εκεί με τίποτα:lol::lol::lol: Εγώ την κατέβαζα μπας και το βρεί τσουπ ξανά αυτή επάνω:P:lol::lol:

Ευτύχώς ήταν μεγάλο και το βρήκαμε και το βγάλαμε έξω:up::up:

Και ύστερα σου λένε πάρε γατα να δεις καλό:down::down::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα τι μου κάνετε???? Εγώ όλο το πρωί κυνηγούσα ένα ποντίκι που μπήκε στο μαγαζί!!!!

Είπα και εγώ ότι γάτα έχω :hmm: ας την πάρω να με βοηθήσει και την κατεβάζω στο μαγαζί;) Αλλά αυτή αντί να πάει να βρει το ποντίκι μπήκε μέσα στο μπάνιο και ανέβηκε στον νυπτήρα και δεν κατέβαινε από εκεί με τίποτα:lol: Εγώ την κατέβαζα μπας και το βρεί τσουπ ξανά αυτή επάνω:P:lol:

Ευτύχώς ήταν μεγάλο και το βρήκαμε και το βγάλαμε έξω:up:

Και ύστερα σου λένε πάρε γατα να δεις καλό:down::lol:

:lol::lol::lol:Καλα εσυ περιμενες απο την σομαλη πριγκιπισσα να καταδεχτει να πιασει ενα ποντικι?:blink:;)
Περα απο το αστειο της υποθεσης, η Κλειω αν για πρωτη φορα μπηκε στο μαγαζι, σκεψου οτι γι'αυτην ειναι αγνωστος ο χωρος. Ειναι φυσικο να ειναι πολυ επιφυλακτικη και φοβισμενη.:D

Καλησπέρες! Σήμερα ήταν μια μέρα ολίγον κουραστική, αλλά είμαι και μαζόχα εγώ, μ'αρέσει να λέω ότι κουράστικα (σωματικά πάντα). Η κακούργα η γάτα μου δεν θέλει αγκαλίτσες σήμερα και μόνο όταν πάω στην κουζίνα έρχετε και μου κάνει αγαπούλες :(

Η κακούργα η γάτα μου δεν θέλει αγκαλίτσες σήμερα και μόνο όταν πάω στην κουζίνα έρχετε και μου κάνει αγαπούλες :(

Α την συμφεροντολογα!!!

Μην ανησυχεις οι περισσοτερες γατες ετσι ειναι.

Ο δικος μου οταν ηθελες να τον χαιδεψεις σε κοιτουσε με ενα βλεμα του στυλ "τι θελεις τωρα?" η "αν θελεις την σωματικη σου ακεραιοτητα εξαφανίσου αμεσως" (ηταν αναλογα τα κεφια του) αλλα οταν πεινουσε.....μεταμορφονοταν!!! Τι χαδια τι μυτιες τι φιλια!!! Αλλο πραγμα. Οι γατες παιδι μου ειναι δοκτωρ Τζεκιλ και Μιστερ Χαιντ. :blink::blink: Παρτε το αποφαση. Αλλα οπως και αν εχει εμεις τις αγαπαμε!!!:up::up:

Α την συμφεροντολογα!!!

Μην ανησυχεις οι περισσοτερες γατες ετσι ειναι.

Ο δικος μου οταν ηθελες να τον χαιδεψεις σε κοιτουσε με ενα βλεμα του στυλ "τι θελεις τωρα?" η "αν θελεις την σωματικη σου ακεραιοτητα εξαφανίσου αμεσως" (ηταν αναλογα τα κεφια του) αλλα οταν πεινουσε.....μεταμορφονοταν!!! Τι χαδια τι μυτιες τι φιλια!!! Αλλο πραγμα. Οι γατες παιδι μου ειναι δοκτωρ Τζεκιλ και Μιστερ Χαιντ. :blink::blink: Παρτε το αποφαση. Αλλα οπως και αν εχει εμεις τις αγαπαμε!!!:up::up:
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα! Το τερατάκι μου είναι μάστερ συμφεροντολόγα, ακόμα και στον ύπνο:lol::lol::lol::lol:

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα! Το τερατάκι μου είναι μάστερ συμφεροντολόγα, ακόμα και στον ύπνο:lol::lol::lol::lol:

Ειδικα στον υπνο ειναι και πολυ μαλιστα. Εγω τις περισσοτερες φορες ξυπνουσα ετοιμη να πεσω απο το κρεβατι γιατι ο Φριξος ειχε απλωθει στην μεση του κρεβατιου. Μια φορα κιολας επεσα. Ευτυχως που ηταν μονο μια. Θα μπορουσε να ηταν πολυ περισσοτερες.

Ειδικα στον υπνο ειναι και πολυ μαλιστα. Εγω τις περισσοτερες φορες ξυπνουσα ετοιμη να πεσω απο το κρεβατι γιατι ο Φριξος ειχε απλωθει στην μεση του κρεβατιου. Μια φορα κιολας επεσα. Ευτυχως που ηταν μονο μια. Θα μπορουσε να ηταν πολυ περισσοτερες.
Εγώ απλά, έτσι και κάνω πως κουνιέμαι στον ύπνο μου, μου κάνει ντου κανονικότατα, ή με μώλοπες θα ξυπνήσω ή πιασμένη παντού

:lol::lol::lol:Καλα εσυ περιμενες απο την σομαλη πριγκιπισσα να καταδεχτει να πιασει ενα ποντικι?:blink:;)
Πες τα βρε Νίκη!!!:lol::lol::lol:

Εγώ απλά, έτσι και κάνω πως κουνιέμαι στον ύπνο μου, μου κάνει ντου κανονικότατα, ή με μώλοπες θα ξυπνήσω ή πιασμένη παντού

Αχχχ και εγω παθουσα.....
Μπας και συγγενευαν οι γατες μας? :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back