Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αχχχ και εγω παθουσα.....
Μπας και συγγενευαν οι γατες μας? :P
Λες? Τέτοια τέρατα σπανίζουν:lol::lol::lol:

Λέω να σας καληνυχτήσω κι εγώ με τη σειρά μου!Θα τα πούμε αύριο αγάπες μου :kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες? Τέτοια τέρατα σπανίζουν:lol::lol::lol:

Λέω να σας καληνυχτήσω κι εγώ με τη σειρά μου!Θα τα πούμε αύριο αγάπες μου :kiss::kiss:

Καλο σου βραδυ!!! :hello::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρες... όλο το πρωί έτρεχα στα Μοναστηριάκια... για χάρες....

Παιδιά σκυλιά όλοι καλά.... ο δικός μου @@κε που λείπω... ολη μέρα είναι ξάπλα στον ήλιο.... εχτές δεν έφαγε πρωινό, δεν ήθελε ο Πασάς.. και το βράδυ, τράβαγε την μάνα μου απο τα παντζάκια!!!!:P:lol:
Αφήστε, που ανησυχούσε η μανα μου, πως θα τον κάνει να μπει μέσα... αφου ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ....(μονο εγώ μπορώ να τον σηκώσω, άλλος, θα παει για μεταμόσχευση ανω άκρων και προσώπου...:redface:)
και τελικά απο την πείνα, ήρθε τρέχοντας!!!:up:

Καλημέρες... όλο το πρωί έτρεχα στα Μοναστηριάκια... για χάρες....

Παιδιά σκυλιά όλοι καλά.... ο δικός μου @@κε που λείπω... ολη μέρα είναι ξάπλα στον ήλιο.... εχτές δεν έφαγε πρωινό, δεν ήθελε ο Πασάς.. και το βράδυ, τράβαγε την μάνα μου απο τα παντζάκια!!!!:P:lol:
Αφήστε, που ανησυχούσε η μανα μου, πως θα τον κάνει να μπει μέσα... αφου ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ....(μονο εγώ μπορώ να τον σηκώσω, άλλος, θα παει για μεταμόσχευση ανω άκρων και προσώπου...:redface:)
και τελικά απο την πείνα, ήρθε τρέχοντας!!!:up:

Επειδη εγω μπερδεύτικα....για ποιον ακριβως μιλάμε??

Καλησπερα και απο μένα!!!

ααααα.... δεν θα τα πάμε καλά.....

Για τον Κίκη και την μάνα μου...:P

ααααα.... δεν θα τα πάμε καλά.....

Για τον Κίκη και την μάνα μου...:P

Α ναι συγνωμη. Ξεχασα τις ιδιαιτεροτητες του Κικη :P:P

Ελα μωρε το καλο μου ολο το αποπερνετε. Εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι αγγελουδι!!!

Η κορακλα σου τι κανει σημερις?

Τρώει 3 μπιμπερό την φορά... 1 κουτί γάλα σε 2 μέρες...:P
Με έχουνε ξετινάξει μιλάμε!!!

Τρώει 3 μπιμπερό την φορά... 1 κουτί γάλα σε 2 μέρες...:P
Με έχουνε ξετινάξει μιλάμε!!!

Καλα και που να μεγαλωσει κι αλλο ε?? Εκει να σε δω!!!

Και θα σου γινει λιγο και σκυλογατο γιατι όλες της οι παρεες θα ειναι γατακια....και θα εχεις ενα ιπταμενο ημιαιμο ροτβαιλερ απο τον καναπε στην πολυθρονα και απο την πολυθρονα στα ραφια πανω!! Ω ρε γελια που εχουν να πεσουν....:lol::lol::lol:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Φιλόζωο άτομο κοντά στα 30, 30+, με ενέργεια, ζωντάνια, ακούραστο, και ΜΗ σιχασιάρικο, με τις βασικές Κτηνιατρικές γνώσεις.....

Παρέχονται τροφή και στέγη, και άπειρες ώρες ζουζουνίσματος με μια εξαιρετική συλλογή απο χρώματα και χαρακτήρες γατούλες, και μιας σκυλίτσας μιάς σταλιάς!!!!:redface:

Μόνο σοβαρές προτάσεις. Επικοινωνία ΕΔΩ. :)

Τι έγινε Τζούλια; Γλυκάθηκες από την αστική ζωή; :lol:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Φιλόζωο άτομο κοντά στα 30, 30+, με ενέργεια, ζωντάνια, ακούραστο, και ΜΗ σιχασιάρικο, με τις βασικές Κτηνιατρικές γνώσεις.....

Παρέχονται τροφή και στέγη, και άπειρες ώρες ζουζουνίσματος με μια εξαιρετική συλλογή απο χρώματα και χαρακτήρες γατούλες, και μιας σκυλίτσας μιάς σταλιάς!!!!:redface:

Μόνο σοβαρές προτάσεις. Επικοινωνία ΕΔΩ. :)

Αυτο ειναι παραπληροφορηση!!! Τωρα ειναι μια σταλια!! Σε 4 μηνες πως θα ειναι???? ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Πας να μας ξεγελασεις ε? Δεν πεφτουμε!!! :P:P:lol::lol:

ΕΣΥ μην μιλάς... μου χαλάς την Αγγελία!!!!!

2 κιλά είναι, ΠΟΛΥ φιλική και με γάτες.... τρώει μόνη της, ξέρει τουαλέτα κλπ κλπ....

@aretha. Δεν γλυκάθηκα απο την αστική ζωή... έκανα ένα projection στο μέλλον της δικής μου επαρχιώτικης ζωής:rolleyes::rolleyes::lol::lol:
Με βλέπω εμένα ΑΔΕΣΠΟΤΗ.....να ψάχνω σπίτι....:/:

Και ακόμα δεν χειμώνιασε... να βρώ κανα σπουργίτι, ή περιστέρι... καμία χελώνα, και σκαντζόχοιρο... κλασσικά πράγματα δηλαδη... αλλα σσσσσσσσττττττ....

ΕΣΥ μην μιλάς... μου χαλάς την Αγγελία!!!!!

2 κιλά είναι, ΠΟΛΥ φιλική και με γάτες.... τρώει μόνη της, ξέρει τουαλέτα κλπ κλπ....

@aretha. Δεν γλυκάθηκα απο την αστική ζωή... έκανα ένα projection στο μέλλον της δικής μου επαρχιώτικης ζωής:rolleyes::rolleyes::lol::lol:
Με βλέπω εμένα ΑΔΕΣΠΟΤΗ.....να ψάχνω σπίτι....:/:

Και ακόμα δεν χειμώνιασε... να βρώ κανα σπουργίτι, ή περιστέρι... καμία χελώνα, και σκαντζόχοιρο... κλασσικά πράγματα δηλαδη... αλλα σσσσσσσσττττττ....

Σε λίγο μπορεις απλα να βαλεις ενα σταντ που κοβει εισητηρια στην εισοδο και θα λυσεις και το οικονομικο θεμα. Δηλαδη τι παραπανω εχει απο σενα το Αττικο παρκο? Εγω ειμαι σιγουρη οτι τοσες γατες ΟΥΤΕ το Αττικο παρκο δεν τις εχει :P:P:lol::lol:

Julias' Arch.....:|

Θυμάμαι παλιά είχαμε και Νυχτερίδες... είχαμε βρει την φωλιά, ψηλά σε μια τρύπα κοντά στα κεραμίδια μέσα στον τοίχο..... και κάθε βράδυ μια συγκεκριμένη ώρα τις κοιτάγαμε που έβγαιναν απο την φωλιά, τις μετράγαμε...(35) και τους πετάγαμε ψωμί....:happy:
Φρου-φρού... ακούς???:up::up:

Η κακομοίρα η μάνα μου...
θυμάμαι τώρα πρέπει να ήμουνα 5 και μόλις είχαμε παει στο χωριό...Κάτι μαύρες σατανταποδαρούσες, που κουλουριάζονται και βρωμάνε τις ξέρετε??? Ε, είχα μαζέψει 15 είχα βρεί κουτί, το είχα κάνει σπιτάκι και τις είχα πάρει μαζί μου πανω... και θυμάμαι να χαλάω τον κόσμο γιατί τις ήθελα να κοιμηθούμε μαζι... αλλά η μανα, να χτυπιέται ότι βρωμάνε!!!:(
--εμένα δεν μου μύριζαν όμως:confused:... (αφού το έιχα συνηθίσει και βρώμούσα ολόκληρη!!!!:lol::lol::redface:)

Οσοι ΔΕΝ θα μου μιλάτε απο αύριο... θα καταλάβω...:lol:
για τους άλλους έχω και άλλες ιστορίες, που θα αλλάξουν γνώμη και αυτοί!!:cool:
Στον επόμενο καφέ....

Julias' Arch.....:|

Θυμάμαι παλιά είχαμε και Νυχτερίδες... είχαμε βρει την φωλιά, ψηλά σε μια τρύπα κοντά στα κεραμίδια μέσα στον τοίχο..... και κάθε βράδυ μια συγκεκριμένη ώρα τις κοιτάγαμε που έβγαιναν απο την φωλιά, τις μετράγαμε...(35) και τους πετάγαμε ψωμί....:happy:
Φρου-φρού... ακούς???:up::up:

Να σου πω. Το γελας?? Παιδι μου εδω αν πας στο ζωολογικο κηπο του Τσεστερ έχουν ενα κτιριο μονο με νυχτεριδες. Και το πολυ πολυ να ειναι ποσες? 100? Και πληρωνεις και κατι αστρονομικα ποσα να μπεις μεσα στο ζωολογικο κηπο. Αντε λοιπον. Πλησιαζετε σιγα σιγα. Και γατια και σκυλια και νυχτεριδες!!! Βαλε και καμια χελωνα και κανα σκατζοχοιρο και ειναι κομπλε.:up:

Δεν έχουμε πλέον.. μάλλον έγιναν κολατσιό:(....πετάνε απο πάνω εννοείτε, άλλες, αλλά φωλιά δεν έχω δει... κοιτάω κάθε φορά...

Χελώνες πνίγηκαν με μια πλημμύρα, οι σκαντζόχοιροι έφυγαν...
Έχουμε σαλιγκάρια, σαύρες, σαμιαμίδια, σπουργίτια, χελιδόνια, ποντίκια, αρουραίοι, περιστέρια, κατσαρίδες, αράχνες, μυρμήγκια όλα τα μεγέθη.. τα κλασσικά...

Μια χελωνίτσα θα την ήθελα...:)
Ο σκαντζόχοιρος θα φάει όλα τα σαλιγκάρια αλλά δεν έχουμε, τους πάτησαν όλους.....

Άσχετο, έριξα πολύ γέλιο σημερα!!!Με πήρε η γιαγιά μου και μου είπε το σημερινό επεισόδιο...Είχε πάει να ταισει τα σκυλιά στην αυλη (μακαρονι με κρεας) και τους μοίρασε το φαγητό με την , μεγάλη ξύλινη ξύλινη κουτάλα που το μαγείρεψε...Αφήνει το μπωλ με την κουτάλα στο τραπεζάκι της αυλής και πάει να τους βάλει και νερό.Γυρνάει και η κουτάλα πουθενά...τελικά την βρήκε.Την είχε πάρει η Λουλού, η 5 μηνών σαμιαμιδόγατα που έχουν στην αυλή και την είχε πάει δίπλα στα μπωλάκια της οπου την είχε γλύψει καλά καλά!!!:lol::lol: Πέθανε η γιαγιά στο γέλιο, που κατάφερε συτή η τσιχλα να ανεβάσει απο 5 σκαλιά την κουτάλα:lol: Είναι θεότρελα τα γατούνια καλέ!

Τώρα κλεφτρού την ανεβάζει κλεφτρού την κατεβάζει...:D

Δεν έχουμε πλέον.. μάλλον έγιναν κολατσιό:(....πετάνε απο πάνω εννοείτε, άλλες, αλλά φωλιά δεν έχω δει... κοιτάω κάθε φορά...

Χελώνες πνίγηκαν με μια πλημμύρα, οι σκαντζόχοιροι έφυγαν...
Έχουμε σαλιγκάρια, σαύρες, σαμιαμίδια, σπουργίτια, χελιδόνια, ποντίκια, αρουραίοι, περιστέρια, κατσαρίδες, αράχνες, μυρμήγκια όλα τα μεγέθη.. τα κλασσικά...

Μια χελωνίτσα θα την ήθελα...:)
Ο σκαντζόχοιρος θα φάει όλα τα σαλιγκάρια αλλά δεν έχουμε, τους πάτησαν όλους.....

Εισαι τυχερη!! Εγω ζηλευω. Θα ηθελα και γω να μενω σε τετοιο σπιτι. Αν καποια στιγμη βρω μια ακρη με δουλεια και μπορω να παω σε εξοχη θα θελα να ζησω εκει. Το προβλημα στην εξοχη ειναι η δουλεια. Και εγω ως γραφιστρια.....τι θα κανω? Με βλεπω να παω να τους βαφω τις ταμπελες "μπακαλικο ο κυρ Μανωλης" και σιγα σιγα να εξελισομαι και σε μπογιατζου πρωτης ταξεως!!!:lol::lol:

Χελωνες και εμενα μ'αρεσουν πολυ. Αλλα να την παρω την καημενη να την βαλω που? Στο μπαλκονι? Ε κριμα ειναι το ζωντανο να μην εχει αυλη να κοβει βολτες.

Καλα τα σκατζοχοιρακια ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ!!!

Υπομονη julia. Μαζευε οτι βρισκεις. Συντομα θα εχεις περισσοτερα απο το αττικο παρκο :lol::lol:

Julia εκτός από το Ατικό πάρκο έτσι ξεκίνησε και ή Μαρία Τερέζα και νομίζω ξέρεις πως κατάντησε!!!!

Αχ!!!! και μετά αν θεός φυλάξει συμβεί καμία πυρκαγιά ξανά στην Πελοπόνησο τότε ξέρεις τα ζώα στην αυλή θα έρθουν να κρυφτούν:lol::lol::lol::lol:

παιδια μολις γυρισα απο πατρα........μου λειψατε......:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:καλε τρελαθηκα χωρις ιντερνετ.....κλαψ..και επισης με τρελαναν και κατι καθηγητες που δεν ηξεραν τι ηθελαν...........:mad::mad::mad::mad::blink:απο την αλλη τεταρτη παλι.........και ξανα πισω.........:blink::blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back