Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε
βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν?

Α το countdown της επιστροφής μας είναι εδω Μπορείτε να το τσεκάρετε όποτε σας κάνει κέφι :D

Αλλά σήμερα είμαστε στις 22 και σήμερα :up:

Όσο για το άσθμα σου περαστικά σου και σε σένα και υπομονή. Ασθμα δεν έχω αλλά καταλαβαίνω τι θα πει ταλαιπωρία υγείας και συμπάσχω!! Κουράγιο λοιπόν και στις δυο μας και ας ελπίσουμε οτι θα συνέλθουμε και οι δύο πολύ σύντομα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε?:blink:;)
Νίκη μου, εγώ έχω χαθεί στα εξωτερικά, όπου ψοφάμε από το κρύο, περπατάμε κάμποσα χιλιόμετρα ημερησίως και τρώμε σαν γουρούνια! (όπως καταλαβαίνεις, με όλα αυτά, πού καιρός για ιντερνετ):P
Σε λίγες μέρες επιστρέφω και υπόσχομαι να πέσω με τα μούτρα στην ανάγνωση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκη μου, εγώ έχω χαθεί στα εξωτερικά, όπου ψοφάμε από το κρύο, περπατάμε κάμποσα χιλιόμετρα ημερησίως και τρώμε σαν γουρούνια! (όπως καταλαβαίνεις, με όλα αυτά, πού καιρός για ιντερνετ):P
Σε λίγες μέρες επιστρέφω και υπόσχομαι να πέσω με τα μούτρα στην ανάγνωση.:)

Αretha εισαι εξω? Ελπιζω να περνας καλα.Οταν επιστρεψεις περιμενουμε αναλυτικες περιγραφες και φωτογραφιες.:D:D:D

Ο αδερφος μου σημερα ειχε μια δουλεια στο Παλιουρι(το τελευταιο χωριο κατω-κατω στο πρωτο ποδι Χαλκιδικης) οποτε πηγα μαζι του για βολτα.
Το χωριο τιγκα στις γατουλες, οι οποιες παραδοξως ειναι πολυ φιλικες και δεχονται να τις χαιδεψεις.:up:Και φυσικα εκανα γατορεπορταζ.;)
Στην πρωτη ενα πορτοκαλογατο με το που το χαιδεψα λιγο αρχισε να τριβετε στα ποδια της μαμας μου
Στην τριτη ειναι μια πανεμορφη γατουλα, που εμοιαζε με την Κλειω της μαγισσας εξω απο την καφετερια, που ειπιαμε καφε:)
Στην τεταρτη ειναι ο γαταρος που κοιμοταν σε μια κουτα μεσα στην καφετερια.:up:Θελω να πιστευω οτι κοντρα στην πραγματικοτητα της ελληνικης υπαιθρου, το Παλιουρι ειναι ενα πολυ γατοφιλο χωριο!:up:
Η τελευταια δειχνει το νοτιοτερο ακρο του πρωτου ποδιου της Χαλκιδικης(Κασσανδρας):)
Μονο η Julia θα ανεβαζει φωτο απο παραλιες:P

Συνημμένα

• ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 007 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 007 α.jpg
    171,9 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 009 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 009 α.jpg
    173,2 KB · Εμφανίσεις: 3
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 015 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 015 α.jpg
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 016 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 016 α.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 071 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 071 α.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 8
Και συνεχιζοντας το γατορεπορταζ σας παρουσιαζω την γατοοικογενεια που συναντησα στο λιμανακι του Παλιουριου
Στην πρωτη η γατομαμα με τα δυο μικρα της,στην δευτερη η γατομαμα με το φωνακλαδικο μικρο,στην τριτη και τα τρια κατω απο ενα σταθμευμενο αυτοκινητο,στην τεταρτη ο γατομπαμπας(το τσακαρα;)) και στην τελευταια ο μπαμπας και η μαμα κοντα στα καικια απο τα οποια προφανως περνουν την τροφη τους σε ψαρακια.:)

Συνημμένα

• ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 060 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 060 α.jpg
    432,9 KB · Εμφανίσεις: 8
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 061 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 061 α.jpg
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 11
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 068 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 068 α.jpg
    239,3 KB · Εμφανίσεις: 4
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 065 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 065 α.jpg
    257,9 KB · Εμφανίσεις: 5
  • ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 067 α.jpg
    ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 08 067 α.jpg
    167,2 KB · Εμφανίσεις: 7
Και συνεχιζοντας το γατορεπορταζ σας παρουσιαζω την γατοοικογενεια που συναντησα στο λιμανακι του Παλιουριου
Στην πρωτη η γατομαμα με τα δυο μικρα της,στην δευτερη η γατομαμα με το φωνακλαδικο μικρο,στην τριτη και τα τρια κατω απο ενα σταθμευμενο αυτοκινητο,στην τεταρτη ο γατομπαμπας(το τσακαρα;)) και στην τελευταια ο μπαμπας και η μαμα κοντα στα καικια απο τα οποια προφανως περνουν την τροφη τους σε ψαρακια.:)
Τελειο το γατορεπορταζ και ακομα πιο τελειο που υπαρχει μια ολοκληρη περιοχη που αγαπαει και φροντιζει με τετοιο τροπο τα αδεσποτα του,μακαρι αυτο το παραδειγμα να το κανουν πραξη ολο και περισσοτερες περιοχες της Ελλαδας.

Το "φωνακλάδικο" μικρό εγώ το ζούλαρα ανετότατα! Τσέπη και βουρ για Θεσσαλονίκη! :up:

Τέλειο το γατορεπορτάζ Νίκη! Και μπράβο που τα προσέχουν τα γατάκια! Ειλικρινά μπράβο!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες Νίκη!!
Μ' αρέσει πολύ ο τιγράκος που έχει ξαπλάρει μέσα στο χαρτόκουτο :inlove:

Και.....ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ

vi2kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ελάάάάάάάάάάά εβαλά μπροοοοοοοοοοςςς

ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ:lol::lol:

pinky-brain.jpg

“Gee Brain, what do you want to do tonight?”
“The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.”

:lol::lol::lol::lol:

Εύγε !!!!! Τέλειο φωτορεπορτάζ!!!:):D

Πραγματικά Νίκη μου και εγώ ακόμα που σε ξέρω τί είσαι με τις φωτογραφίες εντυπωσικάστικα ήταν όλες υπέροχες και πραγματικά η γκρί στο καφέ έμοιαζε πολύ με την Κλειώ μου!!!!!!!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Πρέπει επιγόντως να θεσπιστεί η γατική άδεια. Σήμερα το πρωί πέντε λεπτά πριν φύγω για δουλειά το Σιντί μου αποφάσισε ότι θέλει ν α παίξουμε. Φούντωνε νιαούριζε (τι περίεργο για αυτή τη γάτα:lol:) και έτρεχε για να την κυνηγήσω και γω βιαζόμουνα να φύγω γιατί είχα ήδη αργήσει. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να την αφήσω και να φύγω έτσι οπως με κοιτούσε όταν πήγα στην πόρτα. Το αποτέλεσμα... καθυστερημένη στη δουλειά και με τύψεις που την άφησα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Πρέπει επιγόντως να θεσπιστεί η γατική άδεια.

... και καλό μήνα! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απολύτως και να αιτηθώ περισσότερες μέρες για δίγατους - τρίγατους κλπ. Τα δικά μου κάθονται και τα δυο - ο ένας μπροστά, η άλλη πίσω σε σειρά - την ώρα που φεύγω και με κοιτούν με αυτά τα μάτια τα όλο παράπονο...:/:

Πρέπει επιγόντως να θεσπιστεί η γατική άδεια.
Ναι, ναι, ναιαι!!
Παιδιά, μαζευτείτε, να βγούμε στους δρόμους!!! :up:

Ναι, ναι, ναιαι!!
Παιδιά, μαζευτείτε, να βγούμε στους δρόμους!!! :up:

Ναι δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου !!!! Στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα .... ουπς λάθος στον ήθελα να πω στον δρόμο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γατανακοινωση
Στις 23 του μηνα,στον λιμενα του τιμημενου Πειραια,θα αποβιβαστουν οι διασημοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα της ταπεινης υπηρετριας τους.Η αποβιβαση(ή απόβαση) θα γίνει περίπου στις 7 πρωϊνη ωρα Ελλαδος.Παρακαλουνται οι θαυμασται να συγκεντρωθουν κατα προτιμηση στον λιμενα,ή να κανονισουν γατοσυναντηση.Το προγραμμα μας περιλαμβανει επισκεψη στο σπιτι του γαμβρου της Πριγκηπισσης Μοϊρας,καφε,και επιβιβαση στο λεωφορειο για Βολο το μεσημεροαπογευμα.Καθως ο αρχιμαφιοζος Σειριος θα εχει γατοταξιδεψει ενα δεκαωρο,παρακαλεισθε οπως η συναντηση λαβει χωρα σε φιλικη οικια,ωστε να ξαποστασει ο οδοιπορος.Αν δεν βολευει,παρακαλειστε οπως μας ενημερωσετε εγκαιρως ωστε να κανονισουμε να ταξιδεψουμε γατευθειαν μετα την παραδοση της νυφουλας,για να μην ταλαιπωρηθει πολλες ακομα ωρες ο εκλεκτος μας μπλε γατουλογατουλος.Ευχαριστω,η ταπεινη υπηρετρια και γραμματεας.

Δυστυχώς σου πέφτω κομματάκι μακριά(στο μενιδι)και απο πειραια θα ηταν σκέτη ταλαιπωρία για σένα και τα γλυκουλίνια.Αν δεν υπάρχει άλλος πιο κοντα ελάτε σε μένα.

Ευχαριστουμε πολυ καλη μου,θα προτιμουσαμε κατι πιο κοντα γιατι εχουμε να παμε και Λιοσσια μετα,και δε νομιζω να ειναι και πολυ συνεργασιμος ο Σειριος μετα απο δεκα ωρες ταξιδι...Θα σε δουμε για καφε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back