aalyah
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα από μένα.Περαστικά σου πώς πάει το κρύωμα σου?Εμένα χάλασε το καλοριφέρ κυριακή δευτέρα,έπεσε η θερμοκρασία και το βροχικούλι(ασθαματάκι)χειροτέρεψε,βήχω σα γαιδούρι(μήπως πρέπει να πάω σε άλλο σάιτ για διαφορετικά ζωάκια)?καισυμπάσχω μαζί σου.Άντε να έρθεις Ελλάδα να πάρεις και την ιριδούλα σου αγκαλίτσα ,να σε
βοηθάει με το γουργουριτί της.Πόσες μέρες έμειναν?
Α το countdown της επιστροφής μας είναι εδω Μπορείτε να το τσεκάρετε όποτε σας κάνει κέφι

Αλλά σήμερα είμαστε στις 22 και σήμερα

Όσο για το άσθμα σου περαστικά σου και σε σένα και υπομονή. Ασθμα δεν έχω αλλά καταλαβαίνω τι θα πει ταλαιπωρία υγείας και συμπάσχω!! Κουράγιο λοιπόν και στις δυο μας και ας ελπίσουμε οτι θα συνέλθουμε και οι δύο πολύ σύντομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Νίκη μου, εγώ έχω χαθεί στα εξωτερικά, όπου ψοφάμε από το κρύο, περπατάμε κάμποσα χιλιόμετρα ημερησίως και τρώμε σαν γουρούνια! (όπως καταλαβαίνεις, με όλα αυτά, πού καιρός για ιντερνετ)Παλιες "καραβανες" που χαθηκατε?![]()

Σε λίγες μέρες επιστρέφω και υπόσχομαι να πέσω με τα μούτρα στην ανάγνωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη μου, εγώ έχω χαθεί στα εξωτερικά, όπου ψοφάμε από το κρύο, περπατάμε κάμποσα χιλιόμετρα ημερησίως και τρώμε σαν γουρούνια! (όπως καταλαβαίνεις, με όλα αυτά, πού καιρός για ιντερνετ)
Σε λίγες μέρες επιστρέφω και υπόσχομαι να πέσω με τα μούτρα στην ανάγνωση.![]()
Αretha εισαι εξω? Ελπιζω να περνας καλα.Οταν επιστρεψεις περιμενουμε αναλυτικες περιγραφες και φωτογραφιες.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το χωριο τιγκα στις γατουλες, οι οποιες παραδοξως ειναι πολυ φιλικες και δεχονται να τις χαιδεψεις.
Και φυσικα εκανα γατορεπορταζ.
Στην πρωτη ενα πορτοκαλογατο με το που το χαιδεψα λιγο αρχισε να τριβετε στα ποδια της μαμας μου
Στην τριτη ειναι μια πανεμορφη γατουλα, που εμοιαζε με την Κλειω της μαγισσας εξω απο την καφετερια, που ειπιαμε καφε

Στην τεταρτη ειναι ο γαταρος που κοιμοταν σε μια κουτα μεσα στην καφετερια.
Θελω να πιστευω οτι κοντρα στην πραγματικοτητα της ελληνικης υπαιθρου, το Παλιουρι ειναι ενα πολυ γατοφιλο χωριο!
Η τελευταια δειχνει το νοτιοτερο ακρο του πρωτου ποδιου της Χαλκιδικης(Κασσανδρας)

Μονο η Julia θα ανεβαζει φωτο απο παραλιες

Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στην πρωτη η γατομαμα με τα δυο μικρα της,στην δευτερη η γατομαμα με το φωνακλαδικο μικρο,στην τριτη και τα τρια κατω απο ενα σταθμευμενο αυτοκινητο,στην τεταρτη ο γατομπαμπας(το τσακαρα
) και στην τελευταια ο μπαμπας και η μαμα κοντα στα καικια απο τα οποια προφανως περνουν την τροφη τους σε ψαρακια.
Συνημμένα
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελειο το γατορεπορταζ και ακομα πιο τελειο που υπαρχει μια ολοκληρη περιοχη που αγαπαει και φροντιζει με τετοιο τροπο τα αδεσποτα του,μακαρι αυτο το παραδειγμα να το κανουν πραξη ολο και περισσοτερες περιοχες της Ελλαδας.Και συνεχιζοντας το γατορεπορταζ σας παρουσιαζω την γατοοικογενεια που συναντησα στο λιμανακι του Παλιουριου
Στην πρωτη η γατομαμα με τα δυο μικρα της,στην δευτερη η γατομαμα με το φωνακλαδικο μικρο,στην τριτη και τα τρια κατω απο ενα σταθμευμενο αυτοκινητο,στην τεταρτη ο γατομπαμπας(το τσακαρα) και στην τελευταια ο μπαμπας και η μαμα κοντα στα καικια απο τα οποια προφανως περνουν την τροφη τους σε ψαρακια.
![]()
aalyah
Διάσημο μέλος

Τέλειο το γατορεπορτάζ Νίκη! Και μπράβο που τα προσέχουν τα γατάκια! Ειλικρινά μπράβο!
aretha
Περιβόητο μέλος
Μ' αρέσει πολύ ο τιγράκος που έχει ξαπλάρει μέσα στο χαρτόκουτο

aalyah
Διάσημο μέλος
vi2kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ελάάάάάάάάάάά εβαλά μπροοοοοοοοοοςςς
ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
“The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.”

julia
Διακεκριμένο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει επιγόντως να θεσπιστεί η γατική άδεια. Σήμερα το πρωί πέντε λεπτά πριν φύγω για δουλειά το Σιντί μου αποφάσισε ότι θέλει ν α παίξουμε. Φούντωνε νιαούριζε (τι περίεργο για αυτή τη γάτα
) και έτρεχε για να την κυνηγήσω και γω βιαζόμουνα να φύγω γιατί είχα ήδη αργήσει. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να την αφήσω και να φύγω έτσι οπως με κοιτούσε όταν πήγα στην πόρτα. Το αποτέλεσμα... καθυστερημένη στη δουλειά και με τύψεις που την άφησα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Πρέπει επιγόντως να θεσπιστεί η γατική άδεια.
... και καλό μήνα! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απολύτως και να αιτηθώ περισσότερες μέρες για δίγατους - τρίγατους κλπ. Τα δικά μου κάθονται και τα δυο - ο ένας μπροστά, η άλλη πίσω σε σειρά - την ώρα που φεύγω και με κοιτούν με αυτά τα μάτια τα όλο παράπονο...

aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, ναι, ναιαι!!Πρέπει επιγόντως να θεσπιστεί η γατική άδεια.
Παιδιά, μαζευτείτε, να βγούμε στους δρόμους!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι, ναι, ναιαι!!
Παιδιά, μαζευτείτε, να βγούμε στους δρόμους!!!![]()
Ναι δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου !!!! Στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα .... ουπς λάθος στον ήθελα να πω στον δρόμο

moukelis
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool