ria23
Διάσημο μέλος
ωστε ο εκλεκτος πρίγκιπας Σειριος και η ομορφη πριγκιπισσσα Μοιρα.. θα μας κανουν την τιμη να μεινουν εις τα Αθηνας!!! εγω ελπιζω να σας προλαβω το πρωι στην Αναστασια...θα συννενοηθουμε ειπαμε!!!!! να πιουμε καφεδακι και να ζουλιξουμεεεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Θα χαρούμε να σας δούμε μετά της αγαπητής φίλης Ράνιας για να σας γατοφιλήσουμε, γατοζουλήξουμε και γατοευχαριστηθούμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εδώ καταφθάνει μια πριγκίπισα και δεν θα της γίνει η ανάλογη υποδοχή?
Voula
Διάσημο μέλος
Αλλιώς να βγούμε ομαδικώς έξω να ψάξουμε ..........
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια χαλί σε χρώμα κόκκινο βουργουνδίας έχετε ?
Αλλιώς να βγούμε ομαδικώς έξω να ψάξουμε ..........
Xμ θα χρειαστούν πολλά μέτρα γιατί μένω ψηλά

moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ετσι,ετσι,ο Εξοχοτατος σας διαβαζει και τριβει τα πατουσακια του...
Αφήνετε Τον Εξοχότατο να τρίβει μόνος Του τα πατουσάκια Του

??? Δεν Τον βοηθάτε?Τζάμπα Σας έχει περιλάβει στην Αυλή Του?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Σας αποχαιρετώ και εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους.

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Καλα να περασεις!
stellak
Διάσημο μέλος
Καλά Χριστούγεννα και καλή ξεκούραση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παιδάκια, εγώ φεύγω αύριο για Θεσσαλονίκη, όπου δυστυχώς δεν έχω ίντερνετ κι έτσι δε θα μπορώ να πολυμπαίνω.
Σας αποχαιρετώ και εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους.![]()
Ρουλα ερχεσαι? Κριμα που εγω σημερα(23/12) το μεσημερι φευγω

οποτε αν κανονισετε καφεδακι θα λειπω

Ποιος θα σας βγαλει φωτογραφιες?

Καλα να περασεις στην παλια σου πατριδα και
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους!

stellak
Διάσημο μέλος
Όσο για το ποιός θα βγάλει φωτό τις τσούπρες αν πάνε για καφέ, ε! πήρε τον αέρα η Ζωή με το κινητό της

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλέ κυρία που είστε?Φτάνετε?Τι έγινε με το ασύρματο ιντερνετ και δεν μας ενημέρωσες για την πορεία της άφιξής σας?¨αντε με το καλό να σας δεχτούμε και περιμένουμε νέα![]()
Ταρατατζουμ μποινγκ γκονγκ...
Αξιοτιμες γατομαμαδες,αξιοτιμοι γατομπαμπαδες και γατοθαυμαστες.
(γκουχ γκουχ καθαρισμα λαιμου)
Οι Αυτου Μεγαλειοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα απο απαιτηση του κοινου τους,θα παραμεινουν στην πρωτευουσα για μια και μοναδικη βραδια.Στοχος της αποφασης αυτης,ειναι να γνωριστει η ταπεινη τους δουλη με το υπηρετικο προσωπικο,και οι ίδιοι να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με τα ευγενή τετράποδα που απαρτίζουν την Αυλή.Το προγραμμα εχει ως εξης:
Αφιξη στον λιμενα,συλλογη απο την ευγενεστατη Αναστασια,και μεταφορα με βασιλικες τιμες στην οικια της.Καφες,λιχουδιες και ζουληγμα Σειριου και Μόιρας.Στη συνέχεια,μεταφορά της μελλουσης νύφης στην οικία του γαμβρού,και γνωριμία.Μεταφορά του υπηρετικού προσωπικού και του Σειριου στην οικία του λόρδου Αιμίλιου για γνωριμία,ξεκούραση και τρεχουσες αναγκες.Το απογευμα και το βραδυ στη διαθεση σας,καθως και το επομενο πρωινο.Αναχωρηση στις 24 το μεσημερι για την περιοδεια μας σε γνωστη Θεσσαλική πόλη.
Παρακαλείστε όπως διοργανώσετε χοροεσπερίδα αντάξια του ερχομού μας,να στρωθει κόκκινο χαλί(σε βουργουνδί απόχρωση,ο Σειριος πιστευει οτι το κοκκινο της φωτιας τον χλωμιαζει) και να φορεσετε όλες τα μεταξωτα σας,για να σας γαταδεχτει ο Βασιλεας και να σας γουργουρίσει.
Ευχαριστουμε,
οι Αυτου Εξοχοτητες Σειριος και Μόιρα.
![]()

σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς η Δώρα δεν ταξίδεψε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ...

roulsydney
Διάσημο μέλος
Κρίμα.Ξέρουμε πότε ταξιδεύει τελικά?Η συζήτηση έχει μεταφερθεί στο "πότε θα πάμε για καφέ"
Δυστυχώς η Δώρα δεν ταξίδεψε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ...![]()
stellak
Διάσημο μέλος
ελπίζω μόνο να μην το στρώσει μέχρι να σχολάσω. Ευτυχώς τάισα τα γατιά το πρωί με τη λιακάδα και πήγαν μετά στις κρυψώνες τους

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θέλω να γκρινιάξω!!!!

Δεν μπορώ άλλο φαί!! Άλλα γλυκά!!! και ξενύχτι.. θέλω να κοιμηθώ μπορώ???
και ΟΧΙ να ξυπνάω στις 7 άντε 7.30 κάθε μέρα απο χαστούκια και νυχάκια στον λαιμό μου... και μετά με τις πυτζάμες βόλτα τον σκύλο...

Και η βροχή??? 3 μέρες δεν έχει σταματήσει!!! Τα ζωντανά έχουν φρικάρει!!! θέλουν να βγούν, αλλά δεν μπορούν!!! Κάθε πρωί ξαναστολίζω το δέντρο...

Οι τουαλέτες?? Κόλαση....
Έχουν μάθει και πηδάνε στά πόμολα και ανοίγουν τις πόρτες!
Κάθομαι να δουλέψω στο laptop.. και μου ρχονται 5... δεν μπορώ!!
Ο σκυλός εξαφανίζει τις παντόφλες και τα παπούτσια.. μείναμε με 1 ομπρέλα 3 άτομα...

Και μετά έχω και την οικογένεια, φέρε ξύλα, κάνε αυτό, το άλλο, πετάξου, έφαγες? ντύθηκες καλά??? θα κρυώσεις φόρα 2 μπουφάν, κασκόλ, γάντια σκούφο!!! μην κάθεσε στο laptop πολύ,, χαλάς τα μάτια σου..

θέλω ΑΘΗΝΑ 12ώρη δουλειά 1 ΓΑΤΑ... και την ηρεμία μου!!!

αναπνοές!!!! 1,2,3,4,5 Πού θα πάει θα μετακομίσω πάλι!!

Καλημέρα!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!
Θέλω να γκρινιάξω!!!!
Δεν μπορώ άλλο φαί!! Άλλα γλυκά!!! και ξενύχτι.. θέλω να κοιμηθώ μπορώ???
και ΟΧΙ να ξυπνάω στις 7 άντε 7.30 κάθε μέρα απο χαστούκια και νυχάκια στον λαιμό μου... και μετά με τις πυτζάμες βόλτα τον σκύλο...
Και η βροχή??? 3 μέρες δεν έχει σταματήσει!!! Τα ζωντανά έχουν φρικάρει!!! θέλουν να βγούν, αλλά δεν μπορούν!!! Κάθε πρωί ξαναστολίζω το δέντρο...
Οι τουαλέτες?? Κόλαση....
Έχουν μάθει και πηδάνε στά πόμολα και ανοίγουν τις πόρτες!
Κάθομαι να δουλέψω στο laptop.. και μου ρχονται 5... δεν μπορώ!!![]()
Ο σκυλός εξαφανίζει τις παντόφλες και τα παπούτσια.. μείναμε με 1 ομπρέλα 3 άτομα...
Και μετά έχω και την οικογένεια, φέρε ξύλα, κάνε αυτό, το άλλο, πετάξου, έφαγες? ντύθηκες καλά??? θα κρυώσεις φόρα 2 μπουφάν, κασκόλ, γάντια σκούφο!!! μην κάθεσε στο laptop πολύ,, χαλάς τα μάτια σου..
θέλω ΑΘΗΝΑ 12ώρη δουλειά 1 ΓΑΤΑ... και την ηρεμία μου!!!
αναπνοές!!!! 1,2,3,4,5 Πού θα πάει θα μετακομίσω πάλι!!
Καλημέρα!
Ψυχραιμία Τζούλια ψυχραιμία. Βαθιές αναπνοές. Και με μία γάτα να είσαι δεν λύνεται το πρόβλημα σου. Ο δικός μου σήμερα ξύνει τις πόρτες για να βγει από τα ξημερώματα. Κι αφού βγει κρυώνει και έρχεται τρέχοντας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool