ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ηρθα κι εγω σαν καλο κοριτσι το πρωι στο γραφειο.....και μολις με πηρε τηλ η αφεντικινα να μου πει..."μα καλα πηγες στο γραφειο? σηκω φυγε!"
Τωρα μου το λες? της ειπα.....
Ντοιν!
Εσας τα αφεντικα σας σας βαζουν χερι επειδη πατε για δουλεια η μονο εγω ειμαι τυχερη????![]()
Kαλά βρε Αλίκη και εσύ Μεγάλη Παρασκευή δεν ήξερες δεν ρώταγες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σήμερα μέσα στην όλη ατμόσφαιρα... θα αποχαιρετήσω και τον Ίντυ...
(βλ θέμα Αδεσποτολόγιο...)
Τώρα το είδα julia και στεναχωρέθηκα πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλά βρε Αλίκη και εσύ Μεγάλη Παρασκευή δεν ήξερες δεν ρώταγες?![]()
Μα ρωτησα....Την Τεταρτη τα ειπαμε και συμφωνησαμε οτι Μ.Σαββατο δεν παμε για δουλεια, Μ.Πεμπτη και Μ. Παρασκευη κανονικα....

stellak
Διάσημο μέλος
Λάβετε μέτρα, δεν μου αρέσει καθόλου η τρομολαγνεία, αλλά σήμερα φοβήθηκα...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Αφού δεν μας πείραξαν τα παιδιά μας, όλα τα άλλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Παλι καλα που δεν πειραξαν και τους ιδιους.... Πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Απλώς πρέπει να αμπαρωνόμαστε στα σπίτια με όλα τα μέσα: συναγερμούς, διπλοκλειδώματα κλπ. Σκεφτείτε ότι μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο κι ανοίξαν άλλα 2 διαμερίσματα...
Ο σκύλος, ένα "άλογο" δαλματίας, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν άκουσε τίποτε διότι κοιμόταν με τη μεγάλη κόρη στο δωμάτιο με κλειστές τις ενδιάμεσες πόρτες και δεν γαύγισε. Αν είχε επιτεθεί... μπορεί και να μη ζούσε (;!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ειναι κατι που τρεμω, για την πασχαλια....αν ειναι να μπουν ας τα παρουν ολα, οχι οτι εχω κ κατι πολυτιμο δηλ, την πασχαλιτσα να μη μου πειραξουν, το τρεμω αυτο....
οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι και σουπερ κοινωνικη κ οταν βλεπει διποδα δεν κρυβεται..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς που δεν πειράξαν τους ανθρώπους. Εκεί έχουμε φτάσει πλέον. Στο σημείο να λέμε πάρτε τα όλα μην πειράζετε τους ανθρώπουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τελικά με τις πόρτες ασφαλείας όλο και ακούω τέτοια περιστατικά.
και εγω επειδη ακουω πολλα περιστατικα, το εψαξα, και εχει γινει εκπομπη γι'αυτο. ελεγε μαλιστα οτι οι ιδιες οι εταιριες που βαζουν τις πορτες, μπαινουν μετα απο καιρο (για να μην κινησουν υποψιες) και κλεβουν τα σπιτια. φυσικα κανεις δεν ξερει αν αληθευει, αλλα απο την αλλη δε με εκπλησσει τιποτα πια...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αυτο το εμαθα οταν ληστεψαν την πολυκατοικια που εμενα παλια ο φιλος μου....Και υποψιαζονταν οτι το εκανε καποιος που ειχε προσβασει σε τετοια κλειδια γιατι η κλειδαρια δεν ειχε σημαδια καθολου σημαδια παραβιασης...

Σαν να ειχε μπει δηλαδη καποιος με τα κλειδια του... Ευτυχως η οικογενεια που εμενε ελειπε... Εγινε απογευμα... Ελεος δηλαδη...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αν και ο καιρός ήταν χάλια αυτές τις μέρες, όλο έρβεχε
, εγώ γιά το καλό θα ανεβάσω φωτό με τις γκέρμπερες που έχω στην βεράντα και έναν πελαργό που μάς επισκέφτηκε (έστω από μακριά) στο κτήμα.

Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool