ιβανα
Επιφανές μέλος
Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι που ΑΜΕΣΩΣ μόλις ανάψει το πράσινο κορνάρουν.
μη σου πω και ΠΡΙΝ αναψει.

μεσα στο αγχος κ τα νευρα ολοι τους, αυτοι οι γρηγοροι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν μπορεί να είναι παρά μια μορφή νεύρωσης.Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι που ΑΜΕΣΩΣ μόλις ανάψει το πράσινο κορνάρουν.
Ήμουν μέσα σε ταξί και ενώ σε τρια τουλάχιστον φανάρια ήταν πρώτος... κορνάριζε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν μπορεί να είναι παρά μια μορφή νεύρωσης.
Ήμουν μέσα σε ταξί και ενώ σε τρια τουλάχιστον φανάρια ήταν πρώτος... κορνάριζε![]()
.

Θεοοοοοοοός!Προσκυνώ!
stellak
Διάσημο μέλος
) τα ίδια! "Βρέχει" ο ουρανός γατάκια, γεννάνε οι πρασιές, οι μηχανές των αυτοκινήτων, τα διαζώματα στις λεωφόρους, μεγάλοι γάτοι και γάτες εγκαταλείπονται για χάρη των διακοπών... Πόσα βρίσκουμε, πόσα περιθάλπουμε, πόσα στειρώνουμε και πόσα ΔΕΝ βρίσκουμε (ή καλύτερα να μην βρίσκαμε σε τέτοια κατάσταση
).Ζώα αστείρωτα. Πηγάδι χωρίς πάτο, όπως έχει πει και η Νότα, σε αντίστοιχη στιγμή απελπισίας. Δείτε πόσα γατάκια χαρίζονται στις αγγελίες. Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο; Δεν είναι καλά τα πράγματα ή εγώ σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κάθε καλοκαίρι (και κάθε χειμώνα, και κάθε εποχή) τα ίδια! "Βρέχει" ο ουρανός γατάκια, γεννάνε οι πρασιές, οι μηχανές των αυτοκινήτων, τα διαζώματα στις λεωφόρους, μεγάλοι γάτοι και γάτες εγκαταλείπονται για χάρη των διακοπών... Πόσα βρίσκουμε, πόσα περιθάλπουμε, πόσα στειρώνουμε και πόσα ΔΕΝ βρίσκουμε (ή καλύτερα να μην βρίσκαμε σε τέτοια κατάσταση
).
Ζώα αστείρωτα. Πηγάδι χωρίς πάτο, όπως έχει πει και η Νότα, σε αντίστοιχη στιγμή απελπισίας. Δείτε πόσα γατάκια χαρίζονται στις αγγελίες. Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο; Δεν είναι καλά τα πράγματα ή εγώ σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά![]()
Στέλλα μου κι εγώ το ίδιο σου δίνω το λόγο μου σκεφτόμουνα σήμερα. Έχω φρικάρει με την σκέψη στο πόσα ζώα βασανίζονται εγκαταλείπονται και υφίστανται την δικιά μας τρέλα και ανοησία. Και αισθάνομαι τόσο αδύναμη. Πχ. βλέπω στην ταβέρνα απέναντί μου μικρά γατάκια στην ηλικία της Πουπίνα. Τι να κάνω που να τα πάω. Ευτυχώς έχουν μάθει να επιβιώνουν εκεί αλλά ρε γ.....ο πόση τρέλα των ανθρώπων πληρώνουν.
Βρέθηκα με δεύτερο γατάκι γιατί ένας μ......ς τα έβαλε σε κούτα και τα πέταξε. Αν τον είχα μπροστά μου θα του έριχνα κλωτσιά να μην πω που. Δηλαδή κάποιοι μ......ες τα πετάνε και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πόνο τους. Την λόλα μου μέσα.

konstans
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια είχαν παρατήσει ένα νινί, το πολύ 60 ημερών.
Ένα κουκλί, τόσο όμορφο
.Θα το βγάλω φωτό αύριο και θα το βάλω αγγελία, αλλά πραγματικά νομίζω ότι τους τελευταίους μήνες δεν είχε σταματήσει ούτε λίγο αυτός ο χαμός με τα μωρά

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Στελλίτσα και Ράνια, ούτε και εγώ είμαι καλά. Καθόλου καλά

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΑΜΩΤΟ!!!! Είμαι με 7 ωρες υπνο συνολικά απο την Παρασκευη το πρωι και σήμερα πάλι ξυπνησα στις 2.30 και δεν ξέρω τι να κανω τώρα.
Μ'αρεσει που εβαλα και ξυπνητηρι στις 6 το πρωι για να παω στη δουλεια. Παλι λιωμα θα ειμαι. Αφου νομιζουν οτι τα βραδυα δουλευω και αλλου και ειμαι συνεχεια σαν κουνουπίδι.
Φτου και παλι φτου!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και όσο παει και χειροτερευει. Το Σαββατο το βράδυ κατέληξα να κοιμηθώ την Κυριακή το πρωι στις 11πμ!!! Και λέω την Κυριακή θα κοιμηθω νωρίς να ειμαι οκ στη δουλεια την επόμενη μερα. Βλέπεις σημερα ήταν και πρωτη μερα από την αδεια.
Και πηγα σημερα στο γραφείο για να τους δείξω ότι τα ζόμπι κυκλοφορούν και τη μερα. Γιατι και χθες το βράδυ ήμουν ξυπνια και εκανα βόλτες στο μπαλκόνι. Και σημερα το πρωι πάλι τα ιδια θα είμαι και εχω και ενα σκασμο δουλεια.
Δεν θελω να πέσω στη χημεία ρε γμτ αλλα αν συνεχιστει ετσι αυτο θα τα παιξω τελειως.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω τι να κανω. Μαλλον θα ρωτησω κανενα γιατρό μήπως μου δωσει καμια λυση. Ε ρε και εχω να βγαλω και κατι συμβασεις σημερα.... θα τους τρελανω με τις μπουρδες που θα γραφω!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε καλημερα και καλή συνεχεια.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίδες οι Βαλεριανούλες που είναι φυτικές δεν σας κάνουν τίποτα?![]()
Δεν το σκεφτηκα αλλα δεν είχα κιολας. Ασε, σημερα εστειλα τον πατερα μου να προμηθευτει τίποτα πιο σκληρο γιατι ρε σεις δεν την παλευω μια τωρα.
Ειμαι σαν κοτόπουλο και δεν μπορω να παρω ούτε τα πόδια μου.
Και βέβαια αυτα συμβαινουν οταν εχει παααρα πολυ δουλεια!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool