Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το πρόβλημα μου είναι τα χαράματα.Πρώτα η Μυρτώ και τώρα που αυτή κοιμάται με τις ώρες, ο Αρης, με ξυπνά από τις 5 το πρωί, για να μην πώ καμιά φορά και από τις 4 το πρωί.

Και αντε να κοιμηθείς μετά, συνήθως στριφογυρίζω ως τις 6 και ψευτοκοιμάμαι μετά ως τις 7 το πρωί, που πρέπει να σηκωθώ πιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ το βράδυ (ήδη από τις 11) τον ύπνο τον έχω στο τσεπάκι.
Το πρόβλημα μου είναι τα χαράματα.Πρώτα η Μυρτώ και τώρα που αυτή κοιμάται με τις ώρες, ο Αρης, με ξυπνά από τις 5 το πρωί, για να μην πώ καμιά φορά και από τις 4 το πρωί.
Και αντε να κοιμηθείς μετά, συνήθως στριφογυρίζω ως τις 6 και ψευτοκοιμάμαι μετά ως τις 7 το πρωί, που πρέπει να σηκωθώ πιά.![]()
Εμένα έρχονται στις 5 και γρατζουνανε την πόρτα. Τους ανοίγω και πηδάνε στο κρεβάτι μας για χουζούρι. Αμα κοιμηθούν, κοιμάμαι κι εγώ μέχρι τις 6, όπου ξυπνάνε πάλι κι αρχίζουν να μου δαγκώνουν τα πόδια για να τους βάλω φαϊ... άμα δεν κοιμηθουν, μένω κι εγώ ξύπνια
Νομίζω πάντως ότι μετά που μπήκαν οι γάτες στη ζωή μας, τελείωσαν οι αϋπνίες... κάθε λεπτό ύπνου είναι πολύτιμο 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα έρχονται στις 5 και γρατζουνανε την πόρτα. Τους ανοίγω και πηδάνε στο κρεβάτι μας για χουζούρι. Αμα κοιμηθούν, κοιμάμαι κι εγώ μέχρι τις 6, όπου ξυπνάνε πάλι κι αρχίζουν να μου δαγκώνουν τα πόδια για να τους βάλω φαϊ... άμα δεν κοιμηθουν, μένω κι εγώ ξύπνιαΝομίζω πάντως ότι μετά που μπήκαν οι γάτες στη ζωή μας, τελείωσαν οι αϋπνίες... κάθε λεπτό ύπνου είναι πολύτιμο
![]()
Ετσι ακριβώς!

Εμένα που κοιμούνται και μαζί μου στο κρεβάτι, ο Αρης ξυπνά τα χαράματα και αρχίζει το παραμηλιτό του και πάει και πειράζει την Μυρτώ που αρχίζει τα κχχχ και στο τέλος κυνηγιούνται πάνω στο κρεβάτι μου!
Σήμερα το πρωί έβγαλα έξω τον Αρη και έκλεισα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας(έμεινα μόνη με την Μυρτώ) αλλά αυτός καθόταν έξω από την πόρτα και έκλαιγε και παρακαλούσε.
Του έβαλα να φάει και ησύχασα για λίγο.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα σκασμενα μου εμενα όταν ειναι οι δικοί μου στο σπίτι εχουν μαθει να τρώνε απο τις 5,30-6,00.
Όταν λειπουν, αντε να τα πεισεις ότι δεν έχει τωρα πρωινο αλλα κατα τις 12...
Τρίβονται, χτυπιούνται, μαδιούνται, τσιρίζουν, δαγκωνουν, νιαουριζουν, γλυφουν, μιλανε, κανουν οτι μπορουν αλλα δεν μ'αφηνουν να κοιμηθω...
αλλα τι σας τα λεω; τα ξερετε....

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
ξυπνα κατα τις 6 τρωει κροκετες,εχω προνοησει να ειναι παντα ευκαιρες
,και μετα αρχιζει να νιουριζει και παιζει κανοντας υπερβολικο φορυβο για να ξυπνησω αλλα εγω δεν της κανω τη χαρη ετσι βαριεται και το ριχνει στον υπνο μεχρι να ξυπνησω
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Εγώ και 11 το βράδι να πιώ φραπέ θα την πέσω σαν πουλάκι.
Μου είσαστε αμάθητεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν κορίτσια αυτό φταίει και δεν κοιμάστε. Δεν πίνετε καφέ. Εγώ και 11 το βράδι να πιώ φραπέ θα την πέσω σαν πουλάκι.
Μου είσαστε αμάθητες

Ε, λοιπον, αυτο ισχυει τραγικα! Ο φραπες βεβαια εμενα μου φερνει και αναγουλες και πονοκοιλο, αλλα ο ελληνικος ειναι οτι καλυτερο για εναν γλυκο και αναλαφρο υπνο! Οπως, επισης, το red bull, που δινει φτερα? Ε, τους καλυτερους υπνους τους εχω κανει μετα απο red bull! 
Oλα αυτα Π.Μ. ομως (προ Μικοτο

) τωρα εχει αφυπνηση απο τις 8, δε μπα να ξαπλωσα στις 8 παρα τεταρτο! 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μόνο κάτι ΙΣΤΕΡΙΚΕΣ Ελληνίδες μάνες θα είχαν πατήσει τον συναγερμό στο τραίνο, και το φρένο μαζί.. για να πάνε του σκοτωμού σε ένα Νοσοκομείο.....

Το ζώ συχνά, και στο εξωτερικό, και με τους Τουρίστες εδώ.. η μέρα με την νύχτα.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κοινώς κοιμόμαστε μία ώρα παραπάνω...

julia
Διακεκριμένο μέλος

Τα παιδιά τα ενημέρωσες???? Απο τις 6 άρχισαν την πρωινή γυμναστική, ούτε η μαυρίλα, ούτε η βροχή, ούτε τα μπουμπουνιτά.. τίποτα.... ντούρασελ, πάνω στο κεφάλι μου....
αρε......
λάθος πάει η ώρα στο φόρουμ....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπάζουν τα παράθυρα, οι πόρτες.... φέρνει ποτάμια....
όσοι έχετε γατάκια έξω, ανεβάστε τα σπιτάκια ψηλά...
Ελέχξτε τα λούκια κλπ.. ελπίζω να μην πνιγεί κανείς απόψε...

Melini
Διάσημο μέλος
έχω αύριο ένα συνέδριο για Logistics και δε μπορώ να βρω ικανοποιητικό υλικό στο ίντερνετ στα ελληνικά... ασχολείται κανείς επαγγελματικά με τα Logistics ή τα είχε σα μάθημα, ώστε να μπορέσω να έρθω σε επαφή αν έχω απορίες το απόγευμα που θα κάνω την έρευνα;
Γνωρίζετε κάποια σελίδα στο ίντερνετ με αξιόπιστη ορολογία σχετικά με logistics ή, ακόμα καλύτερα με γλωσσάρι αγγλικά--> ελληνικά;
Αν έχετε κάτι στη διάθεσή σας θα σας είμαι υπόχρεη... δεδομένου ότι έχω μόνο το σημερινό απόγευμα να προετοιμαστώ
τη δουλειά μου την επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Μελίνα μου, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω
αλλά γίνομαι έξαλλη με τα της τελευταίας στιγμής

Voula
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος

τελικά ξετρύπωσα ένα βιβλίο, πήγα και το αγόρασα μετά τη δουλειά και είχε μέσα την ορολογία που ήθελα στα ελληνικά
αν κάποιος θέλει να διαβάσει λίγο για το θέμα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα
μαζί με ένα πολύ καλό αγγλικό γλωσσάρι που βρήκα στο ίντερνετ 
Το συνέδριο πήγε μια χαρά
εγώ βγήκα λίγο πτώμα απ'την υπόθεση, γιατί διάβαζα την Παρασκευή μέχρι αργά και το Σάββατο σηκώθηκα στις 5 για να συνεχίσω και να τα έμπεδώσω
αλλά η προσπάθεια δεν πήγε χαμένη
και τώρα είμαι και μαθητευόμενος logistician 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool