MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
, τον χτενίζουμε (και ξεσπάει στο χαλί
) και όταν πλένουμε το μπαλκόνι, αυτός έρχεται από μόνος του και βρέχεται
. ο μαυρούλης ζεσταίνεται περισσότερο γιατί είναι μαύρος γάτος. εσείς τι κάνετε με τα γατάκια σας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
. ο μαυρούλης ζεσταίνεται περισσότερο γιατί είναι μαύρος γάτος. εσείς τι κάνετε με τα γατάκια σας;
Μ' αυτό το κομμάτι μπορεί να γελάω και ένα χρόνο!!

Πως λέμε: "Μην φορέσεις μαύρα, θα ζεσταθείς"; Ε του Μαυρούλη είναι κομμένη η ποινή του γιατί το μαύρο το φέρει εκ γενετής.. αν και.. δεν είναι και λίγο να σαι μαύρος πάνθηρας με γούνα λαμπερή

Είναι ότι πιο κομψό, ότι πιο μυστήριο..
Εμένα πάει και τρυπώνει ανάμεσα στα πυκνά φυλλώματα που ρίχνουν τα φυτά πίσω στην αυλή. Δεν κάνω και κάτι ιδιαίτερο πέρα από το να τον κουβαλάω κάποιες φορές μέσα, στο κλιματιζόμενο υπνοδωμάτιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εμένα τα δικά μου απλώνονται φαρδιά - πλατιά στο πάτωμα και λιώνουν στον ύπνο.
Η καλύτερη τους είναι και στο κρεβάτι όταν είναι αναμμένο το air condition.

Γενικότερα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο διότι το air condition είναι συνέχεια αναμμένο οπότε δροσίζονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Μ' αυτό το κομμάτι μπορεί να γελάω και ένα χρόνο!!
Πως λέμε: "Μην φορέσεις μαύρα, θα ζεσταθείς"; Ε του Μαυρούλη είναι κομμένη η ποινή του γιατί το μαύρο το φέρει εκ γενετής.. αν και.. δεν είναι και λίγο να σαι μαύρος πάνθηρας με γούνα λαμπερή
Είναι ότι πιο κομψό, ότι πιο μυστήριο..
ναι

όμως από τη ζέστη βγάζουμε σπυράκια, τα ξύνουμε κι έχουμε πληγίτσες

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δειτε αυτο το αρθρο,ειναι πολυ χρησιμο.

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ύπνος το μεσημέρι κούρεμα πολύ πολύ κοντό και μπουγέλωμα κάθε μέρα!!!
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα που έχει τα μωρά η Φλοκάτη και την βγάζουν στον κήπο, αυτές τις μέρες του καύσωνα της πήρα ένα ψεκαστήρι για να την δροσίζω με νερό αλλά δεν της άρεσε. Δοκίμασα στο ντους αλλά δεν της άρεσε. Τελικά κάθε μέρα γεμίζω μια κανάτα με νερό και την αδειάζω με μιας στην πλάτη της, μετά πέφτει ανάσκελα γιατί θέλει και στην κοιλίτσα, χαχαχαχα.
tom2012
Νεοφερμένο μέλος
αυτο το κλιματιστικο που ειναι στο δωματιο μου ειναι σχεδων ολοι μερα ανοιχτω ακομι και οταν λοιπω μονο και μονο για να ειναι χαρουμενος ο μικρουλης μου
οποτε καταλαβενετε ειμαι εβηποληπτος πελατης αυτης τησ εταιριας που λεγετε ΔΕΗ
η φατσουλα αυτη ειμαι εγω λιγο πριν ανοιξω τον λογαριασμο μετα ειμαι καπως ετσι
φιλα σε ολους.... καλα να περναμε!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mpoukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας
Θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο για κάποιο θεματάκι που έχω.Όπως βλέπετε η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο και ζούμε μόνο με ένα κλιματιστικό πάνω από το κεφάλι μας. Τα ζωάκια μας όμως που μένουν σε χώρο εκτός κλιματισμού?
Έχω μια γατούλα 5 χρονών ο χώρος που της έφτιαξα να μένει δεν έχει ήλιο αλλά ούτε και κλιματιστικό και είναι ανυπόφορο αν δεν βραδιάσει δεν δροσίζει, είναι και η υγρασία…
Χτες βράδυ της έβρεξα το τρίχωμα της με νεράκι ( δεν ανέχεται το νερό) μπας και δροσιστεί με χίλια ζόρια βεβαία δεν ήξερα τι να κάνω. Γι αυτό θα ήθελα αν μπορείτε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για το πώς να δροσίσουμε τα ζωάκια μας σε τέτοιο καιρό ( μην τα αρρωστήσουμε κιόλας με την άγνοια μας)
Σας ευχαριστώ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα Mpoukitsa
Κοιτα αυτο το αρθρο,ελπιζω να σε βοηθησει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mpoukitsa
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool