Υγειονομικός κανονισμός

filakas

Νεοφερμένο μέλος

Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Γεια σας, έχω ένα θέμα λίγο ασυνήθιστο υποθέτω.Ταίζουμε κάποιες γάτες στήν γειτονιά μέ αποτέλεσμα νά έχουν γίνει σάν δικά μας τά ζώα αυτά.Ένας καλός άνθρωπος μάς έκανε καταγγελία στό υγειονομικό γιατί υποστηρίζει ότι μολύνουν τήν γειτονιά καί φταίμε εμείς γιά αυτό.Η υπάλληλος τού υγειονομικού πού ήρθε νά εξετάσει είπε ότι απαγορεύται νά ταίζουμε σέ εξωτερικό χώρο γάτες.Θά ήθελα τήν γνώμη σας άν γνωρίζετε κάτι παραπάνω σέ νομικά θέματα παρόμοιων καταστάσεων καί μιά ακόμη απορία άν υπάρχει περιορισμός σέ αριθμό κατοικιδίων ζώων πού μπορεί νά έχει ένας ιδιοκτήτης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Υγειονομικος κανονισμος

για το αν απαγορευεται να ταιζουμε γατες σε εξωτερικο χωρο,ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ισχυει,αλλα θελω να το ψαξω λιγο για να απαντησω με σιγουρια.:) για το ποσα κατοικιδια επιτρεπεται να εχουμε,εννοεις στο σπιτι μας;; 2 κατοικιδια ,μεσα στο σπιτι ομως,και δεν εχει καθολου να κανει με τον καθε κανονισμο πολυκατοικιας..υπαρχει νομος που τα επιτρεπει..και ο νομος ειναι ΠΑΝΤΑ υπερανω των κανονισμων της καθε πολυκατοικιας..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι γάτες είναι μέρος του αστικού περιβάλλοντος.
που θα ταιζονται τα αδέσποτα δλδ στην εκκλησία?
πάει χάζεψε ο δημόσιος υπάλληλος.

Οτι θελουν λενε και κανουν..απο οτι ειδα,δεν υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει τη σιτηση των αδεσποτων..απλα καλο θα ειναι η σιτηση να γινεται με ξηρη τροφη,και οχι με κονσερβες που διαρηρουνται πολυ λιγο..τι να πω πια,στο ελλαδισταν που ζουμε..:(

Ευχαριστώ γιά τίς απαντήσεις, βασικά μένω σέ μονοκατοικία αλλά δυστηχώς χωρίς αυλή.Τώρα μέ ποιό θράσος αυτή ή υπάλληλος έκανε τήν παρατήρηση δέν ξέρω.Μέχρι πού μάς απείλησε μέ νομική δίωξη.Μέ αυτόν τόν τρόπο δικαιώνει τόν κάθε βαρεμένο πού κάνει καταγγελία.

Με το απιστευτο θρασος που καποιοι της πυροσβεστικης(ευτυχως όχι ολοι..) σου λενε ,οταν τους ζητησεις να ερθουν για απεγκλωβισμο γατιων,αλλα και αλλων ζωων,να καλεσουν τις φιλοζωικες..και ομως..ΑΥΤΟΙ ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν..αυτα στη ευρωπη ειναι αυτονοητα..εδω ..ειμαστε παλαβοι εμεις που τα ζηταμε..

Μέχρι πού μάς απείλησε μέ νομική δίωξη.
Νομικη διωξη να της πεις,να ασκησει στους δημους που δεν στειρωνουν τις γατες,και ειναι αυτοι οι αρμοδιοι να το κανουν..ελεος πια..

Τελευταία επεξεργασία:

Άν τό τραβήξει κι άλλο θά απευθηνθώ σέ κάποια φιλοζωική οργάνωση η σέ κάποιον ανώτερο ..νομάρχη μάλον.

Έχω στραβωθεί να διαβάζω άρθρα και νόμους γύρω απο τα ζωα και τα αδέσποτα.Πουθενά δεν είδα να γράφεται ότι απαγορεύεται να ταίζεις σε εξωτερικούς χώρους τα αδέσποτα.Αυτό που όντως απαγορεύεται είναι στις πυλωτές πολυκατοικιών,και στους κοινόχρηστους χώρους τους,αυτό όμως ε'ιναι διαφορετικό.Όποιος έχει κάτι υπόψην του ας το γράψει για να είμαστε σίγουροι.

Μπορπυμε να κανουμε το εξής?
να μας πει αυτή η χαρούμενη υπάλληλος το ονοματεπωνυμο της και απο ποιο παράρτητμα έρχετε, και να εξκινήσουμε κι μεις αυτό που κάνει κι εκεινη..
αντιπερισπαμό...
βαση ποιου κανονισμού κλπ ενοχλέι και τρομοκρατεί πολίτες??

Γυρνα και πες της να παει να δει στη γωνια αν ερχεσαι και να ερθει να στο πει... Αντε μωρε μου γιναν ολοι καθαροι και δεν μπορουν τα ζωα... Αν ηθελαν υγειονομικα και ολοι οι αλλοι φορεις να εφτιαχναν οργανωμενα καταφυγια για αδεσποτα και οχι να παιρνουμε τα ζωα και μετα τα πεταμε στο δρομο...
Απαραδεκτοι

Επειδή έχω ΧΑΣΕΙ πολλές γάτες απο τέτοιες κιουρίες έχω να πώ τα παρακάτω.....

Ναι, δεν είναι ωραίο και το καταλαβαίνω ότι όπου μαζεύονται γάτες και δημιουργούνται αγέλες ενοχλούν....(Λάθος... αλλά δεν θα τους αλλάξει κανείς το μυαλό...)
ΕΙδικά αν είναι αστείρωτα και γεννάνε 3 φορές τον χρόνο. Σε τέτοια μέρη βρίσκουν "καταφύγιο" και άλλες γάτες, αλλά και "λύση" άλλοι καλοί άνθρωποι που θέλουν να ξεφορτωθούν την γάτα τους ή τα παιδιά της, με την δικαιολογία ότι " εκεί τα ταΐζουν και θα είναι καλά":/:
Άν ο άλλος έχει κάλο... ότι θα αρρωστήσει το παιδί του, ή η γειτόνισσα στον εκτο θα αποβάλλει... και μισή γάτα θα τον ενοχλεί.:mad:

Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με νόμους κλπ κλπ... σου έστειλε το υγειονομικό, η επόμενη κίνηση είναι η φόλα.
Αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτές τις γάτες, θα πρέπει να ταΐζουμε μόνο όσες μπορούμε να στειρώνουμε. Θα είναι πχ 3 γάτες, φροντισμένες δεν θα ψεκάζουν τα αρσενικά, δεν θα μαλώνουν, και δεν θα γεννοβολάνε τα θηλυκά. Αν εμφανιστεί και άλλη την στειρώνουμε αμέσως, και ανάλογα με τον χαρακτήρα της, προσπαθούμε να της βρούμε σπίτι.
Τις ταΐζουμε φυσικά ξηρά τροφή, και έχουμε τα μπολάκια του νερού κάπου κρυφά, (του φαγητού τα μαζεύουμε)...όχι σε κοινή θέα, κάπου πίσω... και μακριά απο κοινόχρηστους χώρους, εισόδους και πάρκιγκ.

Ακόμα δεν είμαστε σε τέτοιο στάδιο να έχουμε εμπιστοσύνη στους νόμους και τις διαδικασίες... ο άλλος θα δράσει μόνος του, εύκολα και αθόρυβα και θα την βρεί την λύση σε βάρος της ζωής αθώων ζώων. :/: Κάκιστα βέβαια....αλλά, άλλη η θεωρία και άλλο η πράξη μέχρι στιγμής βέβαια.

Κάπου ξαναδιάβασα στο φόρουμ για εξώδικο και γα υγειονομικό για τον ίδιο λόγο οπότε έχει γίνει της μόδας. Καθόλου παράξενο δεν μου ακούγεται αν σκεφτεί κανείς ότι στο πατρικό μου, μου είχε κάνει κάποιος παρατήρηση επειδή πέταξα σκουπίδια σε κάδο διπλανής πολυκατοικίας (κάδο μπροστά απ΄το σπίτι μου δεν είχε) γιατί μαζεύονταν σκουπίδια στον "δικό" του κάδο (για κάδο του δήμου μιλάω μην μπερδεύεστε- απλώς ο ελληνάρας που θα αγοράσει σπίτι αγοράζει και την περιοχή , τον κάδο, την στάση λεωφορείου, τα πάρκιγκ του πεζοδρομίου κτλ κτλ.) Η πρότασή του ήταν να κανονίσει η πολυκατοικία με τον δήμο να βάλουμε έναν κάδο μπροστά από το σπίτι... Οπότε μου ακούγεται πολύ λογική η όλη διαδικασία και θα συμφωνήσω να ταίζεις τις γάτες κρυφά ή παρτες σε άλλη περιοχή μέχρι να εμφανιστούν οι επόμενοι ελληνάρες μουτζαχεντίν της περιοχής τους να αναλάβουν δράση. Σε αντίθεση με τον σκύλο που κατουράει την περιοχή του ο ελληνάρας της γειτονιάς σας δεν θα κατουρήσει μεν γιατί είναι και κύριος αλλά την φόλα θα την πετάξει είναι σίγουρο

Για τα σκουπίδια που αφήνει η κάθε μανδάμ έξω από την πόρτα σε κοινόχρηστο χώρο ή τα πετάει απ'το μπαλκόνι δεν ήρθε ποτέ το υγειονομικό όμως. Για να μην σχολιάσω σε αστικό που μπαίνεις μόνο με μάσκα οξυγόνου μόλις καλοκαιριάσει λίγο. Είναι που γίναμε καθαρούληδες τρομάρα μας

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Χώστα ρε Έφη!!!Απλά μωρε. η κάθε βολεμένη κυριούλα,πετάει μια αυθαίρετη αρλούμπα,μια παραμύθα ¨νόμος¨και καλά,ελπίζοντας ότι δεν θα ψάξει κανείς περαιτέρω ποιός νόμος κτλ....Παίρνουν και το πομπώδες υφάκι,¨ΝΟΜΟΣ¨σου λέει και καλά...Είναι όμως υποχρεωμένη η εν λόγω παστρικιά κυρία,επειδή εγώ και εσύ και ο κάθε πολίτης πληρώνουμε ,στην τελική για να καταλαμβάνει την καρεκλίτσα της,να αναφέρει ακριβώς ποιός νόμος αναφέρει κάτι τέτοιο, ο νόμος του ανθρώπου του νεάνταρταλ; Ποιός νόμος χρυσή μου κυριούλα; Oφείλεις, και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ,πιο εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένες αρλούμπες...θέσεις ήθελα να πω...

Ε ναι ρε συ μαρίνα...Δυστυχώς κάτι τέτοιοι έχουν όρεξη να φωνάζουν εισαγγελείς, υγειονομικά, να διώχνουν παιδιά που παίζουν στην πυλωτή επικαλούμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας κτλ κτλ (θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν χόμπι) και συνήθως οι φυσιολογικοί άνθρωποι που δουλεύουν και έχουν ενδιαφέροντα δεν έχουν ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και την αντοχή να κινηθούν δικαστικά επειδή ο άλλος βαράει μύγες και την βρίσκει με εισαγγελείς. Και αυτό που ειπώθηκε πριν είναι απόλυτα σωστό, ακόμα και να βρεθεί ένας ξύπνιος που θα ασχοληθεί και θα τον βάλει στη θέση του με τον νόμο πάντα, μόλις καταλάβει ότι με εισαγγελείς δεν βγάζει άκρη θα βάλει μια φόλα για να σου δείξει ποιος κάνει τα κουμάντα στην γειτονιά. Η γάτα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και δίκιο να έχεις αυτή θα την πληρώσει. Ο εν λόγω κύριος είναι αυτός που σιχτιρίζεις όταν πας σε τουαλέτα σε καφέ και -μετά συγχωρήσεως- έχει καταφέρει να κατουρήσει και στο ταβάνι.Απλά φωτογραφίζω καταστάσεις...Η γάτα τα σκεπάζει δέκα φορές και άμα τα ξεσκεπάσεις τρέχει να τα κρύψει

συγγνώμη αν ξεφεύγουμε από το ποστ αλλά πραγματικά αυτά ισχύουν και αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς απώλειες πες μας με ενδιαφέρει πολύ

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ...
Η άλλη τις προάλλες,ήρθε να πληρώσει τα κοινόχρηστα,και με το που είδε τα γατάκια,τιναζόταν σαν να την χτύπησε το ρεύμα¨μακριά!μακριά!Δεν τις μπορώ τις γάτες!¨...Σιγά μωρή,τον βροντόσαυρο,τον κροκόδειλο που είδες...Να διευκρινήσω ότι δεν υπήρχε θέμα αλλαργίας,που και πάλι δεν χτυπιέσαι σαν επιληπτική...Της το φύλαγα,όχι γ'αυτόν μόνο τον λόγο:P ,γενικά είναι το στυλάκι της μικροαστής κατίνας...Με πετυχαίνει στο ασανσέρ,και αρχίζει να μου θάβει μια άλλη ένοικο της πολυκατοικίας,που έχει ένα σκυλάκι τσόου-τσόου.Που ειδικά τα συγκεκριμένα,φαίνονται από τη φάτσα ότι είναι καλοκάγαθα...¨Δεν το μπορώ!Το φοβάμαι!¨μου κάνει. ¨Τα ζωάκια μην τα φοβάσαι,τους ανθρώπους να φοβάσαι¨,της κάνω.ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!Το ευχαριστήθηκα!!!

Τις προάλλες,άκουσα και το άλλο...από ψευτοκουλτουριάρα,και καλά ψαγμένη ¨επιστημόνισσα¨,...Άκου πόρισμα αυθαίρετο...¨Εγώ όπου βλέπω ύπαρξη δύο γατιών και πάνω,το θεωρώ ψυχιατρικό περιστατικό... ¨Γκλουπ!

Τις προάλλες,άκουσα και το άλλο...από ψευτοκουλτουριάρα,και καλά ψαγμένη ¨επιστημόνισσα¨,...Άκου πόρισμα αυθαίρετο...¨Εγώ όπου βλέπω ύπαρξη δύο γατιών και πάνω,το θεωρώ ψυχιατρικό περιστατικό... ¨Γκλουπ!

Ψυχιατρικό περιστατικό είναι σίγουρα....η ίδια....:crazy::crazy::crazy:

Αν είναι ψυχίατρος μπορεί νά κόλησε από τούς ασθενείς της, καί ξέρετε ποιούς, αυτούς πού βλέπουν τά ζώα εχθρικά καί κάνουν καταγγελίες.
Αυτοί είναι "οί πολιτισμένοι" , πού θεωρούν ότι στό σύμπαν μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα νά υπάρχουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back