Υγρά πανάκια και κίνδυνος για την υγεία

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Δισταζα να το αναφερω επειδη δεν θελω να κανω δυσφημιση σε προιοντα. Οταν αγορασα τον Cachemire η εκτροφεασ μου ρωτησε αν χρησηποποιω τα swiffer υγρα η προιοντα παρομοια γιατι μου ειπε οτι εχουν γινει καταστασεις δραματικες . Αυτα τα προιοντα περιεχουν κατι που χρησημοποιειται στα προιοντα που καθαριζουν τα τζαμια των αυτοκινητων και σημειωθηκε αρκετεσ περιπτωσεισ γατες με ηπαρ κατεστραμμενο η νεφρικη ανερπαρκεια επειδη οπως το ξερουν ολοι, οι γατες καθονταν κατω γλιφονται με αποτελεσμα να καταπινουν τα πολυ τοξικα. Αυτο φυσικα ειναι εξισου επικυδινο για τα μικρα παιδια που δεν γλιφονται (μαλλον) αλλα βαζουν μονιμα τα χερια στο στωμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοεις υγρα πανακια για το πατωμα? Η γενικα υγρα πανακια? καλυτερα να βρεθει το συγκεκριμενο συστατικο μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δισταζα να το αναφερω επειδη δεν θελω να κανω δυσφημιση σε προιοντα. Οταν αγορασα τον Cachemire η εκτροφεασ μου ρωτησε αν χρησηποποιω τα swiffer υγρα η προιοντα παρομοια γιατι μου ειπε οτι εχουν γινει καταστασεις δραματικες . Αυτα τα προιοντα περιεχουν κατι που χρησημοποιειται στα προιοντα που καθαριζουν τα τζαμια των αυτοκινητων και σημειωθηκε αρκετεσ περιπτωσεισ γατες με ηπαρ κατεστραμμενο η νεφρικη ανερπαρκεια επειδη οπως το ξερουν ολοι, οι γατες καθονταν κατω γλιφονται με αποτελεσμα να καταπινουν τα πολυ τοξικα. Αυτο φυσικα ειναι εξισου επικυδινο για τα μικρα παιδια που δεν γλιφονται (μαλλον) αλλα βαζουν μονιμα τα χερια στο στωμα.
Χίλια ευχαριστούμε!! Και να φανταστείς ότι τα χρησιμοποιώ:redface:... τα κόβω μόνο τα στεγνα:up:... τα στεγνά είναι ΟΚ ε?? :hmm:

Πέρα από τα swiffer κατι αλλα πανάκια που είναι για τον καθαρισμό του μπανιου κλπ εςπιτρέπονται???Μήπως κάποιος θα μπορούσε να βρεί το συστατικό που δημιουργεί πρόβλημα στα ζωάκια ώστε να το ψάχνουμε στα προιόντα καθαρισμού μας και να ξέρουμε???:hmm:

Καλά που το αναφέρατε κι έχω σπίτι ένα πακετάκι για μελλοντική χρήση...:confused:

Μήπως κάποιος θα μπορούσε να βρεί το συστατικό που δημιουργεί πρόβλημα στα ζωάκια ώστε να το ψάχνουμε στα προιόντα καθαρισμού μας και να ξέρουμε???:hmm:

Αυτό θα ήταν το καλύτερο!!!:up:

Και εγω εχω τετοιο πανακι,αλλα το στεγνο(αυτο που ειναι για ξεσκονισμα) οποτε δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα.:hmm:Θα προτινα να ανοιγε ενα thrent (αν δεν υπαρχει ηδη), γυρω απο τα απορρηπαντικα και διαφορα χημικα μεσα στο σπιτι,που χρησιμοποιουμε σε καθημερινη βαση χωρις να γνωριζουμε ποσο επικινδυνα ειναι για τα ζωα μας.:hmm:
Στο παρελθον(καλοκαιρι 2007) ειχα μια πολυ δυσαρεστη εμπειρια με την Μυρτουλα απο διαδοχικη χρηση χλωρινης και μετα Cillit Bang (αυτο το ισχυρο για τα αλατα).Ελευθερωνεται ελευθερο χλωριο Cl- που ειναι πολυ τοξικο σε περιπτωση εισπνοης,ακομη και για τον ανθρωπο.:hmm:
Θα συμβουλευα το εξης. ΠΟΤΕ μην συνδυαζεται την χλωρινη με οποιοδηποτε αλλο απορρηπαντικο.!:confused:

Μου ειπε για πατωμα αλλα απο τοτε δεν χρησημοποιω πια και τα αλλα, δεν ξερουμε ποτε!!!

Θα προτινα να ανοιγε ενα thrent (αν δεν υπαρχει ηδη), γυρω απο τα απορρηπαντικα και διαφορα χημικα μεσα στο σπιτι,που χρησιμοποιουμε σε καθημερινη βαση χωρις να γνωριζουμε ποσο επικινδυνα ειναι για τα ζωα μας.
Υπάρχει αυτό εδώ: SOS!! Κίνδυνοι μέσα στο σπίτι!

ΠΟΤΕ μην συνδυαζεται την χλωρινη με οποιοδηποτε αλλο απορρηπαντικο.!:confused:
Συμφωνώ, αν και θα έλεγα ΠΟΤΕ μη συνδυάζετε τα απορρυπαντικά γενικότερα. Παθούσα και γω:redface:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back