24-01-07
22:04
Isavva, κατι τελευταιο: η μυτη της γατας, εαν ειναι υγρη, σημαινει οτι ειναι υγιης?
Γιατι η μυτη της σαρδελας, αλλοτε ειναι υγρη και αλλοτε στεγνη.
Συνηθως ειναι στεγνη.
Συνηθως ειναι στεγνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
27-01-07
00:53
η γατα της γατα, εαν ειναι υγρη, σημαινει οτι ειναι υγιης?
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό. Είναι αλήθεια;
Πάντως, έχω προσέξει πως όταν ο Ισίδωρος έχει πυρετό, η μυτούλα του είναι στεγνή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
27-01-07
11:16
Isavva, κατι τελευταιο: η μυτη της γατας, εαν ειναι υγρη, σημαινει οτι ειναι υγιης?
Συνηθως ειναι στεγνη.
Τωρα κοιταξα οτι ειχα γραψει η γατα της γατας, λες και κανω γραμματικη!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
29-01-07
18:36
Ισαβας εχω και γω την ιδια απορια για τη μυτη. η Οπρα εχει συχνα στεγνη μυτη. Γιατι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum