freeuse
Νεοφερμένο μέλος
η Ζούρεκ είναι μια γατούλα 9 μηνών και προ 4 ημερών κάναμε στείρωση. Τη πρώτη μέρα μετά τη στείρωση έδειχνε φυσιολογική, περπάταγε, μπόρεσε και ανέβαινε σε κρεββάτι και καναπέ και έπινε το νεράκι της κανονικά.
Τα προβλήματα άρχισαν την επομένη, έδειχνε δυσκολία στην αναπνοή, "έβραζε" κάθε φορά που έπαιρνε ανάσα, δεν μπορούσε να φάει τίποτα (από την μέρα της στείρωσης) νερό όμως μπόρεσε να πιεί καθώς να πάει και στην άμμο της.
Χθές το βράδυ την πήγαμε στο νοσοκομείο ζώων στο Πικέρμι και μετά από ακτινογραφίες είδαμε ότι υπάρχει υγρό στα πνευμόνια της.
Είχε υποθερμία, 35.6, και δε μπορούσε να κουνηθεί καθόλου, ίσα ίσα που έπαιρνε ανάσα. Το υγρό δε μπορούσε να αφαιρεθεί στη παρούσα φάση διότι το γατάκι ήταν παγωμένο έτσι της έγινε θεραπεία με αντιβιοτικό καθώς και με μία λάμπα για να ζεσταθεί κάπως.
Είναι μόλις 9 μηνών, την είχα βρεί στο δρόμο από μωράκι και έχουμε κάνει όλα τα τσεκ με τη κτηνίατρο.
Διαβάζοντας απο διάφορα ξένα φόρουμ, κατάλαβα ότι η Ζούρεκ μετά τη στείρωση στρεσαρίστηκε και εκδηλώθηκε αυτό το υγρό ή κάτι δε πήγε καλά κατα τη διάρκεια της στείρωσης, δεν αντέδρασε σωστά ο οργανισμός σε κάποιο από τα φάρμακα???
Σήμερα το πρωί κάλεσε στο νοσοκομείο και με ενημέρωσαν οτι η Ζούρεκ μπορεί και ανασαίνει κάπως καλύτερα, έπειτα και από βοήθεια μάσκας οξυγόνου και ότι αν μέχρι το απόγευμα σταθεροποιηθεί θα της αφαιρεθεί το υγρό...
εύχομαι ότι καλύτερο για τη Ζούρεκ....
καλή δύναμη Ζουρεκάκι
υσ: είναι μόλις εννέα και μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα στην καρδιά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά εύχομαι ότι και να είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Δεν εχω ακουσει ξανα για τετοια αντιδραση στη ναρκωση
αλλά δεν είμαι και ειδικος.Ευχομαι περαστικα στην ζουζουνα σου και γρηγορα στην αγκαλια σου

Κρατα μας ενημερους μολις εχεις νεα, ετσι;
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω σε τι μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα (μάλλον αυτό που λες κι εσύ με τα φάρμακα της νάρκωσης μου φαίνεται πιθανότερο). Πρόβλημα στην καρδιά δεν εμφανίζουν μόνο τα μεγάλα σε ηλικία ζωάκια, μπορεί κάποια να γεννηθούν με πρόβλημα και να το εκδηλώσουν κάποια στιγμή αργότερα. Αλλά απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα της Ζούρεκ είναι μόνο στους πνεύμονες, ε;
Περαστικά και γρήγορα εύχομαι!! Και να μας πεις τα νέα σας!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

freeuse
Νεοφερμένο μέλος
Στο νοσοκομείο, όσο ήμουν εκεί δεν έγινα εξετάσεις αίματος, βάλαμε ορό και η Ιατρός πέρασε κάποια αντιβιοτικά
Κοιτώντας την ακτινογραφία της χθές το βράδυ με την Ιατρό δε φαινόταν καθόλου το σχήμα της καρδιάς από το υγρό.
Θα καλέσω το απόγευμα και πιθανός να πάω από εκεί το βράδυ να τη δώ
myrtos
Δραστήριο μέλος
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
freeuse
Νεοφερμένο μέλος
Με τη λάμπα, η θερμοκρασία της έφτασε τους 36 βαθμούς. Όσο αναφορά για το υγρό, θα δούν αν υποχωρήσει με κάποια φάρμακα ειδάλλως θα πρέπει να γίνει κάποια επέμβαση???
τι άλλο να πω...δε ξέρω...απλά στεναχωριέμαι αφάνταστα...
ιβανα
Επιφανές μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να την πάρεις πίσω πολύ σύντομα!!
prince
Διάσημο μέλος
περαστικά του να έιναι
freeuse
Νεοφερμένο μέλος
Καναμε εξετασεις για αιμα και βγηκαν αρνητικες, αυτο ηταν κατι καλο.
Καναμε και αλλη ακτινογραφια η οποια εδειξε καποια μειωση στο υγρο αλλα αποκαλυψε και ενα ακομα προβλημα στα πνευμονια της - ο Ιατρος δεν μπορεσε να το εξηγησει αλλα μαλλον προσανατολιζεται προς καποια ειδους πνευμονιας
Το αλλα θετικο ειναι οτι χορηγηθηκε στη γατουλα Lasix το οποιο προκαλεσε ουρηση πριν και μετα την ακτινογραφια της, που σημαινει οτι τα νεφρα της λειτουργουν και απεβαλε καποια υγρα.
και ο Ιατρος παντως δε μπορεσε να δωσει μια ολοκληρωμενη απαντηση καθως δεν ειχε ξανα αντιμετωπισει κατι παρομοιο.
Συνεχιζει τη ιδια θεραπεια με φαρμακα καθως ειναι πολυ αδυναμε για οτιδηποτε αλλο, αν δεν δειξει σημαδια βελτιωσης τοτε στην εσχατη στιγμη θα γινει καποια επεμβαση...
καθε βοηθεια δεκτη
σας ευχαριστω
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

freeuse
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τωρα η γατουλα ειναι στο νοσοκομειο και δεν εξεταζω το θεμα της κτηνιατρου, αν και φαινεται ενταξει και πολυ συνεργασιμη, προς το παρον με ενδιαφερει να γινει καλα η μικρη Ζουρεκ
Στο εύχομαι απλά ρώτησα γιατί εγώ έχω καεί από κτηνιάτρους
Αν είναι σε νοσοκομείο η γατούλα φαντάζομαι είναι καλύτεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δυστυχως φαινεται πολυ ειδικη περιπτωση για να μπορει ευκολα κανεις να δωσει ουσιαστικη συμβουλη.
Ευχομαι η γατουλα να ξεπερασει πολυ γρηγορα το σοβαρο προβλημα υγειας που αντιμετωπιζει.Περαστικα της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool