berck13
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ειχα ποτε κατοικιδιο στη ζωη μου αλλα μου συμβαινει κατι δυσαρεστο.
Προχθες (δευτερα) γυρνωντας απο την δουλεια βρηκα ενα μικρο γατακι στη πιλοτη του σπιτιου το οποιο μολις με ειδε ηρθε πανω μου.
Ειναι πανεμορφο και χαδιαρικο και φαινοταν ταλαιπωρημενο. Παρατηρησα οτι ειχε αρκετα μεγαλο κεφαλι αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια.
Χτες το πηγα στο κτηνιατρο οπου με ενημερωσε οτι δυστυχως ειναι υδροκεφαλο και πρεπει να του κανουμε ευθανασια.
Το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι οταν η γιατρος μου ανεφερε περι ευθανασιας το γατι με κοιταξε στα ματια με πολυ θλιμμενο υφος σαν να μμου ελεγε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ και φυσικα ελιωσα απο στεναχωρια.
Αρνηθηκα να του κανω ευθανασια.
Δεν μπορω να ηρεμησω καθολου απο χθες, ουτε να δουλεψω μπορω, ουτε να κοιμηθω.
Σκεφτομαι μονο πως μπορω να το βοηθησω.
Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθηση με καποια συμβουλη η να μου συστησει κανα καλο γιατρο να παω?
Το γατακι ειναι περιπου 1-1/2 μηνων απο οτι μου ειπε ο γιατρος.
Θελω να το σωσω η τουλαχιστον να ζησει καλα μερικους μηνες.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Βασιλης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σου εξήγησε ο κτηνίατρος γιατί πρότεινε ευθανασία καταρχήν;
Για κτηνιάτρους δες εδώ:
Λίστα Κτηνιάτρων
Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
berck13
Νεοφερμένο μέλος
Θελω να το φροντισω οσο παει περισσοτερο, τουλαχιστον να ζησει λιγο ευτυχισμενα γιατι το ατιμο ειναι αξιολατρευτο!!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρειάζεσαι όμως ακόμα ένα γερό σύμμαχο στο πλάι σου, έναν καλό κτηνίατρο!
berck13
Νεοφερμένο μέλος
Μενω Νεο Ηρακλειο και θα επισκεφθω αυτων που ειναι στη λιστα και ευτυχως ειναι κοντα μου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμβουλεψου καποιους,ψαξτο και εσυ,θα ψαξουμε και εμεις να βρουμε πληροφοριες(εγω θα ρωτησω και τον δικο μου κτηνιατρο) και θα δεις τι θα κανεις.
Παντως ενα τεραστιο μπραβο σου.

ΥΓ.Οποιος γνωριζει ενα καλο κτηνιατρο,ας το γραψει εδω παιδια.
berck13
Νεοφερμένο μέλος
Θα παρω δευτερη γνωμη αυριο και βλεπουμε.
τωρα παιζω μαζι του!!
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Μην του κανεις ευθανασια.
Δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι αυτη η παθηση, αλλα τουλαχιστον ας ζησει οσο ειναι να ζησει κοντα σου ευτυχισμενο που απ οτι φαινεται το αγαπας.
Απο την προσωπικη μου εμπειρια με τα ζωα, οποιο προβλημα υγειας και να εχουν σημασια εχει η αγαπη που θα τους δωσεις στις δυσκολες στιγμες που περνουνε.Ακομα και αν η ασθενεια τους ειναι ανιατη.
Πιστεψε με τα ζωα το αντιλαμβανονται αυτο.
Η ευθανασια για τους περισσοτερους ειναι η ευκολη λυση.
Αν το αντεχουν τα οικονομικα σου πηγαινε το και σε αλλο γιατρο, οπως σου ειπαν και οι αγαπητοι συμφορουμιτες εδω μεσα.
Μην του κανεις ευθανασια, ομως...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όντως, πολλοί κτηνίατροι αναφέρουν την ευθανασία με κάποια σχετική ευκολία...

Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα από την σκοπιά του μικρού.
Εάν δεν υποφέρει, εάν δεν πονάει τότε ας του δοθεί η ευκαιρία να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, εισπράττοντας την αγάπη, την φροντίδα και τη ζεστασιά που του αξίζει κι εκείνο με τη σειρά του θα στο ανταποδώσει με 1002 τρόπους...
Θα συνιστούσα κι εγώ να επισκεφθείς άμεσα έναν ακόμη κτηνίατρο ώστε να σου πει τη γνώμη του για το θέμα αλλά και ποια προβλήματα προκαλεί η υδροκεφαλία στη ζωή/ανάπτυξη του ζώου.
Η κτηνίατρος που πάω τα δικά μου είναι πολύ καλή γιατρός, με πραγματικό ενδιαφέρον κι αγάπη για τα ζώα απλώς είναι στην Αργυρούπολη.
Θα σου δώσω τα στοιχεία της μήπως μπορέσεις να πας το μικρό και να το δει...
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΩΣΤΟΣΟ, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, και η δική μου γνώμη είναι επίσης να αφεθεί στην άκρη η ιδέα της ευθανασίας, έστω μέχρι να αρχίσουν τα οποιαδήποτε συμπτώματα. Το πόσο προχωρημένη είναι η πάθηση, φάνταζομαι ένας καλός γιατρός θα μπορεί να το εκτιμήσει.
Με συγκίνησες πολύ γιατί βλέπεις το κόσμο από τα μάτια αυτού του γατουλη
Μακάρι να δίνουμε ζωή όσο πιο πολύ μπορούμε!
naty
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
vagelis31
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool